Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
تو بخش آنلاین بازی ، چرا کاراکتر من اصلا تغییر نمیکنه ولی کاراکتر بازیکنان دیگه حتی بعضی وقتها مونث میشن ؟
باید خودم از جایی تغییرش بدم ؟:-/

تو بخش آنلاین بازی ، چرا کاراکتر من اصلا تغییر نمیکنه ولی کاراکتر بازیکنان دیگه حتی بعضی وقتها مونث میشن ؟
باید خودم از جایی تغییرش بدم ؟:-/
نه رضا کارکتر هر کس برای خودش همون aiden و برای دیگران یکی دیگست:d
مثلا اون طرف هم کارکتر تو رو شبیه یکی از NPC های بازی میبینه و کارکتر خودشم aiden:|:d

این هم جواب کمر شکن ubi درمورد Social Lubricant
123123.png

سلام
من می خواهم این بازی را بگیریم قبل خریدن چند سوال برام پیش امده
1- یک ساعت گیم پلی اضافی را باید دانلود کنیم اگه باید دانلود کنیم حجمش چقدره و ایا باید عضو ps plus باشیم تا دانلود کنیم
2- توی یک سایت خوانده بودم که ایدن میتونه روی صندلی بشینه ایا این درسته
3- برای اپدیت کردن بازی باید عضو ps plus باشیم تا دانلود کنیم

سلام
من می خواهم این بازی را بگیریم قبل خریدن چند سوال برام پیش امده
1- یک ساعت گیم پلی اضافی را باید دانلود کنیم اگه باید دانلود کنیم حجمش چقدره و ایا باید عضو ps plus باشیم تا دانلود کنیم
2- توی یک سایت خوانده بودم که ایدن میتونه روی صندلی بشینه ایا این درسته
3- برای اپدیت کردن بازی باید عضو ps plus باشیم تا دانلود کنیم

1.حجمش زیاد نیست دقیقا نمیدونم
2.نه نمیتونه
3.نه به Plusربطی نداره میتونی دانلود کنی بدون اکانت پلاس. اکانت پلاس فقط برای بعضی مودهای مولتی پلیر نیاز هست

سوالش یکم +18 :d
ببخشید بازی صحنه زیاد داره ؟ اگه زیاد داره من تو تی وی خونه بازیش نکنم؟
سوال بعدی:
بازیش رو پلی 4 چطوره؟ رانندگیش که مثل اینکه خوب نیست از این می گذریم تیر اندازیش خوبه؟ گرافیک چی؟

سوال بعدی:
بازیش رو پلی 4 چطوره؟ رانندگیش که مثل اینکه خوب نیست از این می گذریم تیر اندازیش خوبه؟ گرافیک چی؟
اره داره (توی اینترنت دیدم ) منم مشکلم اینه برای همین نمی دونم بگیرم یا نه ولی برو توی این سایت تمامی مراحل اموزش داده و میتونی ببینی کدوم مرحله مشکل داره یا نداره تا جلوی خانواده بازی کنی یا نکنی .

در song sneak اونایی که باید موبایلاشونو هک کنم جای خاصی داره؟لطفا کامل توضیح بدید میخوام بازیو پلات کنم همین مونده.....

آخرین ویرایش:
سوال بعدی:
صحنه كه داره مخصوصا act2 ولي اگه به رانندگيش عادت کنى خيليم عاليه

دروود دوستان؛
بالاخره منم این بازی رو گرفتم حالا دو سه تا سوال دارم از خدمتتون
1) آنلاین مُد دانلود اون فایل که به صورت تیمی هست انقدر جذاب هست که ارزش plus رو داشته باشه؟
2) واسه شما هم مردم رانندگی بلد نیستن؟ :d واسه من سر هر چهارراه تصادف و انفجارو چاقوکشی و ایناست:d
3) راهی داره اون مد های آنلاین رایگان رو بشه غیرفعال کرد برخی اوقات؟ دم به دیقه منو هک می کنن
ممنون از پاسخ های شما

دروود دوستان؛
بالاخره منم این بازی رو گرفتم حالا دو سه تا سوال دارم از خدمتتون
1) آنلاین مُد دانلود اون فایل که به صورت تیمی هست انقدر جذاب هست که ارزش plus رو داشته باشه؟
2) واسه شما هم مردم رانندگی بلد نیستن؟ :d واسه من سر هر چهارراه تصادف و انفجارو چاقوکشی و ایناست:d
3) راهی داره اون مد های آنلاین رایگان رو بشه غیرفعال کرد برخی اوقات؟ دم به دیقه منو هک می کنن
ممنون از پاسخ های شما

1.به نظر من بهترین مود انلاین این بازی همین online decryption هست.
2.من تا به حال ندیدم سر چهار راه چاقو کشی بشه NPC ها خیلی مصنوعی با ماشیناشون حرکت میکنند و حتی ساعتها پشت یه ماشین میمونن بدون سبقت.
3.تو قسمت تنظیمات انلاین اخرین گزینه رو غیر فعال کنی میشه الان اسم دقیقا یادم نیست چی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or