Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
دوستان فقط منم که فکر میکنم صدا پیشه ایدن خیلی بیخوده؟ :| صداش در کل بد نیست واسه شخصیتش گرچه بنظرم بهتر بود یکی که بیشتر به قیافش بخوره بیارن ولی یارو اصلا حسو القا نمیکنه موقع حرف زدن :|
موقع نگرانی هم یک جور حرف میزنه موقع شکه شدن هم یک جور حرف میزنه :| مثل یک روبات بی احساس حرف میزنه :دی
خواهرشو دزدیدن بعد که اون یارو گوشی رو داده به خواهرش تا باهاش حرف بزنه بجای اینکه آب و تابشو زیاد کنه و با نگرانی و شکه شدن حرف بزنه روی حالت :| همینطوری اروم و ریلکس و Cool داره با خواهرش حرف میزنه :|
حالا اینجا زیاد مهم نیست بقیه جاها هم خیلی ضایس حرف زندش :| یا میخواستن ایدنو خیلی Cool و خونسرد و ریلکس نشون بدن یا هم این هیچی بارش نیست :دی

بهترین شخصیت بازی clara حرفم نزن دیگه میزنمتا clara اصلا شخصیت اصلی باید میشم خیلی گل ببین چه خوب کمک میکنه :x

بازی تموم نشده اما نظر من مثبت هستش به بازی .

گیم پلی : ( این قسمت گاها دیگه خیلی تکراری میشه . و به شخصه انتظار خیلی بالایی داشتم )

گرافیک : 10 ( بعضی از قسمت ها بازی از E3 2012 هم بهتر هستش . حتی اگه دانگرید هم شده باشه دانگریدش هم زیباس )

شخصیت پردازی : 8

صدا گذاری : 9

داستان : 8.5

نمره کلی : 8.9

البته تا اینجا ممکنه نظرم عوض بشه .

خلاصه فوق العاده هستش

بهترین شخصیت بازی کلارا چرا مرد=((:((

گیم پلی : ( این قسمت گاها دیگه خیلی تکراری میشه . و به شخصه انتظار خیلی بالایی داشتم )

گرافیک : 10 ( بعضی از قسمت ها بازی از E3 2012 هم بهتر هستش . حتی اگه دانگرید هم شده باشه دانگریدش هم زیباس )

خلاصه فوق العاده هستش

:(:((:((:-s خیلی چیزی چرا این حرف زدی عشققققققق گریههههه

:(:((:((:-s خیلی چیزی چرا این حرف زدی عشققققققق گریههههه
اصلا نباید از بین میبردنش . من به امید این بانو به بازی ادامه میدادم . بخصوص اونجا که ایدن فک کرد کلارا بهش خیانت کرده . دوست داشتم بشینن و حرف بزنن و یا کلارا خودشو ثابت کنه . که یه هو :(
دیمین نامرد )xبه بدترین شکل ممکن او را خواهم کشت در ادامه بازی :d

اصلا نباید از بین میبردنش . من به امید این بانو به بازی ادامه میدادم . بخصوص اونجا که ایدن فک کرد کلارا بهش خیانت کرده . دوست داشتم بشینن و حرف بزنن و یا کلارا خودشو ثابت کنه . که یه هو :(
دیمین نامرد )xبه بدترین شکل ممکن او را خواهم کشت در ادامه بازی :d

اصلا میرم توئیتر جاناتان مورین به فحشش میبندمش :d نمیخوام اقا نمیخوام clara به این خوبی این همه زحمت کشید بدبختی کشید بخاطر ما نههههههههههههههههههه :((

خلاصه فوق العاده هستش

بترکی ایشالله

Sent from my HTC One using Tapatalk

آخرین ویرایش:
داداش من از اسپویلر استفاده کردم و داخلش هم نوشتم اسپویل . طبق قوانین سایت .:(

شما بهتره پستت رو ویرایش کنی تا کل عالم و ادم نفهمیدن:d

ولی برای من اسپویلر نداشت ، تا اخرش خوندم متاسفانه
پستم هم ادیت کردم
مرسی که گوشزد کردی

