Watch Dogs | Xbox 360

GTA کلا همه چیش فانتزی هست و مسلما ماسین ها هم لایسنس نیست.
....
اون گیم پلی xbox که دیدم.یه ماشین سوار شد و همون اول خیلی سرعت گرفت.0 تا 100 رو سریع پر کرد:dلایسنس تقلبی نباشه
دانیال این رو هم اضافه کن که هندلینگ ماشین خیلی مسخره بود:دی
اونفیزیک فوق العاده ماشین ها توی GTA IV و GTA V کجا و این ماشین 2 کیلویی که سه سوت 100 کیلومتر سرعت می‌گیره و مثل برق یهو می‌پیچه کجا!

دانیال این رو هم اضافه کن که هندلینگ ماشین خیلی مسخره بود:دی
اونفیزیک فوق العاده ماشین ها توی GTA IV و GTA V کجا و این ماشین 2 کیلویی که سه سوت 100 کیلومتر سرعت می‌گیره و مثل برق یهو می‌پیچه کجا!

این بازی اکثرا بر پایه یه بازی اشکن تعقیب و گریز + اکثرا هک هست

انتظار زیادی در مورد ماشین و تیونینگ نداشته باشید

من بعد از دیدن گیم پلی 6 دقیقه ای گفتم که بنظر خیلی پیچیده میاد این بازی
هیچ کسی واکنشی نشون نداد :d
با این سیستمی که داره که همه چیز و همه کس رو میشه هک کرد بنظر تموم کردنش مثه رویا می مونه !
آیا کسی نظری نداره :-/ :d

من بعد از دیدن گیم پلی 6 دقیقه ای گفتم که بنظر خیلی پیچیده میاد این بازی
هیچ کسی واکنشی نشون نداد :d
با این سیستمی که داره که همه چیز و همه کس رو میشه هک کرد بنظر تموم کردنش مثه رویا می مونه !
آیا کسی نظری نداره :-/ :d

نه بابا! نمیاد اچیو بذاره مثلآ کل مردم شهر رو هک کنی که...
مثلآ 100 نفر رو هک کنی! یا مثلآ 5000$ از طریق هک به دست بیاری!
ولی در کل با این چیزایی که نشون دادن هر مرحله رو هر جور دلت بخواد میتونی رد کنی!

25fhjjb.gif

1..2...3....Watch Dooogs!:دی

من با دیدن تریلری که Aisha Tyler توش بود و روی کنسول های نسل فعلی اجرا شده بود کلا از این بازی رو این کنسولا نا امید شدم :( :| )x
اینم لینک تریلر: Download

According to Watch_Dogs creative director's twitter (https://twitter.com/Design_Cave) it's not current gen footage, but essentially a case of someone checking the wrong tick-box when rendering the footage..
Current gen is "better than that"
. He even went so far as to respond with a winking smiley when asked if it was on iOS.

اصلا فاینال نیست .

همینشم بد نبود و خیلی گرافیکش از GTA IV بالاتره . فقط یه سری چیزا مثل انیمیشن ها نصفه نیمه بود .

اصلا فاینال نیست .

همینشم بد نبود و خیلی گرافیکش از GTA IV بالاتره . فقط یه سری چیزا مثل انیمیشن ها نصفه نیمه بود .
این چیزی که نقل قول کردی نوشته مال نسل حاضر نبوده:-/
نسل بعد هم که بهتر از اینه روی PS2 ران شده حتما:|

این چیزی که نقل قول کردی نوشته مال نسل حاضر نبوده:-/
نسل بعد هم که بهتر از اینه روی PS2 ران شده حتما:|

نوشته ویدیو برا این نسل نبوده و ربطی بهش نداره ، بلکه یه نفر همینجوری برا خودش یه سری امکانات و تنظیمات گرافیکی رو غیر فعال کرده و رندر کرده این قسمت رو .

نسخه این نسل بهتر از این خواهد بود .

