خبر رسمی UNREAL ENGINE 5 معرفی شد، اولین دمو ریل تایم PS5

منبع شما چیه ؟ این :-??
View attachment 143194

DEV KIT های قدیمی PS5 اجرا شده
View attachment 143195

View attachment 143196

ps5 هنوز عرضه نشده برای 4k 90 فریم منبعی وجود نداره
اما rx 5700xt عملکرد نزدیک به 1080ti داره
ps5 هم با توجه به بهبود های rdna 2 و وعده های که amd داده باید 20 تا 30 درصد قوی تر از rx 5700xt باشه
اجرای تکسچر های 8k به vram وابسته است
1080ti با 11 گیگ رم gddr5x در مقابل ps5 با 16 گیگ رم gddr6 مقایسه بشه قطعا برتری مطلق با ps5
آقا، عزیز، داداش
چی خطابت کنم راحت تری ؟
این بار n ام هست شما داری مطالبی رو میگی که هیچ سند و مدرک معتبری ندارن
اگه حداقل فن نبودی باورش راحت تر بود.
اما وقتی انقدر دید متعصبانه به موضوعات داری منِ نوعی یا هرکسی به جز دوستات نمیتونه باور کنه.
تو همین عکس آخرت:
خود سویینی هم داره میگه برای اینکه قضاوت کنیم زوده..
سالِ دیگه معلوم میشه که وقتی ملت تونستن از این دمو بنچمارک بگیرن
خودش اصلا و ابدا نگفته pc ها نمیتونن این دمو را خوب اجرا کنن
قشنگ و منطقی داره حواله میده به بعد..
فقط در مورد اون ویدیو داره میگه که پلی بک هست که درست هم میگه اما حرفای اون مهندس چینی اپیک هم هست که میگه من ران کردم دمو رو اون استریمش بوده..

حالا چجوری شما انقدر راحت میتونی فکت بدی؟
الان دقیقا منبع چیو دادی الان؟
اون تصویر اول که خب اون استریم هست دیگه
حالا گیریم اون مهندس چینی داره دروغ میگه..
الان مگه من چی گفتم؟
من فقط خبر سایت PC GAMER را گذاشتم مال دو هفته پیش هم نیست مال ۳ روز پیشه و تیتر خبرش میگه اون مهندس چینی تایید کرده که من دمو را اجرا کردم
بعدشم سایت گریزی زده به حرفهای سویینی..
الان من اشتباهی مرتکب شدم؟
توهینی کردم به مقدساتتون؟
شما و رفیقات یجوری برخورد میکنید انگار کسی توهین کرده به علایقاتتون
والا بلا این رفتار روز به روز هیت بیشتری درست میکنه
الان هورایزن ۲ این وسط چه ربطی به بحث داره
میخوای منو از نظر فنی قانع کنی یا فقط میخوای واسه خوشایند دوستات یه پستی داده باشی؟
اینا الان سواله واسه من

این خبر مال 2 هفته پیشه... تکذیب شد و به همراهش کلی آدم هم که روش مانور دادن بی اعتبار کرد
البته اگه شما خبر رو بخونی میبینی اشاره کرده که اساس صحبتشون حرفی هست که نماینده اپیک تو اون ویدئو به یکی از سوالا می ده نه چیزی که داخل لپتاپ هست. در واقع ادعا می کنن اینا دو تا قضیه جداس و تناقضی با حرف سوینی نداره...
راست و دروغش با اونی که از چینی ترجمه کرده :-"

من مثل روز برام روشنه که دمو روی پی سی به بهترین نحو اجرا میشه حتی بهتر از هر دو کنسول،منتها فعلا چون هایپ هر دو کنسول داغه همه دارن روی کنسولا مانوور میدن و چیزی از پی سی نمیگن...
زمان همه چیز رو مشخص میکنه...

من مثل روز برام روشنه که دمو روی پی سی به بهترین نحو اجرا میشه حتی بهتر از هر دو کنسول،منتها فعلا چون هایپ هر دو کنسول داغه همه دارن روی کنسولا مانوور میدن و چیزی از پی سی نمیگن...
زمان همه چیز رو مشخص میکنه...

