WIMAX Irancell

میشه یه نفر بیاد با استدلال بگه چرا به درد گیمینگ نمی خوره ؟

چون تو ایران بهترین ADSL هست و کیفیت پینگ پایه (تازه رو ADSL!!!!!!!) و شرکت های هم که WiMax داران با توجه به تجربه که پینگ اونا هم ایراد داره و بهمین دلیل اینهم پیشبینی میشه که پینگش خوب نباشه

نمونه پینگ رو تو صفحه قبل من گذشتم (ADSL) با مقایسه به پینگ دوستمون که WIMAX داتک رو داره ...

بیشینید بینیم baws! :دی
کجاش گرونه!
من 256 10 گیگ میگرفتم 50 و خورده ای پام میافتاد!
از خدامِ که این سیستمشون خوب باشه و بدرد گیمینگ بخوره!

میشه یه نفر بیاد با استدلال بگه چرا به درد گیمینگ نمی خوره ؟

خب سیستمهایی که بر اساس ارسال امواج مایکرو ویو -ارسال از طریق رسانه ی هوا-کار می کنن همیشه تاخیر بیشتری در ارسال داده ها نسبت به رسانه های فیزیکی-مثل فیبر نوری و حتی کابلهای زوج مسی معمولی-دارند،این موضوع در اصل بخاطر ماهیت فیزیکی رسانه ها بروز می کنه،یعنی بخاطر تفاوت سرعت حرکت امواج و سرعت انتقال نور و الکتریسیته در Medium های مختلف.
بنابراین سیستم WIMax هم احتمال زیاد از همین قاعده پیروی میکنه و تاخیر بیشتری نسبت به ADSL داره.

من نميخوام بگم خوبه يا بد ولي ايرانسل از يه جهت خوبه و نسبت به بقيه برتري داشته.
اونم mms و سرويس انترنتي و حالا اين واي مكس.
ولي از يه جهت خيلي داغونه اونم تو ارتباط برقرار كردن با سيمكارت.
انتن هميشه پر ولي هيجارو نميگيره.:eek:
كيفيت صدا هم كه بعضي وقت ها خيلي ميره بالا:-"
اول برن اين و درست كنن بقيه پيشكش.

يه سوال يعني اگه خارج از شهر بري بازم ميشه با لپتاپ وصل شد؟؟

من نميخوام بگم خوبه يا بد ولي ايرانسل از يه جهت خوبه و نسبت به بقيه برتري داشته.
اونم mms و سرويس انترنتي و حالا اين واي مكس.
ولي از يه جهت خيلي داغونه اونم تو ارتباط برقرار كردن با سيمكارت.
انتن هميشه پر ولي هيجارو نميگيره.:eek:
كيفيت صدا هم كه بعضي وقت ها خيلي ميره بالا:-"
اول برن اين و درست كنن بقيه پيشكش.

يه سوال يعني اگه خارج از شهر بري بازم ميشه با لپتاپ وصل شد؟؟

در مراحل ابتدایی خیر ، ولی بعدا شاید جاده های اصلی هم تحت پوشش قرار بگیرند که توی ایران می تونی روی 10 سال آینده حساب باز کنی.

وایمکس ایرانسل از همین الان قابل استفاده هست البته تو 8 تا شهر بزرگ کشور ! مثل تهران و کرج و اصفهان و مشهد و ...

تعرفه ها هم اعلام شده

tarrif.jpg

من یکی از رفقام تو فرانسه اقامت داره اینترنت با سرعت 20 مگابایت رو میگفت ماهی 30 یورو اونم 4 سال پیش الان احتمالا دارن با 30 یورو اینترنت 100 مگ میدن حالا چه جوابی برای این صحبت من هست!!!! خوب اونجا فرانسست اینجا ایرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایرانسل نشون داده که میتونه قیمتهاش رو به شذت پایین بیاره.امیدوارم در مورد WiMAX هم صادق باشه.

گوشی موبایلی هست که WiMAX رو ساپورت کنه ؟

قیمتاش خوبه ولی بیشتر از این نظر که سرعت های بالا رو با ترافیک میده، وگرنه من الان خودم 512 بدون ترافیک از همینا میگیرم 80.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or