Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
امروز بازی رو نصب کردم و مقداری بازی کردم!
نا امیدم کردی یوبی:(
شوتینگ نه چندان جالب،هندلینگ ماشین ها که خشک و نا کار آمد بود:((
نمیدونم واقعا هنگ کردم8-|
خوبه خودت میگی مقداری :دی
بازی اولاش زیاد جذاب نیست بنظرم! بعد که به جزئیات بالایی که داره پی میبری تازه کیف میده :دی

در ضمن شوتینک و رانندگی و هکینگ و و و و و قبل از گرفتن اسکیلاش تعریف خاصی ندارن و تا موقعی که اسکیلاشو نگیری زیاد جذاب نیست!
چون تو اولش هستی هم رانندگیش خوب نیست و هم شوتینگ و هم هک کردن! برو جلوتر! :دی

تا اینجایی که من رفتم عالی بوده بازی :دی درایوینگشم بنظرم خیلی خوب بوده و اصلا بد نیست :| دریفت کشیدن هم خیلی حال میده با ماشیناش مخصوصا اگه پر سرعت باشه! فقط باید اسکیلای مربوط به همون قسمتشو گرفته باشین!

داداش باید دایره رو ببری رو دکمه ها همشون رو بزنی به ترتیب مسابقه ی شراب خوریه Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

مرسی عزیز باید روی هر کدوم 1 بار کلیک کنم؟ یا طبق عدد ها باید کلیک کنم؟ بعد اینکه از بالا شروع کنم یا از پایین؟ چون من دیشب هر کاری کردم این تیکه رد نشد

آخرین ویرایش:
مرسی عزیز باید روی هر کدوم 1 بار کلیک کنم؟ یا طبق عدد ها باید کلیک کنم؟ بعد اینکه از بالا شروع کنم یا از پایین؟ چون من دیشب هر کاری کردم این تیکه رد نشد

داداش بهتر از پایین شرو کنی تازه اینجوری راحت ترم هست

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

اره دیگه 1 بار کلیک کن رو هر کدوم فقط از پایین شروع کنی راحت ترم هست 5 بار اتفاق میفته برات پشت سر هم این اعداد سخت ترم میشن فقط کلیکی نیستا باید از رو کیبورد عددش انتخاب کنی بزنی فقط موس ببر روشون بعد از رو کیبورد عدد مورد نظر بزن

- - -ویرایش - - -

اقا این چه وضعشه خیلی خل این t-bone باهاش حال کردم روانی این مرد کلا پسر بی شعور با clara من چیکار داشت :d خشم میاد clara خیلی باحال خیلی خوب کمک میکنه

آخرین ویرایش:
لباس ها خیلی عالی طراحی شدن!! خیلی رنگ های خوفی داره D: قرمز و زردش خیلی عالیه! Alt رو میگیری یواش مثل مردم عادی راه میری پول میدزدی!! ((= یا چت کردنشون رو میبینین! یکی و هک کردم تو خیابون داشت با یکی چت میکرد قراره XXX گذاشته بودن ((=
:d=)):))>:)=p~

دوستان یک سوال چطوری میشه راه رفت فقط میشه دویید یا تند دویید اصلا راه رفتن نداره به غیر از جاهایی که باید راه رفت ......

بازی چرا مجبورمون میکنه که بخوایم به صورت مخفی کاری بریم بعضی مراحل حتما باید مخفی کاری رفت نه اکشن من دلم میخواست بریزم سر مردم با اسلحه به رگبار ببندمشون

دوستان یک سوال چطوری میشه راه رفت فقط میشه دویید یا تند دویید اصلا راه رفتن نداره به غیر از جاهایی که باید راه رفت ......

