Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
قسمت انلاینش قشنگه؟؟؟؟
بعد اینکه کنسول رو به نت وصل کردم خواستم بازی کنم نوشته در حال دانلود!!!
احیانا چند گیگ دانلود میخواد؟؟؟؟
از کجا مشخص میشه چند درصد دانلود شده؟؟؟
چطور دانلود رو متوقف کنم و بعد ادامه بدم؟
از کجا مشخص میشه چند گیگ دانلود میخواد؟

قسمت انلاینش قشنگه؟؟؟؟
بعد اینکه کنسول رو به نت وصل کردم خواستم بازی کنم نوشته در حال دانلود!!!
احیانا چند گیگ دانلود میخواد؟؟؟؟
از کجا مشخص میشه چند درصد دانلود شده؟؟؟
چطور دانلود رو متوقف کنم و بعد ادامه بدم؟
از کجا مشخص میشه چند گیگ دانلود میخواد؟
برای متوقف کرتدنتش برو توی قسمت Download و از اونجا میتونی متوقف/حذف کنی.
گیگ نیست فکر کنک همه آپدیت ها رو هم رفته زیر یک گیگ باید باشه و برای اینکه بفهمی چند درصد دانلود شده برو تو قسمت Downloads اونجا نوشته.
آنلاینش هم در مقایسه با GTAشنیدم بد نیست. من که صبر کردم برا GTA و هنوز آنلاین بازی نکردم.

برای متوقف کرتدنتش برو توی قسمت Download و از اونجا میتونی متوقف/حذف کنی.
گیگ نیست فکر کنک همه آپدیت ها رو هم رفته زیر یک گیگ باید باشه و برای اینکه بفهمی چند درصد دانلود شده برو تو قسمت Downloads اونجا نوشته.
آنلاینش هم در مقایسه با GTAشنیدم بد نیست. من که صبر کردم برا GTA و هنوز آنلاین بازی نکردم.

قسمت دانلود که میگین کجاس دقیقا؟؟؟پیداش نمیکنم

دوست عزیز چطور دسترسی پیدا کنم به این قسمتایی که گفتین؟
یادش بخیر قدیما قسمتی بود به نام مولتی پلیر تو منوی بازیا!!!
این بازی نداره که :(

دوست عزیز چطور دسترسی پیدا کنم به این قسمتایی که گفتین؟
یادش بخیر قدیما قسمتی بود به نام مولتی پلیر تو منوی بازیا!!!
این بازی نداره که :(

باو توی منوی اصلی دیپد بالارو بزن
بعدش یه قسمت به نام notification هست توی یه قسمت به نام دانلود
واسه آنلاینم باید یه 4 5 مرحله بری جلو بعدش توی گوشی شخصیت بازی یه چیز به نام online contract هست

این ویدیو رو گرفتم فقط برای نشون دادن گرافیک بازی (46ثانیه) (45 مگ) (سرور مدیافایر)
دوستان..گرافیک بازی با E3 2012 هییییچ تفاوتی نداره...
اخه چرا هی میگین گرافیک در حد نسل هفت..یا مثلا اینو هم که نگین..دیگه اینو حتما میگین: گرافیکش افت داشته نسبت به تریلر هاش :|

توی این ویدیو خودم دارم رو PS4 بازی میکنم..
خب برید مقایسه کنید با E3 2012.. !

گرفیکش فوقالعادس! یعنی حرف نداره گرافیک و گیم پلی این بازی!

حتما دانلود کنید و ببینید.. (حتما)

بتونم ویدیو های دیگه هم اپلود میکنم..در کل خیلی ویدیو گرفتم تو جریان بازی که هر بار میبینم لذت میبرم از گرافیک و گیم پلی

لینک دانلود

یوبی تو این بازی هیچ چیز رو اگه نتوسته ثابت کنه
یک چیز رو به طور فجیعی ثابت کرده اونم توانایی و تخصصش تو پر کردن نقشه بازی با انواع و اقسام آیتمهای ضروری و عیر ضروری

آخرین ویرایش:
یوبی تو این بازی هیچ چیز رو اگه نتوسته ثابت کنه
یک چیز رو به طور فجیعی ثابت کرده اونم توانایی و تخصصش تو پر کردن نقشه بازی با انواع و اقسام آیتمهای ضروری و عیر ضروری
من از این کارش خوشم میاد نقشه کامل هست گیمر رو سر در گم نمیکنه

