Watch Dogs گلد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

یوبیسافت در بلاگ خود رسما اعلام کرد که بازی جدید آن ها ، Watch Dogs ، مراحل ساخت خود را به پایان رسانده است .
esuny2a6.jpg

این بازی که در E3 2012 معرفی شد ، از سال 2009,و به مدت پنج سال نیم در پروسه ی ساخت بوده است .
Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”

Watch Dogs Has Gone Gold - UbiBlog - Ubisoft®

خیلی انتظاراتم از بازی زیاد بود اوایلش ولی بعد اون همه حرفی که راجبع گرفیکش زده شده کلا ناامیدم کرد
فقط تنها چیزی میخوام ماموریتاش تکراری نباشه با توجه به مدت زمان گیم پلیش

من ترجیح میدم GTA V راکستار رو با همون جزئیات نسل قبل رو این نسل تجربه کنم
بعد اون همه هایپ مفت سر این بازی چرت و پرت ، حالا نگاش کن در حد یه بازی متوسطم نیست
وقتی آدم میره رو نسل قبل GTA V رو با اون وسعت سرسام آورش نسبت به گرافیکش بازی میکنه دقیقا چه نیازی به این Piece of Sh*t داره؟ (امیدوارم به فن های بازی بر نخوره همون جور که اون ها(سازنده های بازی رو میگم!) منو خر فرض کردن منم میتونم با اونا برخورد کنم!:دی )

واچ داگ شماره یک میترکونه در حد تیم ملی جهانی فضایی گرچه من حال نمیکنم با این جور بازی ها اما اونایی عاشق سبک GTA هستن ارضاتون میکنه یه چیزی هم به راکستار یاد میده که دیالوگ فحش جا دادند با چندتا صحنه ظنز بو لختی توی بازی عامل فروش نیست ادم باید نواوری داشته باشه مثل این یوبی سافت بد

بعد اون همه هایپ مفت سر این بازی چرت و پرت ، حالا نگاش کن در حد یه بازی متوسطم نیست
وقتی آدم میره رو نسل قبل GTA V رو با اون وسعت سرسام آورش نسبت به گرافیکش بازی میکنه دقیقا چه نیازی به این Piece of Sh*t داره؟ (امیدوارم به فن های بازی بر نخوره همون جور که اون ها(سازنده های بازی رو میگم!) منو خر فرض کردن منم میتونم با اونا برخورد کنم!:دی )

به قول بچه ها چند بار بازی رو تموم کردید؟؟!!!
:eek::eek::eek::eek::banghead:

شما چطوری فهمیدید که چرت و پرت هست؟:-??

به قول بچه ها چند بار بازی رو تموم کردید؟؟!!!
:eek::eek::eek::eek::banghead:
به قول یکی ازکابران چرند گویی تو یوبیسافت دیگه عادی شده :D هیچ احترامی واسه مخاطب قائل نیست من تو این یکی دوسال اخیر با تنها بازی این شرکت که حال کردم Farcry 3 بوده
اگه اخبار بازی The division رو دنبال کرده باشید متوجه میشید که اسکرین شات های اخیر بازی شدیدا افت گرافیکی رو نشون میده
این بازی یه Modern AC ـه المان های توی بازی هم شاید ظاهرشون جدید باشه ولی مشابهشون رو توی سری AC زیاد دیدیم
شما چطوری فهمیدید که چرت و پرت هست؟:-??
به بالا رجوع کنید

به قول یکی ازکابران چرند گویی تو یوبیسافت دیگه عادی شده :D هیچ احترامی واسه مخاطب قائل نیست من تو این یکی دوسال اخیر با تنها بازی این شرکت که حال کردم Farcry 3 بوده
اگه اخبار بازی The division رو دنبال کرده باشید متوجه میشید که اسکرین شات های اخیر بازی شدیدا افت گرافیکی رو نشون میده
این بازی یه Modern AC ـه المان های توی بازی هم شاید ظاهرشون جدید باشه ولی مشابهشون رو توی سری AC زیاد دیدیم

به بالا رجوع کنید
اگر امکان داره تصاویری که گرافیک division رو افت کرده نشون بده رو همینجا قرار بدید!

به بالا رجوع کنید
شما میخوای به WD گیر بدی چرا بحث Divison رو پیش میکشید ؟! من که از گرافیک WD راضی هستم فکر هم نمیکنم که بازی بدی بشه !

آخرین ویرایش:
داداش مگه بدمون مییاد گرافیک بازی رو هر پلیتفرم زیاد باشه ... مشکل اینجاست پی سی اپشن هایی داره که اصلا رو کنسول وجود داخلی و خارجی نداره ... کنسولها همیشه مشکلات گرافیکیه خودشون بخصوص بر سر تکنیک های داریکس 11 داشتن و خلاصه کلی از محدودیت ها این محدودیت هو تویه پی سی خبری نیست و از قدرت ماورایه زمینی برخورداره پی سی :دی سایت هایه مخاف تا دلت بخاو هست حتی برای ثبت متا...در ضمن پیشنهاد میکنم اخرین دمو رو ببینی تا باز گرافیک خوفناک بازی یاداورت شه انویدیا کلفت تر از این حرفاست که نامش واقعا بلند مرتبست لامصب :دی
در ضمن منم میخواستم همینو بت بگم بترس از بررسیه df اونا هم کاملا عشق پی سی دارن لامصبا میدونن توش موشکه :دی

بازی ک مییاد این سوال و تردیدتون هم برطرف میشه...
مسءله اینجاست که پی سی رندر اون دمو براش اسون ترین کار بوده... و اگر یوبی سافت حتی یک کچولو دانگیرید زده باشه نسخه ی پی سی از سر این کنسول هاست...تفاوت تا چه حد باید باشه باس تعادل حفظ بشه تا حددی...

بازی رویه پی سی گرافیک وحشتناکی داره قطعا هم برایه مکس ستینگ سیستم قوی میخواد...:دی

اره مثل مقایسه tome rider سایت polygon دیگه ؟ :دی
چیزی ک کاملا واضعست گرافیک بالایه بازیه ...این حرفه منو بوک مارک کن تا روزی که ببینی گرافیک بازی در چه حدد...همونجور که گرافیک بالایه اساسینس رویه پیسی به من حال عجیبی داد :دی این قطعا فراتر ار این حرفاست

به نسخه ی پی سی شکی ندارم چند وقت پیش انویدیا همراه با تکنیکها به نمایش گذاشت...خلاصه اینکه انودیا تو کارش تز ی نیست...حتی این دمویه اخر که کاملا تکنیکهایه انویدیا از جمله hbao به خوبی قابل دید بودند و بسی لذت بردیم

140016795569141.gif

hallelujah

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or