Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

همچین میگن Starwars 1313 انگار Open World هستش ! یه بازی فول اسکریپت شده که هیچ گونه آزادی عملی تقریبا توش نداری ، صرفا بخاطر همین هم تونستن انقد رو گرافیکش کار کنن ، و گرنه اگه بخواد یه محیط در حد C2 داشته باشه UE3 نهایتا یه خرده از گیرز 3 بهتر عمل کنه ( که محیط اونم تازه از C2 کوچکتر بود ! )

بیخیال بابا..! الان Crysis 2 محیطش Open World بود..؟
بعد خواهشا بازی PC زو با کنسول مقایسه نکنید که به جزء خنده چیز دیگری نداره..؟

crysis-2.jpg

crybugs3 معروفه که دیگه توصیف نمیخواد.از کیفیت بد برگ گیاهای رو دیوار تا دو شقه بودن سنگ های بزرگ داخل بازی تازه اونم با پچ دایرکس 11 و تکسچر بالا مثلا بازی داره رو حالت ultra اجرا میشه.
حالا بحث گرافیک جدا یه فکری به حال هوش مصنوعی بازی جدیدتون بکنید که مثل 2 نشه .طرف مثلا وایساده داخل برجک دیدبانی از پشت میخوای غافل گیرش کنی فاصله هم نزدیکه هر چی میپری پشت سرش پایین برج داره مسلسل کار میکنه نارنجک رد و بدل میشه جنگ تمام عیاره یارو برای خودش عین عروسک وایساده انگار نه انگار پشتش داره تیر اندازی میشه یا صدا میاد.

حالا بحث گرافیک جدا یه فکری به حال هوش مصنوعی بازی جدیدتون بکنید که مثل 2 نشه .طرف مثلا وایساده داخل برجک دیدبانی از پشت میخوای غافل گیرش کنی فاصله هم نزدیکه هر چی میپری پشت سرش پایین برج داره مسلسل کار میکنه نارنجک رد و بدل میشه جنگ تمام عیاره یارو برای خودش عین عروسک وایساده انگار نه انگار پشتش داره تیر اندازی میشه یا صدا میاد.
هوش مصنوعی هم که این نسل کلا ضعفش همه گیر بود !!
به نظرم بهترین هوش مصنوعی این نسل واسه هیلو بود !!
گیرز با اون گیرز بودنش lambent اندازه دایناسور پست یه دونه گلدون مثلا کاور میگرفت :p
از دو کیلومتری میتونستی با شاتگان بزنیش !!!!!!!!
انچارتد هم همینطور !

بنظرم تا هر كدوم از دو موتور نمايشي رو در غالب يك بازي نبينيم يا به بيان بهتر لمس نكنيم نميشه با قاطعيت در مورد برتري هر كدوم بر ديگري نظر داد اما چيزي كه مهمه اينه كه ميشه پيشبيني كرد كه هر دو به بهترين نحو ميتونن directx 11 رو به نمايش در بيارن.
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]

من اگه سازنده موتور باشم و توی یه نسل 2 تا انجین بسازم و در نهایت توی 4 تا بازی هم از انجینم استفاده نکنن . برام کمی از فحش ناموس نداره

حتما انجینت مضخرفه که اینجوری میشه دیگه. هی بیا مصاحبه کن و نوشابه و هایپ و رد بول و خرس گنده برای موتورت باز کن :-|

هوش مصنوعی هم که این نسل کلا ضعفش همه گیر بود !!
به نظرم بهترین هوش مصنوعی این نسل واسه هیلو بود !!
گیرز با اون گیرز بودنش lambent اندازه دایناسور پست یه دونه گلدون مثلا کاور میگرفت :p
از دو کیلومتری میتونستی با شاتگان بزنیش !!!!!!!!
انچارتد هم همینطور !

بهترین هوش مصنوعی داخل این نسل geow یک داشت اونم مال نسخهpc فقط نه مال کنسولش.

بهترین جاییش هم که متوجه این موضوع میشدی موقعی بود که با اون جونور بزرگ کور روبرور میشدی .هم بو میکشید هم خوب صدای پا رو میفهمید.

تک تیراندازها هم معرکه بود هوش مصنوعیشون داخل بازی.نسخه های 2 و3 رو کنسول کمتر بودن حیف که دیگه ماکرو نداد برای pc.

کلا چند تا بازی معدود هوش مصنوعیشون رو pc بیشتر بود ولی دیگه کرایسیز2 افتضاح بود حتی رو pc .

