Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
کامفیگم اینه و به شدت افت فریم دارم
gtx 770 asus 2g
core i5 4670k
ram 8 2400
گرافیکمم اپدیت 337.88 هست
روی چه تنظیماتی بازی میکنید؟
البته اینم بگم افت فریم رو تو این بازی همه دارن.احتمالا پچ یوبی تا حدی لگ و افت فریم رو کم کنه

2 ساعت دیگه بکوب بازی کردم اصلا آدم از هک کردن و تیراندازی بازی خسته نمیشه فوق العادست این سیستم هک و همچنین شوتینگش.
فقط حیف نصف لذت بازی رو لگ میبره، من که دیگه فقط تو شب می خوام بازی کنم تو شب روی Medium فریمم از بین 30-40 هست و از 30 پایینتر نمیاد مگر تو ماشین، توی روز 25 20 عادیشه :|
تازه شب گرافیکش واقعا زیبا میشه دوست داری فقط نگاه کنی :x

تازه من تریلر E3 رو قبل بازی کردن دوباره دیدم، تنهای چیزی که از بازی برداشته شده یا بهتره بگیم ضعیف کار شده همون گرافیکه، که البته بنظرم گرافیک شب روی Ultra به طور بسیار نزدیکی به اون تریلر هست.

نجات دادن آدما از تو ماشین، صحبت های ملت و عکس العملاشون عالی کار شده. شهر هم زیباست. :x

فقط به امید پچ :d برای بهبود فریم و لگ ها.

آخرین ویرایش:
تو act I یه باگ گرفتم!یوبی سافت کلا یادش رفته بود تو یکی از قسمتای متروک شهر پله بزاره و زیر پات هوا بود و میتونستی لایه زمین رو ببینی زیر پات هم آسمون بود!حیف که یادم رفت عکس بگیرم

- - -ویرایش - - -

2 ساعت دیگه بکوب بازی کردم اصلا آدم از هک کردن و تیراندازی بازی خسته نمیشه فوق العادست این سیستم هک و همچنین شوتینگش.
فقط حیف نصب لذت بازی رو لگ میبره، من که دیگه فقط تو شب می خوام بازی کنم تو شب روی Medium فریمم از بین 30-40 هست و از 30 پایینتر نمیاد مگر تو ماشین، توی روز 25 20 عادیشه :|
تازه شب گرافیکش واقعا زیبا میشه دوست داری فقط نگاه کنی :x

تازه من تریلر E3 رو قبل بازی کردن دوباره دیدم، تنهای چیزی که از بازی برداشته شده یا بهتره بگیم ضعیف کار شده همون گرافیکه، که البته بنظرم گرافیک شب روی Ultra به طور بسیار نزدیکی به اون تریلر هست.

نجات دادن آدما از تو ماشین، صحبت های ملت و عکس العملاشون عالی کار شده. شهر هم زیباست. :x

فقط به امید پچ :d برای بهبود فریم و لگ ها.
موافقم.گیم پلی بازی خیلی خوب کارشده نمیدونم چرا خیلیا همش بکوب بکوب میکنن

دوستان این joseph demarco چرا تو بازی نبود؟
همون مرحله ای که تو e3 2012 نشون دادن با گرافیکش کاری ندارم ها، مرحله اش رو میگم
خیلی دوست داشتم این مرحله تو بازی وجود داشت و اون جایی که بهش میگه اگه منو بکشی دری رو باز خواهی کرد که هیچوقت بسته نخواهد شد
آیدین هم میگه میدونم بعد تفنگش رو در میاره یک تیر می خوابونه تو مغزش
01182835332485994293.jpg

دوستان این joseph demarco چرا تو بازی نبود؟
همون مرحله ای که تو e3 2012 نشون دادن با گرافیکش کاری ندارم ها، مرحله اش رو میگم
خیلی دوست داشتم این مرحله تو بازی وجود داشت و اون جایی که بهش میگه اگه منو بکشی دری رو باز خواهی کرد که هیچوقت بسته نخواهد شد
آیدین هم میگه میدونم بعد تفنگش رو در میاره یک تیر می خوابونه تو مغزش

