Multi Platform Wo Long: Fallen Dynasty

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
March 2023
ناشر
Koei Tecmo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Wo Long: Fallen Dynasty
IMG_20220616_152356.jpg

♤♤♤♤♤♤​

اخرین اطلاعات:

▪️بازی در سبک Soulslike خواهد بود
▪️شخصیت اصلی همانند عنوان Nioh 2 قابل شخصی‌سازیست

▪️همانند سری Nioh اینجا نیز قابلیت Co-Op وجود دارد
▪️بازی از سیستمی مشابه سیستم Nemesis بهره میبرد (مشابه میدل ارث شادو اُ وار)
▪️سلاح های متنوعی در بازی وجود خواهد داشت

▪️بازی فاقد کانسپت های Stamina و Stance است
▪️بازی از نحوه مبارزه هنرهای رزمی چینی و کونگ‌فو للهام گرفته است
▪️یک Chinese Action-Like Battle System در بازی تعریف شده که به شما این امکان رو میده تا بین حمله و دفاع سوویچ کنید

▪️در بازی 17 سلاح وجود داره که 13 مدل برای مبارزات نزدیک و 4 نوع برای مبارزات دور طراحی شدن
این سلاح ها بر اساس هنر های رزمی چینی ساخته شدن و انیمیشن هاشون توسط متخصصین هنر های رزمی چین موشن کپچر شده

▪️ بیش از 40 ست ارمور مختلف در بازی وجود داره که در صورت داشتن متریال مناسب توسط آهنگر بازی قابل ارتقاء خواهند بود

♤♤♤♤♤♤
performance details

IMG_20230210_181736_505.jpg
IMG_20230210_181736_782.jpg

♤♤♤♤♤♤
Screenshots

IMG_20220615_023826_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023823_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023802_copy_800x482.jpg 20220615_023739_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023702_copy_800x482.jpg IMG_20220615_023659_copy_800x482.jpg
IMG_20220615_023649_copy_800x482.jpg

🔹🔹🔹🔹🔹️​
گیم پلی تریلر جدید منتشر شد(4شهریور)
کیفیت: HD 720p
🔹🔹🔹️​

Reveal Trailer Xbox & Bethesda Showcase 2022

⬇️click⬇️
YouTube
20220615_031246.jpg
🔹🔹🔹🔹🔹
صفحات دیجیتالی بازی

PlayStation Store Click
Microsoft Store Click
Steam Click
🔹🔹🔹🔹
تاریخ انتشار
03/03/2023
12 اسفند

آخرین ویرایش:
منم دمو را رفتم البته هنوز تمومش نکردم بهترین تعریف برای بازی اینه که بگیم ترکیبی از nioh و سکیرو هستش .کلا بازی های تیم نینجا را باید برای گیم پلی بی نظیرش بازی کرد وگرنه از نظر داستان و گرافیک حد وسطی دارن. تایمینگ پری کردن بازی یکم مشکل داره که قطعا تو ورژن نهایی درستش میکنن.
در کل لذت بخش بود ولی شخصا nioh را بیشتر دوست داشتم

دمو رو گرفتم، ولی ارور میده به psn وصل نیستم...که هستم:|
هیچی فعلا هرکاری کردم اجرا نشد، تا بعد دوباره درگیر بشم ببینم چیکارش میشه کرد...

یه گیم‌لی تقریبا نیم ساعته از IGN هم الان بیرون اومد. حتما ببینید.
من هنوز دارم نیو میرم، و سیر نشدم ازش، این واقعا جایگزین به موقعی بود :D

