Valve: لینوکس برای بازی بهتر از ویندوز 8 است

Behrooz

کاربر سایت
steam-500x282.jpg

Drew Bliss از شرکت Valve در طی اجلاس توسعه دهندگان که از هفته‌ی پیش در دانمارک برگزار شده است، اظهار داشته که تمامی بازی‌های جدید ساخته شده به وسیله‌ی موتور Soure-Engine به خوبی بر روی لینوکس کار خواهند کرد، وی ادامه داد که به زودی شاهد عرضه‌ی Steam بر روی لینوکس هستیم. البته از دادن اطلاعات بیشتر در این خصوص خودداری کرد.

وی همچنین در طول کنفرانس هفته‌‌ی پیش اظهار داشته که لینوکس برای گیمینگ و بازی مناسب‌تر از ویندوز 8 می‌باشد.

در این چند وقته Valve و دیگر شرکت‌های توسعه دهنده بازی بر روی PC انتقادات بسیاری از ویندوز جدید ماکروسافت یعنی ویندوز 8 کرده‌اند. موضوعی که باعث شده بعضی از آن‌ها به حمایت بیشتر از لینوکس بپردازند.

Source

درود فراوان
حالا که اینقدر تاپیک آف شده اینکه کرنل لینوکس مشتق شده از یونیکس هست یعنی بر مبنای یونیکس هست ...در حقیقت الان چیزی که اوبونتو یا فدورا و... هستند لینوکس نیست بلکه گنو/لینوکس هست ..اما در کل لینوکس برگرفته از همون یونیکسه و توزیع و اینام نداره واقعا...
اما در کل برای این بحث اینکه FSF یعنی دنیای آزاد و کلا با Open sourse هم فرق داره و برای همین من خیلی بعید میدونم که روش گیم نتیجه بگیری چون شما هر برنامه ای که عرضه میکنی به جز کد بیسش باید همه چیشو در اختیار همه قرار بدی ...!
در نهایت شاید بعد ها یک توزیع جدا ساخته بشه برای گیم(به غیر از این توزیع های مشتق شده از بقیه توزیع ها!!!!) و کلا بحث خاصی رو باز کنه تا بتونه موفق باشه مثل اندروید که این استفاده رو کرد...به غیر این روی سیستم فعلی به هیچ وجه جواب نمیده....
.

1 من هم عرض کردم هسته اولیه برمبنای هسته لینوکس بوده اما لان اگر آخرین کرنل های هر کدوم رو کنار هم بزاریم کاملا متفاوتن. و کلا مسیرهای توسعشون از هم کاملا جداست.
2 برای بازی خیلی بعیده یک توزیع بیاد اگر هم بیاد کاری نمیتونه انجام مگر اینکه هزینه بشه وگرنه این جماعت هکر که من میشناسم دلیلی نمیبینن توضیع برای بازی بسازن (واقعا هم دلیل نداره) په برسه به بازی کلا بعضی از این هکرها به نون شبشون هم محتاجن از کجا بیارن که پول استدیو صداگذاری و موشن کپچر و... بدن . کلا باید اینجوری حساب کرد اگر علاقه مند شن به ساخت توضیع برای بازی و اگر یک اسپانسر خوب هم پیدا شه که حمایتشون کنه و توضیع ساخته شه تازه بازم اگر بتونن استانداردی برای انتشار بازی و نصبش پیدا کنن که بازی سازها قبولش کنن و کلی شرایط دیگه تازه شاید فرجی شد وگرنه درست کردن بازی متن باز که دل سازندش به دونیت های 10$ 20$ بازی بازا خوش باشه ممکن نیست .

1مسله دیگه کسانی که برای کامپیوتر شخصی 2 یا 3 هزار دلار هزینه میکنن که بازی کنه خب یکم دیگه میده میندوز هم میخره

