Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
یکی کمک کنه به من ردش کنم کسی رد نکرده یعنی

بعد از اون که اون damien دیمین باهاش میریم سرقرار وقتی بهش هیچی تحویل نمیدیم اون بیلبوردارو هک میکنه و ما رو نشون میده روش و باعث میشه مردم با دیدن ما بترسن و فرار کنن بعد از اینکه از دست پلیس فرار کردم یک مرحله میاد دم خیابون جلو اون ساختمان باید بری فعالش کنی مرحله جدید تا e دکمش میزنم مرحله شروع بشه ارور میده میگه شما باختین بازی شروع نمیشه ها فقط ارور باختن میده مشکلش چی میشه بگین چیکار کنم رد بشه مرحله چرا رد نمیشه

بلاخره بازی تموم شد!!!
بازی بنظرم خیلی خوب بود و اگر مشکلات لگ رو نداشت بنظرم یکی از بهترینهای 2014 میتونست باشخ هرچند الانم ازش راضی ام!به عنوان اولین شماره با وجود ریسک بالای ایده ها و عدم اطمینان و... بازی رضایت مندانه بود.

85 به نظرم امتیاز منصفانه ای برای بازی میتونه باشه با توجه به گیم پلی خوب و جذاب بازی که با ایده هک جذابیت زیادی پیدا کرده بود هرچند گاهی بیش از حد اسون بود و گاهی خیلی سخت!اما امتیاز 9 رو تو این بخش میدم بهش!

صداگذاری و موسیقی در حد قابل قبول رو به بالا بودش!!

گرافیک بازی خیلی بالانس داشت!!!گاهی چنان بالا که با cg تفاوت چندانی نداشت و گاه چنان پایین که یاد نسل قدیم رو زنده میکرد!
زمانی که شب بارون میبارید محو تماشای بازی میشدم و حتی برادرم که از بازی متنفرم هست بصورت کپ کرده داشت نگاه میکرد!مخصوصا بعد مرگ کلارا گرافیک عجیب بالا بود!!!فقدان یار از دست رفته رو دوچندان میکرد!!!
اما روز گاهی اوقات خیلی تو ذق میزد!!!
از لگ و نابهینه بودنم که بگذریم!!:دی

داستانم خوب بود ولی میتونست بهتر باشه مخصوصا رابطه پیرس با کلارا میتونست عمیق تر باشه یا با جکسون خواهر زادش!!
مزگ کلارا هم بار احساسیش خیلی نبود!!

ولی باعث شد منتظر شماره های بعدی هم بمونم!!

بلاخره بازی تموم شد!!!
بازی بنظرم خیلی خوب بود و اگر مشکلات لگ رو نداشت بنظرم یکی از بهترینهای 2014 میتونست باشخ هرچند الانم ازش راضی ام!به عنوان اولین شماره با وجود ریسک بالای ایده ها و عدم اطمینان و... بازی رضایت مندانه بود.

85 به نظرم امتیاز منصفانه ای برای بازی میتونه باشه با توجه به گیم پلی خوب و جذاب بازی که با ایده هک جذابیت زیادی پیدا کرده بود هرچند گاهی بیش از حد اسون بود و گاهی خیلی سخت!اما امتیاز 9 رو تو این بخش میدم بهش!

صداگذاری و موسیقی در حد قابل قبول رو به بالا بودش!!

گرافیک بازی خیلی بالانس داشت!!!گاهی چنان بالا که با cg تفاوت چندانی نداشت و گاه چنان پایین که یاد نسل قدیم رو زنده میکرد!
زمانی که شب بارون میبارید محو تماشای بازی میشدم و حتی برادرم که از بازی متنفرم هست بصورت کپ کرده داشت نگاه میکرد!مخصوصا بعد مرگ کلارا گرافیک عجیب بالا بود!!!فقدان یار از دست رفته رو دوچندان میکرد!!!
اما روز گاهی اوقات خیلی تو ذق میزد!!!
از لگ و نابهینه بودنم که بگذریم!!:دی

داستانم خوب بود ولی میتونست بهتر باشه مخصوصا رابطه پیرس با کلارا میتونست عمیق تر باشه یا با جکسون خواهر زادش!!
مزگ کلارا هم بار احساسیش خیلی نبود!!

ولی باعث شد منتظر شماره های بعدی هم بمونم!!

