Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
رسیدم یه یه مرحله وقتی تمامش کردم اینجوری شدم ---> :|

این همه درگیر بود واسه فهمیدن اینکه Deafult کی هست و داستانش چیه ، بعد از این همه زور زدن کشتمش نه نقابشو برداشت ببینه کیه ، قیافش چجوریه . هیچ یعنی این همه زور زدن :|
خیلی مزخرف ، خیلی . اصن درک نکردم این اتفاق مسخره رو

بعنوان اولين بازي اپن ورد رقيب جي تي اي ، واقعا عالي بود بازيش هر چند خيلي مونده به جي تي اي برسه ولي خوبي اين بازي اينه كه راك استارم جي تي اي بعدي رو خيلي بهتر ميسازه و اونجاس كه بازم واچ دلگز عقب خواهد موند از حي تي اي. ولي وجود اين رقيب قدر واسه ما گيمرا خيلي به نفعه
بزرگترين ضعف بازي رانندگي بازي هستش كه افتضاحه و شايد اگه نبود رانندگي بازي، امتيازش خيلي بيشتر از اين حرفا ميشد بخاطر نو اوري زيباش تو هك كردن و شوتينگ جالبش و طراحي بي نظير شيكاگو بخصوص تو كوچه پس كوچه هاش كه شاهكار بود از نظر من
گرافيك هم بطرز حيرت اوري بعضي جاها بالاس و بعضي جاها ياد خدابيامرز ps٢ ميفتم

بعنوان اولين بازي اپن ورد رقيب جي تي اي ، واقعا عالي بود بازيش هر چند خيلي مونده به جي تي اي برسه ولي خوبي اين بازي اينه كه راك استارم جي تي اي بعدي رو خيلي بهتر ميسازه و اونجاس كه بازم واچ دلگز عقب خواهد موند از حي تي اي. ولي وجود اين رقيب قدر واسه ما گيمرا خيلي به نفعه
بزرگترين ضعف بازي رانندگي بازي هستش كه افتضاحه و شايد اگه نبود رانندگي بازي، امتيازش خيلي بيشتر از اين حرفا ميشد بخاطر نو اوري زيباش تو هك كردن و شوتينگ جالبش و طراحي بي نظير شيكاگو بخصوص تو كوچه پس كوچه هاش كه شاهكار بود از نظر من
گرافيك هم بطرز حيرت اوري بعضي جاها بالاس و بعضي جاها ياد خدابيامرز ps٢ ميفتم
درایوینگ بازی قبل از گرفتن اسکیلا خوب نیست اما بعد از گرفتن تمام اسکیلا اتفاقا خیلی خوبه بنظرم!
بین بازی های اپن وردی که توی این سبک عرضه شده درایوینگ مطمئنن بهتر از GTA وجود نداره اما بعد از GTA بنظرم این خیلی درایوینگ بهتری داشت! در مقایسه با اون Sleeping dogs ـو SR و ...!

دوستان من امروز بازی رو تمام کردم بخش داستانی رو . ممنون میشم از دوستان کمک کنن و ماجرای بازی رو دقیق بگن ( یعنی رابطه ها ، علت دستورها و کارهایی که علیه Aiden انجام میشد . )
حقیقتش یکم هنگ کردم آخرای بازی :( ممنون میشم کمک کنید :)

پچ بازی منتشر شده آیا؟:-/
برای من پیغام آپدیت میده ولی وقتی میره برای دانلود ارور کانکشن میده دانلودای دیگم اینجوری نیست فقط برای WD اینجوریه :|
ویرایش: بازی و یه دور Unistall کردم درست شد :|

بعد یه سوال من نسخه ی Signature بازی رو دارم ، این Exclusive Missionـاش چه جوریاست؟مربوط به خط داستانیه؟چندساعت گیم پلی داره؟میارزه کدش رو استفادش کنم یا نه؟

60 دقیقه گیم پلی اضافه
آره می ارزه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Watch Dogs gets new single-player DLC tomorrow on all platforms • Eurogamer.net

