Watch Dogs گلد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

یوبیسافت در بلاگ خود رسما اعلام کرد که بازی جدید آن ها ، Watch Dogs ، مراحل ساخت خود را به پایان رسانده است .
esuny2a6.jpg

این بازی که در E3 2012 معرفی شد ، از سال 2009,و به مدت پنج سال نیم در پروسه ی ساخت بوده است .
Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”

Watch Dogs Has Gone Gold - UbiBlog - Ubisoft®

تو ایران که توقع دارن با CPU سلرون کارت گرافیک انبرد 60 فریم 1080 اجرا کنن

اگه واقعا بازی خوبی باشه امیدوارم منتقدها خارج از هرگونه غش کردن به سمتی و دشمنی با یوبی نقدهای منصافه ایی بنویسن

چون اگه بازی خوبی هم باشه هنوز حتی منتقد ها هم این عنوان و در حد عنوان راک استار نمیدونن ممکنه تو امتیازی که میدن تاثیر بزاره

باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

بازی رویه پی سی گرافیک وحشتناکی داره قطعا هم برایه مکس ستینگ سیستم قوی میخواد...:دی

وبسایت اسپانیایی Vandal گرافیک بازی رو به باد انتقاد گرفته و گفته که گرافیک بازی تا حد زیادی نا امید کنندس و در ادامه توضیح داده که ما فرصت پیدا کردیم که نسخه PC رو هم امتحان کنیم و اینکه بازی توی PC نسبت به نسخه PS4 کمی بهتره و...چیزای دیگه!

Watch Dogs Closed Beta on PS4

بخشهایی از نقد که به انگلیسی ترجمه شده:

Spanish website Vandal recently previewed Watch Dogs (the preview was posted on April 23, 2014) and this is what they have to say about game's graphics/visuals on Playstation 4
"On the negative side, the truth, almost everything else, has greatly disappointed graphically, not by comparing it to the famous demo from E3 2012, but certain details we were not expecting with an open world game at this point in the new generation.

Things like cars and pedestrians suddenly appearing beside, fog on the horizon hiding elements, especially in tunnels, ugly textures, physics leave much to be desired in vehicles, quite ordinary animations, discrete modelling of cars, facial expressions of the last generation ...

Lest you think we ordered too much, when compared with a recent title of the console and open world, inFamous: Second Son, this hits it a look, games seem almost from different generations. And we also had the opportunity to play the PC version, and the truth, things do not improve too much, is quite similar to what we saw in PS4, only a little better."

جالبه! گفته در مقایسه با inFamous: Second Son به نظر می رسه این دوگیمــ متعلق به یک نسل نیستند!
---
این عکس ها متعلق به نسخه PCـه که از این تریلر انتخاب کردمــ، تریلری که به اصطلاح می خواد Enhancementـهای GPUـهای انویدیا از جمله +HBAO رو نشون بده.

والا من که با یه 3570 و r290x نتونستم ac3 رو ۶۰ تا ثابت بگیرم
سی پی یو قویتر می خواد برایه نهایت تنظیمات ...من خودم هم رو 2600 تست کردم و الان هم با 4770 اجراش میکنم تفاوت بین این دو وحشتناک بود که از دیدنش واقعا خوشحال شدم ... در ضمن حافظه ی بالایه سی پی یو برایه این بازی شرطه... من از این پردازنده ای ک دارم انتظار لحظه ای افت فریم ندارم و واقعا هم همینطوره ...
البته اینکه گزینه داره کسانی ک محدودیت واسشون ایجاد میشه میتونن تغییرش بدن ...
البته اینکه بحث ما 60 فریمه

آخرین ویرایش:
والا من که با یه 3570 و r290x نتونستم ac3 رو ۶۰ تا ثابت بگیرم
عزیزم اون رو که 780 روی max setting. به زور میانگین 37 فریم داده . حالا اگه gpu usage بچسبه روی 99% بعد cpu 35% بشه تکلیف چیه ؟ حتما خوب بسته نشدن پیچ های مادربرد باعث bottleneck شده :))
واقعا اگه اینی باشه که این مجله اسپانیولی گفته ! فاتحَه :|
بعد nسال واقعا نتیجه کار دیدن داره .

عزیزم اون رو که 780 روی max setting. به زور میانگین 37 فریم داده . حالا اگه gpu usage بچسبه روی 99% بعد cpu 35% بشه تکلیف چیه ؟ حتما خوب بسته نشدن پیچ های مادربرد باعث bottleneck شده :))
واقعا اگه اینی باشه که این مجله اسپانیولی گفته ! فاتحَه :|
بعد nسال واقعا نتیجه کار دیدن داره .
هدف از مطرح کردن این بحث همینه آخه بعضی از دوستان فکر میکنن فقط با p4 باید زیر ۳۰ بگیریم نمیدونن موتور ubi چه داغونیه

هدف از مطرح کردن این بحث همینه آخه بعضی از دوستان فکر میکنن فقط با p4 باید زیر ۳۰ بگیریم نمیدونن موتور ubi چه داغونیه

من از خدامه که این بار این کمپانی بیاد و سنت شکنی کنه یعنی کرده باشه ، و اون افت فریم های مسخرش رو از روی موتور برداشته باشه و اپتیمایز شده و پولیش شده تحویل بده ، 6 سال هم وقت داشته پس این تقاضا خیلی هم منطقیه .
تو فروم خودش داخل سایت های معروف همه از این قضیه. افت فریم Ac می نالن .
شما متن گزارش این سایت اسپانیول رو بخون اگر این باشه واقعا همه سرکاریم .
من با ی 3570 و 770 oc نتونستم 60 بگیرم از ac bf تا جایی که تمام low کردم بازم افت فریم میداد ، cpu روی 60 بود تقریبا gpu روی 35 یا 40 درصد .
بعد اقایون میان bottleneck بودن پیش میکشن .