توصیه هم میکنم یه 4 تا ویدیو از بازیهای PS2 ببینید :دی همه یادش رفته گرافیک اون موقع در چه حدی بود !! :دی

این ویدیو همین الانش از GTA IV قشنگ تره !!

نوشته ویدیو برا این نسل نبوده و ربطی بهش نداره ، بلکه یه نفر همینجوری برا خودش یه سری امکانات و تنظیمات گرافیکی رو غیر فعال کرده و رندر کرده این قسمت رو .

توصیه هم میکنم یه 4 تا ویدیو از بازیهای PS2 ببینید :دی همه یادش رفته گرافیک اون موقع در چه حدی بود !! :دی

بی خیال باو من GTA: SA رو به این ترجیح می‌دم:|
اگر تنظیمات گرافیکی غیر فعال بوده، انیمیشن که دیگه غیر فعال نمی‌شه!

همین تنظیمات گرافیکی رو اوردن پایین یعنی نسخه نسل حاضر:|
بعدش این ها مگه حالشون خوش نیست این همه بازی رو روی PC HIGH END نشون می دن بعدش می رن تنظیمات گرافیکی رو میان پایین که چی بشه؟
اخر سر هم می خواستن همچین چیزی رو برای نسل حاضر بدن بیرون حالا شاید دارن بیشتر کار می کنن روش
ولی گرافیک GTA IV از این بالا تر بود

امروزه با توسعه فناوری و اطلاعات در زمینههای مختلف و همچنین استفاده از ابزار و لوازم فوق مدرن، تقریباً هیچ کاری غیر ممکننیست. پیشرفت تکنولوژی یکی از بحث برانگیزترین مواردی است که این روزها در بازی هایمختلف به آن پرداخته می شود. می توان گفت که حتی تکنولوژی های متفاوت هم در خدمت صنعتبازیسازی درآمده اند، زیرا تا به حال عناوین زیادی با محوریت آن ساخته شده اند. بزرگترینرویداد E3 سال ۲۰۱۲ معرفییک IP جدید از طرفUbisoft بود که باتوجه به نزدیک شدن به اواخر نسل حاضر، این حرکت از سوی آن ها بسیار تحسین برانگیز قلمدادشده و عنوان جدید آن ها با نام Watch Dogsفوق العاده مورد توجه قرار گرفت و تا مدت ها به سوژه اصلی بسیاری ازسایت ها و مجلات معروف تبدیل شد. هسته ی اصلی گیم پلی این بازی بر استفاده و بهره بردناز یک جامعه ی انلاین بزرگ و قابل هک که توسط شرکت های بسیار بزرگ از طریق Central Operating System کنترل می شودقرار دارد.
CTOS دو مقوله ی مشخص و بسیار مهم را برای همه مشخص می کند : “چیزی که تو فکر میکنی,چیزیکه تو باور داری.”همانطور که افراد بیش از بیش در این جهان وابسته به دستگاه های متصلبه CTOS (از جمله موبایل ها و تبلتها و تمام دستگاه هایی که به اینترنت دسترسی دارند) می شوند داده های تولید شده , قرارداده شده و تغییریافته در این سیستم توسط کاربران نیز زیاد تر می شوند.این سیستم بهطور کامل قابلیت کنترل نوع رفتار فرد استفاده کننده از ان را دارا می باشد بنابرینشرکت های بزرگ بیش از پیش بر روی اعمال مردم نظارت می کنند.اما به هر حال هر سیستمعاملی نقطه ضعفی دارد و از ان طریق نیز اشخاص ان را هک می کنند و از ان برای استفادهی خود بهره می برند.تمامی این تکات ذکر شده درباره ی این بازی به تنهایی می توانندموضوع بسیار خوبی برای یک رمان و کتاب علمی تخیلی باشند.حال حساب کنید در قالب یک بازیکه در دسته ی سرگرمی های فعال قرار می گیرد ارائه بشود!واقعا می تواند تجربه ی جالبیاز کار در بیاید.
http://www.game craft.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or