مسلما روی PC با SSD NVMe و کارت گرافیک High End از کنسول بهتر اجرا میشه ، فقط اینی که توی چین نشون دادن روی PC نبوده ، اما معنیش اصلا این نیست که روی PC اجرا نمیشه !

مسلما روی PC با SSD NVMe و کارت گرافیک High End از کنسول بهتر اجرا میشه ، فقط اینی که توی چین نشون دادن روی PC نبوده ، اما معنیش اصلا این نیست که روی PC اجرا نمیشه !
اون که اصلا صحتش معلوم نیست
وقتی دمو رو به صورت رسمی برای pc بدن میشه بررسی کامل انجام داد که پرفورمنس چطوریه

البته اگه شما خبر رو بخونی میبینی اشاره کرده که اساس صحبتشون حرفی هست که نماینده اپیک تو اون ویدئو به یکی از سوالا می ده نه چیزی که داخل لپتاپ هست. در واقع ادعا می کنن اینا دو تا قضیه جداس و تناقضی با حرف سوینی نداره...
منبع همون ویدیو تو دفتر epic که mp4 رو اجرا میکرد تو دقیقه 53 میگن به چینی یه همچین حرفی زده...بعد هم ویدیو رو پاک کردن:
https://www.bilibili.com/video/BV1kK411W7fK
اگه درست ترجمه شده باشه کاملا معلوم بود داره ...شعر میگه این دمو رو سی پیو و جی پی یو موبایل غیر ممکنه:
اینم جواب ceo epic که داره میگه من به چینی حرف نمیزنم

اینم جالبه:

منبع همون ویدیو تو دفتر epic که mp4 رو اجرا میکرد تو دقیقه 53 میگن به چینی یه همچین حرفی زده...بعد هم ویدیو رو پاک کردن:
https://www.bilibili.com/video/BV1kK411W7fK
اگه درست ترجمه شده باشه کاملا معلوم بود داره ...شعر میگه این دمو رو سی پیو و جی پی یو موبایل غیر ممکنه:
اینم جواب ceo epic که داره میگه من به چینی حرف نمیزنم

اینم جالبه:
خب دیگه تفره رفته از جواب دادن. به جای اینکه بگه نه همچین چیزی نبوده گفته من چینی حرف نمی زنم :D
اینکه رو جی پی یو موبایل هم غیر قابل اجراست فکتیه که از جانب جناب عالی صادر شده و منبع دیگه ای نداره :-"
خلاصه اینکه بالاخره جریان چیه تا چند ماه دیگه حداکثر معلوم می شه...

• Like
Reactions: g4mer and Sobhan_23
خب دیگه تفره رفته از جواب دادن. به جای اینکه بگه نه همچین چیزی نبوده گفته من چینی حرف نمی زنم :D
اینکه رو جی پی یو موبایل هم غیر قابل اجراست فکتیه که از جانب جناب عالی صادر شده و منبع دیگه ای نداره :-"
خلاصه اینکه بالاخره جریان چیه تا چند ماه دیگه حداکثر معلوم می شه...
اقا حالت خوبه؟
اصلا اون منبع چینیت کو؟
اصلا اول ثابت کن یه گاگولی یه همچین حرفی زده اگه منظوت اون مشنگیه که داشت دمو mp4 رو به خورد ملت میداد که الان منبعش نیست تازه اگرم بود انگلیسی نبود!!!! باید یه چیزی باشه که یارو بیاد تکذیب کنه!!
اینجا داره ماجرا لپ تاپ 2070 رو مسخره میکنه:

143231

آخرین ویرایش:
اقا حالت خوبه؟
اصلا اون منبع چینیت کو؟
اصلا اول ثابت کن یه گاگولی یه همچین حرفی زده اگه منظوت اون مشنگیه که داشت دمو mp4 رو به خورد ملت میداد که الان منبعش نیست تازه اگرم بود انگلیسی نبود!!!!

View attachment 143231
چک آپ قبلیم که دکتر گفت سالم سالمم. شما چطوری؟ :D عیدت مبارک هموطن :D
منبع چینی رو که ویدئوش رو پاک کردن شما گوگل کن ببین شاید یوتیوب یا جایی گیر آوردی. اما اینکه رو چه حسابی می گم همون لینک خبری بالا همچین ادعایی کرده حالا شما اگه خیلی مسلط به زبان چینی هستی می تونی بهشون ایمیل بدی با ترجمه خودت و بگی دقیقا چی گفته تا اونام خبرشون رو آپدیت رو کنن.