آخرین ویرایش:
با اینکه بازی رو دوست دارم اما واقعن به عنوان یه بازی که تمرکزش بیشتر بر روی کنسولهای نسل بعدی هست چیز زیادی از نظر گرافیک برای گفتن نداره...تو بسیاری از تصاویر GTAV و WD بازی راک استار گرافیکش بهتر عمل کرده با وجود نسل هفتمیش و اینکه وسعت GTA V چندین برابر WD هست...چند نمونه براتون عکس میذارم ببینید:

آخرین ویرایش:
با اینکه بازی رو دوست دارم اما واقعن به عنوان یه بازی که تمرکزش بیشتر بر روی کنسولهای نسل بعدی هست چیز زیادی از نظر گرافیک برای گفتن نداره...تو بسیاری از تصاویر GTAV و WD بازی راک استار گرافیکش بهتر عمل کرده با وجود نسل هفتمیش و اینکه وسعت GTA V چندین برابر WD هست...چند نمونه براتون عکس میذارم ببینید:

انصافا بکش بیرون دیگه :دی گرافیک بالایه بازی رو ترول نکن خواهشن ... گرافیک پوکیده ی gta v رو رویه کنسول های نسل هفتم رو با این مقایسه نکن پر از بریدگی لو ایمیج و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه ..ما هستیم watch dogs رو cg اجراش کنیم خیالت راحت...:دی

..........
ایت حرفم کلیه ranger جان ب)ینی اگه قوایه چوونی رو داشتم 90 درصد پستایه این سایتو ریپلی میکردم ...هر کی خلاصه هر چی دوست داره میگه و چه تاکییدی هم داره روش :دی میگیم اقا اینطوره شما تجربشو نکردی یا خلاصه نمیدونی چه خبره طرف میاد میگهنه من مهندسم همینی که من میگمه داداش تو هنوز هویج تشریف داری حال میکنی با خودتا :دی) خلاصه هر کی از راه میرسه میشه کاربلد و اون چیزی ک خودش دیده درسته بقیه ... میگن

آخرین ویرایش:
Framrate شما که میگی تا وقتی بازی نکردین نمیتونین نظر بدین درباره گرافیک watch dohs که حرفتم
دریته اما چندتا پست بالاتر از گرافیک خفن و فوق العاده بازی حرف زدی شما مگه تجربش کردی رو pc
ور حالی که همون سایت اسپانیایی که بازی تجربه هم کرده گفته گرافیکش نا امید کنندس ، اون باز تجربه کرده میشه بهش استناد کرد .
اما بلاخره تا چند روز دیگه این گرافیک خفن مشخص میشه.

Framrate شما که میگی تا وقتی بازی نکردین نمیتونین نظر بدین درباره گرافیک watch dohs که حرفتم
دریته اما چندتا پست بالاتر از گرافیک خفن و فوق العاده بازی حرف زدی شما مگه تجربش کردی رو pc
ور حالی که همون سایت اسپانیایی که بازی تجربه هم کرده گفته گرافیکش نا امید کنندس ، اون باز تجربه کرده میشه بهش استناد کرد .
اما بلاخره تا چند روز دیگه این گرافیک خفن مشخص میشه.
اره مثل مقایسه tome rider سایت polygon دیگه ؟ :دی
چیزی ک کاملا واضعست گرافیک بالایه بازیه ...این حرفه منو بوک مارک کن تا روزی که ببینی گرافیک بازی در چه حدد...همونجور که گرافیک بالایه اساسینس رویه پیسی به من حال عجیبی داد :دی این قطعا فراتر ار این حرفاست

به نسخه ی پی سی شکی ندارم چند وقت پیش انویدیا همراه با تکنیکها به نمایش گذاشت...خلاصه اینکه انودیا تو کارش تز ی نیست...حتی این دمویه اخر که کاملا تکنیکهایه انویدیا از جمله hbao به خوبی قابل دید بودند و بسی لذت بردیم

اره مثل مقایسه tome rider سایت polygon دیگه ؟ :دیچیزی ک کاملا واضعست گرافیک بالایه بازیه ...این حرفه منو بوک مارک کن تا روزی که ببینی گرافیک بازی در چه حدد...به نسخهی پی سی شکی ندارم چند وقت پیش انویدیا همراه با تکنیکها به نمایش گذاشت...خلاصه اینکه انودیا تو کارش تز ی نیست
شما اعتقاد داری نسخه pc در حد اون e3 معروف 2012 هست یا خفن تره که ببینم خفن رو جه حدی میدونی؟

:))
آقا این سایت به کاربری مثل شما احتیاج داره، خیلی باحالی=))
فقط یه چیز اگر زحمتی نیست یه منبع برای این قسمت ذکر کنید "وسعت GTA V چندین برابر WD هست..."
همین مونده بود از نظر گرافیک هم با GTA V مقایسه بشه!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or