Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .



تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

 
آخرین ویرایش:
اینقد بدم میاد الان ک داریم نزدیک ریلیز میشیم یه سری از فن‌های GTA میان تیکه میندازن...بابا ول کنید تو رو خدا، ب نظر من این دوتا بازی هیچ شباهتی ب هم ندارن!!!
البته بجز اینکه اسم سبکشون یکیه...
 
یه گیم پلی جدید از یکی از برادران محترم!!! عربستانی از نسخه ps4 :

[video=aparat;Vo5YD]http://www.aparat.com/v/Vo5YD[/video]
Watch Dogs

به نظر همه چی عالی میاد .
هندلینگ ماشینا هم ظاهرا باید خوب کار شده باشه .
تخریب پذیدیم خوبه بعد از تصادف با یه ماشین دیگه .
نمای توی ماشینم داره .

در کل امیدوار کنندس :d
انگار ٦٠ فريم داشت اجرا مي شد خيلي روون بود.
 
مگه GTA V ماشینهاش لایسنس شده بود ؟
برتری هم داره ! مثلا همین سیستم هک و پویا بودن دنیای بازی


من موندم رادیو بازی چطوریه D:

اصلا هم فکر نکنید بازی Epic Fail میشه ها !!! متای بالا D:
جدی جدی عکس نگیرید بزارید تو تاپیکه امتیازات :-s
:d
رادیو رو من تو یه ویدیو دیدم تو ماشین مثل GTA IV می‌مونه. یعنی چپ و راست رو بزنی کانال رادیویی عوض می‌شه و اگر جهت چپ رو نگه داری رادیو رو خاموش می‌کنه.
منتها خوبیش این بود که پیاده هم می‌شد از طریق گوشی می‌تونستن کانال رو عوض کنه :دی
Epic Fail نمی‌شه ولی دیگه متاش 90+ هم نمی‌شه :دی
ما از همین الان یک عدد امضا و آواتار بسیار زیبا برای گوجیرا فراهم کردیم :دی
 
ميلاد ميگيره با تور ميريم تبريز خونشون لايو استريم ميبينيم :d

میلاد چند تا ویدیو اساسی با PS4 کپچر کن در حد یکی دو گیگ ، پنجشنبه عصر با پیک بفرست بیاد :دی

رسید دستم ویدیو رو میگیرم آپلود میکنم :دی حضوری هم بیایید در خدمتیم دور هم یه کوفته تبریزی هم میزنیم :دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or