آقا طرفداری کنید اما به شعور آدم توهین نکنید!شما میدونید خیلیا که لپتاپ میخرن ویندوز روش اریجیناله!؟والا اگه بدونید! میدونید همون هم کلی ویروس میگیره!؟ میدونید خودم تا حالا چند بار مجبور شدم کله سیستم رو فرمت کنم از اول بنصبم!حتی با داشتن آنتی ویروس!شما اصلا هیچ ذهنیتی انگار از ویروس ندارید!اگه ویروسی که ماله ۲۰۰۱ هست که آره معلومه میشناسه آنتی ویروسم برای همین هست و هر دفعه آپدیت میکنید دیتابیسشو آپ میکنه تا آخرین ویروسا رو بشناسه اما یکی که همین الان ویروس بنویسه تا بیاد کشف بشه توسط تیم های امنیتی و بخوان روش کار کنن و... هزاران نفر اون ویروسو گرفتن! IE9 یک نقص امنیتیه خیلی شدید داشت تو قسمت جاواش تا مایکروسافت و اوراکل اون رو برطرف کنن ۲ هفته طول کشید!میدونید یعنی چی!!!چند نفر ممکنه از اون طریق مورد حمله قرار بگیرن...تازه این ویروسم نبوده و خیلی از لحاظ ریسک پذیری رتبه بالایی داشته و در اولویته بالا بوده برای رفعش!!!

کاملا درسته اینم اضافه کنم که در لینوکس شما خیلی راحت میتونی پروسس های مخرب رو تشخیص بدی و غیر فعال کنی نه مثل ویندوز پروسس ها بتونن تو قالب system idle اجرا بشن و شما نفهمی و یا چیزای دیگه(من هنوز نفهمیدم svchost چیه ؟!؟! ) مشکلات امنیت ویندوز با وجود این همه محدودیت ها زیادی زیاده :D.
درسته تو لینوکس هم میتونه ویروس باشه تو همین سیستم من هم زیاد هست ولی مهم اینکه اجازه تخریب بهش داده نمیشه

پاینده باشید

بحث سر "ویندوز من بهتر هست"هست یا حرف Valve ؟:دی

تو اینکه حرف Valve تبلیغاتی هست و در واقع می‌خواد استیمِ جدید رو تبلیغ کنه شکی‌ نیست ولی‌ دوستانی که میگن Valve از Microsoft Store ترسیده یا کلا نمیدونن استیم چی‌ هست یا آشنایی خوبی‌ با استیم ندارن،Valve اگه از همین الان متوقف کنه کار کردن بر روی سرویس استیم رو و فقط بازی‌های کنونیش رو ساپورت کنه، بازم پتانسیل اینو داره که از microsoft store پیشی‌ بگیره.

.در کّل استیم با این همه امکانات گسترده و تعداد کاربرا که هر کدوم کلی‌ بازی و چیز‌های دیگه دارن بیشترین اتفاقی‌ که می‌تونه واسش بیفته این هست که رشدش به میزان کم، بیاد پایین.

چرا وقتی‌ این همه شرکت ازMicrosoft ایراد می‌گیرن میخواهین بندازین سر اونا که نمی‌تونن با این کنار بیان و از قدرت مایکرو ترسیدن، شاید واقعا یه ایرادی داره که بازی سازیو روش سختتر می‌کنه.با اینکه هممون میدونیم آخرش همه اینا ادامه میدن به ساپورت کامل ویندوز، ولی‌ این همه مایکرو رو بی‌ ایراد نبینین.

آقا توضیع چیه دیگه ؟ توزیع برادر هکر من

در کل این ویندوز هشت و کلا سیاست مایکروسافت حالت انحصار گرایی به خودش گرفته که صد در صد به ضرر چیزی مثل استیم هستش .. به خاطر همین میخوان کوچ کنن رو یه پپلتفرم دیگه..دلیلش خارج از حوصله ی این تاپیک :d
وقتی "همه دنیا" برای بازی از روی ویندوز کوچ میکنند توزیع هم میشه طوظیهع
کلا بعضیا دوست دارند بر خلاف جریان شنا کنند8-|
اینم که بگیم لینوکس برای هک و فلان کار تخصصی خوبه پس برای عموم خوبه(!) مثل این میمونه که بگیم UptoDate از فلان سمتوم چکر برای عموم بهتره (واقعا 'منتغ ــه' دارن بعضیا؟)8-|

حالا بنده با برتری لینوکس و یا ویندوز کاری ندارم ولی یکی هم باید این شیر فاضلاب ( valve) رو ببنده !
بهترین بازیشون کانتر بوده! اون وقت میان به 8 گیر میدن!

با این وضعیت احتمال همه گیر تر شدن لینوکس خیلی بیشتر هست و این یعنی زنگ خطر برای مایکروسافت.
در نتیجه عرضه بازی های بیشتر روی لینوکس و ترکیدن مایکرو. :دی

R!HANNA :
خواهشا با عناوین valve شوخی نکنید دیگه. چون هرچیزی که ساخته تقریبا با قطعیت تمام جوایزی که میتونسته رو درو کرده، همون Portal 2 واسه ی کل این نسل بسه. حالا HL که دیگه بماند. CS و L4d و.... هم فقط کافیه برید متای بازی هارو ببینید. پس خواهشا بحث رو به این سو نکشید که به ضرر خودتونه.