دوستان این بنده خدا حرف از موتور گرافیکی زده. دیگه چرا پای باگ و هوش مصنوعی رو میکشید وسط؟

باگ دار بودن دلیلش کم کار کردن رو دیباگ بازی، کمبود وقت و کمبود تستر هست نه موتور گرافیکی. با خود UE3 هم میشه باگ دار ترین بازی ممکن رو ساخت.
ضعف هوش مصنوعی هم برمیگرده به ضعف برنامه نویس هایی که دستورالعمل های هوش مصنوعی رو مینویسن. باز هم ربطی به موتور گرافیکی نداره.

رند !!! نه داداش شما مثل اینکه ریاضیت خیلی قویه .

از کی تا حالا 3.9 شده ، 3 ؟ اصلا به من بگو ببینم 3.9 با UE4 چه تفاوتی داره ؟ میتونی بگی ؟
دوست گرامی از براکت استفاده کردی که به این کشف کوانتومی رسیدی؟
یا مثلا فروش یه کارت گرافیک قدرتمند مثل Gtx 680 رو با یه گرافیک ضعیف مثل 8800 مقایسه کنی
خب معلومه امار فروش و سهم بیشتری از بازار دست 8800 هست
کمر دنیای سخت افزار با این سخن شکست.
عزیم قربانت شوم همون ۸۸۰۰ چه سری GT چه Ultra در دوران خودشون یکه تازی می کردن. حالا اومدی با VGA شونصد نسل بعد از خودش مقایسه می کنی؟

بیخیال بابا..! الان Crysis 2 محیطش Open World بود..؟
نگرفتی ! میگم همچی از گرافیک Starwars تعریف می کنن که یادشون میره کاملا اسکریپت شدست ، به علاوه کرایسیس 2 سندباکس بود با محیطی نسبتا زیادی بزرگ :دی

بعد خواهشا بازی PC زو با کنسول مقایسه نکنید که به جزء خنده چیز دیگری نداره..؟
الترجم :دی

اتفاقا به خودم مربوطه چون خبر رو خودم گذاشتم و فکر نمیکنم سایت مال تو باشه که باب کمالات میگشایی.
دوما اینکه این بحث شروع می شد چه این تیتر چه تیتر دیگه
سوما اینکه سعی میکنم با لحن بچه گانه ای باهات حرف بزنم چون قادر به درک حرف های بزرگسالانه نیستی
چهارما هم سعی کن مودب باشی و احترام به بزرگتر رو یاد بگیری

1 - شما خبر رو گذاشتی و طبق قوانین سایت موظفی که درست خبر رو منتقل کنی ، پس مجبوری تیتر خبر رو هم درست انتخاب کنی ؛ به خودت هم مربوط نیست چون سایت تو نیست . نقیض این هم نمیشه سایت من نیست ، دو زار میشستی ریاضی می خوندی منطق هم یاد می گرفتی .
2- ROFLMAO
3- wait 'till I give a damn

آخرین ویرایش:
- شما خبر رو گذاشتی و طبق قوانین سایت موظفی که درست خبر رو منتقل کنی ، پس مجبوری تیتر خبر رو هم درست انتخاب کنی ؛ به خودت هم مربوط نیست چون سایت تو نیست . نقیض این هم نمیشه سایت من نیست ، دو زار میشستی ریاضی می خوندی منطق هم یاد می گرفتی .
2- ROFLMAO
3- wait 'till I give a damn
ببین برادر من، یه نگاه به اینجا بنداز و بعد تیربارتو بکش بیرون و تیربارون کن:
هر جای خبر بد منتقل شده بگو (مشکل با تیتر هست) و برای تاکید بیشتر باز هم میگم و دیروز هم از دبیر تحریریه پرسیدم و گفتن تیترت شاید تنش ایجاد کنه اما موردی نداره و اونی که خبر میذاره به خودش مربوطه که چه تیتری انتخاب میکنه.
بچه ها هم همه با جنبه هستن و حد و حدود خودشونو رعایت میکنن و دارن خیلی خوب بحث میکنن
در نهایت هم بگم من بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکنی ریاضی خوندم.رشته-م هم ریاضیه پس خواهشا حرف از منطق نزن و اول ببین جریان چیه.
موفق باشی

من نمی فهمم جدیدا معیار و ملاک های امتیاز دهی عوض شده یا به نفرین گرفتار شدیم که اینجوری نظر میدیم ؟!
دوستان، عزیزان، از کی تا حالا موتور بهتر شده گرافیک بهتر ؟!
این وسط نقش انعطاف پذیری و راحتی کار واسه بازی ساز کجاست اونوقت؟

با این تفکری که کرایتک در ساخت موتور CE داره، عمرا بتونه حتی نسل بعد هم جایی در بازار فروش موتورهای بازی سازی داشته باشه، البته از حرف زدنشون هم کاملا مشخصه که همین رویه نسل حاضر رو میخوان ادامه بدن و دلشون رو به بنچمارک و این جور مضخرفات خوش کنن!

