خبر رسمی UNREAL ENGINE 5 معرفی شد، اولین دمو ریل تایم PS5

به نظر من الان تا اومدن کنسول ها زمان زیادی داریم و همچنین کار تهای گرافیک و کلا تکنولوژی امروز کامپیوتر تا اونروز خیلی تغییرات پیدا میکنه . صبر کنید .
حرفهای دولوپر ها و سایت ها و شایعات همیشه اختلاف زیادی با نتیجه کار داشته.
حتی خود شرکت انویدیا هم شاملش میشه سر قضیه کارت های RTX و نه فقط سونی و مایکروسافت ...(AMD هم سر StoreMI بیچاره کرد خود من را)

ولی در این شرایط بهترین پیش بینی باید بر اساس پیشینه ی تفاوت ادعاهای شرکت ها با نتیجه ی نهایی باشه .
پس اگر پیشینه ی اشخاص و شرکت ها نادیده گرفته باشه . کیفیت بحث ها فقط در حد آرزوها و تخیلات ما باقی میمونه.

پ.ن سهام هیچکدوم این شرکت ها در جیب ما نیست . وابسته ی برند یا اشخاص نباشم.

اقا داره مسخره میکنه ماجرا لپ تاپ رو ...برو یه لیوان اب یح بخور بعد فیلتر شکن رو روشن کن توییت ظاهر میشه: تجربه نشون داده شماها جدیدا به رندوم گای تو فروم چینی علاقه پیدا کردین....یاد ملا نصردین افتادم میگفت اینجا مرکزه زمینه...هرکی میگفته نه میگفت ثابت کن...
Tim Sweeney
@TimSweeneyEpic

Replying to
@Mert_Turkey_35
The are running a VIDEO PLAYER on that laptop, playing a video of Unreal Engine 5 running on a PlayStation 5.

Grinning face
شما مگه قدرت و اعتباری که اینسایدر های چینی برای دوستان دارن رو خبر ندارید...
حالا کلا که این خبر ها فیک بود و شیطنت یه نفر تو ردیت کلی آدم رو به چاه خودش کشوند...
منتها اگه برعکس بود الان داشتیم این جملات رو میخوندیم... که آمریکا و چین تو جنگ تجاری هست و اینطوری میخواستن به محصول و اعتبار یه شرکت آمریکایی لطمه بزنن...

اطلاع زیادی ندارم از این کارت AMD ولی با توجه به تاریخ خبر که July 26, 2016 هستش

کارت Radeon Pro SSG از مشابه این راه حل استفاده میکرده

لینک خبر

AMD announces Radeon Pro SSG: A GPU with 1TB of SSD storage attached
According to AMD, adding a 1TB switch to the GPU is a simple way to bypass a common problem: the GPU memory limit.
GPU inside the SSG was based on the RX 480

RadeonPro-SSG

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer and benjohn
این دمو خیلی خوب بود، البته من فقط تماشا کردم و اصلا نرفتم سراغ مسائل فنی، اینکه فریم دهی چطور بود و رزولوشن چطور بود و ...

ولی خوب اصلا فکر نمیکردم باعث بشه که کنسول با PC مقایسه بشه! سابقه نداشته همچین چیزی من یادم نمیاد، حداقل از نسل هفت، ببین یه SSD چقدر تاثیر گذاشته که یه سری فک می کنن PC نتونه چنین چیزی رو ران کنه!

گذشته از بحث احمقانه تونستن نتونستن، ما همیشه بحث اختلاف PC با کنسول سر اجرای بازی ها رو داشتیم، فقط یک کلام بگم تا رو این مسائل زوم نکنید، نمی تونید ذهنیت به ذهنیت درستی برسید.

مطمئننا خیلی ها فکر می کنن که اجرای بازی ها با کیفیت نسخه های کنسولی رو PC، به چندین برابر پول بیشتر نسبت به قیمت کنسول نیاز داره! اینطور نیست! همین الان اجرای بازی های حاضر رو PC با کیفیت کنسولی مثل PS4 یا X1، فک نمیکنم به پول بیشتری نسبت به قیمت کنسول نیاز داشته باشه (قیمت یک کیس و مونیتور با کنسول و TV).

تو نسل بعد هم همین روند ادامه پیدا میکنه همونطور که همیشه همین بوده. گفتم یه سری دنبال معجزه هستن در صورتی که نهایتا باید با واقعیت مواجه بشید! به دموی تکنیکی اپیک اصلا کار ندارم چون خودم اصلا رو دموی تکنیکی حساب نمیکنم، شما هم نکنید، اما چیزی که گفتم در مورد بازی های مولتی پلتفرم نسل بعد صدق میکنه، شک نکنید.

