Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
بازی چند روز پیش تموم شد بد نبود در حد متوسط ولی بازی تموم کردین مرحله های کوهستان حتما تموم کنید گیم پلی فوق العاده داره و از کل مراحل اصلی بازی زیباتره ولی بنظرم اصلا ارزش پول خرج کردن رو نداره چون بهترین سیستم های دنیا هم لگ داشتن و بازی مشکل داره تبلیغات قبل بازی رقیب GTA بروبابا.....

بازی خوبی بود . . .
ولی خیلی جای کار داشت، گیم پلی بازی تو صحنه های تند واقعا اذیت میکرد، آدم گم میشد. هوش مصنوعی بازی هم به شکل وحشتناکی بد بود! مثلا ماشین یکی رو میدزدیدی شروع میکرد به پلیس تماس گرفتن میرفتی بغل دستش یک گاز میدادی بیخیال میشد.
بعد چرا کلا تو کل شعر من چهار بار ماشین پلیس ندیدم؟ خیلی مسخره بود!
داستان هم بد نبود، خوب بود، ولی در سطح گیرا نبود، بعدش هم به نظرم شخصیت پردازی خیلی خوبی نداشت، دشمن های درجه یک داستان رو خوب توصیف نکرد، مثلا توی فارکرای 3 چنان از واس آدم رو به وحشت مینداخت که آدم هرجور با این بشر برخورد میکرد میترسید ولی توی این هرکسیو راحت میکشتی!!! خیلی شاخه به شاخه میشد روی یک نفر تمرکز نمیکرد تا اون رو از خط بیرون نکرده بره سراغ بعدی که خب این به نظرم اصلا خوب نبود!
گرافیک بازی خیلی خوب بود، ولی نمیدونم چرا حس میکنم اون زنده ای و پویائی ای که توی GTA V شهر داشت، رو تو بازی حس نمی شد کرد! با اینکه شهر خیلی خوبی طراحی شده بود ولی یه حس و حال زنده ای نداشت. فکر میکنم اصلی دلیلش به خاطر همون نمایش کذائی بود که نشون دادن، سطح توقع ام رو خیلی بالا بردن. یه دلیل دیگه اش هم میتونه به عدم توجه سازنده ها به جزئیات باشه! مثلا یک جا با قایق داشتم یمرفتم از روی یک سکو پریدم بعد قایق فرود که اومد روی آب غرق شد!!! منم مجبور شدم برم شنا کنم یه قایق دیگه سوار شم . . . یا اینکه وقتی با ماشین با 120 تا میزنی به یه ماشین دیگه، ماشینت یک کم خراش بر میداره ولی ماشین دیگه میترکه کلا، خب این خوب نیست

کلا به داستان 7 میدم، به گیم پلی هم 7 میدم، به گرافیک 9 میدم، به جذابیت 8 میدم، به صداگذاری 10 میدم ولی به موسیقی بازی 5 میدم چون اصلا موسیقی درخور نبود ( یک نگاه به موسیقی متن فارکرای 3 و اساسین 4 آدم میندازه که از همین ناشره کاملا ناامید میشه ) . . .

در کل ارزش بازی 7.5 بود به نظرم!

اه بازیایی یوبی چرا اینطورین؟ :دی
فازشون اصلا مشخص نیست :دی

تو روز آدم فکر میکنه خیلی گرافیک معمولی داره و زیاد شرکتی شاخی نساختش که آدم انتظار بالایی داشته باشه! توی شب خیلی خوب میشه و میگی واسه یک اپن ورد خیلی گرافیک خوبی داره بعد باز هوا بارونی میشه آدم کف میکنه وووواووو عجب گرافیکی :| رفلکشنا آدمو روانی میکنه! نور پردازی و ... هم همینطور :| بعد باز روز میشه حالت گرفته میشه :|
بعد جالب اینجاست فریم دهی توی موقع بارونی بهتره با وجود اینکه رفلکشنا 10 برابر میشه و لگ هم کمتر میشه :| واقعا فازش چیه :دی

الانم یک حرکت جالب رفت :دی زدم یک Steam pipe ـو ترکوندم این شکلی شد :دی :دی :دی هیچ کسی هم دنبالم نبود همینطوری واسه خنده ترکوندم خیلی حال میده! حتما هر چه زودتر اسکیلشو بگیرید!:

یارو رفته بود توی کاپوت گیر کرده بود کلی خودمو به در و دیوار زدم تا افتاد :)) اصلا مگه در میومد از تو کاپوت :دی

آخرین ویرایش:
دوستان چرا توی بازی حداکثر ۲۶ در کارت گرافیکم لود میشه?بقیه مشکل لود پردازنده دارن برای ما برعکسه

