Watch Dogs گلد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

یوبیسافت در بلاگ خود رسما اعلام کرد که بازی جدید آن ها ، Watch Dogs ، مراحل ساخت خود را به پایان رسانده است .
esuny2a6.jpg

این بازی که در E3 2012 معرفی شد ، از سال 2009,و به مدت پنج سال نیم در پروسه ی ساخت بوده است .
Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”

Watch Dogs Has Gone Gold - UbiBlog - Ubisoft®

دوست عزیز باهوش من مگه گفتم df بازی نقد کنه ، شما اگه یخورده دثت کنی و شیرین نشی ، گفتم درباره گرافیک بازی انالیز کردش معلوم میشه .

منظورشون با شما نبود

quote_icon.png
نوشته شده توسط
framerate
داداش مگه بدمون مییاد گرافیک بازی رو هر پلیتفرم زیاد باشه ... مشکل اینجاست پی سی اپشن هایی داره که اصلا رو کنسول وجود داخلی و خارجی نداره ... کنسولها همیشه مشکلات گرافیکیه خودشون بخصوص بر سر تکنیک های داریکس 11 داشتن و خلاصه کلی از محدودیت ها این محدودیت هو تویه پی سی خبری نیست و از قدرت ماورایه زمینی برخورداره پی سی :biggrin1: سایت هایه مخاف تا دلت بخاو هست حتی برای ثبت متا...در ضمن پیشنهاد میکنم اخرین دمو رو ببینی تا باز گرافیک خوفناک بازی یاداورت شه انویدیا کلفت تر از این حرفاست که نامش واقعا بلند مرتبست لامصب :biggrin1:

در ضمن منم میخواستم همینو بت بگم بترس از بررسیه df اونا هم کاملا عشق پی سی دارن لامصبا میدونن توش موشکه

بازی لیک شده؟ :| هرکی قبل از من اینجا بازیش کرده اعلام کنه که بندازمش تو بلک لیست :|

14737672848950243744.jpg

بازی هم که ایمبارگو ـش 22 می برداشته می شه. یعنی 5 روز قبل از رلیز. :biggrin1: هر کار می خواین بکنین، بگین گرافیکش اومده پایین، با شاهکار اوپن وورلد نسل هفت مقایسه کنین که هنوزم بازی کنی موهات سیخ می شه، و .... اما متای بازی، +90 ـه :biggrin1:

با اینکه بازی رو دوست دارم اما واقعن به عنوان یه بازی که تمرکزش بیشتر بر روی کنسولهای نسل بعدی هست چیز زیادی از نظر گرافیک برای گفتن نداره...تو بسیاری از تصاویر GTAV و WD بازی راک استار گرافیکش بهتر عمل کرده با وجود نسل هفتمیش و اینکه وسعت GTA V چندین برابر WD هست...چند نمونه براتون عکس میذارم ببینید:

به یک چیز شک دارم :دی

یا تو تریلرای واچ داگزو ندیدی یا GTA V رو بازی نکردی :دی
یک بازی اگه بهترین گرافیک تاریخ رو هم داشته باشه بازم میشه از بدترین صحنه های بازی ازش عکس گرفت و با یک سری عکسی که اصلا توی بازی به اون شکل نیستن مقایسه کرد! نمونش عکس اول که چسبیده به زمین و تکسچرا بی کیفیت شدن! ( همون قضیه Infamus که سرش اون همه دعوا توی تاپیکش راه افتاد :| )
برای نمونه همین عکسی که اون دوستمون قرار داد: وقتی از یک تیکه ضایع از بازی عکس بگیری حتی میشه اون عکسو با یک بازی دو نسل قبل هم مقایسه کرد!
47859104710817502400.jpg

خداییش زشته دیگه بیای بازی رو اینطوری ترول کنی :دی

WCW
What the faz? :دی
کسی حرف از نقد نزد گل دوزی نکن واسه خودت ... منتظر مقاسه باش و اینکه بترس از df :دی دیگه باید به اون دروجه از عقل رسیده باشی که نسخه ی پی یی رو با کنسول مقایسه نکنی تو هیچ بازیی اگر همچین قصدی داری مراعات رو پیش بگیر ...چون چیزی که حقیقت از لحاظ سخت افزار اختلاف 500 درصدی وجود داره دوست خوب :دی

به یک چیز شک دارم :دی

یا تو تریلرای واچ داگزو ندیدی یا GTA V رو بازی نکردی :دی
یک بازی اگه بهترین گرافیک تاریخ رو هم داشته باشه بازم میشه از بدترین صحنه های بازی ازش عکس گرفت و با یک سری عکسی که اصلا توی بازی به اون شکل نیستن مقایسه کرد! نمونش عکس اول که چسبیده به زمین و تکسچرا بی کیفیت شدن! ( همون قضیه Infamus که سرش اون همه دعوا توی تاپیکش راه افتاد :| )
برای نمونه همین عکسی که اون دوستمون قرار داد: وقتی از یک تیکه ضایع از بازی عکس بگیری حتی میشه اون عکسو با یک بازی دو نسل قبل هم مقایسه کرد!

به هر حال شما فن یوبی هستی و بیش از این نباید انتظار داشت...ولی در مورد بازی چرا شما گیر دادی رو همین یکی دو تا عکس؟بازی ای OW اون هم روی کنسولهایی که تنها 512MB رم دارن با اون وسعت نقشه امکانن داره به خاطر اینکه مجبور نشن از کیفیت افکت نور و فیزیک ماشینها و ... مانند یوبی سافت کم کنن می رن تکسچرهای درو دیوار رو این چنین میارن پایین...مهم اینه که روی PS3 و X360 با جزییات عالی در نوع خودش اجرا شد...نسخه های نسل قبل WD هم میان بالاخره...

آواز دهل از دور خوش است...WD هم میاد آنالیز می کنیم می بینیم چقدر از این مناظر داره...

اگر مقاله DF روز انتشار خلاف این رو ثابت کرد برای دو هفته آواتارم رو به خواسته شما و دوستان یوبی فن میذارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or