کنسول ها هم تا جایی که من یادم میاد همیشه زمان عرضه از نظر قدرت سخت افزاری با ارفاق در حد PC های میان رده بودن، نسل جدید هم همین رویه ادامه پیدا میکنه فک نکنید با 400، 500 دلار قراره یه ماشین Ultra High End بگیرین!

اینکه اپیک با سونی باهم همکاری کردن و این دمو رو برای نشون دادن قدرت ps5 و ue5 منتشر کردن یه طرف قضیه هست و اینکه اگه این دمو برای پی سی و xsx منتشر بشه نمیتونن اجراش کنن یا توی اجراش توی اون قسمت پرواز کم میارن یه طرف دیگه قضیه!
این رو همین الان با اطمینان بهتون میگم که این دمو اگه زمانی روی پی سی بیاد خیلی بهتر از ps5 اجرا میشه و به راحتی 4k 60 fps رو میده
روی xsx نمیتونم با قاطعیت بگم چون هنوز خود کنسول نیومده ولی با توجه به مشخصاتش روی کاغذ میشه گفت مثل ps5 یا حتی بهتر اجراش میکنه!
حالا اگه میخواین بحث ssd رو بکشین وسط که بگین ssd های موجود روی پی سی و اونی که روی xsx هست گلوگاه هستن برای اجرای دمو باید بگم که سخت در اشتباهین
روی پی سی که وضعیت مشخصه،همین یکی دو هفته پیش گیگابایت ssd جدیدش رو با سرعت خوندن و نوشتن ۱۵ گیگابایت بر ثانیه رو رونمایی کرد!یعنی سه برابر سرعت اس اس دی ps5!پس دیگه در مورد پی سی بحثی نمیمونه....
در مورد xsx هم که سرعت ssd اش حدود ۲.۴ گیگ بر ثانیه هست اگه واقعا به اون سرعت ۵ گیگ بر ثانیه برای اجرای بازی ها نیاز داشته باشه مایکروسافت خیلی ساده میتونه از یه قابلیت به نام raid 0 استفاده کنه
حالا raid 0 چیه؟یه قابلیتی هست که از خیلی وقت پیش توی کامپیوتر وجود داشته،به این صورت که میشه ۲ تا hdd یا ssd یا هر نوع دیسکی که مقدار حافظه یکسان دارن رو باهم ترکیب کرد و علاوه بر یکی شدن حافظشون سرعتشون هم باهم ترکیب میشه و تقریبا ۲ برابر میشه،این کار برای مایکروسافت که غول نرم افزاری هست مثل آب خوردن هست،ولی مسئله این هست که این سرعت ۵.۵ گیگ بر ثانیه واقعا نیازی بهش نیست و همون سرعت 2.4 گیگ بر ثانیه هم زیاده چه برسه به ۵.۵
حالا دیگه میتونید بشینید و به خودتون بگید که این دمو هیچ جوره روی pc و xsx اجرا نمیشه،میتونید هم واقع بین باشید و حقایق رو ببینید...

آخرین ویرایش:
این دمو خیلی خوب بود، البته من فقط تماشا کردم و اصلا نرفتم سراغ مسائل فنی، اینکه فریم دهی چطور بود و رزولوشن چطور بود و ...

ولی خوب اصلا فکر نمیکردم باعث بشه که کنسول با PC مقایسه بشه! سابقه نداشته همچین چیزی من یادم نمیاد، حداقل از نسل هفت، ببین یه SSD چقدر تاثیر گذاشته که یه سری فک می کنن PC نتونه چنین چیزی رو ران کنه!

گذشته از بحث احمقانه تونستن نتونستن، ما همیشه بحث اختلاف PC با کنسول سر اجرای بازی ها رو داشتیم، فقط یک کلام بگم تا رو این مسائل زوم نکنید، نمی تونید ذهنیت به ذهنیت درستی برسید.

مطمئننا خیلی ها فکر می کنن که اجرای بازی ها با کیفیت نسخه های کنسولی رو PC، به چندین برابر پول بیشتر نسبت به قیمت کنسول نیاز داره! اینطور نیست! همین الان اجرای بازی های حاضر رو PC با کیفیت کنسولی مثل PS4 یا X1، فک نمیکنم به پول بیشتری نسبت به قیمت کنسول نیاز داشته باشه (قیمت یک کیس و مونیتور با کنسول و TV).