• Like
Reactions: m.a.t and voldmort
این سیستم مورال بازی بهتر از چیزیه که فکر میکردم.اولش که خبرش اومد خیلی حال نکردم اما الان که خودم بازی کردم با حال بود .شما یه سری اسکیل و جادو دارید که هر کدوم برای اجرا کردنش یه لولی از مورال میخوایید .با کشتن دشمنان مورالتون میره بالا و وقتی بمیرید میاد پایین اما نکته خوبش اینه که تو مرحله یه سری مناطق هست که باید پیدا کنید و پرچمتون را برافراشته کنید که این باعث میشه مورالتون بره بالا و وقتی بمیرید دیگه از یه حدی پایین نمیاد که باعث میشه اگه همه پرچم ها را برافراشته کنید بتونید با خیال راحت از همه اسکیل ها و جادو ها استفاده کنید

ما دیروز با رفیقم ۴ ۵باری تمومش کردیم به روش‌های مختلف سامورایی و غیر سامورایی. منتظر بودیم بهمون پیام بده گمشید بیرون نکبتا به خدا این بتاس. بازی همون جادوی اعتیاد آور سری NioH رو داره. اولین چیزی که جلب توجه میکنه بهتر شدن گرافیک بازی و طبیعی‌تر شدن رنگ‌ها هستش. انیمیشن‌های خیلی خوب و زیادی هم میبینیم داخل بازی که برای هر سلاح کاملا متفاوت هستن. ازونور یه سری انیمیشن ریز و مشابه با نی‌اوه هم داره مثل بالا رفتن از نردبون. قسمت ساخت کرکترش همچنان قشنگ و پر جزئیاته ولی خب طبیعتن خیلی چیزا توی بتا در دسترس نیستن. سیستم دیفلکت بازی خیلی جالب و ارضا کنندس ولی کنار اومدن باهاش سخته. ولی خب یکم حوصله کنید قلقش راحت دستتون میاد مخصوصا برای کریتیکال اتک‌ انمی‌ها که قرمز میشن. حداقل توی بتا این داستان دیفلکت کردن اجباری نیس و لازم نیس همیشه ازش استفاده کنید. باید منتظر موند و دید تو نسخه نهایی چطوریا میشه.
سیستم Spirit خیلی چیز خوبیه. زیر هلث‌بار قرار داره و کاربرد خیلی جالبی داره. یعنی صرفا مثل Posture توی سکیرو نیستش. به دو جهت مختلف میتونه حرکت کنه. یکی نارنجنی رنگ میشه که اگه کامل پر بشه و دمیج بخورید برای چند ثانیه استگر میشید و یکی هم آبی. شما وقتی داج بدید میره به سمت نارنجی که البته بستگی به وزن آرموراتون داره میزان پر شدنش. وقتی هوی اتک بدید با مثلث، وقتی دیفلکت کنید، استفاده از Martial Art و Wizardy Spell. مارشال آرت‌ها، اسپشال مووهایی هستن که روی هر ویپن قرار گرفتن و اگه رریتی ویپن بالا باشه میتونه ۲تا MA روی خودش داشته باشه. استفاده ازینا یه مقدار مشخصی از اسپیریت رو به سمت نارنجی پر میکنه ولی میتونید با استفاده از لایت اتک که همون مربع باشه به سرعت خالی بکنیدش. اسپل‌ها هم همین حالت رو دارن ولی با سیستم مورال هم در ارتباطن. شما میتونید ۴تا اسپل با المنت‌های مختلف داشته باشید. سیستم مورال اینطوری هستش که با کشتن انمی‌ها زیاد میشه که باعث بالا رفتن قدرت شما میشه. انمی‌ها هم مورال رو دارن. اگه شمارو بکشن از مورال شما کم میشه به مقدار مشخصی و یکی به مورال انمی اضافه میشه. میتونید با کشتن همون انمی مورال خودتون رو پس بگیرید. حالا رابطه‌ی اسپل با مورال اینطوریه که هر اسپل برای استفاده نیاز داره تا مورال شما تا حد خاصی بالا باشه. از صفر تا ۱۸ این عدد متغیره و وقتی پایینتر از عدد مورد نظر باشید نمیتونید ازون اسپل استفاده کنید. حالا نوار اسپیریت زمانی آبی میشه که شما بدون وقفه با لایت‌اتک به انمی دمیج بدید. فایدش اینه که یه حالت Positive محسوب میشه برای اسپیریت و تا زمانی که نوار آبی خالی نشه، نوار نارنجی پر نمیشه و خیلی میتونه تو مبارزات کمکتون کنه. کلا کامبت بازی با ترکیب چندتا مکانیزم مختلف شکل گرفته. شما باید به موقع از MA و اسپل استفاده کنید و سریع با لایک‌اتک نوار اسپیریت رو خالی کنید تا دوباره به سرعت این لوپ رو تکرار کنید. این اضافه شدن جامپ هم خیلی بازی رو فان کرده مخصوصا وقتی ازش برای مخفیانه کشتن استفاده میکنید.
دث پنالتی هم اینطوریه که هم بخشی از مورال شما رو میگیره و هم نصفی از کارنسی شما برای آپگرید کردن کرکتر. طراحی انمی‌ها خوبه. باس بازی خیلی خوب طراحی شده. تنوع سلاح‌ و آرمورها توی بتا خوبه. محیطی که توی بتا میبینیم بدک نی از نظر ظاهری. لول دیزان شباهت زیادی به نی‌اوه داره. موسیقی بازی قشنگه.
یه نکته‌ای که به نظرم جالب نبود، اضافه شدن Invade به بازی هستش که البته توی بتا در دسترس نیستش.
بازی طبیعتن مشکلات زیادی داره چون بتا هست. باگ و گلیچ و افت فریم و هوش مصنوعی و حرکات عجیب انمی‌ها و چیزای دیگه. ولی یه چیزی بود که از دیدنش واقعا گرخیدم. توی نی‌اوه یه مشکلی عجیبی وجود داشت که وقتی انمی‌ها فاصلشون با شما زیاد بود با فریم ۵ حرکت میکردن. انگار کلا تو یه دنیای دیگه هستن تا زمانی که نزدیکشون بشید. اینجا هم این مشکل وجود داره ولی عجیبتر این بود که انمی‌ها تو فاصله‌ی کمتری از شما به این حالت در میان. امیدوارم تا زمان لانچ مشکلاتش رو رفع کنن.
در کل این بازی میتونه هم طرفدارای نی‌اوه و هم تازه واردهارو راضی کنه

