WIMAX Irancell

من نمیدونم این تبلیغاش برای چیه؟
مسلما اینقدر قیمت بالا هست که ارزش خرید نداره و تعداد کمی میتونن موفق به استفادش شن!
تازه ثابت هم شده که adsl استیبل تره.

محمد جان. ایرانسل با توجه تعداد زیاد آنتنی که در اختیار داره خیلی راحت می تونه این تکنولوژی رو به نحو احسنت ارائه بده. من فکر کنم تحولی در کار است. ایرانسل کلا به کیفیت و سرویس خوب معروف است. شاید از خیلی از شرکت های اینترنتی سرمایه گذاری بیشتر انجام بده.

خوب مسلمه که اگه کیفیت بهتر بده و قیمتشم مناسب باشه خیلی عالیه!
ولی بعید میدونم با این قوانینی که برا اینترنت تو ایران هست بتونن با قیمت خوب بفروشن

خوب مسلمه که اگه کیفیت بهتر بده و قیمتشم مناسب باشه خیلی عالیه!
ولی بعید میدونم با این قوانینی که برا اینترنت تو ایران هست بتونن با قیمت خوب بفروشن

شاید هم درست باشه ولی کلا ایرانسل همیشه نو آوری داشته. فکر کردی 5 سال دیگه می تونن به همین سرویس های قدیمی تسهیلات بدند. بلاخره یکی باید شروع کنه.

به نسبت WiiMax های دیگه خیلی ارزون تر هستش ! بعدش اینا به ريال هستا ... !
آره نسبت به بقیه ارزون تر هست اما مثلا 1 مگ 10 گیگ 80 تومن گرون نیست؟؟یا 128 3 گیگ 15 تومن؟؟
که با adsl فرقی نداره آخه وایمکس به چه قیمتی تازه با اون دم دستگاه ش 100 تومن بدی مودم

آره نسبت به بقیه ارزون تر هست اما مثلا 1 مگ 10 گیگ 80 تومن گرون نیست؟؟یا 128 3 گیگ 15 تومن؟؟
که با adsl فرقی نداره آخه وایمکس به چه قیمتی تازه با اون دم دستگاه ش 100 تومن بدی مودم

بحث اینه ایرانسل پتانسیل عالی داره. در هر صورت قیمت از بقیه شرکت ها گرون نیست. به طور مثال شاتل سرویس ADsl خودش رو خیلی گرون تر از این حرفا میده. شما نباید این سرویس رو با صبانت مقایسه کنید.

بحث اینه ایرانسل پتانسیل عالی داره. در هر صورت قیمت از بقیه شرکت ها گرون نیست. به طور مثال شاتل سرویس ADsl خودش رو خیلی گرون تر از این حرفا میده. شما نباید این سرویس رو با صبانت مقایسه کنید.

خوب احتمال این که قیمتها رو ایرانسل پایین تر بیاره زیاد هست .کیفیت هم تا نیاد نمیشه نظر داد.

من از پینگهایی که دوستان صفحه قبل گذاشتن هیچی سر در نیوردم ، ممکنه بگید این وایمکس بدرد بازی آنلاین می خوره یا نه ؟

در کل نه

سلام !
ممنون بابت ایجاد تاپیک و اطلاعات مفیدتون.:smile:
ولی من که خیلی تعجب کردم! واقعا اینا دلشون برای مردم سوخته؟:confused:

به هیچ عنوان. ولی ایرانسل برای کسب مشتری بیشتر مطمئنا قیمت مناسبی با سود کمتر میده و از روی امکانات دیگر سود کسب می کند. خوبی ایرانسل اینه از این ISP ها احتمالا بهتر قیمت گذاری کنه چون ظرفیت بهتری داره.

ولی من که خیلی تعجب کردم! واقعا اینا دلشون برای مردم سوخته؟

چه ربطی به سوزش دلشون داره؟ فعالیت تجاری ـه. مثل اینکه شما یک فروشگاه دارید و جنس جدیدی به فروشگاهتون اضافه میکنید. در واقع فعالیت شما برای کسب سوده نه سوختگی دل.
اگر منظورتون رفع محدودیت عرضه بالای 128Kb برای مصارف خانگی است که باید عرض کنم اون سرجاشه . اصولا اگر کسی بخواد دلش برای مردم بسوزه سازمان تنظیم مقررات رادیویی ـه که اونم این کار رو نمیکنه بهمین سادگی. اینی هم که تو تبلیغات باند پهن و اینا میگن تو ایران 64Kb رو پهن میدونن. باز هم بهمین سادگی.

بیشینید بینیم baws! :دی
کجاش گرونه!
من 256 10 گیگ میگرفتم 50 و خورده ای پام میافتاد!
از خدامِ که این سیستمشون خوب باشه و بدرد گیمینگ بخوره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or