- - -ویرایش - - -

اولا که بازی CPU bound است و نه GPU bound دوما شما اول کارت گرافیکمو نگاه کن بد بگو ضعیفه ثانیا اون کرایسسیس که شما دربارش می گی مگه فقط به اسم است که چون توی نسل هفت اومده پس گرافیکش ضعیفه مثل اینکه شما همه چیزو با کنسول مقایسه می کنید درباره بتل هم بازی توی های از اولترا ی. واچ زیبا تر بود تازه هم GPU bound بود
شما هم این قدر فن بازی در نیار چون حقیقت همیشه تلخ بوده
اگر من به جای شما بودم اول یکم تحقیق می کردم بده حرف می زدم

الان دیگه می تونی اگر خواستی مطالبت رو ویرایش کنی! :)

تو روز آدم فکر میکنه خیلی گرافیک معمولی داره و زیاد شرکتی شاخی نساختش که آدم انتظار بالایی داشته باشه! توی شب خیلی خوب میشه و میگی واسه یک اپن ورد خیلی گرافیک خوبی داره بعد باز هوا بارونی میشه آدم کف میکنه وووواووو عجب گرافیکی :| رفلکشنا آدمو روانی میکنه! نور پردازی و ... هم همینطور :| بعد باز روز میشه حالت گرفته میشه :|
بعد جالب اینجاست فریم دهی توی موقع بارونی بهتره با وجود اینکه رفلکشنا 10 برابر میشه و لگ هم کمتر میشه :| واقعا فازش چیه :دی

الانم یک حرکت جالب رفت :دی زدم یک Steam pipe ـو ترکوندم این شکلی شد :دی :دی :دی هیچ کسی هم دنبالم نبود همینطوری واسه خنده ترکوندم خیلی حال میده! حتما هر چه زودتر اسکیلشو بگیرید!:

یارو رفته بود توی کاپوت گیر کرده بود کلی خودمو به در و دیوار زدم تا افتاد :)) اصلا مگه در میومد از تو کاپوت :دی

روانی:d

من فقط مطمعنم تو خوب نمیشی :| مجید توجه کردی وقتی این دودا میاد میری توشون چطوری عکس العمل نشون میده تصویر چی میشه انقدر حال میده من عادت دارم این حرکت بزنم برم تو دود تصویر اونطوری شه اصلا مبارزه هم نمیشه کرد:bighug:

بالاخره امروز بازی رو انجام دادم ومتاسفانه در همین ابتدا خیلی مایوس کننده بود برای من . اصلا در حد انتظار نبود . اون هایپای یوبی کجا این بازی کجا؟!!!
از لحاظ گرافیک تکنیکی هم واقعا زیر سواله. اون از وضع روزش . شب هم صرفا خوشکله . وگرنه اکثر منابع نوری سایه ریل درست نمیکنند. رفلکت ها ریل نیست. تخریپ پذبری در حد جی تی ای نیست . کلا جزئیات کار شده یه لول پایینتره.
پرفورمنس بازی هم اصلا مناسب و بهینه نیست.
امیدوارم تو قسمت داستان و گیم پلی دیگه این ضعف ها رو نداشته باشه

بازیش عالیه و من که واقعا خوشم اومد ...
درسته مشکلاتش کم نیس اما برای شروع این سری خوبه !

به قسمت مرکز نقشه که بری , منطقه ها از نظر تعداد NPC و ماشین ها خیلی شلوغه و واقعا جالبه ( مخصوصا اینکه هر کدوم با هم متفاوتند , چه Npc ها , چه ماشینا :x ) , شهرو هم خیلی خوشگل ساختن . شروع بازی از مناطق گوشه ی نقشست و این نکته ها زیاد تو چشم نمیاد :-b

تازه فعلا لگ و افت فریم لذت بازیو خیلی کاهش میده که یه پچ درست و حسابی این نکته رو هم حل میکنه !!!

ps :
اولین نکته ای که تو این بازی باعث تعجبم شد , نبودن تنظیمات Draw Distance بود ( که مشخص میکنه بازی در آن واحد چه مصافتی رو لود کنه و نمایش بده )
بخاطر همین نکته هاست که بازی به رم زیادی احتیاج داره !

یه سوال مهم :
از دوستان کسی تونسته با برنامه X360ce بازیو با دسته بازی کنه ؟
دسته خیلی به کنترل ماشینا کمک میکنه و باعث میشه رانندگیش خیلی تو زق نزنه ...
همه الان دارن رانندگیو با کیبورد که فقط 4 جهت اصلیو داره انجام میدن و بعد متعجبن که چرا رانندگی خوب نیس ؟!! ( کیبورد چهار جهت اصلیو داره و دسته بر حسب کیفیت 8 یا 16 تا ... )

آخرین ویرایش:
بیخیال بابا! دیگه جوری حرف می زنید هر کی ندونه انگار با چه آشغالی طرف هستیم، همین بازی الان انحصاری بود شاهکار قرن قلمداد میشد، انگشت شمار نیستن بازی های فوق العاده معمولی که اگه چپ نگاهشون کنی کل فروم میریزن رو سر آدم. درسته بازی مشکلاتی داره اما برای یه ip جدید که تازه اول راهه خیلی هم عالیه. AC 1 کجا و AC 2 کجا
Watch_Dogs بازی بسیار خوب و فوق العاده سرگرم کننده هست و می تونه تو این دوران بی بازی تا E3 سرگرمتون کنه :d