حالا بنده با برتری لینوکس و یا ویندوز کاری ندارم ولی یکی هم باید این شیر فاضلاب ( valve) رو ببنده !
بهترین بازیشون کانتر بوده! اون وقت میان به 8 گیر میدن!
من فکر کردم فقط یه نفر تو این فروم(Noghte Bazi & PC Hater)از والو بدش میاد.نگو شما هم HAter ی.

کسی که لینوکس کار باشه هیچ وقت نمیاد Ubuntu رو کنار Debian نصب کنه، چون Ubuntu خودش یک توسعه از Debian هست
Mageia هم توزیع تازه هست، نسبت به خیلی از توزیع ها تازه کاره ، وقتی کسی Fedora و Ubuntu واسه کاراش نصب داره نمیاد Mageia نصب کنه
100% معلومه که اینا رو سرچ زدی از گوگل در آوردی
یک نکته هم بگم، خیلی OS های دیگه قبل ویندوز بودن، اگه بحث به عادت بود خیلی از سیستم عامل ها از بین نمی رفتن و ویندوز الان کمتر از 1% بازار داشت
+1
همین دیگه وقتی باید به یه ترول جواب بدی همین میشه. جناب لینوکس دون اوبونتو کار باهاش راحت تره برای کار های روزانه ازش استفاده میکنم و از دبیان برای برنامه نویسی و ... . Mageia رو هم نصب کردم چون میخواستم تستش کنم. فقط شمایی که میدونی مگیا چیه و بقیه نمیدونن
بعد بیا هسته ی لینوکس دانشگاه باهنر کرمان بعد بگو سرچ زدی. یکم خجالت هم خوب چیزیه!
شما که هنوز نمیدونی Magiea یکی از قوی ترین توزیع های سال پیشه و فکر میکنی چون جدید اومده بدرد نمی خوره حرف نزن (یعنی آدم میخواد سرش رو بکوبه به دیوار که چهار تا ترول بهش میگن دورغ میگی!)
بعد دوست دارم که توزیع های باحال رو سیستمم نصب باشه مشکلی داری. میخواستم خالی ببندم میگفتم برای Redhat یه میلیون پول دادم و ... . یا میگفتم چاکرا و آرچ استفاده میکنم و خیلی حرفه ای هستم. یا جنتو کامپایل میکنم. دوست گرامی هنوز نمیدونی توی ایران داره برای لینوکس بازی درست میشه (توی همین هسته ی لینوکس دانشگاه باهنر) بعد با من بحث میکنی؟؟؟
راستی دلیل دیگه ی توزیع های زیادم FrameRate گرفتن بازی ای که داریم میسازیم روی توزیع های گوناگونه.
شما برو با Windows 8 خوش باش. (خیلی جلوی خودم رو گفتم که با این که به من گفتی دروغ میگی جوابت رو ندم)

R!HANNA :
خواهشا با عناوین valve شوخی نکنید دیگه. چون هرچیزی که ساخته تقریبا با قطعیت تمام جوایزی که میتونسته رو درو کرده، همون Portal 2 واسه ی کل این نسل بسه. حالا HL که دیگه بماند. CS و L4d و.... هم فقط کافیه برید متای بازی هارو ببینید. پس خواهشا بحث رو به این سو نکشید که به ضرر خودتونه.

نه خوب من والو رو دوست دارم ولی آخه نمیشه که بزرگترین شرکت نرم افزاری رو ببره زیر سوال!

نه خوب من والو رو دوست دارم ولی آخه نمیشه که بزرگترین شرکت نرم افزاری رو ببره زیر سوال!
مایکروسافت خدا که نیست که:|انتقاد بهش وارده و اتفاقا ایراد هم داره ولی مشکل اینه مه این آقا برای یک مشت دلار اومده این حرف رو زده8-|

واقعا از این بهتر نمیشه لینوکس عالیه ولی بهش کم توجه شده البته تو بازی و بعضی خوضا بلات دیگه در صورتی که برای استفاده حرفه ای و امنیت حرف اول رو میزنه و این پتانسیل رو داره واسه بازی ، فراموش نشه هسته ps3 لینوکسه یعنی اگه این اتفاق بیفته عالیییییییییه درود به دنیای open source و بخصوص لینوکس که جده تمام سیستم عاملاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or