Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
آقا اون app ـی که تو تریلر 101 گفتن بزنین به گوشیتون چیه ؟ اونو الان میشه زد ؟
اون رو نمیدونم چیه! (چون تریلر رو ندیدم:-" ) ولی یک ماهی میشه (شاید بیشتر:-" ) یه برنامه ای از W_D نصبیدم،مثلا فایل صوتی ضبط میکنی و صدات رو تغییر میده، یا عکس بهش میدی و میترکونتش:-" (چطور بگم...مثل سایت هک شده ای که توی Paper Trail Infamous بود میشه! :-" ) یا متن میدی و ...!
اسم برنامه Hide By W_D بود فکر کنم :d

اگرم این نیست،اطلاعات این برنامه ی جدید رو در اختیار ما هم بزارید! :d

توی play یه نرم‌افزار از یوبیسافت هستش ک یه سری ابزار جالب توش داره...اگه منظورت اونه ک اره الان هستش!
ویرایش: پست امیر رو الآن دیدم همونه...Hi_de

W_D APP

لینک دانلودش

آخرین ویرایش:
چیزی که از اون 50 دقیقه گیم پلی ps3 میشه فهمید ، البته به خاطر کمبود وقت و یکسان بودن اون مرحله ای که فکر کنم 5 بار پشت سر هم رفت ، زدم جلو اینه که متاسفانه overbright بازی خیلی بالاست و وقتی شما داخل خیابان هستی طرف چپ یا راست که سایه نیست به شدت براقه و بلار شدنش هم مزید بر علت میشه و براقی رو افزایش میده ، در کل امیدوارم این روی ps4 نبینیم .

اسمش فکر کنم ctOS App باشه که احتمالا هنوز نیومده.
واسه اندروید و iOS هست که با داشتن این برنامه میتونی وارد یکی از قسمت های مولتی بشی. یعنی یه نفر با تبلت یا گوشی اینوایت میده به کسی که با کنسول داره بازی میکنه.( در واقع مثلا گیمر کنسول رو هک میکنی و اینوایت میدی )

مُدش هم اینطوریه که گیمر کنسول باید یه مسیر مشخصی رو طی کنه .
گیمری که با تبلت هست باید با هک کردن مثلا چراغ های راهنمایی و ... جلوش رو بگیره. در واقع داخل هلیکوپتر نشستی انگار و باید با چراغی که داری دنبالش کنی. ( حتی تبلتیه میتونه درخواست بک آپ و SWAT کنه ).
اگه تونست طرف رو متوقف کنه دوباره گیمر کنسول اسپاون میشه . مُدش تایمیه . ولی اگه گیمر کنسولی به چک پوینت برسه تبلتیه میلوزه ! ( Lose منظور هست :d )

آخرین ویرایش:
اون رو نمیدونم چیه! (چون تریلر رو ندیدم:-" ) ولی یک ماهی میشه (شاید بیشتر:-" ) یه برنامه ای از W_D نصبیدم،مثلا فایل صوتی ضبط میکنی و صدات رو تغییر میده، یا عکس بهش میدی و میترکونتش:-" (چطور بگم...مثل سایت هک شده ای که توی Paper Trail Infamous بود میشه! :-" ) یا متن میدی و ...!
اسم برنامه Hide By W_D بود فکر کنم :d

اگرم این نیست،اطلاعات این برنامه ی جدید رو در اختیار ما هم بزارید! :d
اون که H_ide By W_D هست که کلا بحثش جداس و برای تفریح به سبک Watch Dogs هست.
اون یکی برنامه که توی تریلر های مولتی پلیر اسمشو میاورد Watch_Dogs Companian App هست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اولین نمره بازی (رسمی) از مجله فرانسوی Jeux Video هست که 19 از 20 گرفته:
Gamplay:5/5
Graphic:5/5
Sound:4/5
Longevity:5/5
منبع

من الان یکی از این ویدئوهای لیک شده رو دیدم ! گرافیکش خیلی خوب بود!:| البته اینی که من دیدم واسه ps4 بود نمی دونم نسخه X1 هم در این همین حد خوبه یا نه .

من اون 30 دقیقه ابتدایی که از ps3 لیک شده بود کلش رو نگاه کردم ( اتفاقا برای Ps3 هم چه گرافیک خوبی داره )
بازی واقعا عالی به نظر میاد. از اون اولش که شروع شد کشش زیادی داشت
D:
واقعا خیلی دلم میخواد META بازی رو بدونم
یکی از بلند پروازانه ترین بازیهایی هست که داره میاد و سعی داره به سبک چیزهای جدیدی اضافه کنم
Viva La Ubi لول.

این مجلمه فرانسوی به بازی 19 از 20 داده :

یه ترجمه کوتاه از منبع
Gameplay: 5 Rating
همه چیز عالی هست. قدرت هک رونده بازی رو فوق القعاده داینامیک و عالی کرده.

Graphics: 5 Rating
واقعا عالی از نظر جنبه تکنیکی و نشون دادن اینکه در دنیای WD زندگی جریان داره

Sound: 4 Rating
صدا گزاری عالی اما ترکهای بازی مقداری محدود هست.

Longevity: 5 Rating
تعدادی زیادی کار برای انجام دادن هست به علاوه بخشه multi بازی .

Pros:
رونده بازی و مراحل جذاب
زندگی واقعی در chicago در جریان هست.
تعداده بسیار زیادی کار برای انجام دادن

Cons:
داستان .
loading اغازین طولانی

منبع :

http://www.gamepur.com/news/14718-f...zine-arrived-overall-score-1920-thumps-d.html

به نقل از DualShocker آخرین لیک نسخه Ps3 بازی نشون میده بازی حدوده 55 ثانیه طول میکشه ( این فعلا برای نسخه 3 فقط دلالت داره )

مبنع :http://www.dualshockers.com/2014/05...d-every-time-on-ps3-new-leaked-videos-appear/

شامل 3 ویدیو هم میشه که اخری مربوط به 4 میشه. کیفیتها خوب نیست

آخرین ویرایش:
توی نقد این مجله فرانسوی عکس بالا از مجله دوبار از واژه gta و یکبار از واژه sleeping dog و یکبار هم از واژه split second استفاده کرده ! عجب معجونی شده بازی .:d

آیدن بدون نقاب:

watch-dogs-aiden-pearce-look.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or