Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من که نظرم °360عوض شد نسبت به بازی .. الان یه گیم پلی 8 دقیقه ای برای X1ش رو دیدم خیلی خوب بود!:|:d
مخصوصا انفجاراش نسبت به ویدئو قبلی ها خیلی بهتر شده!متا باید رو 86 87 اینا باشه!
هر چیزی که 360 درجه چرخش کنه بر می‌گرده سر جای اولش :دی
شما نظرت 180 درجه عوض شده نسبت به بازی :-" :دی
======
اون سایتی که نمره اول رو به بازی داده نویسنده هاش عرب هستن و خودش هم هیچ اعتباری نداره؛ فعلا دهن گوجیرا رو سرویس نکنید که پس فردا اون دهنتون رو سرویس کنه :دی

اون سایتی که نمره اول رو به بازی داده نویسنده هاش عرب هستن و خودش هم هیچ اعتباری نداره؛ فعلا دهن گوجیرا رو سرویس نکنید که پس فردا اون دهنتون رو سرویس کنه :دی
اینو راست میگی...من کنارشونم...حرف مفت زیاد میزنن....این امتیاز هایی هم که اینا دادن...همین طوره...حرف مفته...

يا خدا وان چرا اينجوريه ؟!
با توجه به اون گيف هاي پلي ٤ اختلاف بسيار زياده
روز به روز دارم بيشتر مطمئن ميشم از انتخاب درستم :d

اولین اسکرین شات ها از نسخه Xbone هم اومد که خیلی داغونه به نظرم !
19792177534769468871.jpg

50323400252232922870.png

43215904112287334643.png

اختلاف با نسخه PS4 باید شدید باشه احتمالاً:دی! بشدت منتظر آنالیز Digital Foundry ام
icon3.png
!

احتمالاً کیفیت این شات ها پایین باشه چون این دیگه خیلی داغونه اگه بخواد اینجوری باشه :| GTA V خیلی گرافیکش از این بهتر بود اونم روی کنسول های نسل پیش مخصوصاً نسخه ی PS3 !!
اگه واقعاً اینجوری باشه که اولاً خاک بر سر Ubisoft با این بازی ساختنش، دیگه وان هرچقدر هم که ضعیف باشه من فکر نمیکنم در این حد باشه. دوماً خاک بر سر مایکروسافت که کنسولش رو فدای کینکت کرد و الانم کینکت رو فدای کنسول! ناامیـــــد میشویــــــم :دی

ولي من اميد پيدا كردم به اين بازي ، فكر كنم خيلي فان و سرگرم كننده باشه
اون لايو اكشن خيلي هايپم كرد ، يعني لـِه لـِهم كردا :d

این عکس دوم منو یاد GTA IV میندازه، غیر از شباهت مکانی! :دی رنگ بندی هم شبیه GTA IV هست :d
ولی بازم انگار رزلویشن بالاتر نسخه ps4 باعث برتری شده
فقط برای من یه چیزی عجیبه اول نسل xboxone این مشکلات رو داره آخر نسل بازیهاش فکر کنم 640در480 بشه! :d
فکر نمی کنم مشکل از ضعف سخت افزار باشه! ی جای کار می لنگه
البته منکه WD رو روی PC بازی خواهم نمود 1080@60fps >:)

تو تریلر می‌گفت توی شب و بارون واقعا گرافیک جالب و قشنگی رو می‌بینیم روی همه نسخه ها (واقعا هم دلنشین بود) ولی می‌گفت نسخه های PS4 و X1 توی روز گرافیکشون از GTA V نسل قبل هم کمتره!
گفت PC وضعیت بهتری توی روز داره و تقریبا حال و هوای Next Gen داره.
واقعا خجالت آوره که توی روز، نتونستن بازی رو روی کنسول ها حتی در حد GTA V در بیارن!
تخریب پذیری بازی هم به نظرم خوب بود. تابلو های الکترونیکی کنار خیابون کاملا خورد می‌شن و پمپ بنزین هم کلا ترکید و سقف و... ـش باز شد :دی

يعني رو پلي ٤ هم همون گرافيكه ؟! تخته كنن در اونجارو ديگه :d
نمی‌شه دقیق به حرف طرف اعتماد کرد تا ویدیو های رسمی بیان!
ولی الان من دچار ** گیجه شدم :دی
از یه طرف اون گیف های Dual Shockers که از نسخه PS4 بود و یه سریش هم روز رو نشون می‌داد خیلی خوب بود.
از یه طرف اگه بازی فقط و فقط شبیه به این عکس هایی که از Xbone اومده، باشه؛ واقعا افتضاح ـه!

یه سری کلیپ با کیفیت 1080 لیک شده که Dualshockers گذاشته بودش.
مستقیم کردم ببینم گفتم اگه شما هم میخواید ببینید:d
http://fs2.filegir.com/shazem/Watch_Dogs.zip
یه دونه e اضافه گذاشتی تو URL باعث می‌شه 404: Page Not Found بده :دی
این لینک درستی هست که خودت مستقیم کردی:دی:
یه فایل زیپ 450 مگابایتی ناقابل هم هست :دی

یه دونه e اضافه گذاشتی تو URL باعث می‌شه 404: Page Not Found بده :دی
این لینک درستی هست که خودت مستقیم کردی:دی:
یه فایل زیپ 450 مگابایتی ناقابل هم هست :دی
اره اونا با یه e اضافه گذاشته بودن منم آپ کردم اومدم تغییر نام بدم که لینکی که گذاشتم not found داد.الان درستش کردم:d

شب هاش موقع بارون خیلی دیدنی میشه ولی روزاش چرا اینطوریه؟ حالا این رو کنسول های نسل هشتمیه خدا به داد 360 و ps3 برسه..اونا دیگه گرافیکشون چجوری میشه؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or