Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
تعدادی دوستان رو ultra رفتن فکر کنم

من راحت دارم ultra بازی می کنم فقط زرولشنم 1080 نیس..فریم بین 40-50 به ندرت گاهی 30 ( سرعت بالای ماشین یا استارت اولیه )
و اینکه واقعا چرا وقتی شب میشه و گرافیک فوق العاده بهتر میشه...فریمم بهتر میشه؟ :D
کاش همش شب بود :))

- - -ویرایش - - -

راضیم از گرافیک...فقط یه سری باگ های خنده دار بعضا رو رفع کنن بازی شاهکار در میاد..
مثلا اگه دقت کنید چراغ ماشین تو شب روی هر جسمی میفته سایه ای نداره انورش...ولی تو دمو..یه جایی نشون میده چراغ ماشین ایدن میفته و همه چی سایه داره :-s
شاید کارت گرافیکم amd اینجوریه یا برا همه همینه؟؟

اینم چندتا عکس روی همه چی اولترا رزولشن 1366*768 با گرافیک 7970

بلاخره بازی رو تموم کردم خیلی خوب بود
گرافیکش عالی بود (البته نه واسه ما بدبخت بیچاره ها که با 7770 تمومش کردیم :( )
گیم پلی عالی (که مخفی کاریش مثه splinter cell بود حدودا)
همون طور که منتقدا گفتن اهنگاش اخرای بازی دیگه تکراری میشه کاش یکم بیشتر بود!
داستانم که خیلی چیزا رو نفهمیدم کسی هم که توضیحی نمیده فعلا!!!
نمره کل از نظر من : 9
فقط اونایی که لگ دارن همونطور که دوستمون گفتن از برنامه Memory Booster Gold استفاده کنن واسه من که خیلی خوب شد اما کاملا برطرف نشد!

اینم یه عکس از باگ باحاله بازی :|
واقعا با این دختره رانندگی کردن از لحظات لذت بخش بازی بود b-)

watchdogs_2014-06-02_09-24-32-10.jpg

کسی نیست؟
اینجا که خیلیا الترا بازی میکنن!
منم تقریبا رو الترا بازی میکنم ولی تکسچرا بخاطر Vram ـه زیادی که میخواد روی Medium هست :|

----

بابا یک دور اینا بعد از ساخت تست نکردن این سوتی هارو بگیرن؟ :|
توی خیابون هنوز تفنگو در بیاری شونصد نفر پشت سر هم میگن تفنگ داره تفنگ داره بعد زنگ میزنن به پلیس :| بعد حالا شخصیت Bedbug با یک کلت خوشگل مشگل اومده تو خیابون وسط شهر راه میره یک نفر نیست بهش نگاه کنه که اسلحه داره :دی

آخرین ویرایش:
این چه وضعشه خدایی این خونه مردم خیلی خوبه میری هک میکنی توشون دید میزنیا :>
لب ساحل چقدر خوب وقتی میری چه فاز خوبی میدی یک گروه در حال اهنگ زدن و عشق و حال یک طرف 2 زود عاشق کنار هم با هم میگن میخندن اصلا خیلی خوب ایناش جدیدا محو این قسمتا شدم کلا دلم میخوام برم تو ساحلاش بمونم بیرون نیام :|:|

در سایت دوست و همسایه خبرش زده شده که اعلام کردن در حال ساخت patch بازی میباشن...البته اعلام شده که تاریخ انتشار پچ معلوم نیست و نمیدونن کی عرضه میشه ولی دارن روش کار میکنن و رفع باگ های بازی در اولویت اول قرار داره o:-)

من اواسط Act 1 هستم و تا اینجا بشدت لگ و افت فریم آزار داده ولی بدون هیچ گونه طرفداری از مورد انتظار ترین بازی سالم، این بازی واقعا پتانسیل بهترین شدن رو داره. گیم پلی بازی واقعا زیباست.
من حتی با بخش درایوینگش هم اخت شدم و مطمئنم در آینده ی نزدیک، پیشرفت قابل ملاحظه ای از شماره های بعدی خواهیم دید.