بازی چرا مجبورمون میکنه که بخوایم به صورت مخفی کاری بریم بعضی مراحل حتما باید مخفی کاری رفت نه اکشن من دلم میخواست بریزم سر مردم با اسلحه به رگبار ببندمشون8-|
فک کنم باید Alt رو بگیری!
شما هم ظاهرا خیلی روحیه لطیفی داری با این بازیای خشن خرابش نکن:|
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
یه نقد هم بود تو سایت BAZIHELP گفتم شاید جالب باشه!
((به نقل ازT4mag))
. نکات مثبت و منفی بازی از دیدگاه این سایت به شرح زیر است :
نکات مثبت : گیم پلی شگفت انگیز و گرافیک فوق العاده، کاراکتر های بسیار قوی بخش داستانی، تنوع عالی دیالوگ های به طور که هیچ گاه تکراری نمی شوند، سیستم عالی و عمیق کسب مهارت
.
نکات منفی : برخی از NPC ها برخی از مواقع کار های احمقانه انجام می دهند، هیچ لذت و انگیزه ای برای سرقت ماشین های پر سرعت نیست
.
.
لیست نمرات بازی نیز به شرح زیر است :
گیم پلی : ۱۰
گرافیک : ۹٫۵
صدا : ۹٫۵
ارزش بازی : ۱۰
بخش چند نفره : ۹
.
نمره ی کل : ۹٫۵ از ۱۰

آخرین ویرایش:

بازی چرا مجبورمون میکنه که بخوایم به صورت مخفی کاری بریم بعضی مراحل حتما باید مخفی کاری رفت نه اکشن من دلم میخواست بریزم سر مردم با اسلحه به رگبار ببندمشون
ALT نگه دار.
(Left Alt)

یه چندتا دیالوگ از داستانو از دست دادم یکی روشنم کنه لطفا :دی
بیشتر از اینم نگید
خب دایمن نیکی رو دزدید و یه آیپی داد که باید بریم سروقتش که آیدن میره دنبال جکسون و اونو تحویل میده به روانپزشکش. بعد یکی از افراد دایمن رو پیدا میکنیم و میکشیم (که فکر کنم مسئول "حمله" به جکسون باشه) و خلاصه مجبور میشه که کاری که دایمن میخواد رو انجام بده. تا اینجاش درست ولی من یادم نمیاد کی به کلارا زنگ زد که توی موتل ببیندش + اون فایله چی بود که یه ویدیو Corrupt داشتو کی داده بود؟
بعد اینا کی بودن که حمله کردن؟

فک کنم باید Alt رو بگیری!
شما هم ظاهرا خیلی روحیه لطیفی داری با این بازیای خشن خرابش نکن:|

من روحیم خیلی لطیف در حد زیاد اصلا تا ممطمعن نشم تا اخرین نفر نکشتم ول کن نیستم حال میده یک گلوله تو مغز خالی کنی خون بپاشه رو در و دیوارسرش از تنش جدا بشه :bighug:

- - -ویرایش - - -

ALT نگه دار.
(Left Alt)

یه چندتا دیالوگ از داستانو از دست دادم یکی روشنم کنه لطفا :دی
بیشتر از اینم نگید
خب دایمن نیکی رو دزدید و یه آیپی داد که باید بریم سروقتش که آیدن میره دنبال جکسون و اونو تحویل میده به روانپزشکش. بعد یکی از افراد دایمن رو پیدا میکنیم و میکشیم (که فکر کنم مسئول "حمله" به جکسون باشه) و خلاصه مجبور میشه که کاری که دایمن میخواد رو انجام بده. تا اینجاش درست ولی من یادم نمیاد کی به کلارا زنگ زد که توی موتل ببیندش + اون فایله چی بود که یه ویدیو Corrupt داشتو کی داده بود؟
بعد اینا کی بودن که حمله کردن؟

کاملا درسته منم متوجه نشدم یکی روشنمون کنه لطفا

من روحیم خیلی لطیف در حد زیاد اصلا تا ممطمعن نشم تا اخرین نفر نکشتم ول کن نیستم حال میده یک گلوله تو مغز خالی کنی خون بپاشه رو در و دیوارسرش از تنش جدا بشه

