من دمو رو نرفتم منتظرم کامل بیاد برم رو گیم پس ولی اگه خط اولتون درمورد کل بازی هم همینطور درست باشه ضد حال بدی بود امیدوار بودم از nioh سختتر باشه
نه اصلا به سختی اون بازی نیست.
تازه یک نفر هم همیشه وردستت هست و میتونی ازش کمک بگیری ، بازی از اون هم آسون تر میشه
بازی خیلی روی Parry کردن تمرکز داره و بازه ای که درش رجیستر میشه خیلی زیاده و همون بار اول که تو بازی ازش استفاده میکنی قلقش دستت میاد.
من اینقدر تو این مسئله تنبل شدم که بعضی وقتها همینطوری دکمه میزنم پری میشه.
===========
یک موردی که خیلی اذیت میکنه صداگذارهای بازین که خیلی داغونن ، اول گذاشتم ژاپنی دیدم خیلی معمولیه.
بعد گذاشتم انگلیسی و تازه به عمق فاجعه پی بردم ، من تو بازیهای AA یا حتی ایندی VA بهتری دیدم.
البته اینها بازیهاشون اکثرا انگلیسی تعطیلن ولی ایندفعه ژاپنیش هم چنگی به دلم نزد.
اصلا اینکه به شخصیت نمیخورن و دیالوگها رو فقط از سر باز میکنن که هیچ ، حتی سعی نکردن ادبیات رو نزدیک کنن به اون دوره.
انگار NPC ها از قرن 21 تلپورت شدن تو اون دوران ، اصلا فضاسازی بازی رو با خاک یکسان میکنن.
اینجاها واقعا تفاوت کیفیتهای استودیوها و بودجه ای که روی این موارد میزارن مشخص میشه.
================
رفتم مرحله دوم (Part 2) و تقریبا آخراشم ، نظرم تا اینجا در مورد بازی مثبته.
در حد خودش خوبه ، امتیازم هم بین 75 تا 79.
ولی بنظرم با قیمت کامل خریدش توجیح نداره ، تو ماراتن بازیهایی که داره میاد Wo Long تو لیستم خیلی سقوط کرد.