Watch Dogs | Xbox 360

آقا یه سوال دارم من احتمالآ بعد عید کنسول نسل بعد بخرم بنظرتون رو این نسل بازی کنم یا نسل بعد؟ تو این نسل چه طوریه؟

منم مثل تو شک داشتم. بین ps3 و PS4، گزینه دوم رو انتخاب کردم و بعد پلات کردنش فروختمش.
ولی اگه کلا بازیش هم نکنی چیز زیادی رو از دست نمیدی :d
اولش خیلی جذابه ولی به نصف بازی که میرسی تکراری میشه.

آقا یه سوال دارم من احتمالآ بعد عید کنسول نسل بعد بخرم بنظرتون رو این نسل بازی کنم یا نسل بعد؟ تو این نسل چه طوریه؟

اگه به چشم به سندباكس بخواي كه ساعت ها سرگرم شي نه
فقط خط داستاني و چنتا ميني گيمش جذابن و چيز خاصي نداره
مپش گيرا نيست
به دل نميشينه
نميشه مثل جي تي اي حفظش كرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

کلاا واسه بازی کردن میگم خوبه یا نه
من خودم با بازی true crime 1/2 خیلی سرگرم شدم و علاقه ی ندارم با gta قیاسش کنم فقط چند وقت پیش یکی از بچه ها تو این نسل گرفت میگفت ماشین گیر میکنه به این اونر خواستم بینم نسخه ps4 چی خوبه ؟ باگ زیاد داره؟

کلاا واسه بازی کردن میگم خوبه یا نه
من خودم با بازی true crime 1/2 خیلی سرگرم شدم و علاقه ی ندارم با gta قیاسش کنم فقط چند وقت پیش یکی از بچه ها تو این نسل گرفت میگفت ماشین گیر میکنه به این اونر خواستم بینم نسخه ps4 چی خوبه ؟ باگ زیاد داره؟

salam
بازیه خوبیه.بنظرم رو همین 360 بازیش کن تموم شه.من که باگ زیاد توش ندیدم.اذیتت هم نمیکنه تو طول بازی (حالا در عرضشو نمیدونم شاید اذیتت کرد :دی )

بچه ها یه مشکل عجیبی من دارم ! بازی رو تازه نصب کردم وارد بازی شدم ولی دیالوگ کاراکترهای توی بازی کلا صداشون قطع هستش! توی تنظیمات رفتم همه چیز اوکی بود . دیسک اول بازی رو روی فلش نصب کردم با دیسک دوم دارم بازی میکنم. هیچ مشکلی هم نداره وراحت هم نصب شد ولی مشکل صدا داره !!!

مشکل چیه؟ کسی تا حالا به این مورد برخورده ؟؟؟؟

بچه ها یه مشکل عجیبی من دارم ! بازی رو تازه نصب کردم وارد بازی شدم ولی دیالوگ کاراکترهای توی بازی کلا صداشون قطع هستش! توی تنظیمات رفتم همه چیز اوکی بود . دیسک اول بازی رو روی فلش نصب کردم با دیسک دوم دارم بازی میکنم. هیچ مشکلی هم نداره وراحت هم نصب شد ولی مشکل صدا داره !!!

صد درصد اشکال از دیسک بازی هست ببر عوض کن

مشكل از ديسك كه حتما هست چون مال من هيچ مشكلي نداره ولي يه پيشنهاد دارم اون اينه كه ديگه اين بازيو از اون جا نخر چون حتما فايل iso بازيكه دانلود كرده بودن او فروشگاه خراب بوده از جاي ديگه بخر نميگم همه بازيانو از اينجا نخر اينو فقط ميگم چون من بازي spec ops the line رو همش از يه جا ميگرفتم همش خراب بود از جاي ديگه گرفتم درست شد

روایت داستانی باب میلی داشت ...ایده های جدیدی هم که به این نوغ بازی ها اضافه کرده بود خوب بودن! در کل من خوشم اومد! پایان دراماتیکی هم داشت! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or