Valve: لینوکس برای بازی بهتر از ویندوز 8 است

Behrooz

کاربر سایت
steam-500x282.jpg

Drew Bliss از شرکت Valve در طی اجلاس توسعه دهندگان که از هفته‌ی پیش در دانمارک برگزار شده است، اظهار داشته که تمامی بازی‌های جدید ساخته شده به وسیله‌ی موتور Soure-Engine به خوبی بر روی لینوکس کار خواهند کرد، وی ادامه داد که به زودی شاهد عرضه‌ی Steam بر روی لینوکس هستیم. البته از دادن اطلاعات بیشتر در این خصوص خودداری کرد.

وی همچنین در طول کنفرانس هفته‌‌ی پیش اظهار داشته که لینوکس برای گیمینگ و بازی مناسب‌تر از ویندوز 8 می‌باشد.

در این چند وقته Valve و دیگر شرکت‌های توسعه دهنده بازی بر روی PC انتقادات بسیاری از ویندوز جدید ماکروسافت یعنی ویندوز 8 کرده‌اند. موضوعی که باعث شده بعضی از آن‌ها به حمایت بیشتر از لینوکس بپردازند.

Source

بهتره بدونی هسته اصلی اون آندرویدی که دم دستته Linux ـه ، پس اول اطلاعاتت رو ببر بالا ؛ لینوکس کلا برای عوام نیست و توسعه دهنده ای هم نداره و مردم توسعش می دن ، موندم شما با 2 زار اطلاعات چطور انقد مطمئن حرف می زنی . قبل این که هم خودت رو هم ما رو مسخره کنی ، برو اطلاعات جمع کن لطفا .

پ.ن : چیزی که تو فروم قبلن کمتر دیده می شد حرف رو هوا بود که به لطف خدا الان زیاد شده .

اول که ترمز رو بکش که دو تایی با هم بریم و در ضمن اول فکر کن و بعد هر چی به زبونت اومد رو بگو ... شما اگر جوابی داری بده ، اگر نداری نیا اینجا و مغلطه کن که دو زار اطلاعات نداری ...
الان طبق آخرین چیزی که شنیدم 90% مردم عادی از ویندور استفاده میکنن که کاملا پولی هست و 10 % هم برای دیگر سیستم عامل ها ... علت این چیه ؟
خب شما میگی عوام پسند نیست .... منم میگم به درک که عوام پسند نیست ... چون منم مثل عموم مردم کارم تخصصی نیست و رابط کاربری و امکانات ویندوز رو هیج جا ندیدم..

---------------------------------

لینوکس فقط توی قسمت سرور موفق بود ... تمام دنیا میدونن که User Friendly طراحی نشده و اینو از اینکه کسی سمتش نمیره ، میشه فهمید ... کسی هم حال نداره وقتش
رو هدر بده برای بذست آوردن چیزی که عمومیت نداره ... برنامه های کاربردیش که در مقابل ویندوز پشیزی بیش نیست. ... من یک user معمولی باید 1 روز رو صرف نصب یک مودم
کنم در حالی که ویندوز 7 و 8 و ویستا اتوماتیک اونو شناسایی میکنند ... کلا برای من کاربر عادی یک چیز lol ی هست ... لینوکس اگر اوپن سورس و مجانی نبود که الا نامی ازش نبود ..:|

آخرین ویرایش:
این مقایسه لینوکس و ویندوز خیلی بی معنی هست.بازم مک و ویندوز رو میگرفتید خیلی بهتر بود:d.لینوکس یه سیستم عامل تخصصی هست و بیشتر هم برای سرورها هست در ضمن بعضی نسخه های لینوکس چندصد دلار قیمت دارن!
الان خیلی از سیستم های صنعتی و کارخونه ها از یه نوعی از لینوکس استفاده میکنن.

