Watch Dogs | Xbox 360

سلام
من اين بازيو حدود يك ماه پيش نصب كردم و بازي مي كردم منظورم نصب ديسك يك يعني ديتا هست كه نصب شد و يك مدت بازي كردم.حالا ديشب اومدم بعد از يك ماه دوباره بازي كنم كه تو لودينگش مي گفت استوريج ديوايس ريموو ميشه.من ديتا رو رو فلش نصب كرده بودم هاردم جا نداست.با خودم گفتم شايد ديتاي بازي مشكل پيدا كرده فلشمو فرمت كردم و وصل كردم به ايكس باكس و دوباره ديسك يك رو گذاشتم كه نصب شه.حالا همش تا يه جايي ميره و مي نويسه installation could not be completed.game data will be reinstalled. و نصب نميشه.ديسكم هم همين طوري تو كمد بوده و تو اين مدت اصلا در نيومده كه خش روش بيفته.ممنون ميشم راهنمايي كنين

بهتره رو هارد نصب كني چون به فلش اعتباري نيست به نظر من نبايد بخاطر چنين بازي چرتي وقت خودت رو حروم كني
درسته ولي فعلا بازي خوبي نيومده.هارد من سيزده گيگه و همش هم ديتاي جي تي اي و اسپلينتر هست جا ندارم شما يه راه حلي بده.
ممنون

درسته ولي فعلا بازي خوبي نيومده.هارد من سيزده گيگه و همش هم ديتاي جي تي اي و اسپلينتر هست جا ندارم شما يه راه حلي بده.
ممنون
يه بار ديگه امتحان كن اگه نشد ديسك رو بشور يا اگه بازم نشد از سي دي ايميج بگير رو يه سي دي ديگه رايت كن

چه جوري بشورم؟
نشوری یه وقت! اینجوری وقتی می خوای بری پس بدی طرف میگه شستیش اینجوری شده :|

بعد اصن شستن دیسک راه حل مناسبی واسه این کار نیست. چون با این کار دیسک اگه سالم هم باشه خراب میشه.

دوست عزیز برو دیسک رو عوض کن. دیسکت خرابه.

يا يكي ديگه بخر يا رو يه ديسك ديگه رايت كن اگه ديسك خام داري يا اگه درست نشد هارد بخر چون رو فلش بيشتر بازي ها يا كار نميكنن يا واسه يه مدت كوتاه كار ميكنن

آقا انصافا یکی بیاد بگه این چی بود که با این همه ادعا گوش آسمونو کر کرد !!!

به خدا الان بیشتر از یک ماهه که اینوگرفتم هنوز داره خاک میخوره !

گرافیک در حد درایور توی PS1 !

ماموریت های خسته کننده و حوصله سر بر !

البته یه سری چیزای خوبم داشت که من الان یادم نیست ولی کلا از این بازی و سبک خوشم نیومد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or