دوستان چرا توی بازی حداکثر ۲۶ در کارت گرافیکم لود میشه?بقیه مشکل لود پردازنده دارن برای ما برعکسه

- - -ویرایش - - -

اولا که بازی CPU bound است و نه GPU bound دوما شما اول کارت گرافیکمو نگاه کن بد بگو ضعیفه ثانیا اون کرایسسیس که شما دربارش می گی مگه فقط به اسم است که چون توی نسل هفت اومده پس گرافیکش ضعیفه مثل اینکه شما همه چیزو با کنسول مقایسه می کنید درباره بتل هم بازی توی های از اولترا ی. واچ زیبا تر بود تازه هم GPU bound بود
شما هم این قدر فن بازی در نیار چون حقیقت همیشه تلخ بوده
اگر من به جای شما بودم اول یکم تحقیق می کردم بده حرف می زدم
نزن عزیز!نزن.
به اعصاب خودت مسلت باش.
بعد من غلط کردم اکه گفتم گرافیک کرایسیس کمه!احتمالا شما منظور منو بد فهمیدی!بازیای دیگه«نسل هفت و اوایل هشت و خیلی بازیا ی امروزی دیگه» سازگاری بهتری با پی سی داره!واسه همینه که اگه بخوای این بازی رو که کمتر با پی سی سازگاری داره و بعضی بازیای دیگه که البته اینجوریش خیلی کمه که این مشکلا رو داره انجام بدی باید سیستم خدایی داشته باشی؛«دوستان با گرافیک شش هم لگ دارن!».بعدم من از کجا باید کارت گرافیک شما رو بدونم؟من ازونجایی که خودم با گرافیک دو دارم بازیو با لگ بسیار کمی اجرا میکنم حدس زدم گرافیک شما ضعیف باشه.بعدم من خوندم که چی میگی درباره کرایسس و خودم هم اون بازیو انجام دادم.و اصلا نمیگم چون نسل هفتی هست گرافیک کمی داره!چون هرکی این حرفو بزنه هیچی از بازی نمیدونه!منظور من این بود که بازی چون برای نسل هفت هست از نظر‌ گرافیکی سازگاری بهتری داره نسبت به این بازی.البته ممکنه اشکال شما از پردازنده هم باشه.«یه جا گفته بودی 2010هست اگه اشتباه نکنم!»
نکنه معنی فن بازی درآوردن عوض شده من خبر ندارم.:|
بعدم اینکه من فقط نظر خودمو گفتم؛ممکنه صد نفر دیگه با من مخالف باشن دلیل نمیشه من«خیلی ببخشید»زر زده باشم که!مطمعنا هیچ کدوم از ما متخصص نیستیم!
یه کم یواش دوست گرامی.دعوا نداریم که.
یه نکته دیگه هم اینکه نسل فقط به کنسول نیست به بازی هم هست.نسل یه دوره جدید از بازی ها و کنسول است
منظور منم از نسل دوره جدید بازی ها بود.
فکر نمیکنید یه کم تند برخورد میکنید؟:|

آخرین ویرایش:
در سایت دوست و همسایه خبرش زده شده که اعلام کردن در حال ساخت patch بازی میباشن...البته اعلام شده که تاریخ انتشار پچ معلوم نیست و نمیدونن کی عرضه میشه ولی دارن روش کار میکنن و رفع باگ های بازی در اولویت اول قرار داره o:-)

آره , خبر دو سه روز پیشه !
تو فروم یوبی سافت گفتن که پچ اوایل ماه ژوئن میاد ... ( Early June )
یعنی تو این دو هفته ی آینده !!! امیدوارم دیرتر نشه o:-)

بازیش عالیه و من که واقعا خوشم اومد ...
درسته مشکلاتش کم نیس اما برای شروع این سری خوبه !

به قسمت مرکز نقشه که بری , منطقه ها از نظر تعداد NPC و ماشین ها خیلی شلوغه و واقعا جالبه ( مخصوصا اینکه هر کدوم با هم متفاوتند , چه Npc ها , چه ماشینا :x ) , شهرو هم خیلی خوشگل ساختن . شروع بازی از مناطق گوشه ی نقشست و این نکته ها زیاد تو چشم نمیاد :-b

تازه فعلا لگ و افت فریم لذت بازیو خیلی کاهش میده که یه پچ درست و حسابی این نکته رو هم حل میکنه !!!

ps :
اولین نکته ای که تو این بازی باعث تعجبم شد , نبودن تنظیمات Draw Distance بود ( که مشخص میکنه بازی در آن واحد چه مصافتی رو لود کنه و نمایش بده )
بخاطر همین نکته هاست که بازی به رم زیادی احتیاج داره !