سیستم عامل برتر یعنی سیستم عاملی که برای شخص شما بیشترین کاربرد و بهترین رابط رو داشته باشه و مثل روز روشنه که ویندوز از لیونکس و قبلا از یونیکس بهتر و برتره ،
توی نسخه های سرور هم اگر میبینین از لینوکس بیشتر استفاده میشه بخاطر قالب نبودن و بسته نبودنش هست و اینکه سرور کمتر در معرض خطر قرار میگیره و اون نسخه ها
همیشه با پچ و دستکاری تخصصی بروی سرور نصب میشن . اینم بگم استفاده از لینوکس شاید کمتر شما رو در معرض برنامه های مخرب قرار بده ولی این از عیب ویندوز نیست و
فقط بخاطر اینه که اونهایی که برنامه مخرب رو مینویسند 99% اوقات ازسیستم عامل قالب ( که الان ویندوز هست ) استفاده میکنند و اگر تعداد کاربران لینوکس اینقدر بالا بود تا الان
مشکلات 100 چندانی برای اون به وجود اومده بود . 4 ماه با لینوکس کار کردم و بوسیدمش گزاشتمش کنار . اصلا کار کردن باهاش خیلی سخته . فقط جاهای خاصی مثل مراکز
نظامی و برخی شرکتها و سرور ها ازش استفاده میکنند و اونهم بخاطر اوپن سورس بودنش و میتونن برنامه دلخواه رو روش پیاده کنن خوبه . همین و بس .

در مجموع توی دنیا ، اکثر مردم عادی حاضر نیستن یا پولی بابت این سیستم عاملهای لینوکس بدن و یا نصبش کنن حتی اگر مجانی باشه /

من نمیدونم این بحثا چیه ؟! یه عده ریختن اینجا و میخوان بگن واحد کامپیوتر پاس کردن و برنامه نویسن و خیلی حالیشونه و ... :| میشه قبل از ارائه ی اطلاعات گرانقدرتون پست اول رو بخونید ؟!؟ میشه دقیقا بگید کجا حرف از سرور یا اوپن سورس بودن شده ؟! :| میدونید طرف گفته Linux از Windows 8 برای "بازی" بهتره ؟!؟!؟ :| میدونیداز هرکس که 5 دیقه با PC کار کرده بپرسین میگه این حرف احمقانه ترین حرفیه که یه بشر توی کل تاریخ تونسته بزنه ؟! :| احیانا شمایی که خدای کامپیوترین و برنامه نویسین و واحد کامپیوتر پاس کردین و ... تا حالا اسمی از DirectX شنیدین ?!?! :| مطمئنا خیر چون اگه شنیده بودین هرگز همچین حرفایی نمیزدین ! من نمیدونم چرا دوس دارین راجع به چیزایی که نمیدونین نظر صادر کنین ! این از بحث اولم که خواستم بگم نیازی نیست دوستان با این اساتید برنامه نویس و کامپیوتر شناس بحث کنن ! دوم اینکه والو و استیم مدیون ویندوزن یا ویندوز مدیون اونا ؟!؟! گیریم که استیم 5 میلیون کاربر داره ! میدونید این تعداد در مقابل تعداد کسایی که ویندوز دارن شبیه یه شوخی ساده میمونه ؟! میدونید این تعداد در مقابل تعداد کسایی که PC Gamer هستن و اصلا اکانت استیم ندارن شبیه جک میمونه ؟!؟! این دعوای جدید اول تا آخرش به نفع MS هست اگه Valve کامل از ویندوز بره ! چرا ؟! شاید به خاطر Dota 2 و L4D و چند تا بازی دیگه یه سری از کاربرا برن سراغ Linux اما از این 5 میلیون مشترک استیم نهایت نهایت نهایت 1 میلیون نفر این کارو بکنن ! اون 4 میلیون دیگه مسلما ویندوز رو به لینوکس ترجیح میدن ! پس شاید MS یک میلیون کاربر (مسلما خیلی کمتر از این) از دست بده اما 4 میلیون کاربر از دست استیم در آورده و اونا هم به اریجین و MS Store رو میارن ! این بحث دومم برای این بود که بگم استیم و والو به ویندوز نیاز دارن نه برعکس پس یا والو از ترس Store مایکروسافت فرار میکنه و کامل ویندوز رو رها میکنه یا اینکه میگه غلط کردیم و دوباره تمرکزشو روی ویندوز میذاره که حتی در این صورتم هم خودشونو خراب کردن هم با پا گرفتن استور دیگه جایی براشون نمیمونه ! خواهشا درک کنید که شاید فقط 1% از PC Gaming استیم باشه نه 99% از اون ! خلاصه دوس دارم والو کوچ کنه به لینوکس و کلی بهش بخندیم ... خواهشا ناظم این پستای اضافی رو هم پاک کنه که بفهمیم چی به چیه ! :d (حتی اگه شامل پست خودمم بشه!) آخه بعضی پستا اصلا ربطی به موضوع نداره و طرف مثلا اومده از تحصیلاتش میگه و ... نمیدونم چه ربطی به گیم و ویندوز استور و استیم و وین 8 داره ! :d

آخرین ویرایش:
این مقایسه لینوکس و ویندوز خیلی بی معنی هست.بازم مک و ویندوز رو میگرفتید خیلی بهتر بود:d.لینوکس یه سیستم عامل تخصصی هست و بیشتر هم برای سرورها هست در ضمن بعضی نسخه های لینوکس چندصد دلار قیمت دارن!
الان خیلی از سیستم های صنعتی و کارخونه ها از یه نوعی از لینوکس استفاده میکنن.

