Watch Dogs | Xbox 360

خوشم مياد كه گرافيك همين نسل watch dags گرافيك gta5 رو لوله ميكنه...دوستان ذوب در ولايتء*R و فن هاي دو اتيشش تا قبل اين ميگفتن نمايش هاي watch dogs مربوط به نسل بعد بوده ولي اين تريلر كه مربوط به كنسول هاي همين نسل بازي بود نشون داد كه گرافيك بازي در همين نسل هم در بالاترين نقطه خودش قرار داره.
بابا جفتش معرکسسسسسسس
اگه واچ داگز تیونیگ ماشین و آپدیت اسلحه و شکار و........ داشته باشه (که نداره) که دیگه فوق العاده میشه

بابا جفتش معرکسسسسسسس
اگه واچ داگز تیونیگ ماشین و آپدیت اسلحه و شکار و........ داشته باشه (که نداره) که دیگه فوق العاده میشه
اپديت اسلحه رو كه داره . حالا در مورد شكار حيوانات اطلاعاتي دردست نيست .
اما اگر gta v هم ماشيناش و وسايل نقليش مثل watch dogs لايسنس بود خيلي خوب ميشد،

دوستان کسی این تریلر گیم پلی 6 دقیقه ای رو دیده :-/
به نظرتون گیم پلیش زیاد پیچیده نیست
اگر بشه هر کس و ناکسی :d و هر دستگاهی رو هک کرد 100 درصد کردنش 10 سال طول میکشه :d

دوستان کسی این تریلر گیم پلی 6 دقیقه ای رو دیده :-/
به نظرتون گیم پلیش زیاد پیچیده نیست
اگر بشه هر کس و ناکسی :d و هر دستگاهی رو هک کرد 100 درصد کردنش 10 سال طول میکشه :d

من دیدم :d

به نظرم یکم هوش مصنوعیش پایین بود :|

خوشم مياد كه گرافيك همين نسل watch dags گرافيك gta5 رو لوله ميكنه...دوستان ذوب در ولايتء*R و فن هاي دو اتيشش تا قبل اين ميگفتن نمايش هاي watch dogs مربوط به نسل بعد بوده ولي اين تريلر كه مربوط به كنسول هاي همين نسل بازي بود نشون داد كه گرافيك بازي در همين نسل هم در بالاترين نقطه خودش قرار داره.
محیط gta v چند برابر wd هست بعد انتظار دارید گرافیکش هم در همون حد باشه
----------------------------------------------------------------
این ویدو هم مثل ac3 که توی e3 نشون دادن بالا پایین می شه
مدل کارارکتر ها فرق چندانی با نسل بعد نداشت که این غیر ممکن هست

محیط gta v چند برابر wd هست بعد انتظار دارید گرافیکش هم در همون حد باشه
----------------------------------------------------------------
این ویدو هم مثل ac3 که توی e3 نشون دادن بالا پایین می شه
مدل کارارکتر ها فرق چندانی با نسل بعد نداشت که این غیر ممکن هست
الان شما فكر ميكني مثلا محيط gta v همش يه جا رندر ميشه؟!!!!!!كه ميگي چون محيطش بزرگتر نبايد گرافيكش مثل watch dogs باشه
در مورد گرافيك به نمايش دراومده در تريلر هم كه كاملا مشخص بود كه داره روي xbox360 ريل تايم اجرا ميشه و قطعا هم در نسخه نهايي اگر از اين نمايش بهتر نباشه بدتر نخواهد بود ، تازه اين تريلر كيفيت تصويرش پايين بود و 720p نبود.

الان شما فكر ميكني مثلا محيط gta v همش يه جا رندر ميشه؟!!!!!!كه ميگي چون محيطش بزرگتر نبايد گرافيكش مثل watch dogs باشه
در مورد گرافيك به نمايش دراومده در تريلر هم كه كاملا مشخص بود كه داره روي xbox360 ريل تايم اجرا ميشه و قطعا هم در نسخه نهايي اگر از اين نمايش بهتر نباشه بدتر نخواهد بود ، تازه اين تريلر كيفيت تصويرش پايين بود و 720p نبود.
نه یک جا پردازش نمی شه اما پردازش بیشتری رو نیاز داره
این چیزی که من دیدم تفاوت چندانی با نسخه ی نسل بعد نداشت

البته farcry 3 در تریلرها خیلی خوب و روون اجرا میشد ولی بعد از عرضه صدای همه در اومده بود که فریم ریت اذیتشون میکنه.
امیدوارم در این بازی شاید چنین چیزی نباشیم.
....
در موزد GTV vs WD:
احساس من اینه که WD یه نوع splinter cell از نوع openworld هست یا یه نوع اساسینز کرید از نوع شهری و نیویورکی.
ولی
Gta ، GTA هست.من WD رو دوست دارم و منتظرشم ولی بازم میگم
Gta ، GTA هست.

نه یک جا پردازش نمی شه اما پردازش بیشتری رو نیاز داره
این چیزی که من دیدم تفاوت چندانی با نسخه ی نسل بعد نداشت
اگر بخوايم در ان واحد پردازش جفت بازي رو در نظر بگيريم جفتشون به يه ميزان محيط بازي رو رندر ميكنن پس پردازش بيشتري در كار نيست.
از لحاظ تفاوت با نسل بعد هم با اينكه اين نمايش روي كنسول اين نسل عالي به نظر ميرسه اما تفاوت هاي قابل توجهي با نسخه نسل بعد داره از فيزيك لباس كركتر بگير كه تو نسخه نسل بعد بيشتر به چشم مياد تا نور پردازيه بهتر كه تو نمايش هاي قبلي ديديم كه مربوط به نسخه نسل بعد بود . و كمي هم انيميشن هاي روان تر .
ولي در مجموع همون طور كه گفتم اين نمايش بازي روي xbox360 عالي بود و از لحاظ گرافيكي در قله ي اين نسل قرار ميگيره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or