یا امام موسی کاظم!!!تو با این لطافت چطور میتونی....
اصن ولش کن...اشک تو چشام جمع شد از این همه لطافت و مهربانی و عطوفت:-o

ما آخر نفهمیدیم آیدن چیکارساگه هکره پس تیراندازی رو از کجا یاد گرفته که هم میتونه اسنایپ کنه هم با کلت از فاصله 100 کیلومتری هد شات میکنه :|راننده حرفیه؟ بیزنس من خوبیه؟ :v (توانایی Persuade ش بالاس :)) )Vigilante هسلامصب همه کارس :D

ما آخر نفهمیدیم آیدن چیکارساگه هکره پس تیراندازی رو از کجا یاد گرفته که هم میتونه اسنایپ کنه هم با کلت از فاصله 100 کیلومتری هد شات میکنه :|راننده حرفیه؟ بیزنس من خوبیه؟ :v (توانایی Persuade ش بالاس :)) )Vigilante هسلامصب همه کارس :D
این دیگه چیز جدیدی نیست معمولا همه بازی های open word شخصیت اصلی جیمز باندیه واسه خودش :d

دارو دسته ی abstergo تو شیکاگو، اسم مرحله requiescat in pace بود گه اشتباه نکنم:d

آخرین ویرایش:

ایدن اینجا ایدن آنجا آیدن همه جا.
فقط کافیه دستشو دراز کنه تا ...=))
((بیمزه هم خودتی))

دوستان فقط منم که فکر میکنم صدا پیشه ایدن خیلی بیخوده؟ :| صداش در کل بد نیست واسه شخصیتش گرچه بنظرم بهتر بود یکی که بیشتر به قیافش بخوره بیارن ولی یارو اصلا حسو القا نمیکنه موقع حرف زدن :|
موقع نگرانی هم یک جور حرف میزنه موقع شکه شدن هم یک جور حرف میزنه :| مثل یک روبات بی احساس حرف میزنه :دی
خواهرشو دزدیدن بعد که اون یارو گوشی رو داده به خواهرش تا باهاش حرف بزنه بجای اینکه آب و تابشو زیاد کنه و با نگرانی و شکه شدن حرف بزنه روی حالت :| همینطوری اروم و ریلکس و Cool داره با خواهرش حرف میزنه :|
حالا اینجا زیاد مهم نیست بقیه جاها هم خیلی ضایس حرف زندش :| یا میخواستن ایدنو خیلی Cool و خونسرد و ریلکس نشون بدن یا هم این هیچی بارش نیست :دی

دوستان فقط منم که فکر میکنم صدا پیشه ایدن خیلی بیخوده؟ :| صداش در کل بد نیست واسه شخصیتش گرچه بنظرم بهتر بود یکی که بیشتر به قیافش بخوره بیارن ولی یارو اصلا حسو القا نمیکنه موقع حرف زدن :|
موقع نگرانی هم یک جور حرف میزنه موقع شکه شدن هم یک جور حرف میزنه :| مثل یک روبات بی احساس حرف میزنه :دی
خواهرشو دزدیدن بعد که اون یارو گوشی رو داده به خواهرش تا باهاش حرف بزنه بجای اینکه آب و تابشو زیاد کنه و با نگرانی و شکه شدن حرف بزنه روی حالت :| همینطوری اروم و ریلکس و Cool داره با خواهرش حرف میزنه :|

شاید قصد این بوده که کلا شخصیت آروم و ریلکسی داشته باشه.
نميدونم سریال person of interest. رو دیدی یا نه ولی ایدین اون سریال ( مستر ریز :x) همینطور شخصیت آروم و خونسردی داره.
دلیل مقایسم با این سریال این بود که میشه گفت سریال قدیمی تر و ایده ها شبیه به همه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or