اولا همه نسخه های لینوکس رایگان هستند دوما لینوکس برترین توزیع یونیکس هست که مک در برابرش هیچه سوما باعث خنده است که بگیم ویندوز بهتر از لینوکس و حتی مک هست در اصل ویندوز به یه گیمینگ و نرم افزارهای کاربردیش دل خوش کرده وگرنه..... بای بای مایکرو

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

Why Linux is better
Which is Best: Linux or Windows? Need help selecting between the Windows and Linux operating system?
5 Things Linux does better than Windows
101 reasons why Linux is better than Windows | Prakash Advani's Blog
Five Reasons Linux Beats Windows for Servers | PCWorld

دیگه کسی نیاد بگه لینوکس ضعیفه و اینا

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

Why Linux is better
Which is Best: Linux or Windows? Need help selecting between the Windows and Linux operating system?

باشه باشه ! خدایی کاربرای سایت رو چی فرض کردی ؟ خیلی جالبه اسم سایتهای منبع تون ایناست :

http://www.whylinuxisbetter.net/

بیا منم یک منبع بدم :

http://www.lockergnome.com/windows/...y-windows-is-better-than-linux-distributions/
http://adrianoconnor.net/2011/03/10-reasons-why-windows-is-better-than-os-x/
http://www.thewindowsclub.com/microsoft-windows-open-source-operating-systems

آی دی جدید آیا ؟:-/

آخرین ویرایش:
من که خسته شدم از بس خواستم بگم دوستان عزیز و گرامی انقدر فن بوی بازی در نیارین و روی هیچ چیز تعصب نداشته باشید و واقعیت رو ببینید:-s
فکر میکنین من پز میدیم 4 واحد پاس کردم؟:-o این مشکل از شماست که اینجوری فکر میکنی وگرنه منظور من این بود عزیزی که درباره ی سیستم عامل اطلاع نداری الکی ترول نکن!l-)
هر کسی 5 دقیقه هم نه 50 ساعت با کامپیوتر کار کرده هنوز هم از سیستم عامل و همون کامپیوتر چیزی بارش نیست عزیزان دل!:x
در هر صورت خواستین یکم منطقی فکر کنین یه سرچی بزنین و دلیل اینکه من یا بعضی ها میگیم گنو/لینوکس بهتره رو بفهمین وگرنه

آن کس که بداند و بداند که بداند-----------اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند-----------بیدار کنیدش که بسی خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند------------لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند----------- در جهل مرکب ابدالدهر بماند

از ما گفتن و از شما نشنیدن
در هر صورت زامبی بودن بده و باور کنید با طرفداری های غیر منطقی و فن بوی بازی و ترول کردن چیزی به شما نمیرسه
در آخر هم بگم شمایی که میگی رابط کاربری مهم ترین چیزه و ویندوز توی این قسمت بهتره برای این که در جهل ابدالدهر نمونی یه بار یه Fedora دانلود کن زیبایی و رابط کاربری رو ببین بعد بگو ویندوز توی این قسمت از توزیع های گنو/لینوکس قوی تره. یا حداقل توی ویکیپدیا K Desktop Enviroment یا Gnome Shell رو سرچ کن و یکم دربارشون اطلاعات کسب کن بعد بیا بترول!
شما و به خیر و خودم رو به ترول و زامبی های عزیز می سپارم>:d

من که خسته شدم از بس خواستم بگم دوستان عزیز و گرامی انقدر فن بوی بازی در نیارین و روی هیچ چیز تعصب نداشته باشید و واقعیت رو ببینید:-s

آن کس که بداند و بداند که بداند-----------اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند-----------بیدار کنیدش که بسی خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند------------لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند----------- در جهل مرکب ابدالدهر بماند

با این توضیحات سطحی و بدون دلیلی که شما دادید بهتر بود میگفتید :

