Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
اره حق با توست دوست من ...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
البته به نظره من WD هم گرافیکش بالاست . یه چیزی هست اینکه از نظر سیستم فیزیکی و پیچیدگی و زنده بودن و پویایی شهر و انمیشنها و کلا سیستم فیزیکه بازی و اب و هوا اینا شما فکر کنم همه اینا خودش چقدر سنگینتر از Infamous هست D:
یه نمونه خیلی ساده حرکات درختها بر اثر قدرت وزش باد و یا استایل زندگی مردم و زنده بودنشون کلا همه و همه به نظره من خیلی next gen تر از بازیهای دیگه الان هست D:

البته به نظره من WD هم گرافیکش بالاست . یه چیزی هست اینکه از نظر سیستم فیزیکی و پیچیدگی و زنده بودن و پویایی شهر و انمیشنها و کلا سیستم فیزیکه بازی و اب و هوا اینا شما فکر کنم همه اینا خودش چقدر سنگینتر از Infamous هست D:
یه نمونه خیلی ساده حرکات درختها بر اثر قدرت وزش باد و یا استایل زندگی مردم و زنده بودنشون کلا همه و همه به نظره من خیلی next gen تر از بازیهای دیگه الان هست D:

به شدت حرفتو قبول دارم.WD خیلی سنگین تر از infamus هست.از هر لحاظ

سلام دوستان یه سوال داشتم
میشه نسخه dedsec edition رو از ایران گرفت؟(بعد از ریلیز بازی)
قیمتش حدودا چقدره؟
139.99 یورو/ 87 پوند تا اونجایی که من می دونم فقط تو اروپا عرضه میشه و احتمالا تو ایران به سختی گیر میاد

آخرین ویرایش:
دیروز حدود نیم ساعتی ویدیو دیدم از بازی چیزی که یکم ناامیدم کرد خلوت بودن نسبی شهر بود که در حد انتظارم از نسل جدید نبود.

گرافیک و ... در کل ok بود اما شلوغی شهر و توجه به جزئیات در حد انتظاراتم نبود که امیدوارم نسخه نهایی که کمتر از یک ماه دیگه دستمون هست چیزی فراتر از این نمایش ها باشه

بازی Watch Dogs یک لیست بلند بالا از اچیومنت های گوناگون را دارا می باشد و برخی از آنها به نظر می رسد که بایستی یک سری ماموریت یا مراحل را تکرار کنید.لیست کامل اچیومنت های شبکه Xbox Live را می توانید در اینجا مشاهده کنید و انتظار می رود که لیست تروفی های PSN نیز شباهت بسیار زیادی به این موارد داشته باشد. Watch Dogs در ۲۷ می (مصادف با ۶ خرداد) برای PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.هشدار: ممکن است دارای محتویات لو دهنده داستان باشد.اچیومنت های عمومی
  • ۵۰G – Invincible: Complete The Final Chapter
  • 15G – Thief!: Steal A Total Of $25,000,000
  • 15G – Pawn Takes King: Pawn Off Items Worth More Than $10,000,000
  • 10G – Side Step: Complete 50 Side Missions
  • 15G – Side Swipe: Complete 105 Side Missions
  • 20G – Back Side: Complete All Side Missions
  • 10G – Petty Thug: Kill 100 Innocent Civilians
  • 20G – Crook: Kill 250 Innocent Civilians
  • 25G – Murder One: Kill 501 Innocent Civilians
  • 50G – Messiah: Complete Single Player Stealing Less Than $50,000
  • 25G – Human: Complete Single Player Stealing Less Than $150,000
  • 5G – Lucifer: Complete Single Player Stealing More Than $10,000,000
  • 30G – Around The World: Travel A Total Distance Of 40,075 Km
  • 30G – Dead Ded: Track Down And Murder 10 DeadSec Members
  • 10G – The Lesser Evil: Hack 500 Different Civilians
  • 25G – Just Evil: Hack 50 Different Electronic Devices
  • 25G – Disruption: Disrupt The Flow Of Traffic 50 times
  • 5G – Upgrader: Upgrade Your Phone
  • 5G – Beautiful: Find The Aspiring Hacker
  • 5G – Lovers: Create A Dating Profile Online
  • 10G – Smashing: Smash 1,000 Windows
  • 35G – I Have An Ego: See Yourself On 100 Different TV Sets
  • 5G – Walk Over Me: Walk From Abrahams Apartment To The Grill In Under 4 Minutes
  • 10G – Peter Beale: Get The Dirt On Peter Beale
  • 20G – Visitor: Visit 100 Different Players Worlds
  • 10G – Co-Operative Theft: Steal A Total Of $100,000,000 From Other Players
  • 10G – Gone Phishing: Collect 20 Different Species Of Fish – Not All Of Them Are In Your World
  • 25G – ID Theft: Steal Another Players Identity And Commit 10 Crimes In Their World
  • 10G – Got You: Successfully Stop Yourself Being Hacked 25 Times
  • 25G – Caught: Get Caught Hacking In 50 Other Worlds
  • 10G – Kill Kill Kill: Kill 100 Innocent Civilians In Another Players World
  • 40G – Generous: Donate $100,000,000 To Other Players In Their World
  • 30G – Help Me: Help Another Player In Trouble
  • 5G – Dynamic Duo: Jump To Your Death With Another Player
اچیومنت های مخفی
  • ۲۵G – Starting Out: Complete Chapter I
  • 25G – Newbie: Complete Chapter III
  • 25G – Learning: Complete Chapter V
  • 25G – Keen And Eager: Complete Chapter VII
  • 25G – Anonymous: Complete Chapter VIII
  • 25G – Hacker: Complete Chapter X
  • 25G – Spy: Complete Chapter XII
  • 25G – Invisible: Complete Chapter XV
  • 25G – Master: Complete Chapter XVII
  • 50G – Filthy Rich: Have A Bank Balance Of Over $1,000,000,000
  • 5G – West Side: Travel Beyond The City Limits
  • 20G – Wreck It: Destroy 100 Cars
  • 15G – Train Me: Travel On The Train Roof For 5 Minutes Without Alerting Police
  • 5G – Perfect Angel: Don’t Kill Harriet
  • 25G – Enter My Room: Enter 250 Different Buildings In Other Worlds
  • 15G – Metro Murder: Observe 10 Train Crashes In Other Worlds

دیروز حدود نیم ساعتی ویدیو دیدم از بازی چیزی که یکم ناامیدم کرد خلوت بودن نسبی شهر بود که در حد انتظارم از نسل جدید نبود.

گرافیک و ... در کل ok بود اما شلوغی شهر و توجه به جزئیات در حد انتظاراتم نبود که امیدوارم نسخه نهایی که کمتر از یک ماه دیگه دستمون هست چیزی فراتر از این نمایش ها باشه
خب شاید جمعیت ملت کمه چرا گیر میدی :d

جمعيت كم هست اما هر كدوم مشغول كار خودشونن همينطورى الكى راه نميرن كه من اينو به شلوغى ترجيح ميدم
پ.ن: اگه كم باشه بهتره چون تو چجورى ميخواى بين يه عالم آدم كسى كه داره گوشيتو هك ميكنه پيدا كنى؟

جمعيت كم هست اما هر كدوم مشغول كار خودشونن همينطورى الكى راه نميرن كه من اينو به شلوغى ترجيح ميدم
پ.ن: اگه كم باشه بهتره چون تو چجورى ميخواى بين يه عالم آدم كسى كه داره گوشيتو هك ميكنه پيدا كنى؟

درسته ظاهرا جمعیت متعادل به نظر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or