WIMAX Irancell

سلام
اینترنت ایرانسل رو من گرفتم...بد نیست اما خوب هم نیست..نسبت به اینکه ADSL داشته باشیم یا نه مشخصا ایرانسل حرفی واسه گفتن نداره البته اگه کسی بخواد سرعت های بالای 512 رو بگیره خب بازم پیشنهاد من ADSL هست...
ولی از اونجایی که خیلی کم میشه تو ADSL سرویس بدون محدودیت گرفت من مجبور شدم تعرفه 6 ماهه اونو با سرعت 256 بگیرم..البته قیمتش بهتر در اومد با این طرح پاییزی
تونستم در مدت 12 ساعت حدود 1 گیگ اطلاعات دانلود کنم که البته نسبت به ADSL چیزی نیست واسه همین سعی می کنم تمام 24 ساعت دانلود کنم تا حداقل ضرر نکنم...
در نهایت دوستانی که مشکل اشغالی پورت مخابرات رو دارن بهترین توضیه ایرانسل هست می تونن مودم زیر بغل هر جایی که پوشش دارن وصل بشن و لذت ببرن و هم اینکه محدودیت نداره نکته فعلا خوبیه تو این همه نکته منفی وایمکس !
سلام دوستان منم امروز زنگ زدم می گن که باید مودم outdoor بگیری که شندیم این مودم ها باید روی پشت بام وصل شن خواستم بپرسم اگه اینجوریه و این مودم قرار ثابت یه جا وصل شه چه جوری می گن هر جا که پوشش دهی آنتن باشه می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی ؟!! یعنی این امکان فقط واسه مودم های indoor هستش؟!!
شما باید کل تشکیلات خودتو هر جا خواستی ببری
البته اگه نزدیک محل خونتون هست تا فاصله زیادی رو آنتن داری و می تونی استفاده کنی و الا یه مودم وای فای هم بگیری هر جا رفتی اینترنت داری

سلام دوستان منم امروز زنگ زدم می گن که باید مودم outdoor بگیری که شندیم این مودم ها باید روی پشت بام وصل شن خواستم بپرسم اگه اینجوریه و این مودم قرار ثابت یه جا وصل شه چه جوری می گن هر جا که پوشش دهی آنتن باشه می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی ؟!! یعنی این امکان فقط واسه مودم های indoor هستش؟!!
نه نه نه نه اصلا گول حرفشون رو نخور......به همه میگن پوشش ندارن.....حتی به منم گفتن که Outdoor بگیر اما چون دوستم وایمکس داشت امتحان کرده بودم آنتن پر بود و منم گفتم نه من همون Indoor میخوام , یارو گفت آنتن نداریا منم گفتم اشکال نداره برا تزییناته اتاق میخوام و وقتی آوردن وصل کردن آنتنم پر بووود )x)x)x)x)x.......
اگه دوستات وایمکس دارن چک کن....

منظور از این قسمت چیه؟

به اطلاع کاربرانی که علاقه‌مند به استفاده از روتر (Router) هستند می‌رساند که گزینه‌های زیر از نظر سازگاری با شبکه وایمکس ایرانسل مورد تایید می باشند:

D2.jpg

یعنی می شه از خودشون مودم نگیریم؟

128کیلو بایت

سلام من دارم از adsl بهتره 128 ميگم هركاري كردم بتونم 512 بگيرم نشد كه نشد قرار يكي برام يه مدرك بيار كه ميگن با اون مي توني بگيري اگه گرفتم به همه ميدم كه بتونن بگيرن در كل بهتر از adsl جدي ميگم الانم قيمتو اورده پايين مي صرفه درسرشم كمه با هيچ برنامه ايي هم منظورمو كه ميدونيد وب نبردو ميگم مشكلي نداره

سلام من دارم از adsl بهتره 128 ميگم هركاري كردم بتونم 512 بگيرم نشد كه نشد قرار يكي برام يه مدرك بيار كه ميگن با اون مي توني بگيري اگه گرفتم به همه ميدم كه بتونن بگيرن در كل بهتر از adsl جدي ميگم الانم قيمتو اورده پايين مي صرفه درسرشم كمه با هيچ برنامه ايي هم منظورمو كه ميدونيد وب نبردو ميگم مشكلي نداره
آره میدونم.....خودمم وایمکس دارم اما سرعت 128 برا من کافی نیست......خوبیش اینه نمایندگی ایرانسل 2 مغازه اونورتر از ماست و بهش گفتم برا مغازه میخوام گفت 2 MB هم بخوای میدیم.......میخوام برا مغازه بگیرم بعد که تجهیزات رو آوردن جمعش کنم بیارمش خونه :db-):d..........اما موندم 512 برا بازی کافیه یا 1 MB :-/:-/:-/:-/:-/

سلام من درخواست وايمكس ايرانسل دادم با سرعت 128 خدا كنه بتونم آنلاين بازي كنم به نظرت ميشه؟؟؟؟؟
برای بازی از بدترین جا گرفتی.هم نوسان داره هم پینگ بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or