Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
مثل gta کوهستان هم داره ؟ شنا بلده؟
سؤال خوبیست! :d شنا بلده؟ :-"
اگر موبایلش ضد آب باشه آره،اگر نباشه،نه! :-" فکر کنم دومی محتمل تره! :d

کوهستان....توی عکسا چیزی یادم نمیاد:-" کوهاستان رسما بدبخت میشه:-" چیز خاصی برای هک شدن به ذهنم نمیرسه:-"

کلا به عنوان یه شماره ی اول، انتظار GTA V ازش نداشته باشید! :d

شنا هم بلده
biggrin1.gif
پس گوشیش ضد آبه! :-"
یکی از بزرگترین پیشرفت های AC II نسبت به AC ، همین شنا کردنش بود:-" انقدر هم مهم بود که توی نمایش E3 2009 استفاده ی بهینه از شنا کردن رو نشون دادن! :-"
خوبه ایندفعه دیگه چنین حرکتی رو سر بازی اول نرفتن :d

آخرین ویرایش:
دیگه حالم بهم خورد. یکی می گه گرافیکش خوبه، بعد فوتیج PS4 می آد وحشتناک خفنه، PS3 رو نشون می دن گرافیکش با GTA III قابل مقایسه است.

من که دیگه خسته شدم، یوبیسافت با این بازی هر غلطی دلش می خواد بکنه. دایورت کردم به اونجام.

کوهستان....توی عکسا چیزی یادم نمیاد
yahoo_65.gif
کوهستان رسما بدبخت میشه
yahoo_65.gif
چیز خاصی برای هک شدن به ذهنم نمیرسه
yahoo_65.gif

توی حاشیه نقشه یکمی بیرون شهر وجود داره.

دیگه حالم بهم خورد. یکی می گه گرافیکش خوبه، بعد فوتیج PS4 می آد وحشتناک خفنه، PS3 رو نشون می دن گرافیکش با GTA III قابل مقایسه است.

من که دیگه خسته شدم، یوبیسافت با این بازی هر غلطی دلش می خواد بکنه. دایورت کردم به اونجام.
کجا؟! :-/ :دی
بعد هم خسته شدم و حالم به هم خورد و... نداریم؛ تازه 8 روز دیگه قرار هست با عواقب شرطی که خواهی باخت (متای 90+ :lol:) رو به رو بشی :> :دی

zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif
:d I Believe in Sony

کجا؟! :-/ :biggrin1:
بعد هم خسته شدم و حالم به هم خورد و... نداریم؛ تازه 8 روز دیگه قرار هست با عواقب شرطی که خواهی باخت (متای 90+ :lol:) رو به رو بشی :> :biggrin1:
zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif
:d I Believe in Sony

ناراحتم... ناراحــــت....

34024227064571721731.gif

ازینکه قراره یه چند نفر از دوستای خوبم رو تا حد ممکن Rape کنم.... از چند روز آینده نهایت لذت رو ببرین...

ناراحتم... ناراحــــت....

34024227064571721731.gif

ازینکه قراره یه چند نفر از دوستای خوبم رو تا حد ممکن Rape کنم.... از چند روز آینده نهایت لذت رو ببرین...
نیایـن تو پروفایل Have Mercy Have Mercy راه بندازین آشی برات بپزم که یک وجب روغن رویش باشد :d

groin-kick-smiley-emoticon.gif

i don't know what you think i've done but if we were to battle , i have already one
دیس مهدی گوجیرا علیه امیر حسین دریک :| :دی
--
یکی تو پیج 1 ـه فیص بوک عکس بازیو گذاشته بود نوشته بود در بعضی موارد گرافیک بازی از ps4 هم بالاتر میشه :lol: ما که بازیو ندیدیم ولی ظاهرا اوشون تمومش کرده رو هر دو پلتفرم :lol:

اون موقع که گفتم بازی Epic Fail میشه و همتون شاتگان رو گذاشتید روی مغز بنده،دقیقاً درگیر این تناقضات در مورد کیفیت بازی بودم!:|:d
الان هم امیدوارم پیش بینی ام به واقعیت نپیونده چون اورجینال ترین ایده ی جدید رو به فنا میده یوبیسافت!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or