که ندانم که ندانی که ندانیم ---- بهتر که در جهل بمانیم

اولا همه نسخه های لینوکس رایگان هستند دوما لینوکس برترین توزیع یونیکس هست که مک در برابرش هیچه سوما باعث خنده است که بگیم ویندوز بهتر از لینوکس و حتی مک هست در اصل ویندوز به یه گیمینگ و نرم افزارهای کاربردیش دل خوش کرده وگرنه..... بای بای مایکرو

:| نه کی میگه من خودم امروز تو ویترین یکی از مغازه ها دیدیم قیمتش از ویندوز هم بیشتر بود:p
خوب همینا که گفتی خودش باعث برتری میشه دیگه /:)

با این توضیحات سطحی و بدون دلیلی که شما دادید بهتر بود میگفتید
خب شما یه مقدار توضیحات عمقی بده ببینیم چی تو چنته داری؟!

خیلی جالبه همه میان رو هوا یه چیزی میپرونن هیچ توضیح و مستنداتی هم ارائه نمیدن بعد یه نفر که میاد با دلیل و مدرک حرف میزنه مسخرش میکنن و اطلاعاتش رو سطحی میدونن. اگه اطلاعات ایشون سطحیه اطلاعات شما و دوستانتون زیر خط فقره ;)

همون شما که فکر میکنی برنامه نویسی لازم نیست تا تشخیص بدی کدوم سیستم عامل خوبه بهتره بدونی یکی از کم ارزش ترین بخش های سیستم عامل رابط کاربریشه.
100%
بعد شما تا به حال اسم KDE و Gnome و Unity به گوشت خورده میای میگی کیفیت رابط کاربری ویندوز بیشتره! یادم رفت شما کلا فکر میکنین لینوکس یه سیستم عامله!!!!!!!!!!!! (قبل از به رخ کشیدن نقد های کوبندتون یه سرچ بکنین بعد ترول کنین! ویکیپدیا چیزی بدی نیست جون خودم!)
انقدر اطمینان توی این حرف بود گشتم ببینم کجا من به لینوکس (یا حتی والو) توهین کردم و گفتم سیستم عامله!!
حرف زدن رو هم از فن های توی بازی سنتر یاد گرفتم (هم فن سونی عزیز و هم مایکروسافت گرامی) و دیدم هر چی زشت تر حرف بزنم کمتر اخطار میگیرم و هر جا با احترام حرف میزنم و در جواب یکی توهین میکنه آخر سر منم که اخطار میگیرم لحنم اینجوری شده! شما هم دوست نداری کامنتام رو نخون. یادتون رفته توی بحث ها انواع و اقسام توهین ها رو به نینتندو بازا میکردین و نووب نووب میکردین!!!!
به لقمان گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان... شما هم خوب کاری کردی ادب از بی ادبان آموختی>:d<
دقیقا کجا من از لفظ نوب استفاده کردم :l
باشه دیگه نمیخونم 8-|
راستی این هم ادب توی کامنت های دوستاتون که زرت و زرت لایکشون میکنی:
فـــرت فــــرت لایکشون کردم/:)
من پوزش میخوام که دو جمله ای که گفتم باعث آزردگی خاطر شما شد قصدم این نبود که اذیت یا ترول کنم;)

خیلی جالبه همه میان رو هوا یه چیزی میپرونن هیچ توضیح و مستنداتی هم ارائه نمیدن بعد یه نفر که میاد با دلیل و مدرک حرف میزنه مسخرش میکنن و اطلاعاتش رو سطحی میدونن. اگه اطلاعات ایشون سطحیه اطلاعات شما و دوستانتون زیر خط فقره ;)

شما به نام بردن اسم چند تا از برنامه ای لینوکس میگی دلیل و مدرک ؟:)) شما همون بیننده باشی و حرفاشون رو لایک کنی بهتره دوست عزیز !
خوش باش ، شما واسه همه ی بازیسنتری ها معروف شدی

اول که ترمز رو بکش که دو تایی با هم بریم و در ضمن اول فکر کن و بعد هر چی به زبونت اومد رو بگو ... شما اگر جوابی داری بده ، اگر نداری نیا اینجا و مغلطه کن که دو زار اطلاعات نداری ...
الان طبق آخرین چیزی که شنیدم 90% مردم عادی از ویندور استفاده میکنن که کاملا پولی هست و 10 % هم برای دیگر سیستم عامل ها ... علت این چیه ؟
خب شما میگی عوام پسند نیست .... منم میگم به درک که عوام پسند نیست ... چون منم مثل عموم مردم کارم تخصصی نیست و رابط کاربری و امکانات ویندوز رو هیج جا ندیدم..

