Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
سوار هلیکوپتر میشه ؟! جت چی؟
والا تا جایی که یادمه یوبی سافت اعلام کرد وسایل نقلیه هوایی برای سوار شدن وجود نداره و فقط توسط هک میشه کنترلشون کرد!

IGN یه ویدو جدید گذاشته به نام Watch Dogs Vs. Reality ( لینک دانلود ). کلا خیلی جالبه و می گه این جریان هک کردن همه چیز ممکنه. البته من با اون جریان هیچ کاری کاری ندارم! :دی
طراحی شهر و گرافیک بازی عالی بود :| به نظر من فرقی با تریلر 2012 نداشت. Driving بازی هم خیلی خوبه :دی Handling موتورشم عالی بود :دی هکش هاش هم دیگه خیلی خفنه. برق استادیوم ورزشی رو قطع می کنیم. می تونی شیر آب رو بشکونی خیابون خراب می شه پلیسا هم گیر می کنن توش ! :دی

واقعا منتظر بازیم :دی پیشبینی متای 90+ می کنم :دی شرط هم می بندم سرش.

این مال چه نسخه ای بود؟ اونجایی که زمین میترکه و دود میزنه بیرون چقدر افت فریم میداد :|
یک چیز که خیلی منو گرفت این بود که انگار دوربین پشت فرمون ماشین هم داره و منبه شکل وحشتناکی واسم مهم بود چون خیلی از ریسینگارو اینطوری میرم! همین GTA IV رو هم روی PC مد اول شخص شدن و اومدن دوربین پشت ماشین ریخته بودم و لذت میبردم!

یعنی بعد از دیدن این تریلر خیلی بیشتر امیدوار شدم بهش :دی

آخرین ویرایش:
با اینکه خودممـ از این تریلر آخریها خوشم اومده ولی حاضرم باهات شرط ببندم >:/ :d
برای ثبت و مشخص کردن جزئیات شرط به پروفایل بنده مراجعه بفرمایید :d

واقعا؟
از تو بعید بود. 92-93 رو شاخشه اصن :دی الان می آم دهنتو سرویس می کنم :دی

این مال چه نسخه ای بود؟ اونجایی که زمین میترکه و دود میزنه بیرون چقدر افت فریم میداد :|
یک چیز که خیلی منو گرفت این بود که انگار دوربین پشت فرمون ماشین هم داره و منبه شکل وحشتناکی واسم مهم بود چون خیلی از ریسینگارو اینطوری میرم! همین GTA IV رو هم روی PC مد اول شخص شدن و اومدن دوربین پشت ماشین ریخته بودم و لذت میبردم!

یعنی بعد از دیدن این تریلر خیلی بیشتر امیدوار شدم بهش :biggrin1:

افت فریم که چیز خاصی نبود؛ همه بازی ها تا حدودی دارن، امیدوارم اینم در همین حد نگه‌ش داره و جلوتر نره.

اون جریان پشت ماشینم منم خیلی حال کردم :دی اگه این باشه خیلی عالیه. :دی یعنی هم رانندگی به شدت Realistic و Fun می شه، هم این که می تونیم Interior ماشین هارو ببینیم :دی

سوار هلیکوپتر میشه ؟! جت چی؟

شیکاگو چقدر وسعت داره که بخواد سوار جت بشه؟؟ :دی

هلیکوپتر هم نه، نمی شه سوارش شد.

5 روز دیگه (7 May) سایت IGN برنامه هایی داره:d
Watch Dogs: IGN's Exclusive Series

........................
Buy Watch Dogs for Xbox One - Microsoft Store
Store مایکروسافت به کسایی که بازیو پیش خرید کنن، 15$ گیفت کارت میده (تا همین دیروز 10$ بود:d)
خیلی وَسوَسه کنندست:d

- - -ویرایش - - -

bonus های مختلفی که با پیش خرید از خرده فروشی های مختلف همراه با بازی داده می شه:

..........................
به نظر من bonus های سایت آمازون از بقیه خرده فروشی ها باحال تره:d

سیزن پسش رو اگر بخریم اینا رو میده دیگه؟

گفتم كه نميده:d
برو محتويات season pass ببين، فرق داره كلا

The Season Pass will include:
  • New single-player campaign – Puts you in the role of T-Bone, eccentric hacker and ally to Aiden PearceConspiracy! – a new Digital Trip which sets you on the hunt for cyborgs
    The Untouchables Pack – Go oldschool with some classic Chicago mobster film gear including a 1920s mobster outfit and a M1 SMG (in North America, the Untouchables Pack will only be available with the Season Pass)
    Additional single-player missions, outfits and weapons
    One week early access to all Watch Dogs DLC
این پس چیه؟

The Season Pass will include:
  • New single-player campaign – Puts you in the role of T-Bone, eccentric hacker and ally to Aiden PearceConspiracy! – a new Digital Trip which sets you on the hunt for cyborgs
    The Untouchables Pack – Go oldschool with some classic Chicago mobster film gear including a 1920s mobster outfit and a M1 SMG (in North America, the Untouchables Pack will only be available with the Season Pass)
    Additional single-player missions, outfits and weapons
    One week early access to all Watch Dogs DLC
این پس چیه؟
محتويات Season Pass:-/
الان اون bonus هايي كه Gamestop ميده تو Season Pass بازي نيست (فكر كنم فقط اون لباسي كه Target ميده تو Season Pass هم هست)
خودت محتويات Season Pass ببيني متوجه ميشي كه با اون bonus هاي خرده فروشي ها فرق داره

محتويات Season Pass:-/
الان اون bonus هايي كه Gamestop ميده تو Season Pass بازي نيست (فكر كنم فقط اون لباسي كه Target ميده تو Season Pass هم هست)
خودت محتويات Season Pass ببيني متوجه ميشي كه با اون bonus هاي خرده فروشي ها فرق داره
جالبه تریلر Season Pass آدم هایی نشون میداد چشم قرمز یا همون مود zombies خودمون اینم دیگه زامبی داره قیمتش چند دلار هست بهرام؟؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or