پ.ن: به تیتر خبر اینقد گیر ندین، مشکل خاصی نداره

ببین برادر من، یه نگاه به اینجا بنداز و بعد تیربارتو بکش بیرون و تیربارون کن:

هر جای خبر بد منتقل شده بگو (مشکل با تیتر هست) و برای تاکید بیشتر باز هم میگم و دیروز هم از دبیر تحریریه پرسیدم و گفتن تیترت شاید تنش ایجاد کنه اما موردی نداره و اونی که خبر میذاره به خودش مربوطه که چه تیتری انتخاب میکنه.
بچه ها هم همه با جنبه هستن و حد و حدود خودشونو رعایت میکنن و دارن خیلی خوب بحث میکنن
در نهایت هم بگم من بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکنی ریاضی خوندم.رشته-م هم ریاضیه پس خواهشا حرف از منطق نزن و اول ببین جریان چیه.
موفق باشی

عنوان خبر لازم نیست حتما ترجمه کلمه به کلمه منبع باشد ولی باید طوری باشد که اصل خبر را در یک جمله خلاصه کند.

این چیزی که شما نوشتی خیلی تیتر Offensive تریه و معنی رو تا حدودی عوض می کنه ، مشکل اینجاست که شما نخواستی قبول بکنی و گرنه من خصومت شخصی ندارم با کسی .

crysis-2.jpg

crybugs3 معروفه که دیگه توصیف نمیخواد.از کیفیت بد برگ گیاهای رو دیوار تا دو شقه بودن سنگ های بزرگ داخل بازی تازه اونم با پچ دایرکس 11 و تکسچر بالا مثلا بازی داره رو حالت ultra اجرا میشه.

حرفت در مورد pc درسته . منم متعجبم که چرا روی pc اینطور شده ! اما همین صحنه که شروع ( یادم نیست کدوم مرحله بود ! ) یه مرحله جدیده ( که از ساختمون میری پایین و ... ) روی کنسول خیلی باکیفیت تر ساخته و پرداخته شده و کیفیت بافتهاش خیلی خیلی بالاست .

---------- نوشته در 07:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:02 PM ارسال شده بود ----------

عزیز کمی اطلاعاتت رو بیشتر کن، هر Engine ای خودش رو آپدیت می کنه، چیز رایجی هست همون ce هم N بار خودش رو آپدیت کرده.

Unreal Engine - Wikipedia, the free encyclopedia

شما اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد بیا اینجا باهم بحث می کنیم

واقعا که رویی داری ها !

اول که گفتی من گفتم UE 3 . بعد از منبع که بهت نشون دادم . یه توجیح جدید اوردی و الانم !!!!! اخه این چه ربطی به اصل موضوع داره ؟ من خودم تو همین فروم مقال 30 موتور برتر بازی سازی رو نوشتم و از تمام اینهایی که شما داری به من لینک میدی باخبرم .

منتها نکته اینجاست که شما فکر میکنی تفاوت خیلی خیلی زیادی بین UE3.9 و 4 وجود داره که من کاملا مخالفم و معتقدم که این 2 تا یکی هستن .

سخت افزار که نیست ، بین این نسل با نسل بعدیش کلی اختلاف کارایی و... باشه . نرم افزاره و تفاوتش هم کدهای بهینه شده جدیدی هست که برای تطابق بیشتر نرم افزار با سخت افزار های جدید یا بهینه تر شدن موتور یا اضافه کردن تکنیک جدید به موتور و... به یک موتور قدیمی اضافه میشه و به روز میشه . جهش خاصی نداره که فکر کنی بین نسخه UE3.9 که ( در حال حاضر STAR WARS 1313 رو دارن باهاش یسازن ) و نسخه UE4 که دموی مخصوص این موتور توی همین بخش اخبار هم هست ، وجود داره .

بحث سر این موضوع اختلاف این دو تا ورژن بود . پس لطفا توجیح نکن و بحث رو به حاشیه نکشون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or