تو نسل بعد هم همین روند ادامه پیدا میکنه همونطور که همیشه همین بوده. گفتم یه سری دنبال معجزه هستن در صورتی که نهایتا باید با واقعیت مواجه بشید! به دموی تکنیکی اپیک اصلا کار ندارم چون خودم اصلا رو دموی تکنیکی حساب نمیکنم، شما هم نکنید، اما چیزی که گفتم در مورد بازی های مولتی پلتفرم نسل بعد صدق میکنه، شک نکنید.

کنسول ها هم تا جایی که من یادم میاد همیشه زمان عرضه از نظر قدرت سخت افزاری با ارفاق در حد PC های میان رده بودن، نسل جدید هم همین رویه ادامه پیدا میکنه فک نکنید با 400، 500 دلار قراره یه ماشین Ultra High End بگیرین!
این دیگه چجور مقایسه‌ی مسخره‌ایه؟! الان که هفت سال از تکنولوژی کنسول‌های این نسل گذشته سیستم ببندیم مقایسه کنیم؟! میتونی سال ۲۰۱۳ با ۴۰۰ دلار یک سیستم ببندی که یک بازی مثل RDR2 رو 1080p/30fps اجرا کنه؟!

You graphics need to be GeForce GTX 770 or Radeon R9 280 or better to run it. And your CPU has to be at least a Core i5-2500K or AMD FX-6300 and more horse power gets you more fun.

فقط ببین واسه اینکه بتونی بازی رو بالا بیاری یا Run کنی چه گرافیک و پردازنده‌ای‌ میخواد و همین دو قلم قیمتشون تو سال ۲۰۱۳ چقدر بوده؟!

این دیگه چجور مقایسه‌ی مسخره‌ایه؟! الان که هفت سال از تکنولوژی کنسول‌های این نسل گذشته سیستم ببندیم مقایسه کنیم؟! میتونی سال ۲۰۱۳ با ۴۰۰ دلار یک سیستم ببندی که یک بازی مثل RDR2 رو 1080p/30fps اجرا کنه؟!

You graphics need to be GeForce GTX 770 or Radeon R9 280 or better to run it. And your CPU has to be at least a Core i5-2500K or AMD FX-6300 and more horse power gets you more fun.

فقط ببین واسه اینکه بتونی بازی رو بالا بیاری یا Run کنی چه گرافیک و پردازنده‌ای‌ میخواد و همین دو قلم قیمتشون تو سال ۲۰۱۳ چقدر بوده؟!
البته تنها مشکل رم هستش وگرنه 770 GTA V را با یکی دوتا گزینه روی HIGH و بقیه روی Ultra به صورت 60 فریم اجرا میکرد ! (در مقایل کنسول های اولی با تنظیمات پایینتر و 30 فریم)
در واقع اگر کسی الان کارت گرافیک مثلا 1070 داشته باشه و Ryzen 2700 برای ارتقای به نسل بعدی ( با در نظر گرفتن کنسول های بین نسلی) فقط کافیه صبر کنه تا زمان عرضه کنسول ها یک کارت 3060 با قیمت حدودا 300 دلار (کمی بالا یا پایینتر) بگیره بقیش هم SSD خیلی سرعت بالا
پس هزینه های PC هربار فقط با تعویض هوشمندانه ی یکی دو قطعه همون در میاد

Ryzen 7 2700X April 19, 2018

توی بحث ارتقای قطعات توی PC نیازی نیست هربار کل مجموعه را همراه با پاور و دسته ها و سیم ها بقیه ی قطعات به صورت اجباری تعویض کنید. (جدا از قابلیت های بی نهایت زیاد PC در کنار گیمینگ)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vagabond

کاری اصلا به مقایسه و اینا ندارم اما سال 2015 بود فکر کنم وقتی ps4 قیمتش تقریبا 1میلیون بود من 5 تومن دادم یه سیستم گرفتم الان مرتب داره کم میاره از نظر گرافیکی حتی تو اجرای بازی های ps4 و مطمئن م این برای نسل بعد هم تکرار میشه