لینوکس رو خیلی از هکرها ، خیلی از کسایی که با سرور کار می کنن و خیلی از کسایی که برنامه نویسی می کنن استفاده می کنن چون می تونن با توجه به کارهایی که می خوان بکنن برای خودشون Customize ـش کنن ، بهتره بدونی ماکروسافت خیلی از همین تیم های کوچیک برنامه نویسی رو مثه سوزه خرید و به تیم برنامه نویسی خودش اضافه کرد که خیلی هم بهشون کمک کرد یکی از همین دلایلی که ویندوز انقد سریع میاد بالا کارهای اینا بوده پس آدم های کوچیکی ازش استفاده نمی کنن ؛ این که مردم ازش استفاده نمی کنن که چی ؟ اصلا هدفش استفاده مردم نبوده ؛ یه بندی مثه کلدپلی که بند خیلی خوبی هم هست هم خوب آلبوم می فروشه ؛ ولی دلیل میشه محتوای موسیقی و لیریک هاش بهتر باشن از بندهایی که براشون ارائه موسیقی و ... خیلی مهمه و اصولا اصلا معروف نمیشن ؟ لینوکس هیچ نهاد ، شرکتی پشت سرش نیست که مثه ماکرو برا ویندوز براش تبلیغ کنه ، لینوکس مثه موسیقی زیرزمینی میمونه ؛ یه عده خاص بهش توجه می کنن و هیچ وقت دقت کن هیچ وقت مورد توجه مردم قرار نمی گیره .

در کل حرف های کاملا هواپلیتیکی بعضا تو این تاپیک زده میشه که بسیار مایه سُرور ماست .

پ.ن : یک سری حرف ها هست ، اصلا برداشت نکنید که لینوکس برای یه کاربر معمولی بهتر از ویندوزه یا .. یا اصا برای PC Gaming بهتره ! صرفا یه سری حرف های بی اساس در مورد لینوکس بخاطر کوبیدن یه عده دیگه زده شد که من وارد بحث شدم و گرنه من خیلی وقته گیمینگ رو بوسیدم گذاشتم کنار .

آخرین ویرایش:

Why Linux is better

چی میخوای از یه سیستم عامل شما؟دیگه هر آدم عاقلی میدونه واسه یه کاربر عادی(تروخدا نگید من کاربر خفنم و ...)ویندوز بهتره.

داره میگه بازی,میان میگن واسه سرور لینوکس بهتره.Fu#k Logic

شما سونی فن ها هم که از آب گل آلود ماهی میگیرید ها:|:دی

:| نه کی میگه من خودم امروز تو ویترین یکی از مغازه ها دیدیم قیمتش از ویندوز هم بیشتر بود:p
خوب همینا که گفتی خودش باعث برتری میشه دیگه /:)

عزیز ویندوز 150 دلار قیمت داره لینوکس رو براحتی میتونی دانلود کنی و کاملا رایگانه(کرک و اینا نمیخواهد) حالا یه مغازه دار دانلود کرده و داره میفروشه!نکنه انتظاری داری دانلود کنه و بریزه رو سی دی بعد مفت بده دست ملت؟

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------

چی میخوای از یه سیستم عامل شما؟دیگه هر آدم عاقلی میدونه واسه یه کاربر عادی(تروخدا نگید من کاربر خفنم و ...)ویندوز بهتره.

داره میگه بازی,میان میگن واسه سرور لینوکس بهتره.Fu#k Logic

شما سونی فن ها هم که از آب گل آلود ماهی میگیرید ها:|:دی

عزیز لینوکس قدرت رو به درستی و با الگوریتم خاص خودش که واقعا هم قویه بین اجزاری سیستم تقسیم میکنه و وقتی بازی یا نرم افزار سنگین روش اجرا بشه ککش نمیگزه در عین حال بهینه و استیبل هم هست ولی ویندوز چی؟هر ثانیه ارور میده و ویروس میگیره من الان لینوکس اوبونتو و رد هت رو با هم دارم و تا الان انتی ویروسی نصب نکردم چون نیازی نبوده در حالی که هر روز کلی فایل دان میکنم و ....
حالا هم valve حرفش کاملا درسته لینوکس اگه پشتیبانی کنه از بازیها کار ویندوز یکسره میشه زیبایی و قدرت لینوکس خیلی بیشتر از این حرفاست و مطمئن باش اگه بازی رو لینوکس پورت بشه از همه نسخه های کنسولی و ویندوزی بهتر اجرا خواهد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or