بازی تموم کردی اینجا بگو چطوری رد کنم خب منم ردش کنم بره

بعد از اون که اون damien دیمین باهاش میریم سرقرار وقتی بهش هیچی تحویل نمیدیم اون بیلبوردارو هک میکنه و ما رو نشون میده روش و باعث میشه مردم با دیدن ما بترسن و فرار کنن بعد از اینکه از دست پلیس فرار کردم یک مرحله میاد دم خیابون جلو اون ساختمان باید بری فعالش کنی مرحله جدید تا e دکمش میزنم مرحله شروع بشه ارور میده میگه شما باختین بازی شروع نمیشه ها فقط ارور باختن میده مشکلش چی میشه بگین چیکار کنم رد بشه مرحله چرا رد نمیشه

بازی تموم کردی اینجا بگو چطوری رد کنم خب منم ردش کنم بره

سلام.
بعد از دمو شما باید سریع از محوته خارج بشین تا کسی شناسایی نکنه.
در کنار خیابان کناری یه ون خبری پارکه که البته تو نقشه هم نشون میده رو باید منهدم کنید و رانندش رو بکشید!صد در صد پلیس هم میرسه و باید از دست پلیس در برین!
اما اگر بعدش چنین مشکلی باشه من همچنین ایرادی رو ندیدم و خیلی راحت مرحله بعدی اومد.
نسخه بازی هم 13 گیگی هست.

سلام.
بعد از دمو شما باید سریع از محوته خارج بشین تا کسی شناسایی نکنه.
در کنار خیابان کناری یه ون خبری پارکه که البته تو نقشه هم نشون میده رو باید منهدم کنید و رانندش رو بکشید!صد در صد پلیس هم میرسه و باید از دست پلیس در برین!
اما اگر بعدش چنین مشکلی باشه من همچنین ایرادی رو ندیدم و خیلی راحت مرحله بعدی اومد.
نسخه بازی هم 13 گیگی هست.

میگی حتما باید ون نابود کنم و برم دنبالش تا بشه 2 مرحله بعد رد کرد ارور نده چون ون سریع غیب میشه میرم طرفش نسخه 13 گیگی دلوکس هم دارم ...سیو اون مرحله ندارم اههههه

یک سوال هست من ون میرم طرفش در میره فرار میکنه و دیگه من دنبالش نکردم و اونجا دیمین زنگ زد گفت باید از دست پلیس فرار کنی وقتی از دست پلیس فرار کردم یک مرحله جدید اومد که باید بری جلوی ساختمان و دکمه e نگه داری تا بازی شروع بشه مرحلش ولی هر چی دکمه e میزنم میره رو حالت دوربینایی که همیشه شروع اول هر مرحله نشون میده ولی میزنه failed شما باختید و از اول تکرار میشه انگار اون مرحله هنگ نمیشه ردش کرد یا مردم من میبینن میترسن نمیشه شروع کرد مشکلم این

سلام.
من که ون رو نابود کردم و وقتی زیاد دور میشد خود بازی تایم میداد و ریست میشدم!!!اما راه حلی که خودم رد کردم!هر بار که بمیری جای ون عوض میشه فکر کنم 3 جا بیشتر نباشه!اول بعد از دمو فرار کن تا ادما لو ندن! گوشی و ... هم نگیر از کسی فرار کنی بقیه شک میکنن زنگ نمیزنند.بعدش سعی کن یه ماشین رولز رویس بگیری چون هم سرعتش حوبه هم مقاومتش هم ضرباتش کاریه!!عجله هم نکن چون نه پلیس میاد دنبالت نه ون فرار میکنه پس ماشین خوب سوار شو.بعد باید تا قبل از اینکه پلیس برسه بزنیش چون بعدش خیلی سخت میشه! سعی کن ترافیک ایجاد کنی تا زودتر بمیره!من خودم 10 بار بیشتر باختم!!!بعدش برای پیچوندن پلیس کافیه بری دریا چون پلیس نمیتونه دریا بیاد و هلیکوپترشم با q میشه پیچوند.اصولا پلیس فقط تو جاده حضور داره و غیر اون نمیتونه بیاد مثل ریل قطار.

بازی برای من هم تموم شد...

