WIMAX Irancell

به دلایلی خاص که(خودم هم نمیدونم:laughing:)شمانمی توانید سرویسی بااین سرعت رادراختیاردشته باشید:cheesygriمگراینکه بخواهیدبرای شرکتی یاسازمانی و...بگیرید

دوستان کسی میدونه که اگه بخوام نامه بگیرم باید توش چیا زده باشه ؟؟؟؟ پرسیدم برا سرعت 512 پیشرفته گفتن نامه بیار . ممنون میشم بگین چون میخوام به فامیلمون بگم بده اما نمیدونم چیا باید توش نوشته باشه تا بدن !!!!! بعد دوستم میگفت مودم رو به بالای 18 سال میدن آره ؟

بعد دوستم میگفت مودم رو به بالای 18 سال میدن آره ؟

درسته

اين نامه رو بايد از دانشگاه يا يه مركز مهم كه براي مثال توش كار ميكني بگيري.
دوستاني كه وايمكس دارن...
آيا شمام متوجه شديد كه وايمكس اصلا محدوديت ترافيك مصرفي نداره؟
سه گيگ كه چه عرض كنم، 10 گيگ هم مصرف كنيد هيچ محدوديتي وجود نداره...

دوستان اول تاپیک تو قسمت سوال و جواب .......*** گفتن چون من با wimax ایرانسل وصلم با PS3 و در کل راضیم مثلا پشتببانی عالی داره من آداپتورمو مامانم زد سوزوند زنگ زدم طی 2-3 روز اومدن کل دستگاه رو جاش یه نو گذاشتن... رفتن بدون اینکه یه قرون هم بگیرن ! ولی مشکل هم داره مثلا هر 24 ساعت باید sign in کنین که هر سایتی رو بزنین code رو می خواد و sign in میشین تا 24 ساعت بعد و مشکل دیگش شارز اونه که باید با کارت ایرانسل ( موبایل ) انجام شه ........ مثلا من به دکه گفتم 50000 تومن شارز بده یارو داشت سکته میکرد ! :biggrin1: و باید تو سایت خودش بشینین دونه دونه وارد کنین ولی سرعتش خوبه و نوسان کم داره ........ مال من 512 هست download دم همیشه 52-58 نه بالا تر نه پایین تر ping هم خوبه 230-260 و نوسان بازم نداره ......................

دوستان هرکی سوال داشت در خدمتیم ..........

درباره ترافيك ، شمام مثه من هستيد؟
تو پست بالا گفتم درباره ش.
-
شارژ شمام دو برابر ميشه؟ من 15 تومن شارژ كردم شد 30 تومن!
ترافيك هم كه نداره.
واسه sign in كردن، يه راهي هست كه نيازي به اينكارا نداري
برو تو تنظيمات لوكال و همون يوزر نيم پسورد و دامين رو بده مشكلت حل ميشه...
ديگه نياز نيست از پرتال بري.

اما منم راضي هستم، از هرچي اي دي اس ال راحت شديم!
از همه بهتر همراه بودنشه... ميبريم وسط حياط نت داريم!
-
يه موضوع جالب ديگه اينكه وقتي شارژت تموم شه ميتوني دوباره شارژ كني مثه سيم كاردشه.
اما نداشتن ترافيك مصرفي بهترين هديه ايرانسله.

درسته

اين نامه رو بايد از دانشگاه يا يه مركز مهم كه براي مثال توش كار ميكني بگيري.
دوستاني كه وايمكس دارن...
آيا شمام متوجه شديد كه وايمكس اصلا محدوديت ترافيك مصرفي نداره؟
سه گيگ كه چه عرض كنم، 10 گيگ هم مصرف كنيد هيچ محدوديتي وجود نداره...
اینو مطمنید که شانسی نیست؟
الان وایمکس تو چه شهرهایی راه افتاده؟؟

دوستان اول تاپیک تو قسمت سوال و جواب .......*** گفتن چون من با wimax ایرانسل وصلم با PS3 و در کل راضیم مثلا پشتببانی عالی داره من آداپتورمو مامانم زد سوزوند زنگ زدم طی 2-3 روز اومدن کل دستگاه رو جاش یه نو گذاشتن... رفتن بدون اینکه یه قرون هم بگیرن ! ولی مشکل هم داره مثلا هر 24 ساعت باید sign in کنین که هر سایتی رو بزنین code رو می خواد و sign in میشین تا 24 ساعت بعد و مشکل دیگش شارز اونه که باید با کارت ایرانسل ( موبایل ) انجام شه ........ مثلا من به دکه گفتم 50000 تومن شارز بده یارو داشت سکته میکرد ! :biggrin1: و باید تو سایت خودش بشینین دونه دونه وارد کنین ولی سرعتش خوبه و نوسان کم داره ........ مال من 512 هست download دم همیشه 52-58 نه بالا تر نه پایین تر ping هم خوبه 230-260 و نوسان بازم نداره ......................

سلام داداش
برای وصل شدن با وایمکس به psn راهنمایی میکنی ؟
ممنون .

یعنی اصلا محدودیت حجمی نداره؟؟؟؟

والا به من گفتن 3 گيگ، من اين ماه نزديك به 8 گيگ مصرف كردم آخ نگفت!

قیمت 512 برای یک ماه چقدر هست؟

تمام تعرفه هارو تو سايت زده: wimax.irancell.ir

قیمت مودم مناسبش چقدر هست؟

110 تومن! مودم داخليه، اگر محل زندگيتون تراكم ساختماني نداشته باشه جواب ميده، تازه اگرم جواب نداد ميتوني يه آنتن بخري به همين وصل كني. درست جاي آنتن داره. نيازي نيست خارجي رو بخري كه 220 تومنه!

فقط نميدونم 512 رو چه جوري به خونگي ميدن! تا 128 بيشتر نميدن به خونه! والا من با همين 128ش بيشتر از 256 اي دي اس ال دارم ميگيرم. تا 30 تا ترنسفر ميكنه.

تنها مطلب مهمي كه از سفارش تا نصب وايمكس ديدم پشتيباني عاليشون بود، همه چيز درست دقيق سر وقت.

سلام داداش
برای وصل شدن با وایمکس به psn راهنمایی میکنی ؟
ممنون .

شما با وایمکسی که دارین سیم data in رو به کابل شبکه ps وصل کنین ویا اکه access point دارین که هیچی ..........
تو network settings بزنین internet connection settings و همه ی مراحل رو چه wire یا wireless رو easy بروین تا اخر حله ...............

شما با وایمکسی که دارین سیم data in رو به کابل شبکه ps وصل کنین ویا اکه access point دارین که هیچی ..........
تو network settings بزنین internet connection settings و همه ی مراحل رو چه wire یا wireless رو easy بروین تا اخر حله ...............

داداش حل نشد که
از dns ارور میده
حالا باید چکار کنم ؟

سلام به همه من یه چندتا سوال دارم !
1. شارژ ماهیانه ی تعرفه اعتباری چجوریه ؟!
2. هزینه اشتراک تعرفه ی اعتباری چجوری ( چون من یبار رفتم هزینش 125تا 1تومنی :دی بود )
3. بعد ثبت نام تا چند روز الافیم ؟ :دی ( یعنی چند روز دیگه تحویل میدن )
4. مودم وایرلس شامل تخفیف میشه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or