Watch Dogs گلد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

یوبیسافت در بلاگ خود رسما اعلام کرد که بازی جدید آن ها ، Watch Dogs ، مراحل ساخت خود را به پایان رسانده است .
esuny2a6.jpg

این بازی که در E3 2012 معرفی شد ، از سال 2009,و به مدت پنج سال نیم در پروسه ی ساخت بوده است .
Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”

Watch Dogs Has Gone Gold - UbiBlog - Ubisoft®

شما اعتقاد داری نسخه pc در حد اون e3 معروف 2012 هست یا خفن تره که ببینم خفن رو جه حدی میدونی؟

بازی ک مییاد این سوال و تردیدتون هم برطرف میشه...
مسءله اینجاست که پی سی رندر اون دمو براش اسون ترین کار بوده... و اگر یوبی سافت حتی یک کچولو دانگیرید زده باشه نسخه ی پی سی از سر این کنسول هاست...تفاوت تا چه حد باید باشه باس تعادل حفظ بشه تا حددی...

با اینکه بازی رو دوست دارم اما واقعن به عنوان یه بازی که تمرکزش بیشتر بر روی کنسولهای نسل بعدی هست چیز زیادی از نظر گرافیک برای گفتن نداره...تو بسیاری از تصاویر GTAV و WD بازی راک استار گرافیکش بهتر عمل کرده با وجود نسل هفتمیش و اینکه وسعت GTA V چندین برابر WD هست...چند نمونه براتون عکس میذارم ببینید:

نه دیگه نشد دیگه حداقل یجور ترول کن کسی نفهمه

اون عکسهایی که تو از GTAV روی کنسول نسل قبلی گذاشتی همشون عکسهای تبلیغاتی هستن ;) از گیم پلی عکس بزار

برای همینه یه امت منتظر عرضه GTAV روی PC هستن

حقیقت تلخ کنسولهای نسل قبل اینه .. ;) بچه که نمیخوای گول بزنی :))
43920539605346993669.jpg
07929717682386897031.jpg

این عکسم که دیگه عین بمب صدا کرده بود

47859104710817502400.jpg

البته امثال این سایتهای اسپانیایی که یوبی هیتر هستن بسیار زیادن
من قبلا به طرفداران واچ داگز هم گفتم بخاطر مسائل پشت پرده ایی که هست انتظار کسب متا انچنانی نداشته باشن

ولی کلا سمت ترول کردن گرافیک بازی نرید

البته اینم ذکر کنم بازی GTAV روی PC بسیار عالی خواهد بود .

اما مقایسه نسخه کنسولی نسل قبل با واچ داگز اونم اینجوری درست نیست

آخرین ویرایش:
بازی ک مییاد این سوال و تردیدتون هم برطرف میشه...
مسءله اینجاست که پی سی رندر اون دمو براش اسون ترین کار بوده... و اگر یوبی سافت حتی یک کچولو دانگیرید زده باشه نسخه ی پی سی از سر این کنسول هاست...تفاوت تا چه حد باید باشه باس تعادل حفظ بشه تا حددی...

همون اب خوردن که یک pc غول میخواد این به کنار . اون دمو هم کاملا فقط برای هایپ ساخته شده بود به نظر من
کلی اینم درست میگی که باید تعادل حفظ شه وگرنه فاصله pc و کنسول زیاد میشه و خود سازنده هم متعادل میکنه
ولی به نظر منم ی کوچولو که هیچ ی دانگرید بزرگ کرده و نسخه pc خیلی برتری نسبت به ps4 نداره ولی برترین پلتفرم برای این بازی بدون شک pc ولی حرف من و شما در روز انتشار بازی و مشخصا بعد بررسی df کاملا مشخص میشه.
Hight gamer v6
هیچ موضوع پشت پرده وجود نداره و اینا همش از ذهن شما میاد و الکی سعی به سیاسی جلوه دادن metacritic نکنید
و توجیح هم پیدا کردی شما که متا کم شد سری این موضوع ها رو ربط بدی به هم
هر بازی که کیفیت بالا داشته واقعا به حقش رسیده ، حالا اول نسل و اخر نسل بوده یا منتقد ها سخت گیر شون به نظرم همش بهونه اس.