نکات مثبت :
شب های بارانی شیکاگو
مخفی کاری و تیراندازی و ترکیب مناسب ان در گیم پلی
مراحل جانبی زیاد
عکس العمل های جالب NPC ها
قابلیت ارتقا و تاثیر مناسب در بازی
طراحی مناسب شهر شیکاگو
برخی قابلیت های مناسب هک
خوردوها و NPC های نسبتا زیاد و تکراری نبودن آنها
...

نکات منفی:
عدم بهینه سازی بازی روی PC و وجود مشکلاتی چون لگ و فریزشدن و کرش و غیره
عدم تناسب و اعتدال در گرافیک بازی...
عدم وجود حس پویایی در شهر ... ساخمان و مردم زیاد اما بی فایده
گیم پلی تکراری و خطی و استفاده زیاد و بیش از حد از قابلیت هک
کبود مینی گیم و عدم امکان رابطه و یا استفاده از NPC ها ...
شخصیت پردازی ضعیف و نبود عمق و کشش در داستان ...
...

این رو هم بگم که خیلی از نکات منفی و مثبت این بازی در هم امیخه هستند و یک نوع تناقض دارند... مثلا مراحل جانبی زیاد هست اما عمدتا گیم پلی یکسان و تکراری دارند... NPC ها تکراری نیستند و برخی واکنش هاشون مناسب و جالب هست اما طراحی ضعیفی دارند و هیچ گونه امکان ارتباط و یا استفاده در بازی ندارند ... شهر بزرگ و کلی مناطق زیبا داره اما بیشترشون بی استفاده هست(مثلا شما میری داخل کافی شاپ یا رستوران که قهوه بخوری که چی بشه!؟ یه بازی نچسب شطرنج هم انجام بدی که چی؟ حدقل مین گیم ها باید لذت بخش تر طراحی میشد . یه یلیاردی دارتی بولینگی گلفی چیزی ...گرافیک در کل خوبه اما خیلی ایراد داره... و مسایل دیگه
با توجه به شاخ و شونه هایی که یوبی برای راکستار می کشید انتظار بیشتری از این عنوان داشتم...

آخرین ویرایش:
بازی برای من هم تموم شد...

نکات مثبت :
شب های بارانی شیکاگو
مخفی کاری و تیراندازی و ترکیب مناسب ان در گیم پلی
مراحل جانبی زیاد
عکس العمل های جالب NPC ها
قابلیت ارتقا و تاثیر مناسب در بازی
طراحی مناسب شهر شیکاگو
برخی قابلیت های مناسب هک
خوردوها و NPC های نسبتا زیاد و تکراری نبودن آنها

نکات منفی:
عدم بهینه سازی بازی روی PC و وجود مشکلاتی چون لگ و فریزشدن و کرش و غیره
عدم تناسب و اعتدال در گرافیک بازی...
عدم وجود حس پویایی در شهر ... ساخمان و مردم زیاد اما بی فایده
گیم پلی تکراری و خطی و استفاده زیاد و بیش از حد از قابلیت هک
کبود مینی گیم و عدم امکان رابطه و یا استفاده از NPC ها ...
شخصیت پردازی ضعیف و نبود عمق و کشش در داستان ...

این رو هم بگم که خیلی از نکات منفی و مثبت این بازی در هم امیخه هسن... مثلا مراحل جانبی زیاد هست اما عمدتا گیم پلی یکسان و تکراری دارند... NPC ها تکراری نیستند و برخی واکنش هاشون مناسب و جالب هست اما طراحی ضعیفی دارند و هیچ گونه امکان ارتباط و یا استفاده در بازی ندارند ... شهر بزرگ و کلی مناطق زیبا داره اما بیشترشون بی استفاده هست(مثلا شما میری داخل کافی شاپ یا رستوران که قهوه بخوری که چی بشه!؟ یه بازی نچسب شطرنج هم انجام بدی که چی؟ حدقل مین گیم ها باید لذت بخش تر طراحی میشد ی یه یلیاردی دارتی بولینگی گلی چیزی ...گرافیک در کل خوبه اما خیلی ایراد داره... و مسایل دیگه
با توجه به شاخ و شونه هایی که یوبی برای راکستار می کشید انتظار بیشتری از این عنوان داشتم...

