Watch Dogs | Xbox 360

از همین الان مشخصه که برنده این رقابت کیه :yes:
هیچ کسی را یارای مقاومت در برابر راکستار نیست :d
از لحاظ فروش بله ، چون با توجه به سابقه اي كه داره و فن بيسي كه داره قطعا بيشتر از watch dogs كه يه ip جديد هست فروش ميكنه
اما از لحاظ كيفيت و يا نواوري من جور ديگه اي فكر ميكنم.

اگر بخوايم در ان واحد پردازش جفت بازي رو در نظر بگيريم جفتشون به يه ميزان محيط بازي رو رندر ميكنن پس پردازش بيشتري در كار نيست.
از لحاظ تفاوت با نسل بعد هم با اينكه اين نمايش روي كنسول اين نسل عالي به نظر ميرسه اما تفاوت هاي قابل توجهي با نسخه نسل بعد داره از فيزيك لباس كركتر بگير كه تو نسخه نسل بعد بيشتر به چشم مياد تا نور پردازيه بهتر كه تو نمايش هاي قبلي ديديم كه مربوط به نسخه نسل بعد بود . و كمي هم انيميشن هاي روان تر .
ولي در مجموع همون طور كه گفتم اين نمايش بازي روي xbox360 عالي بود و از لحاظ گرافيكي در قله ي اين نسل قرار ميگيره.
یک میزان نیست محیط gta چند برابر بزرگ تر هست و کسی بخواد ازادانه بگرده پردازش بیشتری می خواد تا توی محیط wd بگرده
زیاد تفاوت قابل توجهی نداره که بگیم یک نسل فاصله هست بینشون

از لحاظ فروش بله ، چون با توجه به سابقه اي كه داره و فن بيسي كه داره قطعا بيشتر از watch dogs كه يه ip جديد هست فروش ميكنه
اما از لحاظ كيفيت و يا نواوري من جور ديگه اي فكر ميكنم.

من از واچ داگز خوشم میاد :bighug:
ولی باید بگم که هم از نظر موفقیت تجاری و هم نقدهای مثبت و کیفیت
همه موارد تو محصول راکستار تضمین شده ست
در مورد نوآوری هم هنوز هیچ کدوم از دو عنوان عرضه نشدن
پس فکر میکنم زوده در این مورد اظهار نظری بشه

آخرین ویرایش:
^^البته عزیز بنده مطمئن نیستم اگر اشتباه میگم شما تصحیح کنید اما هنوز مشخص نیست دنیای Watch Dogs چقدر بزرگه و ممکنه به اندازه ی GTA V باشه.

یک میزان نیست محیط gta چند برابر بزرگ تر هست و کسی بخواد ازادانه بگرده پردازش بیشتری می خواد تا توی محیط wd بگرده
زیاد تفاوت قابل توجهی نداره که بگیم یک نسل فاصله هست بینشون
خب ازادنه بگرده به محض اينكه از يه محيط دور ميشه و به يه محيط ديگه نزديك ميشه اطلاعات محيط قبلي از دايره پردازش خارج ميشه و اطلاعات محيط جديد شروع به پردازش ميشه پس بزرگي مپ بازي تاثيري در ميزان پردازش در ان واحد در يه بازيه ow نداره.

اون تفاوت ها هم براي اين شايد اندازه يه نسل نباشه كه چون بازيه watch dogs يه بازيه لانچ تايتل براي نسل بعدهست.

خب ازادنه بگرده به محض اينكه از يه محيط دور ميشه و به يه محيط ديگه نزديك ميشه اطلاعات محيط قبلي از دايره پردازش خارج ميشه و اطلاعات محيط جديد شروع به پردازش ميشه پس بزرگي مپ بازي تاثيري در ميزان پردازش در ان واحد در يه بازيه ow نداره.

اون تفاوت ها هم براي اين شايد اندازه يه نسل نباشه كه چون بازيه watch dogs يه بازيه لانچ تايتل براي نسل بعدهست.
بله اما هنوز هم باید یک پردازش داشته باشه محیط های دور رو واضح نشون نمی ده اما باز هم مجبور هست پردازشش کنه
به هر حال لانچ تایتل داریم که تفاوتش با نسل قبل زیاد هست

بله اما هنوز هم باید یک پردازش داشته باشه محیط های دور رو واضح نشون نمی ده اما باز هم مجبور هست پردازشش کنه
به هر حال لانچ تایتل داریم که تفاوتش با نسل قبل زیاد هست
Draw distance هم به همين شكل هست هر محيط به تناسب draw distance هاي يكساني دارن كه باز هم هيچ تفاوتي در پردازش در ان واحد دو بازي ow نميكنه

