Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
بچه ها چند تا گیف از نسخه Ps4 بازی لیک شده فوق العادست :bighug: به نظرم 900 پیکسل با تکنیک های گرافیکی بیشتر بهتر از 1080 با تکنیک های کمتر هست مثله رایز
اره gif ها عالی بودن انصافا !
اون gif که غایق رو نشون میده تو دریا واقعا زیبا بود .
کلا ارزش تاخیر رو فکر کنم داشته D:
باید دید خوده بازی چی میشه. به نظره من که gameplay بازی خیلی عالی میزنه ....
ولی من هنوزم نمیتونم متا رو پیش بینی کنم
84 الا 93
لول

اره gif ها عالی بودن انصافا !
اون gif که غایق رو نشون میده تو دریا واقعا زیبا بود .
کلا ارزش تاخیر رو فکر کنم داشته D:
باید دید خوده بازی چی میشه. به نظره من که gameplay بازی خیلی عالی میزنه ....
ولی من هنوزم نمیتونم متا رو پیش بینی کنم
84 الا 93
لول
متا میزاری ؟ عکس بگیرم ؟ :))

نقشه رو باش.....
go.php

IGN لیستی از مجموعه Mini Game های داخل بازی رو منتشر کرده
Chess

همون شطرنج خودمون هست منتها به صورت پازل طراحی شده . ظاهرا مدلهای مختلفی از جمله puzzles, including Capture puzzles, Survival puzzles, Path puzzles, End Game puzzles داره !

NVZN

از طریقه تلفن activate میشه. time based هست و شما تا میتونید باید دشمن ها رو شکست بدید تا امتیازاتتون رو توی leadboard ثبت کنید . در مورده حمله فضاییها هست. همچنین دشمنان سلاحهای قدرتمندی منتها با تیر محدود دراپ میکنن

Shell Game
بازی کلاسید 3-cup هستش . که یک شی رو داخل cup میزارن و سریع جاهاشون رو تعویض میکنن . این minigame ظاهرا سختر و سختر میشه.

Cash Run

ایدن باید بدو و پولها رو برداره و از دست روحهای قرمز هم فرار کنه D: لول . ظاهرا یه سری اشیا بنفش هستن که به وقته ایدن اضافه میکنه. امتیاز شما در leadboard ثبت میشه.

Poker

Texas Hold'em بازی میکنید . البته امکاناته خیلی جالبی هم در این بازی داری. یکی از امکانات این هست که میتونید از طریقه دوربینها موجود کارتهای بقیه رو ببنید و یا از موبایلتون برای profile بقیه Player و ضربان قلبش استفاده کنید تا راست و دورغ بودنشون رو در بیارید ! لول
ظاهرا میشه پوله خیلی خوبی به جیب زد

Slot Machine
مثل بقیه slot machine بر حسب شانس هست !

Drinking Game
یکی از جالبترین mini game های بازی ! ظاهرا از چند challenge مختلف تشکیل شده که هر کدوم quick time event های خودشون رو دارن و باید سعی کنید نبازید D: لول

Digital Trips
اطلاعاته زیادی از این بازی در دسترس نیست اما ظاهرا ایدن از chicago خارج میشه و طی 5 مرحله به یک دنیای دیجیتالی وارد میشه.

Madness

شما توی یک ماشین در زمانه به ظاهرا اخرالزمان هستید و وظیفه دارید تا میتونید از موانع عبور کنید و شیاطین و زامبیها رو با ماشین بکشید. ظاهرا شیاطین ابی رنگ امتیاز بیشتری نصبیتان میکنن :)

Alone
ظاهرا شما به یک منطقه مرموز وارد میشد که پر از رباطهای مختلف هست و شما وظیفه دارید تا Node های مختلف رو هک کنید . ظاهرا این minigame به صورت stealth هست .

Psychedelic
Everything's a little bit groovier on this digital trip. Bounce from one flower to the next while passing through rings in the air. The closer Aiden is to the center of the flowers, the better score you get.
Use the control stick to ensure you land on the center of the flowers each time
اونطور که توضیحات نشون میده ظاهرا ایدن میتونه بین گلها بپره در حالی که از حلقه های تو هوا رد میشه. ظاهرا ایدن رو باید به مرکز گلها برسونید تا امتیاز بیشتری بگیری. ظاهرا با استفاده از انالوگها میتونید محل فرود امدن ایدن رو کنترل کنید :)

Spider-Tank

که پیشتر به نمیاش در اومده بود . یک بازی VR دیگه هست که شما نقش یک رباط عنکبوت شکل رو دارید و تا میتونید باید به نابودی بپردازید. ظاهرا این رباط یه energy bar داره که در صورت خالی شدن باعث باخت بازی میشه

Conspiracy!
ظاهرا توسط تلفن باید Cyborgs رو بین مردم شناسایی کنید. پس اینکه تعدادی رو شناسایی کردن باید strategy خودتون رو بچینید و حمله رو شروع کنید ....

Minigames - Watch Dogs Wiki Guide - IGN

اینافقط mini game های بازی هست D: دیگه چی بشه خوده بازی D: :-o

اولین اسکرین شات ها از نسخه Xbone هم اومد که خیلی داغونه به نظرم !
19792177534769468871.jpg

50323400252232922870.png

43215904112287334643.png

اختلاف با نسخه PS4 باید شدید باشه احتمالاً:دی! بشدت منتظر آنالیز Digital Foundry ام
icon3.png
!

تکثر و فراوانی تریلرهای منتشر شده و اینکه مداوم عکس و تریلر سازنده ها میدن بیرون نشونه ی اعتماد به نفسشون و اعتمادشون به کارشون هست !
کلا بعد از عید هفته ای نبوده که اطلاعات یا تریلری از بازی منتشر نشده باشه .
پس متای بالا 80 پیش بینی میشه .

من که نظرم °360عوض شد نسبت به بازی .. الان یه گیم پلی 8 دقیقه ای برای X1ش رو دیدم خیلی خوب بود!:|:d
مخصوصا انفجاراش نسبت به ویدئو قبلی ها خیلی بهتر شده!متا باید رو 86 87 اینا باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or