Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
یه چیزی که خیلی تو بازی منو میرنجونه damage دیدن ماشین هاست . خیلی خشکه . انگار 2 تا اسباب بازی به هم برخورد میکنن . درکل منم امید زیادی به بازی ندارم متا 70 تا 75 پیش بینی میشه .

موافقم
این بازی با هر نمایش گرافیکش افت کرد ، گرافیک نسخه PS4 با هر تریلر پایین تر شد:|
خود بازی هم محتوای خاصی نداره نقشه ی بازی هم اینجور که بوش میاد بزرگ نیست...
زدی کلا بازیو نابودش کردی که D:
ببین.. هرگز گرافیکش افت نکرد!
اولش میخواستن بازی رو برای اولین بار نمایش بدن .. به بهترین حالت ممکن در بهترین شرایط اب و هوایی بازی اومدن تریلر دادن.
همه هنوز اون شب بارونی رو تو ذهنشون دارن... خب این یه چیز واضحه که تو هوای بارونی خیلی جزئیات بازی مشخص میشه و گرافیک بهتر مشخص میشه...
یوبی مرض که نداره گرافیکو کم کنه! :|
تازه دوستان یه جوری نا امید شدن از بازی انگار تا الان تریلر های rido to hell رو داشتن میدیدن :|

بازی هرچی باشه شک نکنید دیگه شکست که نمیخوره!
تازه کاملا هم یه ایده نو هستش و عالی ...اینکه بگیم بعد از یه مدت تکراری میشه همش هک.. اینم درست نیست ... سلاح ایدن هکه...
البته باید اومد و دید...
شک نکن ماموریت های جالب و متنوعی هستش ..
پس اگه اینجوره همه بازی ها تکراری میشن..

نمایش هاش یکی از یکی ضعیف تر.
از نظر محتوایی واقعاً هیچی نداره! این که صبح تا شب در بازی بیفتی دنبال این و اون و اطلاعاتشون رو هک کنی خیلی زود خسته کننده میشه!
تعقیب و گریز هاشون هم مفت نمی ارزه.
GTA V با اون عظمتش کلی مشکل داشت و مراحلش هم خسته کننده میشد تا حدودی.دیگه از نسخه ی قرن بیست و یکمی AC چه انتظاری میشه داشت؟
خلاصه به تریلر ها اکتفا نکنید، همه چیز جلوه ی افکت بارون در شب نیست!

اتفاقا کاملا برعکس
IGN از اتمسفر و داستان بازی تعریف کرده. بخصوص گفته بازی شروع فوق‌العاده‌ای داره. بسیاری از منابع هم از گیم‌پلی بازی تعریف کردند
در چند تریلری هم که همین اواخر منتشر شدند از لحاظ گرافیک هیچ افت واضحی مشاهده نمیشد.
از نسخه‌ی قرن بیست و یکمی AC چه انتظاری میشه داشت؟

بشخصه انتظار دارم از یکی از بهترین franchise ـهای نسل گذشته هم بهتر ظاهر بشه :bighug:

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستانی که میگن بازی Epic Fail میشه. تو این شرایط بد و ناراحتی ها پست های غنی شما حال مارو عوض میکنه.=))
چقد بگیم؟؟؟ موی زبونمون مو درآورد:| :دی. چیزی رو دوست ندارید فکت صادر نکنید.

با تشکر از دوستانی که میگن بازی Epic Fail میشه. تو این شرایط بد و ناراحتی ها پست های غنی شما حال مارو عوض میکنه.=))
چقد بگیم؟؟؟ موی زبونمون مو درآورد:| :دی. چیزی رو دوست ندارید فکت صادر نکنید.
نظر لطفتونه!:))
اين بازي از همون اول در ليست پيش خريدم بود كه با نمايش هاي ضعيفش از ليستم بيرون رفت. بسياري از محتواي بازي هم در قالب Season Pass به مشتريان انداخته ميشه.متاي بازي هم +90 هم كه بشه، باز هم Epic Fail هست و نه چيز بيشتري!