خب اون عناوين لانچ تايتلي كه ميگي با اين نسل تفاوت دارن هنگامي تفاوت مشخص ميشه كه اونها رو با بازي هاي ديگه اين نسل مقايسه كني
اما ما الان داريم wdرو با نسخه نسل هفتمي خودش مقايسه ميكنيم كه ميبيني اختلاف زياد نيست كه اين از توامندي هاي تيم سازندس كه تونسته نسخه اين نسل بازي رو هم عالي كار كنه ، الان نمايش هاي wd نسل بعدي رو با بازي هاي ديگه اين نسل مقايسه كن فرقش از زير زمين تا اسمان هفتم.

Draw distance هم به همين شكل هست هر محيط به تناسب draw distance هاي يكساني دارن كه باز هم هيچ تفاوتي در پردازش در ان واحد دو بازي ow نميكنه

خب اون عناوين لانچ تايتلي كه ميگي با اين نسل تفاوت دارن هنگامي تفاوت مشخص ميشه كه اونها رو با بازي هاي ديگه اين نسل مقايسه كني
اما ما الان داريم wdرو با نسخه نسل هفتمي خودش مقايسه ميكنيم كه ميبيني اختلاف زياد نيست كه اين از توامندي هاي تيم سازندس كه تونسته نسخه اين نسل بازي رو هم عالي كار كنه ، الان نمايش هاي wd نسل بعدي رو با بازي هاي ديگه اين نسل مقايسه كن فرقش از زير زمين تا اسمان هفتم.
خب باید اول به طور کلی یک دور محیط پردازش بشه ولی کلش رو یک شکل اجرا نمی کنه پردازش باید فرق کنه چون باید محیط های بیشتری رو پوشش بده
اتفاقا این توانمندی سازنده نیست که رفته اول نسخه ی نسل حاضر رو ساخته بعدش نسخه ی نسل بعدش فقط تفاوت کمی داره

خب باید اول به طور کلی یک دور محیط پردازش بشه ولی کلش رو یک شکل اجرا نمی کنه پردازش باید فرق کنه چون باید محیط های بیشتری رو پوشش بده
اتفاقا این توانمندی سازنده نیست که رفته اول نسخه ی نسل حاضر رو ساخته بعدش نسخه ی نسل بعدش فقط تفاوت کمی داره
نه ديگه الان دو صفحس داريم بحث ميكنيم كه نيازي نيست كل محيط پردازش بشه بعد شما داري ميگي يه بار كل محيط پردازش ميشه!!!!!

قطعا سازنده اي رو كه يتونه توي اين نسل گرافيكي نزديك به عنوان هاي لانچ نسل بعد خلق كنه بايد تحسينش كرد.

بچه ها ببخشید وسط بحثتون پریدم !
ولی یکی از ب
ه ها راست میگفت بازی پیچیده است یکم و یوبی هم اومده بازی اساسین و اپلینتر سل رو با جی تی ای میکس کرده شده این بازی !
ولی خوب مخفی کارانه داره ! واسه این هم شده میخرم !
ولی یک سوال برام پیش اومده چطوری دونه دونه مردم اطلاعاتشون رو میتونن جا کنند اونجا !×
یعنی یک نفر هم شبیه کس دیگه نیست چون مغمولا اپن ورلد ها اینطورین !
یعنی یکی بمیره واقعا برا همیشه از بازیت خذف میشه !!
یکی رو الکی بکشی !
خوب اینطوری تصورش برام سخت میشه !
کسی میتونه توضیح بده !
شاید من اشتب میکنم !

ایده های بازی جالب و نوعه ، ولی روی این نسل روی هوش مصنوعی و گرافیک نمیشه امید داشت و خیلی افکت ها هم حذف میشه .تو چشم ترین موردش نورپردازی و سایه های نسل بعد بودن بازی است

ایوللل.
پس لااقل تو یه چیز از جی تی ای زد بالا.ولی خوب من درایوینگ جی تی ای رو از فورزا هم بیشتر قبول دارم.:d....ولی خوب ماشین لایسنس یه چیز دیگس
GTA کلا همه چیش فانتزی هست و مسلما ماسین ها هم لایسنس نیست.
....
اون گیم پلی xbox که دیدم.یه ماشین سوار شد و همون اول خیلی سرعت گرفت.0 تا 100 رو سریع پر کرد:dلایسنس تقلبی نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or