Multi Platform Wo Long: Fallen Dynasty

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
March 2023
ناشر
Koei Tecmo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Wo Long: Fallen Dynasty
IMG_20220616_152356.jpg

♤♤♤♤♤♤​

اخرین اطلاعات:

▪️بازی در سبک Soulslike خواهد بود
▪️شخصیت اصلی همانند عنوان Nioh 2 قابل شخصی‌سازیست

▪️همانند سری Nioh اینجا نیز قابلیت Co-Op وجود دارد
▪️بازی از سیستمی مشابه سیستم Nemesis بهره میبرد (مشابه میدل ارث شادو اُ وار)
▪️سلاح های متنوعی در بازی وجود خواهد داشت

▪️بازی فاقد کانسپت های Stamina و Stance است
▪️بازی از نحوه مبارزه هنرهای رزمی چینی و کونگ‌فو للهام گرفته است
▪️یک Chinese Action-Like Battle System در بازی تعریف شده که به شما این امکان رو میده تا بین حمله و دفاع سوویچ کنید

▪️در بازی 17 سلاح وجود داره که 13 مدل برای مبارزات نزدیک و 4 نوع برای مبارزات دور طراحی شدن
این سلاح ها بر اساس هنر های رزمی چینی ساخته شدن و انیمیشن هاشون توسط متخصصین هنر های رزمی چین موشن کپچر شده

▪️ بیش از 40 ست ارمور مختلف در بازی وجود داره که در صورت داشتن متریال مناسب توسط آهنگر بازی قابل ارتقاء خواهند بود

♤♤♤♤♤♤
performance details

IMG_20230210_181736_505.jpg
IMG_20230210_181736_782.jpg

♤♤♤♤♤♤
Screenshots

IMG_20220615_023826_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023823_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023802_copy_800x482.jpg 20220615_023739_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023702_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023659_copy_800x482.jpg
IMG_20220615_023649_copy_800x482.jpg

🔹🔹🔹🔹🔹️​
گیم پلی تریلر جدید منتشر شد(4شهریور)
کیفیت: HD 720p
🔹🔹🔹️​

Reveal Trailer Xbox & Bethesda Showcase 2022

⬇️click⬇️
YouTube
20220615_031246.jpg
🔹🔹🔹🔹🔹
صفحات دیجیتالی بازی

PlayStation Store Click
Microsoft Store Click
Steam Click
🔹🔹🔹🔹
تاریخ انتشار
03/03/2023
12 اسفند

آخرین ویرایش:
بازی نسبت به Nioh خیلی آسونه ، سیستم مبارزش جذابه ولی چالش Nioh رو اصلا نداره.
اگه قبلا سولز بورن یا نسخه ای از Nioh بازی کرده باشیم واقعا سختیش قابل مقایسه نیست.
برای همین استودیو میگفت که با Nioh واقعا تفاوت میکنه.
کلا پری بازی هست و Counter Attack تا طرف از نفس بیفته و اتک کامل بدی.

خب مشخصه که استودیو با این بازی دنبال پلیرهای بیشتره با این حال واقعا فانه و خیلی در دسترس تر.
حتما نباید بازیهای این سبک خیلی سخت باشن که لذت بخش باشن.
همونطور که بردیا گفت فارم و لول آپ کردنش هم اعتیاد داره.

اما چالش بازی باس هاش هست که همون فرمول مبارزات رو داره ولی خب خیلی سخت تر میشه بازی.

بخوام مقایسه کنم جایگاهی که سکیرو تو بازی های فرام سافتور داره ، همون نسبت رو Wo long با Nioh میتونه داشته باشه.
===========
حجمش 18 گیگه روی PC.

اگه قبلا سولز بورن یا نسخه ای از Nioh بازی کرده باشیم واقعا سختیش قابل مقایسه نیست.

خب مشخصه که استودیو با این بازی دنبال پلیرهای بیشتره با این حال واقعا فانه و خیلی در دسترس تر.