بالاخره امروز بازی رو انجام دادم ومتاسفانه در همین ابتدا خیلی مایوس کننده بود برای من . اصلا در حد انتظار نبود . اون هایپای یوبی کجا این بازی کجا؟!!!
از لحاظ گرافیک تکنیکی هم واقعا زیر سواله. اون از وضع روزش . شب هم صرفا خوشکله . وگرنه اکثر منابع نوری سایه ریل درست نمیکنند. رفلکت ها ریل نیست. تخریپ پذبری در حد جی تی ای نیست . کلا جزئیات کار شده یه لول پایینتره.
پرفورمنس بازی هم اصلا مناسب و بهینه نیست.
امیدوارم تو قسمت داستان و گیم پلی دیگه این ضعف ها رو نداشته باشه
اول بازی کلا بد شروع میشه و جذابیت خاصی نداره!
منم اول زیاد جالب نبود برام ولی بعد کم کم وقتی اسکیلای مختلف رو میگیری جذاب میشه!

مشکل بازی اینه که جوری شروع میشه که گیمر فکر میکنه قراره تا آخر همینطوری بمونه و نا امید میشه!
مثلا درایوینگ اول بازی زیاد خوب نیست و برای اینکه خوب بشه باید اسکیلاشو بگیری و وقتی بگیری درایوینگ خیلی لذت بخش میشه و قابل قبول!
در بخش هکینگ هم همینطور! اول بازی خیلی از چیزا قابل هک نیست و گیمرو میرنجونه ولی وقتی اسکیل هاشو میگیری خیلی از چیزای جدید قابل هک میشه و اون موقس که حال میده!

کلا من تا آخرای ACTII رفتم تا الان که خیلی لذت بخش بوده و هک همونطوری که فکرشو میکردم عالی بود اما هر چی باشه در حد اون همه هایپ نبود بخاطر اینکه خیلی مشکل باگ و هوش مصنوعی داره و بعضی جاها خسته کننده میشه و از اینجور مشکلات !
اما چون نسخه اول هست بنظرم عالی بود واسه یوبی سافت! و قطعا نسخه دوم خیلی بهتر عمل میکنه از این نسخه!
خلاصه شروع خوبی بود :دی

---

راستی اینجا کسی هست که NPC تکراری دیده باشه؟ :|
من این همه بازی کردم همه تا الان متفاوت بودن :|

بیخیال بابا! دیگه جوری حرف می زنید هر کی ندونه انگار با چه آشغالی طرف هستیم، همین بازی الان انحصاری بود شاهکار قرن قلمداد میشد، انگشت شمار نیستن بازی های فوق العاده معمولی که اگه چپ نگاهشون کنی کل فروم میریزن رو سر آدم. درسته بازی مشکلاتی داره اما برای یه ip جدید که تازه اول راهه خیلی هم عالیه. AC 1 کجا و AC 2 کجا
Watch_Dogs بازی بسیار خوب و فوق العاده سرگرم کننده هست و می تونه تو این دوران بی بازی تا E3 سرگرمتون کنه :d

قبول دارم بازی به عنوان یک ip جدید و تازه و سبکی تازه بازی خیلی خوب و زیبایی درسته مشکلاتی داره ولی سرگرم کننده و واقعا لذت میبره ادم ازش

- - -ویرایش - - -

اول بازی کلا بد شروع میشه و جذابیت خاصی نداره!
منم اول زیاد جالب نبود برام ولی بعد کم کم وقتی اسکیلای مختلف رو میگیری جذاب میشه!

مشکل بازی اینه که جوری شروع میشه که گیمر فکر میکنه قراره تا آخر همینطوری بمونه و نا امید میشه!
مثلا درایوینگ اول بازی زیاد خوب نیست و برای اینکه خوب بشه باید اسکیلاشو بگیری و وقتی بگیری درایوینگ خیلی لذت بخش میشه و قابل قبول!
در بخش هکینگ هم همینطور! اول بازی خیلی از چیزا قابل هک نیست و گیمرو میرنجونه ولی وقتی اسکیل هاشو میگیری خیلی از چیزای جدید قابل هک میشه و اون موقس که حال میده!

کلا من تا آخرای ACTII رفتم تا الان که خیلی لذت بخش بوده و هک همونطوری که فکرشو میکردم عالی بود اما هر چی باشه در حد اون همه هایپ نبود بخاطر اینکه خیلی مشکل باگ و هوش مصنوعی داره و بعضی جاها خسته کننده میشه و از اینجور مشکلات !
اما چون نسخه اول هست بنظرم عالی بود واسه یوبی سافت! و قطعا نسخه دوم خیلی بهتر عمل میکنه از این نسخه!
خلاصه شروع خوبی بود :دی

>:/ ازت متنفرم مجیدم :d به نظر من شروع بازی خیلی هم عالی بود بسی لذت بردم ازش وای من ولی بازی از act III جالب تر میشه من لذت بیشتری بردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or