WIMAX Irancell

اصلا توی شهر ما فعلا فقط توی قسمت های پایینی شهر پوشش داره.
نمیدونم چه فکری کردن اول از اونجا شروع کردن.
البته من زیاد چشمم به کیفیت وایمکس آب نمیخوره.
ارزون بودن مهم نیست مهم کیفیته.
ایرانسل اگر عرضه داشت کیفیت شبکه ی موبایلشو بالا میبرد وایمکس پیشکش.
به یه خط ایرانسل باید 500 بار زنگ بزنی تا اخرش بتونی با طرف تماس بگیری.

بابا توی شهر ما فک نکنم که حالا حالا بیاد ولی من مطمعن هستم چرته پینکش هم بالاست ;)
من از کسی شنيدم که از طريق همين BTS ها ميفرستن يه چيزيو فعال ميکنند و blah blah
يعنی تو اکثر شهر ها فعال ميشه
والا شک دارم درسته يا نه

برای اونایی که میگن پینگش چطوره بگم که کره زمین خلا نیست!:دی
در نتیجه سیگنال از بین هزاران گاز رد میشه که در نتیجه پینگ میره بالا!
مخصوصا در شهرهایی مثل تهران که سرب معلق زیاد داره که پینگ وایرلس افتضاحه

پینگ تو مشهد که 128 نامحدود گرفته باشم از 200-300 متغیرِ.
نسبت به ADSL که دارم بهتره!
من راضیم نسبتاً ظرف 3 روز وصل شد اینش هم نسبت به ADSL خیلی سریع تر بود.فقط مودمش شبیه کارت شارژِه.از اینش اصلاً خوشم نمیاد!

من دايل آپ ADSL داشتم و چند وقتيه وايمكس هم گرفتم! تا بلاخره يكيشو انتخاب كنم.
والا منم گرفتم راضي هستم.
از ADSL‌ بهتره. قيمت هاش هم نسبت به ساير وايمكس ها ارزون تره.
شرايط و پشتيبانيشون هم راحت تره.
فقط مودم داخلي ش زشته.

یکی بگه سرعت 64ـش در حد دایال آپ هست یا نه ؟ بعد شارژ ماهانه 64ـش چنده و از کجا باید خرید ؟

از دايل آپ بهتره. شارژش به اينصورت هست كه بايد يه مبلغ براي كل سال به حساب بريزي اونوقت ازش كم ميشه. دقيق نميدونم چنده.

به یه خط ایرانسل باید 500 بار زنگ بزنی تا اخرش بتونی با طرف تماس بگیری.

سيم كارت 5 هزار تومني همينه ديگه. چه توقعي بايد داشت؟!

در حال حاضر كل تهران تحت پوششه. من مودم رو با خودم اينور و اونور هم ميبرم. كار ميكنه. فقط سيگنال بالا پائين ميشه.

شما پشتيباني رو بچسبيد! سرعتش هم عاليه. مخصوصا شب ها

چند روزه سرعت داونلود تورنت با وایکمس ایرانسل به طرز باور نکردنی پایین اومده. خیلی مواقع صفر مطلق یا بسیار پایینه، در حد 10 بایت در ثانیه و اگه خیلی هنر بکنه به چند صد بایت در ثانیه می رسه و حتی به یک کیلو بایت در ثانیه هم نمی رسه. سرعت داونلود عادی بین 16 کیلو بایت در ثانیه است (نا محدود 128K دارم).

پشتیبانی ایرانسل هم که کلاً موضوع رو در مورد تورنت انکار می کنه و می گه ترافیک سایت بالاست!!!:eek::laughing:

اگه فرد دیگری هم مشکل مشابه داره لطفاً بگه.

پینگ تو مشهد که 128 نامحدود گرفته باشم از 200-300 متغیرِ.
نسبت به ADSL که دارم بهتره!
من راضیم نسبتاً ظرف 3 روز وصل شد اینش هم نسبت به ADSL خیلی سریع تر بود.فقط مودمش شبیه کارت شارژِه.از اینش اصلاً خوشم نمیاد!

والا من خودم شاتل دارم، دوستم هم قبلا شاتل داشت که جدیدا وایمکس گرفته. اصلا راضی نیست. بنظرم وایمکس هم قیمتش نسبت به سرویسهایه مشابه بیشتره، هم کیفیتش کمتر.

من تست كردم مشكلي نبوده...
آخه با تورنت نميشه محاسبه كرد اينجور چيزارو... بستگي به سرور خود تورنت داره.
سرعت دانلود عادي ايرانسل عاليه!! همين جور بالا پائين ميشه!
يه موقع هايي 0 ميشه. از 0 تا 30 كيلوبايت در ثانيه...
بي نهايت 128 رو چند گرفتي؟! ميصرفه؟

چند روزه سرعت داونلود تورنت با وایکمس ایرانسل به طرز باور نکردنی پایین اومده. خیلی مواقع صفر مطلق یا بسیار پایینه، در حد 10 بایت در ثانیه و اگه خیلی هنر بکنه به چند صد بایت در ثانیه می رسه و حتی به یک کیلو بایت در ثانیه هم نمی رسه. سرعت داونلود عادی بین 16 کیلو بایت در ثانیه است (نا محدود 128K دارم).

پشتیبانی ایرانسل هم که کلاً موضوع رو در مورد تورنت انکار می کنه و می گه ترافیک سایت بالاست!!!:eek::laughing:

اگه فرد دیگری هم مشکل مشابه داره لطفاً بگه.
من تا همین دیروز سرعت دانلودم بین 500 بایت تا 1 کیلوبایت بود که ویندوز رو عوض کردم درست شد.الان 70 دارم دانلود میکنم.

سلام من یه Wimax 512 میخام بگیرم,از بچه ها میپرسیدم میگفتن که نمیشه 512 رو برای خونه گرفت درسته؟
برای بازی نمیخام,چون شهر های مختلف رو پوشش میده میخام بگیرمش,خوشحال میشم نظرای بچه ها رو هم در این مورد بشنوم که از لحاظ سرعت و کیفیت و ... چطوریه.
خیلی ممنون. :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or