من هنوزم اعتقاد دارم بازی موفقی میشه و در بدترین حالت متای 80 رو میگیره :d و در بهترین حالت 87 و 88
و شکست هم نمیخوره , بازی وسیع تر از این حرفاست و خیلی وقته روش کار میکنن, بازیش داستانی داره کارکتری داره همینجوری پرونده ــش رو نبندین :d قرار نیست فقط چندتا هلیکوپتر و موبایل رو هک کنین و بگیم پس بازی خسته کننده ــست

من هنوزم اعتقاد دارم بازی موفقی میشه و در بدترین حالت متای 80 رو میگیره :d و در بهترین حالت 87 و 88
و شکست هم نمیخوره , بازی وسیع تر از این حرفاست و خیلی وقته روش کار میکنن, بازیش داستانی داره کارکتری داره همینجوری پرونده ــش رو نبندین :d قرار نیست فقط چندتا هلیکوپتر و موبایل رو هک کنین و بگیم پس بازی خسته کننده ــست
از ظواهر امر و این مانوری که یوبی سافت این چند ساله رو این بازی میده اینطور بر میاد که بازی بزرگی باشه (مخصوصا بعد تاخیر خوردن میشه بیشتر مطمئن بود ازش)

حالا باید دید میتونه مثل نسخه اول اسسینز باشه و یجورایی اسسینز نسل هشتم بشه یا نه ولی به هر حال فکر نکنم کمتر از 80 بشه در بدترین حالت.

اپیک فیل یا اپیک ساکسس هر چی میخواد بشه فقط خدا کنه متاش از 89 بالاتر نـره [-o<
چون برنامه های جذاب و متنوع در زمینه آواتار و امضا برای دوست خوبمون گوجیرا در نظر گرفتم :shrewd: :d
متا واچ داگـز 100 - 90 :blink1::d

جالبه دوستان میگن به تریلرا اکتفا نکنید و نمیشه از روی تریلر تصمیم گرفت بعد خودشون از روی تریلرا متوجه میشن هک کردن بعد از چند روز خسته کننده میشه و بازی 100% اپیک فیل میشه...
کلمه Epic Fail ـم خز کردین دیگه :دی

نمایش هاش یکی از یکی ضعیف تر.
از نظر محتوایی واقعاً هیچی نداره! این که صبح تا شب در بازی بیفتی دنبال این و اون و اطلاعاتشون رو هک کنی خیلی زود خسته کننده میشه!
تعقیب و گریز هاشون هم مفت نمی ارزه.
GTA V با اون عظمتش کلی مشکل داشت و مراحلش هم خسته کننده میشد تا حدودی.دیگه از نسخه ی قرن بیست و یکمی AC چه انتظاری میشه داشت؟
خلاصه به تریلر ها اکتفا نکنید، همه چیز جلوه ی افکت بارون در شب نیست!
شما میگی به تریلر اکتفا نکنیم بعد میگی بازی همش صبح تا شب هک کردن هست D: ؟ اکه شد در تضاد حرفه خودت .
چون توی تریلرهای اخری چیزهای بیشتری نشون دادن مثل mini game ها ( همون عنکبوته ) و بخشه جالبه multi بازیه و چندتا سکانسی که خیلی جالب بود . مخصوصا توی چندتا ویدیوی اخری که اومد .
preview های بازی هم در مجموع ok بوده !
نمیدونم چه شباهتی به AC داره ؟ حالا فرمول همین بازی توی Far Cry 3 هم پیاده سازی شده بود به هر حال اما هسته gampelay هر سه تا بازی متفاوت بود . در کل ubisoft روی بازیهایی که فکوسش بالاست معمولا کیفیت های بالایی دارن.
GTA V هم اگر مشکل داشت و خسته کننده بود پس چرا متاش انقدر بالا شد و انقدر فروخت ؟

به هر حال تا عرضه بازی 3 هفته مونده D: خودمم نمیگم اصلا بد میشه یا خوب میشه ... اما Positive هستم D:

اگه Watch Dogs متا بالای 90 بگیره من کلاً متاکریتیک واسم از از اعتبار ساقط میشه:d

دیگه اینطوریام نیست که تا این حد دارین بازی رو میکوبین...

من اتفاقاً از حال و هوای WD و بستر داستانی ـش خوشم میاد منتها از روی نمایش هاش فکر می کنم نهایتاً یه بازی خوب/ با تخفیف خیلی خوب بشه، اون تیکه بالا رو هم همچین منظوری ازش داشتم همین:d

آخرین ویرایش:
درسته بازی از چشم خیلیا افتاده ولی من به چشم یه بازی فان در درجه اول بهش نگاه میکنم و بنظرم در این زمینه میترکونه ! زیاد خودتونو درگیر متا نکنید . بیشتر درگیر قیمتش در روز لانچ باشید :| ( 230 به بالا :| )

متای بازی 90 تا 100، هرکی هم نظرش این نیست می تونه بره بمیر :bighug: :دی

مطمئن باشید RockStar بیکار نمیشینه و نگاه کنه مطمئن باشید در آینده ی نزدیک Rockstar بازی Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xbox One عرضه میکنه

انصافا، خداوکیلی، این تن بمیره، این دو موضوع چه ربطی دارن به هم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or