یه سوال مهم :
از دوستان کسی تونسته با برنامه X360ce بازیو با دسته بازی کنه ؟
دسته خیلی به کنترل ماشینا کمک میکنه و باعث میشه رانندگیش خیلی تو زق نزنه ...
همه الان دارن رانندگیو با کیبورد که فقط 4 جهت اصلیو داره انجام میدن و بعد متعجبن که چرا رانندگی خوب نیس ؟!! ( کیبورد چهار جهت اصلیو داره و دسته بر حسب کیفیت 8 یا 16 تا ... )

بازی رو تموم کردم و میتونم بگم واقعا بازی زیبایی بود و جا داشت که متاش ۹۰ هم بشهاول فکر میکردم داستان جالبی نداشته باشه ولی هم داستانش خوب بود هم شخصیت پردازی اگر مشکل لگ برطرف بشه بهترین بازی اپن ورلدی هست که برای PC منتشر شده .

آره , خبر دو سه روز پیشه !
تو فروم یوبی سافت گفتن که پچ اوایل ماه ژوئن میاد ... ( Early June )
یعنی تو این دو هفته ی آینده !!! امیدوارم دیرتر نشه o:-)

بازیش عالیه و من که واقعا خوشم اومد ...
درسته مشکلاتش کم نیس اما برای شروع این سری خوبه !

به قسمت مرکز نقشه که بری , منطقه ها از نظر تعداد NPC و ماشین ها خیلی شلوغه و واقعا جالبه ( مخصوصا اینکه هر کدوم با هم متفاوتند , چه Npc ها , چه ماشینا :x ) , شهرو هم خیلی خوشگل ساختن . شروع بازی از مناطق گوشه ی نقشست و این نکته ها زیاد تو چشم نمیاد :-b

تازه فعلا لگ و افت فریم لذت بازیو خیلی کاهش میده که یه پچ درست و حسابی این نکته رو هم حل میکنه !!!

ps :
اولین نکته ای که تو این بازی باعث تعجبم شد , نبودن تنظیمات Draw Distance بود ( که مشخص میکنه بازی در آن واحد چه مصافتی رو لود کنه و نمایش بده )
بخاطر همین نکته هاست که بازی به رم زیادی احتیاج داره !

یه سوال مهم :
از دوستان کسی تونسته با برنامه X360ce بازیو با دسته بازی کنه ؟
دسته خیلی به کنترل ماشینا کمک میکنه و باعث میشه رانندگیش خیلی تو زق نزنه ...
همه الان دارن رانندگیو با کیبورد که فقط 4 جهت اصلیو داره انجام میدن و بعد متعجبن که چرا رانندگی خوب نیس ؟!! ( کیبورد چهار جهت اصلیو داره و دسته بر حسب کیفیت 8 یا 16 تا ... )

از زمان عرضه ، کاربران مشکلات فنی بسیاری را تجربه کرده اند، از باگ های ریز گرفته با یکی از بدترین آنها که به تازگی تحت عنوان “Breaking Bug” از سوی کاربران اعلام شده به این صورت که تمامی پیشروی های شما را از بین می برد و باید کاملا عنوان مذکور را از اول آغاز کنید. اعضای حاضر در Ubisoft اعلام کرده اند که رفع این مشکلات از اولیت بالایی برخوردار است اما هیچ گونه تاریخ دقیقی برای ارائه آپدیت های مربوطه ارائه نشده است. در انجمن Ubisoft آمده است:
ما در حال حاضر تاریخ دقیقی را در رابطه با ارائه آپدیت مخصوص برای رفع مشکلات نداریم، اما کار بر روی آنها از اولیت بسیار بالایی برخوردار است.
در ادامه سوال شد که آیا با ارائه آپدیت مربوطه، بازیکنان قادر خواهند بود تا فایل های ذخیره شده (Save) خود را بازگردانند یا خیر؟ پاسخ از زبان Ubisoft :
من متاسفم چرا که تا آنها یک راه حل قطعی در تحقیقات خود پیدا نکنند و برای ارائه آن برنامه ای نریزند، نمی شود با حدس و گمان پاسخ داد. در حال حاضر نظری در رابطه با این سوال نداریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or