• Like
Reactions: Un_Tlou
کاری اصلا به مقایسه و اینا ندارم اما سال 2015 بود فکر کنم وقتی ps4 قیمتش تقریبا 1میلیون بود من 5 تومن دادم یه سیستم گرفتم الان مرتب داره کم میاره از نظر گرافیکی حتی تو اجرای بازی های ps4 و مطمئن م این برای نسل بعد هم تکرار میشه
منم دقیقا همین سال برای یکی از دوستام یه سیستم بستم به همین قیمت و همین الان همه بازیا رو با تنظیمات high میتونه 1080 ۶۰ فریم اجرا کنه
من نمیدونم شما چه سیستمی بستین ولی باید بهتون بگم که اگه همه تنظیمات رو تا خرخره میچسبونید آخر اشتباهتون همینه،چون کنسول ها همون بازیا رو با تنظیمات medium به پایین ارائه میدن،فقط شما روشون کنترلی ندارین و فکر میکنید خودشون فابریکی معادل ultra پی سی هستن در صورتی که اینطور نیست

بخاطر سر بسته بودن کنسول نمی تونیم مزیت قابل ارتقا بودن PC نادیده بگیریم و فلاش بک بزنیم به 7 سال پیش که!

سال 2013 بازی های روز مقایسه می شدن الان هم روال کار همینه تفاوتی نداره! برای اینکه بتونی RDR 2 رو فقط ران کنی به GeForce GTX 770 نیاز نداری، تو سیستم مورد نیازهای رسمی میان دست بالا رو میگیرن، اینجا منظورش اینه که بتونه بازی رو بهینه اجرا کنی به چنین سیستمی نیاز داری (معمولا رزولوشن 1080، فریم 30 و به شکل High).

گذشته از این رو PC یه قابلیت وجود داره به اسم آپشن گرافیکی، هر سازنده ای که سرش به تنش بیرزه میاد یه لیست بلند بالا در اختیار پلیر قرار میده یا بتونه رو سیستمش بهترین اجرا رو بگیره در صورتی که رو کنسول شما فقط دو تا مورد رو می بینی، رزولوشن و فریم! من فکر میکنم کنسول های پایه از نظر کیفیت گرافیکی در حد تنظیمات LOW PC بوده باشن یا نهایتا مدیوم (بعید میدونم)، برای اجرای RDR 2 با کیفیت کنسول های پایه سیستم ضعیف تری هم جواب میده.

شما سال 2015 با 5 تومن می تونستی یه 970 یا حتی 980 بگیری(بسته به بقیه قطعاتت) . الان 970/980 داره نسبت به PS4 کم میاره؟ :|

شما سال 2015 با 5 تومن می تونستی یه 970 یا حتی 980 بگیری(بسته به بقیه قطعاتت) . الان 970/980 داره نسبت به PS4 کم میاره؟ :|
در واقع مثلا بازی کنترل و مترو زمانی که لانچ شدند روی PS4 معمولی غیر قابل بازی بودند مخصوصا داخل صحنه های درگیری که فریم روی عدد 15 میموند برای چند ثانیه
متاسفانه کنسولها 30 فریم را هم به صورت تضمینی اجرا نکردند . البته به جز XBOX one X که اونهم فقظ زمانی 4K واقعی اجرا میکرد که دوربین را به سمت آسمان میبردیم

دقیقآ بله 970 بستم والا خودم که رو TV بازی می‌کنم حتما باید رو میدیوم بذارم وگرنه نمیشه بازی کرد

• Like
Reactions: Un_Tlou

RDR2 رو نمیشه با دو گیگ رم گرافیکی ران کرد خود همین مسئله باعث میشه تنها کارتایی که 2013 تو بازار بودن که بتونن بازی رو اجرا کن 780 و تایتان باشن. (البته یا مشابه AMD) یعنی کارتای های اند اون سال. حالا این مسئله فقط رم گرافیکیه باقیش بماند

منم دقیقا همین سال برای یکی از دوستام یه سیستم بستم به همین قیمت و همین الان همه بازیا رو با تنظیمات high میتونه 1080 ۶۰ فریم اجرا کنه
من نمیدونم شما چه سیستمی بستین ولی باید بهتون بگم که اگه همه تنظیمات رو تا خرخره میچسبونید آخر اشتباهتون همینه،چون کنسول ها همون بازیا رو با تنظیمات medium به پایین ارائه میدن،فقط شما روشون کنترلی ندارین و فکر میکنید خودشون فابریکی معادل ultra پی سی هستن در صورتی که اینطور نیست
[/QUOTE
درسته ولی من که رو TV بازی می‌کنم واقعا مشکل دارم حالا چیزی که شما هم میگی درست باشه در کل تنها نکته منفی pc همینه زود زود باید آپدیت بشه الان مثلا بخوای یه pc رو ببندی بتونه با نسل و کامل ساپورت کنه چقدر خرج برمیداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or