بازی هم تموم شد ، بازی بدی نبود ولی در حد اون همه تبلیغات هم نبود چیز گنده ای تو طراحی هاش هم نبود که نشه رو نسل قبل پیادشون کرد با این حال طراحی شیکاگو خیلی خوب ، تنوع اسلحه ها و ماشین ها هم راضی کننده بود ، با هندلینگ ماشین همون اول کنار اومدم و باهاش مشکلی نداشتم و خوب بود ولی میتونستن روی طراحی ماشین و هندلینگش بیشتر کار کنن و یه چیز جدید تحویل بدن روی کاکپیت ماشینا هم بیشتر کار میکردن خیلی خوب میشد چون وافعاً به نظرم پتانسیل عالی شدن رو داشت این بخش ، سینگل بازی هم خیلی خوب بود داستان قشنگی هم داشت ولی بعضی از Missionـها به نظرم بعد از یه مدت تکراری میشد و همش به تعقیب و گریز ختم میشد (جدای از هیجانی بودن این قسمت) یه مشکل بزرگ مرده بودن شیکاگو بود به نظرم اون زنده بودن خاص رو نداشت و باگ های رو اعصاب بازی.در هر صورت فکر میکنم عنوانی هست که باید تجربه بشه و ارزش خرید رو داره.

آنلاینشم هنوز وقت نکردم بازی کنم ، امیدوارم خوب باشه و همچنین 1000 کردن بازی وقت نگیره که حوصله ندارم :d
60 دقیقه گیم پلی اضافه
آره می ارزه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ممنون از پاسخ شما

Watch Dogs gets new single-player DLC tomorrow on all platforms • Eurogamer.net

بازی هم تموم شد ، بازی بدی نبود ولی در حد اون همه تبلیغات هم نبود چیز گنده ای تو طراحی هاش هم نبود که نشه رو نسل قبل پیادشون کرد با این حال طراحی شیکاگو خیلی خوب ، تنوع اسلحه ها و ماشین ها هم راضی کننده بود ، با هندلینگ ماشین همون اول کنار اومدم و باهاش مشکلی نداشتم و خوب بود ولی میتونستن روی طراحی ماشین و هندلینگش بیشتر کار کنن و یه چیز جدید تحویل بدن روی کاکپیت ماشینا هم بیشتر کار میکردن خیلی خوب میشد چون وافعاً به نظرم پتانسیل عالی شدن رو داشت این بخش ، سینگل بازی هم خیلی خوب بود داستان قشنگی هم داشت ولی بعضی از Missionـها به نظرم بعد از یه مدت تکراری میشد و همش به تعقیب و گریز ختم میشد (جدای از هیجانی بودن این قسمت) یه مشکل بزرگ مرده بودن شیکاگو بود به نظرم اون زنده بودن خاص رو نداشت و باگ های رو اعصاب بازی.در هر صورت فکر میکنم عنوانی هست که باید تجربه بشه و ارزش خرید رو داره.

آنلاینشم هنوز وقت نکردم بازی کنم ، امیدوارم خوب باشه و همچنین 1000 کردن بازی وقت نگیره که حوصله ندارم :d

ممنون از پاسخ شما
یکی از اچیومنت های بازی کلا کاری می کنه که 1000 نشه :|:d

یکی از مراحل فرعیه ، آره؟ :| دوشواری نداره منتظر Patch میمومنیم هرچند این یوبی خِرفت نمیفهمه در کل :d

achievment "Social Lubricant" است که Mini Game مسخرست که با توجه به random بودنش تنها با صرف زمان زیادی می توانید کاملش کنید . تازه بعد از کلی پست زدن Ubi Developer ها گفتن یک نگاه بهش می ندازند شاید یک خبری بشه توی Patch بعدی اما از اونجایی که یک عده گرفتن این Achievment/Trophy را احتمال اینکه روش اصلاحی صورت بگیره خیلی کمه.گرفتنش غیر ممکن نیست اما زمان خیلی زیادی را باید صرفش کنی. یکی از راهکار هایی که ارائه شده ( من امتحان نکردم خودم) روی TV کوچک بازی کنید ظاهرا این MiniGame ساده تر میشه و راحت تر می توانید Achievment را بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or