اون مرحله ای که توی E3 2012 نشون دادن تغییر کرده و هدف دیگه Demarco نیست بلکه یه نفر دیگست!
Demarco توی بازی حضور داره ولی توی یکی از ماموریت های جانبی, توی اخرین قسمت از ماموریت های human traffic investigate
یه سایت جالب هم هست توی نت مربوط به شرکت Dot Connexion که یکی از شرکت های بازی هست و رئیسش همین joseph Demarcoـه
In Memory of Joseph Demarco (1974-2012) | dotconnexion

آخرین ویرایش:
مهندس شما احیاناً متوجه اون مکالمه قبل این مرحله بین ایدن و جردی احمق شدید؟؟:d
اقا دکتر لطف می کنید به من پاسخ بدید که :
اون احمقی که تو ایستگاه پلیس داره از ایشون عکس می اندازه . عکس تمام قد و نیم رخ برای تشکیل پرونده زندان ، موبایل رو تو دست راست ایشون نمی بینه که نذاره این اقا کامپیوترشون رو هک نکنه ؟

اون احمقی که تو ایستگاه پلیس داره از ایشون عکس می اندازه . عکس تمام قد و نیم رخ برای تشکیل پرونده زندان ، موبایل رو تو دست راست ایشون نمی بینه که نذاره این اقا کامپیوترشون رو هک نکنه ؟
شما کلا رفتی تو فاز گیر دادن به بازی و هر چی بگم باز یه چیز دیگه میگی، بشین بازی کن لذت ببر ;)

بابا گیر دادیا :دی
از این سوتی ها توی بازی ها هست که البته توی واچ داگز خیلی بیشتر از این حرفا هست و اینی که میگی خیلی چیز کوچیکی محسوب میشه!
توی همون مرحله همون وسیله دستیش که باهاش آدما رو میزنه هم توی زندان داره! حالا اینکه اونو از کجا آورده خدا داند :دی کلا سوتی زیاد داره گیر نده :دی

حالا من هرچی صفحات رو می بینم یا در مورد باگ حرف زده شده یا گرافیک.
بازی رو تموم کردم ، می تونم بگم رفته رفته خیلی خوب شد...یعنی اولش خوب نیست ولی باید بهش فرصت داد.
من بیشتر درگیر داستان بودم و گیم پلی البته گرافیک هم خیلی خوب بود.(نسبت به بازی OW)
قطعا نسخه ی دومی هم داره.
یک بازی ناب حساب میشه با کلی ایده ی ناب.

خوب واسه دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن نسخه KaOs ریلیز شده و حجمش 9.8 گیگه!
هیچی از بازی حذف نشده و فقط ویدئو ها کیفیتش نصف شده که البته ویدئو زیاد نداره بازی!

سلام ببخشید دوستان یه سوال داشتم مطمئن نیستم جای درستی پرسیده باشم و اگر اینجوریه عذرخواهی میکنم
میخواستم ببینم با این کانفیگ میتونم بازی کنم واچ داگز رو روی نوت بوک ؟ 6g ddr3 - GT 740M 2GB - i5 4200M 2.50
و اینکه dualshock 4 با pc کاملا مچ هست ؟ میشه استفاده کرد ؟؟
خیلی ممنون

خوب واسه دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن نسخه KaOs ریلیز شده و حجمش 9.8 گیگه!
هیچی از بازی حذف نشده و فقط ویدئو ها کیفیتش نصف شده که البته ویدئو زیاد نداره بازی!

بنظرم همون نخسه 13 گیگی بهتره! 3 گیگ بیشتر که به جایی نمیخوره:d

این Black box مسخره کرده دو هفته ست دارن روی ولفناشتاین کار میکنن آخرم زده کمتر از 37 گیگ نمیشه. WD هم که کلا رو هواست فکر نکنم تا یک ماه دیگه هم نسخه بلک باکسش بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or