کاملا موافقم ! اما چند نکته هس که نگفتی و کلا ایرانیا بیشترشون نمیدونن یا اگرم میدونن ازش محرومن , اونم چیزی نیس جز قابلیت های مولتی پلیر !!!
خداوکیلی قسمت های مولتی رو که بری اصلا لذت بازی چند برابر میشه ! o:-)

کسی که کپی میخره مثه خودم , تنها امیدش به ماموریتهای داستانیه که اگه همون اول تمومشون کنه بیشتر لذت بازی براش از بین میره , چون ماموریتهای فرعی یا گشت زدن بی هدف تو شهر دیر یا زود کسل کننده میشه ... :-b
درحالی که مولتی این بازی تا مدت ها میتونه سرگرم کننده باشه !!!

الان یکی بیاد بازیو بدون مولتی ببره میاد به بازی امتیاز 9-8 میده , یکی هم با مولتی بره 10-9 ! :d

سلام.
من که ون رو نابود کردم و وقتی زیاد دور میشد خود بازی تایم میداد و ریست میشدم!!!اما راه حلی که خودم رد کردم!هر بار که بمیری جای ون عوض میشه فکر کنم 3 جا بیشتر نباشه!اول بعد از دمو فرار کن تا ادما لو ندن! گوشی و ... هم نگیر از کسی فرار کنی بقیه شک میکنن زنگ نمیزنند.بعدش سعی کن یه ماشین رولز رویس بگیری چون هم سرعتش حوبه هم مقاومتش هم ضرباتش کاریه!!عجله هم نکن چون نه پلیس میاد دنبالت نه ون فرار میکنه پس ماشین خوب سوار شو.بعد باید تا قبل از اینکه پلیس برسه بزنیش چون بعدش خیلی سخت میشه! سعی کن ترافیک ایجاد کنی تا زودتر بمیره!من خودم 10 بار بیشتر باختم!!!بعدش برای پیچوندن پلیس کافیه بری دریا چون پلیس نمیتونه دریا بیاد و هلیکوپترشم با q میشه پیچوند.اصولا پلیس فقط تو جاده حضور داره و غیر اون نمیتونه بیاد مثل ریل قطار.

نکته این وقتی میگه محل ون اینجاست من میرم طرفش ون فرار میکنه و به من تایم نمیده برا کشتن ون و غیبش میزنه و دیگه نمیشه پیداش کرد و فقط مرحله بهم میگه از دست پلیس فرار کن منم فرار میکنم و مرحله رد میشه حتی اصلا نمیگه ون نابود کن حتی چند بارم باختم از اول اومد ولی ون جاش همونجا بود ولی بازم نمیشد نابودش کرد فقط میگه از دست پلیس در رو ون هم غیب میشه نشونه هم نمیده کجاست دنبالشم میرم بعد 1 ثانیه غیب میشه...سیوم از مرحله جدید از بعد از اونجا که t0bone رفته تو اون خونه بعد پلیس میریزه توش یواشکی در میره اهه پس از اول بازی باید برم یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من ac1 یک رو تموم کردم دوست ندارم بازی رو زود تموم کنم رفتم دنبال side mission ها 15 تا scts cod رو پیدا کردم اما اخری اصلا تو نقشه نیست !!!! یاید بیشتر مرحله برم ؟ تا تو نقشه نشون بده؟
همین مشکل رو تو missing people دارم؟ 3 تاش اصلا تو نقشه نیست!!!
این human traffic چیه که اصلا تو نقشه نیست کسی میدونه کمک کنه PLZ

دوستان من ac1 یک رو تموم کردم دوست ندارم بازی رو زود تموم کنم رفتم دنبال side mission ها 15 تا scts cod رو پیدا کردم اما اخری اصلا تو نقشه نیست !!!! یاید بیشتر مرحله برم ؟ تا تو نقشه نشون بده؟
همین مشکل رو تو missing people دارم؟ 3 تاش اصلا تو نقشه نیست!!!
این human traffic چیه که اصلا تو نقشه نیست کسی میدونه کمک کنه PLZ

یکی از ctOS tower ها (برای منطقه pawnee) در یکی از مراحل داستانی باز می شه (توی act III). برای همین missing person هایی که اونجان (2 تان) و سایر مرحله های جانبی اونجا مشخص نیستن تو نقشه. اگه می خواید از guide هایی که توی نت هستن می تونید جاشونو پیدا کنید
یکی از missing person ها توی شرقی ترین قسمت نقشه روی یه جزیره ی کوچیک ـه, ممکنه اونو از قلم انداخته باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or