آخرین ویرایش:
همون اب خوردن که یک pc غول میخواد این به کنار . اون دمو هم کاملا فقط برای هایپ ساخته شده بود به نظر من
کلی اینم درست میگی که باید تعادل حفظ شه وگرنه فاصله pc و کنسول زیاد میشه و خود سازنده هم متعادل میکنه
ولی به نظر منم ی کوچولو که هیچ ی دانگرید بزرگ کرده و نسخه pc خیلی برتری نسبت به ps4 نداره ولی برترین پلتفرم برای این بازی بدون شک pc ولی حرف من و شما در روز انتشار بازی و مشخصا بعد بررسی df کاملا مشخص میشه.
داداش مگه بدمون مییاد گرافیک بازی رو هر پلیتفرم زیاد باشه ... مشکل اینجاست پی سی اپشن هایی داره که اصلا رو کنسول وجود داخلی و خارجی نداره ... کنسولها همیشه مشکلات گرافیکیه خودشون بخصوص بر سر تکنیک های داریکس 11 داشتن و خلاصه کلی از محدودیت ها این محدودیت هو تویه پی سی خبری نیست و از قدرت ماورایه زمینی برخورداره پی سی :دی سایت هایه مخاف تا دلت بخاو هست حتی برای ثبت متا...در ضمن پیشنهاد میکنم اخرین دمو رو ببینی تا باز گرافیک خوفناک بازی یاداورت شه انویدیا کلفت تر از این حرفاست که نامش واقعا بلند مرتبست لامصب :دی
در ضمن منم میخواستم همینو بت بگم بترس از بررسیه df اونا هم کاملا عشق پی سی دارن لامصبا میدونن توش موشکه :دی

- - -ویرایش - - -

هنوز یادم نرفته چندتا از همین منتقدها احمق به شاهکار ویچر 2 چه نمره های افتضاحی دادن . صبر کن چندتا ازین یوبی هیترا همچین نمره زیر 5 بدن کیف کنی
یسری سایتهارو قبول دارم منتظر نمرات اونا هستم . :d

البته شک ندارم اگه همین بازی انحصاری سونی بود الان برا عده ایی شده بود علیه سلام

موفق باشی
منتقد ها هم مثل تره بار درهمن شما باید خوباشو سوا کنی . ولی کلا اون هایی که خیلی پرت نمره میدن زیاد نیستن که بتونن بازی نابود کنن و اونا بیشتر سر انحصاری ها اینطوری میشه لیءبیشتر مثلا مصداق بارزش همون HALO 4 بود و تام چیک وو..
سر این بازی متا و نمرات pc جداست و منتقد جدا نمره میده البته احتمالش میره نقداش کمتر از ps4 یا x1 شه.
فعلا.
:d:|

امیدوارم بازی خوبی باشه و تو این دوران بی بازی لذت ببریم ولی از یه طرفم بازی خوب باشه میشه مثل AC و یوبی پدرمونو در میاره باهاش :دی

طرف نمیدونه دیجیتال فاندری نقد نمیکنه بعد داره در مورد طرفداران سونی اظهار فضل میکنه . خدایا مارو بیشتر از این امتحان نکن .
Using Xperia L via Tapatalk

مولتی پلیر بازیش به نظر جالب میاد. ولی اون اطلاعاتی که اواخر درمورد بخش تک نفره ازش دیدم یه کم نظرم رو عوض کرده...
امیدوارم بازی خوبی بشه . ( البته اینم ماشین پول سازی بعد از AC میشه که از میلک هم عبور میکنه ظرف کمتر از 3 سال : دی )

بیا که 780 gtx منتظره :thumbsup: :clap::excited:

چه شود fps60 1080 :shrewd:

داداش من با 780 ti oc dc2 ترس از افت فریم در حد 30 تا دارم :d شما انتظار 60 فریم داری
درمورد ac3 هم بله اون زمان با 7950 اصلا با اور کردن و افزایش فرکانس gpu هیچ تغییری توی فریم نمیداد ولی همین که فرکانس cpu رو بالا میبردم تا 5 فریم افزایش پیدا میکرد مثلا از 35 میرفت 40 که امید وارم این یکی اینجوری نباشه

آخرین ویرایش:
ميگم بالاخره راضي نشدن يه نمايش رو نسل قبلي هم داشته باشن ؟ به خدا امثال ما كه هنوز با نسل قبلي هستيم هم دل داريم و اصلا دوست ندارم تفاوت هاش اون قدري با نسل بعد فاحش بشه كه اصلا دل و دماغ بازي كردن رو نسل قبليشو نداشته باشم.

به نظرم مثل اساسين 4 با يكم گرافيك بالاتر رو نسل قبلي باشه راضي كنندست

برا نسل هفتم منتظر 360P يا ماكزيمم 480P بايد باشيم با داغونترين جزئيات :d
نسل جديد با اين همه تبليغ هنوز معلوم نيست چه كردن واي به حال نسل قبل !!

Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”
نه توروخدا بیاید بازم تاخیر بزنید:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or