Sent from my HTC One using Tapatalk

اسپویل داستانی اگه کسی اینجا رد کرده بیاد بگه چطوری ردش کنم
اینجا که وقتی میریم پیش damien از نزدیک میبینیمش میگه اطلاعات اوردی aiden میگه نه نیاوردم مشکلی داری بعد بیلبوردا دیمین هک میکنه عکس ایدین نشون میدن مردم میترسم اونجا به بعد باید چیکار کردش من هر کار میکنم پلیس دنبالم نمیمفته بتونم بپیچونمش حتی خود پلیسم نمیپیچه کلا گیر کرده انگار مشکلش چی چیکار باید گرددددددددددد

اسپویل داستانی اگه کسی اینجا رد کرده بیاد بگه چطوری ردش کنم
اینجا که وقتی میریم پیش damien از نزدیک میبینیمش میگه اطلاعات اوردی aiden میگه نه نیاوردم مشکلی داری بعد بیلبوردا دیمین هک میکنه عکس ایدین نشون میدن مردم میترسم اونجا به بعد باید چیکار کردش من هر کار میکنم پلیس دنبالم نمیمفته بتونم بپیچونمش حتی خود پلیسم نمیپیچه کلا گیر کرده انگار مشکلش چی چیکار باید گرددددددددددد
نه دوست عزیز . تنها راهش اینه که پلیس هارو بپیچونی . خیلی سخت میشه و این سمج بودن بیش از حد پلیس ها هم رو مخه . باید توی اسکیل هات اون هک کردن هلیکوپتر رو فعال کنی . بعد هک هم یه دونه برق شهر رو کلا قطع کن و سریع فرار کن .

از ترکوندن فاضلاب ها و چراغ قرمز ها و بلاک ها هم به موقع استفاده کن و فرار کن . راهش اینه

نه دوست عزیز . تنها راهش اینه که پلیس هارو بپیچونی . خیلی سخت میشه و این سمج بودن بیش از حد پلیس ها هم رو مخه . باید توی اسکیل هات اون هک کردن هلیکوپتر رو فعال کنی . بعد هک هم یه دونه برق شهر رو کلا قطع کن و سریع فرار کن .

از ترکوندن فاضلاب ها و چراغ قرمز ها و بلاک ها هم به موقع استفاده کن و فرار کن . راهش اینه
فعال اسکیل هک هلیکوپتر اصلا پلیس دنبالم نمیکنه فقط اون دایره زردا به وجود میاد که میشه با اون اسکیل که میخری اونا رو سفید رنگ کرد بعد از اون مناقط سفید فرار میکنم ولی باز هم در عرض 1 ثانیه میریزن سرت اصلا له له
راستی این بگو کی clara رو میکشه و چطوری

فعال اسکیل هک هلیکوپتر اصلا پلیس دنبالم نمیکنه فقط اون دایره زردا به وجود میاد که میشه با اون اسکیل که میخری اونا رو سفید رنگ کرد بعد از اون مناقط سفید فرار میکنم ولی باز هم در عرض 1 ثانیه میریزن سرت اصلا له له
راستی این بگو کی clara رو میکشه و چطوری
نمیدونم . من به همین روش فرار کردم .
راجب کلارا هم دیمین کشتش . چون ظاهرا کلارا ناخواسته در قتل لینا شریک بود . وقتی خودش اینو میفهمه و ایدن هم اینو میفهمه . کلارا یه دسته گل میخره میره سر قبر لینا . که دیمین میگه ما الان داریم ترتیب کاره کلارا رو میدیم . ایدن میره پیداش میکنه . اما دیگه دیر شده بود .

کلارا رو میکشن . و ایدن میره سری برای انتقام . چون کلارا رو دوس داشت

اون احمقی که ماموریت ورود به ایستگاه پلیس رو طراحی کرده با خودش نگفته اینا وقتی ایدن رو دستگیر می کنن و لباس نارنجی به تنش می پوشونن گوشی موبایلشم ازش می گیرن !؟ بی دلیل نیست یوبی سافت کلا نمی تونه وارد عرصه بزرگان بشه !

اون احمقی که ماموریت ورود به ایستگاه پلیس رو طراحی کرده با خودش نگفته اینا وقتی ایدن رو دستگیر می کنن و لباس نارنجی به تنش می پوشونن گوشی موبایلشم ازش می گیرن !؟ بی دلیل نیست یوبی سافت کلا نمی تونه وارد عرصه بزرگان بشه !
:d
http://forum.bazicenter.com/thread74829/page80/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or