اما چالش بازی باس هاش هست که همون فرمول مبارزات رو داره ولی خب خیلی سخت تر میشه بازی.

بخوام مقایسه کنم جایگاهی که سکیرو تو بازی های فرام سافتور داره ، همون نسبت رو Wo long با Nioh میتونه داشته باشه.
===========
حجمش 18 گیگه روی PC.
من دمو رو نرفتم منتظرم کامل بیاد برم رو گیم پس ولی اگه خط اولتون درمورد کل بازی هم همینطور درست باشه ضد حال بدی بود امیدوار بودم از nioh سختتر باشه =((

• Like
Reactions: voldmort
من دمو رو نرفتم منتظرم کامل بیاد برم رو گیم پس ولی اگه خط اولتون درمورد کل بازی هم همینطور درست باشه ضد حال بدی بود امیدوار بودم از nioh سختتر باشه =((
نه اصلا به سختی اون بازی نیست.
تازه یک نفر هم همیشه وردستت هست و میتونی ازش کمک بگیری ، بازی از اون هم آسون تر میشه :D

بازی خیلی روی Parry کردن تمرکز داره و بازه ای که درش رجیستر میشه خیلی زیاده و همون بار اول که تو بازی ازش استفاده میکنی قلقش دستت میاد.
من اینقدر تو این مسئله تنبل شدم که بعضی وقتها همینطوری دکمه میزنم پری میشه.

===========
یک موردی که خیلی اذیت میکنه صداگذارهای بازین که خیلی داغونن ، اول گذاشتم ژاپنی دیدم خیلی معمولیه.
بعد گذاشتم انگلیسی و تازه به عمق فاجعه پی بردم ، من تو بازیهای AA یا حتی ایندی VA بهتری دیدم.
البته اینها بازیهاشون اکثرا انگلیسی تعطیلن ولی ایندفعه ژاپنیش هم چنگی به دلم نزد.

اصلا اینکه به شخصیت نمیخورن و دیالوگها رو فقط از سر باز میکنن که هیچ ، حتی سعی نکردن ادبیات رو نزدیک کنن به اون دوره.
انگار NPC ها از قرن 21 تلپورت شدن تو اون دوران ، اصلا فضاسازی بازی رو با خاک یکسان میکنن.
اینجاها واقعا تفاوت کیفیتهای استودیوها و بودجه ای که روی این موارد میزارن مشخص میشه.

================
رفتم مرحله دوم (Part 2) و تقریبا آخراشم ، نظرم تا اینجا در مورد بازی مثبته.
در حد خودش خوبه ، امتیازم هم بین 75 تا 79.
ولی بنظرم با قیمت کامل خریدش توجیح نداره ، تو ماراتن بازیهایی که داره میاد Wo Long تو لیستم خیلی سقوط کرد.

عزیزان بازی چقدر به سه امپراطوری و سائوسائو و دوستان مرتبطه؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
اونطوری که سازنده گفته اگه معیار رو رمان (سه امپراطوری) در نظر بگیریم فصل های های ابتدایی اون کلیت داستان بازی رو شکل میده.
ولی خیلی تکیه به عناصر تاریخی و یک به یک بر اساس اون رمان پیش نمیره چون فانتزی هم خیلی قاطیش کردن.

شخصیتهای آشنا از سه امپراطوری درش هستن ولی خب Nioh هارو ریختن توش.

===========
حجمش 18 گیگه روی PC.
بتای قبلی رو هم زده بودی؟
من اونجا به نظرم خیلی سخت تر از نی اوه بود، قلق پری کردن دستم نمیومد :))

میخوام ببینم تغییری کرده یا نه همونه اوضاع
سر نی اوه هن یادمه بتاش به نظرم خیلی سخت بود، بازی نهایی رو که بازی کردم، اصلا به اون وضعیت نبود و خیلی آسون تر بود:-"

سر نی اوه هن یادمه بتاش به نظرم خیلی سخت بود، بازی نهایی رو که بازی کردم، اصلا به اون وضعیت نبود و خیلی آسون تر بود:-"
من اهل این مدل بازیا نیستم. اما در مورد سختی این مدل بازیا زیاد خوندم و شنیدم. اما این بازی بنظرم زیاد سخت نیومده.

