Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من یه چیزی که خیلی نگرانشم شخصیت پردازی ایدن هست. هیچی ازش نشون ندادن و واقعا خنثی هست تو ذهن مخاطب.
بالاخره یه پیش زمینه ای باید میداشتیم ازش با توجه به حرکات و رفتار خاصی که تو ترلر ها باید میدیدیم ولی ندیدیم:d

از گرافیک و ... تا حدودی خیالم جمع هست ولی داستان و شخصیت پردازی رو خدا داند چه کردند

من یه چیزی که خیلی نگرانشم شخصیت پردازی ایدن هست. هیچی ازش نشون ندادن و واقعا خنثی هست تو ذهن مخاطب.
بالاخره یه پیش زمینه ای باید میداشتیم ازش با توجه به حرکات و رفتار خاصی که تو ترلر ها باید میدیدیم ولی ندیدیم:d

از گرافیک و ... تا حدودی خیالم جمع هست ولی داستان و شخصیت پردازی رو خدا داند چه کردند

اتفاقا ب نظر من این خنثی بود و چپ گراییش[IYKWIM] خعلی خوبه...:دی

اتفاقا توی تریلر های که با کلارا، T-Bone و .....غیره صحبت میکنه از روی دیالوگ هاش یه شخصیت نترس و کاربلد رو نشون میده. دوستش دارم همه چیزشو :x

گوجیرا بیا یه کم بهت امید بدم!!:دی
Here, watch some illicit Watch Dogs footage

فوتیج لیک شده از نسخه PS4 را می تونید از اینجا دانلود کنید. (البته نمی دونم چرا تو اسم فایل نوشته شده Xbox one ! :-? )
قسمت امیدوار کننده اش برای گوجیرا هم اینه:دی :
Leaked PS4 footage is available for download on MediaFire, and looks terrific,
دو دقیقه دیگه هم دانلودش می کنم و میام نظرم را راجع به ویدیو میگم.
-------------
ویدیو را دیدم، بدک نبود!! فقط یه نکته ای برام عجیب بود!!! مگه از تو آسفالت اینجوری چمن درمیاد؟:-/

آخرین ویرایش:
** گیجه گرفتیم انقدر کیفیت های مختلف از بازی دیدیم.
یه بار PS4 در حد واقعیت ـه گرافیکش، یه بار در سطح نقاشی ِ"ساناز 5 ساله از بروجرد" :دی
میلاد (یا شایدم الان اکانتت دست اون برادرت ـه که من بهش کینکت فروختم 2 سال پیش :دی) خودت بخر عکس و ویدیو ضبط کن بذار تو تاپیک بی زحمت :دی

آخرین ویرایش:
يه كارآگاه بايد استخدام كنيم ماموريت بديم بهش فقط بره دنبال اينكه بفهمه گرافيك اين بازي در چه حديه :d
یک هفته دیگه همه چیز مشخص میشه...
این یک هفته رو بیخیال گرافیک بشین و درباره ی بخش داستانی یا بخش مولتی پلیری یا چیزی دیگه ای صحبت کنید
گرافیک رو فعلا بیخیال شین از این 36 صفحه ی تاپیک حداقل 25 صفحه اش درباره ی گرافیک صحبت شده
یعنی بازی فقط گرافیک؟

آخرین ویرایش:
یک هفته دیگه همه چیز مشخص میشه...
این یک هفته رو بیخیال گرافیک بشین و درباره ی بخش داستانی یا بخش مولتی پلیری یا چیزی دیگه ای صحبت کنید
گرافیک رو فعلا بیخیال شین از این 36 صفحه ی تاپیک حداقل 25 صفحه اش درباره ی گرافیک صحبت شده
یعنی بازی فقط گرافیک؟

همه میخوان بدونند گرافیک next-generation چطوره اگه مالی نباشه که کپی رو پلي۳ و ایکس باکس بصرفه تره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or