در مورد عکسی هم که گذاشتی نفهمیدم ربطش چیه دقیقا؟ خیلی سوینی رو دوست داری همینطوری هر چی توییت می کنه اسکرین شات می گیری می فرستی همه جا؟ :D

در ضمن منم خیلی مشتاقم بدونم منبع حرف شما که رو لپتاپ غیر قابل اجراست رو بدونم :D تو اپیک آدم داری نکنه شیطون؟ :-":D

• Like
  • Smile
منبع چینی رو که ویدئوش رو پاک کردن شما گوگل کن ببین شاید یوتیوب یا جایی گیر آوردی. اما اینکه رو چه حسابی می گم همون لینک خبری بالا همچین ادعایی کرده حالا شما اگه خیلی مسلط به زبان چینی هستی می تونی بهشون ایمیل بدی با ترجمه خودت و بگی دقیقا چی گفته تا اونام خبرشون رو آپدیت رو کنن.

در مورد عکسی هم که گذاشتی نفهمیدم ربطش چیه دقیقا؟ خیلی سوینی رو دوست داری همینطوری هر چی توییت می کنه اسکرین شات می گیری می فرستی همه جا؟ :D
اقا داره مسخره میکنه ماجرا لپ تاپ رو ...برو یه لیوان اب یح بخور بعد فیلتر شکن رو روشن کن توییت ظاهر میشه: تجربه نشون داده شماها جدیدا به رندوم گای تو فروم چینی علاقه پیدا کردین....یاد ملا نصردین افتادم میگفت اینجا مرکزه زمینه...هرکی میگفته نه میگفت ثابت کن...
Tim Sweeney
@TimSweeneyEpic

Replying to
@Mert_Turkey_35
The are running a VIDEO PLAYER on that laptop, playing a video of Unreal Engine 5 running on a PlayStation 5.

Grinning face

در ضمن منم خیلی مشتاقم بدونم منبع حرف شما که رو لپتاپ غیر قابل اجراست رو بدونم :D تو اپیک آدم داری نکنه شیطون؟ :-":D
آقا طرفی که اون دمو رو ساخته اصلا برای PC نساختش. میگه این دمو روی PS5 اجرا شده و اون لپتاپ هم فقط داشته ویدئو پخش میکرده. واقعا جای بحث میمونه؟

UE5 هم انجینی هست که مولتی پلتفورمه و بعدا بازیهای اکس باکس و 5 و PC باهاش ساخته میشه. ولی اون دمو رو 5 اجرا شده. من واقعا نمیفمم چرا این موضوع اینقدر کش پیدا میکنه

اینم سینماتوگرافی نسل بعدی هم برای بازی و هم برای سینما. موتور استفاده شده unreal engine 4 بدون ray trace.
View attachment 143227
View attachment 143226

View attachment 143228
آنریل کی انقدر قوی دسترسی ابزار کار قوی داده که انقدر راحت و فوق العاده خروجی میده تو سینما
آنریل توی بخش گیم یه ابزار جدا نشدنی و مهم تو صنعت گیم هست که از این به بعد قرار همین کار رو تو سینما بکنه و چه افزایش ارزش سهامی پیدا میکنه تا چند سال دیگه :|

اقا داره مسخره میکنه ماجرا لپ تاپ رو ...برو یه لیوان اب یح بخور بعد فیلتر شکن رو روشن کن توییت ظاهر میشه: تجربه نشون داده شماها جدیدا به رندوم گای تو فروم چینی علاقه پیدا کردین
Tim Sweeney
@TimSweeneyEpic

Replying to
@Mert_Turkey_35
The are running a VIDEO PLAYER on that laptop, playing a video of Unreal Engine 5 running on a PlayStation 5.

Grinning face
برادر من شما گویا خوب نخوندی حرف من رو. یه بار دیگه بخون.
اگه حرفی موند باز بگو در خدمت هستم :D
پ. ن: آب یخ رو هم خودت نوش جان کن از گوشات بخار داره می زنه بیرون :-"

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Smile

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or