Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
این که گرافیکش خیلی خوب به نظر می رسه، اون مجله اسپانیا چرا اینقدر کوبیده بود گرافیک بازیرو :|
الان واقعا یک نسل با Infamous تفاوت داره گرافیک بازی؟ :d
اقا من فک میکنم یوبی به اینا یه رکب سنگین زده ... همه اینا میگفتن چیزی که ما بازی کردیم و دیدیم 1080 و 60 فریمه .... یهو یوبی رزولوشن و فریم رو نصف کرده جلوه هارو کرده خدا .... این اصن خودش یه تکنیک خیلی کارامد داستان نویسیه . اینکه شخصیت اصلی که توجه ها بهشه که خود یوبی هست رو ضعیف تر از انتظار نشون بده و همه فک کنن تمومه کارش و در یک لحظه همه چی تغییر کنه و کارکتر با قدرت برگرده ... باور کنین با اینکار اگه حق بازی متا 80 باشه هم از رو ذوقی که همه دارن 90 میدن بهش !!! .... نخندین بابا چرت نمیگم به خدا:d شاید واقعا همین باشه
یوبی همه این کارهارو تو این چند روز انجام داده؟؟؟
یوبی کمپانی نیست که نیاز به این لوس بازیا داشته باشه
نه خداییش پس چرا همه 1080 60 فریم دیده بودن و با صراحت میگفتن اینو ؟ حتی خود سونی !!! یهو هفته اخر یوبی شوک کرد همه رو !!! باور کن همینه...
من نمیگم تو یه هفته تصمیم گرفته رزولوشن و فریم رو کم کنه گرافیک رو ببره بالا خوب این محاله یه هفته ای انجام بشه ... من میگم چیزی که به اونا نشون داده شاید اصل بازی نبوده

آخرین ویرایش:
اقا من فک میکنم یوبی به اینا یه رکب سنگین زده ... همه اینا میگفتن چیزی که ما بازی کردیم و دیدیم 1080 و 60 فریمه .... یهو یوبی رزولوشن و فریم رو نصف کرده جلوه هارو کرده خدا .... این اصن خودش یه تکنیک خیلی کارامد داستان نویسیه . اینکه شخصیت اصلی که توجه ها بهشه که خود یوبی هست رو ضعیف تر از انتظار نشون بده و همه فک کنن تمومه کارش و در یک لحظه همه چی تغییر کنه و کارکتر با قدرت برگرده ... باور کنین با اینکار اگه حق بازی متا 80 باشه هم از رو ذوقی که همه دارن 90 میدن بهش !!! .... حالم خوبه فقط خیلی کم خوابیدم نمیدونم تاثیر داشته یا نه:d
یوبی همه این کارهارو تو این چند روز انجام داده؟؟؟
یوبی کمپانی نیست که نیاز به این لوس بازیا داشته باشه

الان يه ويدئو تبليغاتي ديدم ازش مغزم داره ميتركه از شدت هايپ :d
ملت ميرن مغازه يارو گوشيشونو ميگيره ميره تو يه اتاق مياد بيرون ميگه يه برنامه خيلي ويژه واستون نصب كردم
بعد ميره تو خيابون و كلي حركت ميزنه ، چراغارو خاموش روشن ميكنه صدا دزدگير ماشينارو در مياره
آخرش گوشيو ميده دست خود طرف بعد چراغ سرچهار راهو دست كاري ميكنه تصادف ميشه و پليس مياد و يوهو رو گوشيش اسم Watch Dogs مياد :d
كلي ذوق كردم خلاصه :d

الان يه ويدئو تبليغاتي ديدم ازش مغزم داره ميتركه از شدت هايپ :d
ملت ميرن مغازه يارو گوشيشونو ميگيره ميره تو يه اتاق مياد بيرون ميگه يه برنامه خيلي ويژه واستون نصب كردم
بعد ميره تو خيابون و كلي حركت ميزنه ، چراغارو خاموش روشن ميكنه صدا دزدگير ماشينارو در مياره
آخرش گوشيو ميده دست خود طرف بعد چراغ سرچهار راهو دست كاري ميكنه تصادف ميشه و پليس مياد و يوهو رو گوشيش اسم Watch Dogs مياد :d
كلي ذوق كردم خلاصه :d
wolf.... تعطیل شد ؟ :d

اقا من فک میکنم یوبی به اینا یه رکب سنگین زده ... همه اینا میگفتن چیزی که ما بازی کردیم و دیدیم 1080 و 60 فریمه .... یهو یوبی رزولوشن و فریم رو نصف کرده جلوه هارو کرده خدا .... این اصن خودش یه تکنیک خیلی کارامد داستان نویسیه . اینکه شخصیت اصلی که توجه ها بهشه که خود یوبی هست رو ضعیف تر از انتظار نشون بده و همه فک کنن تمومه کارش و در یک لحظه همه چی تغییر کنه و کارکتر با قدرت برگرده ... باور کنین با اینکار اگه حق بازی متا 80 باشه هم از رو ذوقی که همه دارن 90 میدن بهش !!! .... نخندین بابا چرت نمیگم به خدا:d شاید واقعا همین باشه

نه خداییش پس چرا همه 1080 60 فریم دیده بودن و با صراحت میگفتن اینو ؟ حتی خود سونی !!! یهو هفته اخر یوبی شوک کرد همه رو !!! باور کن همینه...
من نمیگم تو یه هفته تصمیم گرفته رزولوشن و فریم رو کم کنه گرافیک رو ببره بالا خوب این محاله یه هفته ای انجام بشه ... من میگم چیزی که به اونا نشون داده شاید اصل بازی نبوده
چطوری ممکنه تو فاصلخ نهایت 4 روز تا گلد شدن بازی این اتفاق بیوفته :| :دی مگر اینکه از قبل اینا دیده باشن بعد یوبی مثلا2 ماه بهشون چیزی نشون نداده باشه و یه دفعه عوض کرده باشه که بازم محاله :|!

دوستان امكان داره مثل AC IV يهو يوبي يه پچ و اپديت بده رزولوشن بازي رو ببره بالا ! پس غير ممكن نيست !

چطوری ممکنه تو فاصلخ نهایت 4 روز تا گلد شدن بازی این اتفاق بیوفته :| :دی مگر اینکه از قبل اینا دیده باشن بعد یوبی مثلا2 ماه بهشون چیزی نشون نداده باشه و یه دفعه عوض کرده باشه که بازم محاله :|!
اقا شاید یه یه ربع که قرار بوده اونا بازی کنن رو یه دستکاری کرده داده دستشون . قرار نبود که از اول تا اخر و بازی کنن که ... چرا سختش میکنین . تنظیمات گرافیکه دیگه کم و زیاد میشه مث PC .. اینقد سوال نکن قبول کن :d

بچه ها چند تا گیف از نسخه Ps4 بازی لیک شده فوق العادست :bighug: به نظرم 900 پیکسل با تکنیک های گرافیکی بیشتر بهتر از 1080 با تکنیک های کمتر هست مثله رایز

حتما اومده ی سری به تاپیک های بازیسنتر ما زده متحول شده ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or