خبر رسمی UNREAL ENGINE 5 معرفی شد، اولین دمو ریل تایم PS5

به نظر من مشکل دمو اینه که رزولوشنش پایینه. 1440p بنظرم کافی نیست و تفاوتش با 4k تو کیفیت تصویر و وضوح خیلی فرق داره. موقع بازی کردن، بلور بودن و دندونه های تصویر خیلی مشخص بود.
اما اگر این کیفیت رو بتونن تو 4k ارائه بدن آره واقعا جای تحسین داره.

• Like
Reactions: Zakhmi_17
به نظر من مشکل دمو اینه که رزولوشنش پایینه. 1440p بنظرم کافی نیست و تفاوتش با 4k تو کیفیت تصویر و وضوح خیلی فرق داره. موقع بازی کردن، بلور بودن و دندونه های تصویر خیلی مشخص بود.
اما اگر این کیفیت رو بتونن تو 4k ارائه بدن آره واقعا جای تحسین داره.
الان چون نتونستن 4k بدن جای تحسین ندارن!

تا حالا تو عمرت همچین گرافیک in game رو دیده بودی؟

تقصیر سازنده چیه که gpu کنسول محدودیت داره؟
تازه با محدودیت کنسولها مخصوصا سری اس سازنده شاهکار کرده.

این همه مورد فک انداز وجود داره شما گیر دادی به رزولوشن و دندونه دندونه شدن!!

الان چون نتونستن 4k بدن جای تحسین ندارن!

تا حالا تو عمرت همچین گرافیک in game رو دیده بودی؟

تقصیر سازنده چیه که gpu کنسول محدودیت داره؟
تازه با محدودیت کنسولها مخصوصا سری اس سازنده شاهکار کرده.

این همه مورد فک انداز وجود داره شما گیر دادی به رزولوشن و دندونه دندونه شدن!!
گیر چیه؟:Confused: نظر خودم رو گفتم.
من که اکثر بازیها رو روی 4k رفتم، بعد از رفتن تو این دمو وضوح تصویر به نظرم زیاد جالب نیومد. البته نه فقط این دمو، کلا بازیهایی که 1440p یا پایینتر بودن به نظرم تصویر اون وضوحی که بهش عادت کردم رو ندارن. مثلا A Plague Tale یا Control و یکی دو تا بازی دیگه همین حالت رو داشتن. اگر اونجوری بخوای بگی خب اصلا 1080p بکنن و بازم جزئیات و افکت ها رو بهتر کنن. نمیشه که:دی

• Like
Reactions: richard92 and 3DO
1440 هم نیست در واقع 1080 با کمک TSR اپ اسکیل شده

PS5: 1080p
Series X: 1080p
Series S: 720p-756p
با rt shadow محدود تر / کمتر npc و car / کمتر geometry و world detail / بیشتر pop in و aggressive LOD

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: malek911
خب چی؟ منم دارم میگم تو صحنه های مختلف متفاوت هست یه جاهایی XSX بهتره یه جاهایی هم PS5 و یه جاهایی حتی Series S. چنتا هم نمونه گذاشتم.

_7-7 screenshot.jpg
====================
توی ویدیوی NX Gamer میگه بدلیل Memory management optimisation که The Coalition برای نسخه xbox انجام داده، مشکل Frame Pacing و Jitter که توی ترنزیشن و گیمپلی صحنه تعقیب و گریز توی ورژن PS5 دیده میشه توی ورژن Xbox دیده نمیشه و کاملا روون هست.

آخرین ویرایش:
Alex از Digital Foundry گفته تفاوتی تو فریم ریت وجود نداره فقط در حد 1 فریم تو یکی دوتا صحنه.
توی این مقایسه هایی که میگذارید هیچکدوم شرایط مشابه نیست.
غیر از NX و DF و VG Tech هیچکدوم از این مقایسه ها معتبر نیست حتی اون چنل اسپانیایی که همیشه اشتباه آنالیزهاش

به نظرم همچین هم گرافیک خاصی نداره که دارید بزرگش میکنید.علاوه بر رزولوشن پایین فریم ریت هم پایینه و تصویر هم خیلی برفکیه.خیلی از استدیوها همین الانم میتونم گرافیک بهتر از اینو با رزولوشن ۱۰۸۰ و فریم ۳۰ تحویل بدن.دموهای قبلی UE5 خیلی از این بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or