من از این کارش خوشم میاد نقشه کامل هست گیمر رو سر در گم نمیکنه
البته منظورم بیشتر زیاد بودن آیتم ها بود
من که با زیادی آیتم ها تو AC:IV هیچ مشکلی نداشتم ، حتی کلی کیف میکردم ، حس میکنم این بازی بیش از حد آیتم داره

این ویدیو رو گرفتم فقط برای نشون دادن گرافیک بازی (46ثانیه) (45 مگ) (سرور مدیافایر)
اخه چرا هی میگین گرافیک در حد نسل هفت..یا مثلا اینو هم که نگین..دیگه اینو حتما میگین: گرافیکش افت داشته نسبت به تریلر هاش :|

بتونم ویدیو های دیگه هم اپلود میکنم..در کل خیلی ویدیو گرفتم تو جریان بازی که هر بار میبینم لذت میبرم از گرافیک و گیم پلی

لینک دانلود

چی هیچ فرقی نداره؟ :دی
جزئیات و ... رو میزاریم کنار! کلی از افکتای بازی به طور کامل حذف شده! از جمله Bloom Effect و DoF سنگینی که تریلر اول داشت! رفلکشنای Real Time و شدید توی نسخه آخر نیست کلا! تازه اینایی که گفتم مربوط به نسخه PC میشد که مطمئنن گرافیک بالاتری داره!
حتی با Modجدیدی که واسه نسخه PC ـش اومده و افکتای E3 2012 (همونایی که گفتم) رو اضافه میکنه بازم میشه فهمید هنوز با E3 فاصله هایی داره! اما چون افکتا رو برمیگردونه خیلی به اون تریلر نزدیک میشه!

من که فن بازیم کامل قبول کردم :دی
اینکه در حد نسل 7 باشه و ... که جکی بیشتر نیست چون گرافیکش عالیه ولی اینکه بازی نهایی درست مثل تریلر اول باشه اونم اشتباهه!

فقط من اینو نفهمیدم دقیقا مشکل یوبی سافت چی بوده اومده اینکاراشو کرده! نسخه PC عملا افکتای تریلر اول رو داره ولی مخصوصا توی Code های بازی دستکاری شده اونارو غیر فعال کرده تا گرافیک بازی بیاد پایین و فکر کنم دلیلشم نزدیک شدن گرافیک پلتفورما به همدیگه هست!
و برا همین چند نفر رفتن تو Code ـای بازی دست بردن و اون افکتا رو دوباره برگردوندن! بعد جالب اینجاست تمام اون افکتا روی PC اصلا پرفورمنس خاصی نمیخواسته ولی با این وجود یوبی سافت هم واسه PC هم واسه PS4 و One هیچ کدومو فعال نکرده :| نمیدونم چه فازیه این یوبی :دی

لینک دانلود

يا شما تريلرهاي E3 2012 رو نديدي يا اصلا دقت نكردي.

يا شما تريلرهاي E3 2012 رو نديدي يا اصلا دقت نكردي.

مگه ميشه نديده باشم ؟:)
شما خيلي اين تريلر e3 2012 رو بزرگش كردين..
من هرجي ميبينمش ى دقت ميكنم... دقيقا همينيه كه الان هست !
تازه من هميشه خيلي رو گرافيك حساسم و دقت ميكنم..

- - -ویرایش - - -

اقا بيخيال اصلا همون تريلر E3 2012 خيلي بهتر از اينيه كه الان ميبينيم.. D:
چون هرچيم بگم تاثيري نداره و حرفم مثل جوكه D:
يعني انقدر اين تريلر e3 خفن بزرگ شده

عزیز چه ربطی داره بازی 1 سال پیش هم هر کسی بخواد چیزی ازش بگه میزاره تو اسپویلر اصلا یکی به من بگه سخته اون تگ اسپویلر استفاده کنه؟ عزیز من نکن اینکارو اشک منو در اوردی خوب :((

عزیز من ملت که نمیتونند وایسا تا شما بازیتو تموم کنی بعد سوال بپرسند :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or