نه اولین تجربم بود.
اگه اینطور بوده که پس الان خیلی آسونتر شده ، حداقل mob هاش که اصلا نکته خاصی ندارن.
باس فایتهاش هم راحت میشه پری کرد ، چالش حمله هایی که قرمز میشن هست که اونهم به نسبت بازیهای دیگه پری کردنش آسونتره.
=====
بازم میگم بازی فانه واقعا ، اما انتظار nioh یا بازیهای FS رو نباید داشت.
جذابیتهای این بازی نکات مثبتی که تو ساخته های قبلی استودیو بوده نیست همین.
چون دوتا بازی جدان.
بنظرم با این پیش زمینه بریم سمتش خیلی درست تر باشه تا انتظارات نادرستی ازش نداشته باشیم.

آخرین ویرایش:
نه اولین تجربم بود.
اگه اینطور بوده که پس الان خیلی آسونتر شده ، حداقل mob هاش که اصلا نکته خاصی ندارن.
باس فایتهاش هم راحت میشه پری کرد ، چالش حمله هایی که قرمز میشن هست که اونهم به نسبت بازیهای دیگه پری کردنش آسونتره.
=====
بازم میگم بازی فانه واقعا ، اما انتظار nioh یا بازیهای FS رو نباید داشت.
جذابیتهای این بازی نکات مثبتی که تو ساخته های قبلی استودیو بوده نیست همین.
چون دوتا بازی جدان.
بنظرم با این پیش زمینه بریم سمتش خیلی درست تر باشه تا انتظارات نادرستی ازش نداشته باشیم.
البته من سکیرو نزدم ، شاید برای همین با parry کردن کنار نیمدم...آخرین تجربه parry کردنم برمیگشت به درجه سختی آخر MGR که بدون ضربه خوردن باید بازی تموم( S ) میشد:))
و البته اخیرا GOW :D

اما خوب سر نی اوه هم سولزی نزده بودم...
تو بتای نی اوه کلا از همون 3~4 نفر لب ساحل نمیتونستم رد بشم:)) ولی بازی اصلی مشکلی نداشتم و اتفاقا زرت زرت از این جسدها احضار میکردم برا لوت بهتر:))
اما اون رو از بچه ها میشنیدم که میگفتن بازی نسبت به بتا خیلی آسون تر شده(دلیلی که آخرش رفتم سمتش:دی )

اینم حالا شاید امتحان کردم یا از بچه هایی که هر دو رو زدن بپرسم ببینم تغییری داشته یا خیر... که اگر خیر... اگر روزی گرفتم دیگه باید زور بزنم کنار بیام:)) :دی

من دموش بازی کردم در کل خوب بود نه خیلی سخته نه خیلی اسون گیم پلی جالبی هم داشت یه چیزی قاطی سکیرو و نیوه بود
تنها مشکلی که من باهاش دارم گرافیکشه یه خورده زیادی اوت دیته

• Like
Reactions: m.d.makan
اینم حالا شاید امتحان کردم یا از بچه هایی که هر دو رو زدن بپرسم ببینم تغییری داشته یا خیر... که اگر خیر... اگر روزی گرفتم دیگه باید زور بزنم کنار بیام:)) :D
منظورت اینه که امکان داره که بتای اول آسونتر بوده و این یکی سخت تر شده ؟
همونطور که گفتم بازی نکردم ولی شک دارم از این آسونتر بوده باشه.
بنظرم با خیال راحت بازی کن ، بازیی خیلی در دسترسیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or