موفق باشیم

چند ساعتی بازی کردم. توضیحات کامل رو دوستان گفتن. گیمپلی واسه اونایی که بازی های تیم نینجا رو انجام دادن اشناست. ولی نسبت به nioh به روز تر و انیمیشنن ها روان تر شده. دیفلکت بازی به نظرم رو یه سری اتک ها مشکل داره.تایمینگ درستی نداره. از نظر سختی هم در حد nioh شاید کمی اسونتر باشه. درکل به شدت هایپم. نوید یه بازی خوب دیگه از تیم نینجا رو میده.

photo_2022-09-18_17-30-22.jpg photo_2022-09-18_17-30-24.jpg photo_2022-09-18_17-30-25.jpg photo_2022-09-18_17-30-28.jpg photo_2022-09-18_17-30-30.jpg photo_2022-09-18_17-30-32.jpg photo_2022-09-18_17-30-40.jpg photo_2022-09-18_17-30-35.jpg photo_2022-09-18_17-30-39.jpg

من حقیقتش حال نکردم با بازی
باوجود این که عاشق دو نسخه nioh بودم و این بازی نسبت به اون دو انیمیشن های بهتری داره و بنظر میاد طراحی محیط خیلی بهتری داشته باشه ولی منو جذب نکرد
دیفلکت بازی یه کپی مسخره از سکیروهه
این که میتونی از یه سری از قدرت ها پشت سرهم بدون محدودیت استفاده کنی اصلا جالب نیست
هوش مصنوعی هم به نوعی تو دیواره
دقیقا اومدن ویژگی های nioh 2 رو بدون محدویت و تنوع بیشتری دادن اما برا من حداقل جالب درنیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or