Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

انریل 4 رسما واسه نسل بعد معرفی شده
ولی کرایتک هنوز چیز رسمی به عنوان انجین نسل بعد ارائه نداده !!
دوستان چطور پیش پیش میگن انریل 4 بهتره و انعطاف پذیر تره و نمیدونم فلان تره؟
شاید کرایتک یه کاری کنه کار کردن با انجینش خیلی منعطف تر و راحت تر بشه ! :cheesygri
------------
در ثانی فعلا مسئله قدرت هست، دوستان زود محبوبیت و پرطرفدار تر بودن و عامه پسند تر بودن انریل رو دلیل برتری قدرتی میدونن؟ :cheesygri

الآن بحث اینکه کی میتونه با انجین بازی بسازه که نیست :d بحث قوی تر بودنه که فعلا Crysis 2 تونسته CE3 رو از خیلی جهات ثابت کنه !

چی را تونسته ثابت کنه ؟! الان کرایسیس 2 روی کنسول اخر سال از مراسم vga حتی کانید هم نشد ! همین سال پیش بازیه u3 و rage و ........ازش بیشتر تعریف شد .
منابع تخصصی مثل df هم که گرافیک rage یا gears3 را خیلی بیشتر ازش تحویل گرفته !
همه دارن اشتباه میکنن ؟! اگه منظورت پلتفورم pc هست که خودت میدونی مثلا اپیک اصلا زوم زیادی این نسل روی pc نداشت اگه میخواست زوم کنه مطمئنا خیلی بهتر میتونست ! همین Star Wars 1313 مگه با ue3 ساخته نشده ؟! پلتفورمش هم pc هست همین نمایشگاه مگه بیشتر از crysis3 که با ce3 ساخته شده بیشتر تحویل گرفته نشد از لحاظ گرافیکی و بیشتر آوارد نگرفت ؟! اگه کرایتک میتونست همین نمایشگاه ثابت میکرد دیگه !! چرا نتونست ؟! حالا بماند که ue4 میبود :دی

دیگه امیر علی نمیشه اینا را دبه دراورد!؟:دی

آخرین ویرایش:
این حرف که هیچ حرفی برای گفتن نداره ؟! کاملا عجیب شتاب زده و جاه طلبانه بود ................. :confused:
مطمئن این موتور چیز از لحاظ بصری کم نداره ولی به هیچ وج انعطاف که موتور UT میده نمیده به بازی ساز ..............
البته خودشم اشاره کرده یعنی کلا به درد همین میخور بس ....

به هیچ وجه این حرف رو نزده ! شوربختانه این حرف رو مترجم خبر زده...
فقط گفته که u3 چیزی که نسل بعد رو بیشتر از cry engine 3 سورپرایز کنه نداره. یه انجین استاندارد که توقعات مشخص نسل بعد رو برآورده میکنه.

بحث قوی تر بودنه که فعلا Crysis 2 تونسته CE3 رو از خیلی جهات ثابت کنه !
آره از لحاظ افت فریم، باگ خیلی خوب تونست ثابت کنه دمش گرم : دی.

فقط گفته که u3 چیزی که نسل بعد رو بیشتر از cry engine 3 سورپرایز کنه نداره. یه انجین استاندارد که توقعات مشخص نسل بعد رو برآورده میکنه.
من آخرشم نفهمیدم CE3 دقیقن چی داره که باعث میشه نسل بعد سورپرایز بشیم؟ :دی؟
هرچی که تا الان نشون دادن رو UE هم به خوبی از پسش بر اومده و حتا بهتر . . .
همین الان بازی هایی که بر پایه DX11 هستند و خب در سطح C2 هم بودن کم نیستند. من که نمیتونم بفهمم دقیقن کجا این آقا منظورش بوده :|.
خوابش میگیره آدم از دست این جوات :|.
حداقل نمیکنه بیاد یک نمایش حسابی از موتورش بده ملت خوف کنند الان همه تو کف همون تک دمویی هستند که Epic اومد با UE4 نشون داد. اون بهتر بود یا صورت جوش جوش شده ای که Crytek نشون داد؟
موتوری که هنوز نتونسته به یک ثبات روی کنسول های نسل حاضر برسه و بازی ای رو ارائه بوده که از لحاظ بصری و تکنیکی در یک سطح باشند قراره تو نسل بعد چه سورپرایزی بکنه من نمیدونم :دی.

یک نسل کامل CE2 و CE3 با هم شکست خوردن و هیچکی حاضر نشد بابت این موتور ها پولش رو دور بریزه حالا گیر دادن به نسل بعد..! نسل بعد هم همین بساطه..

وقتی CE3 تو این نسل نمیتونه کاری بکنه نسل بعد میخواد کجا رو بگیره..؟

این همه C2 کردین آخرش بازی های مثل BF3 و SW1313 و WD و... اومدن باد CE3 رو خوابوندن..

جوای برای یرلی :

هر وقت cryengine3 شما تونست با UE3 که باهاش Star Wars 1313 ساختن و متاسفانه یا خوشبختانه از شما که این همه به cryengine3 میبالید بیشتر آوارد گرافیکی گرفت بیا انجین خودت را با نسخه ue4 مقایسه کن :lol:

حالا شما فرض کنید که همین Star Wars 1313 با UE4 ساخته میشد رسما CE3 .................. :lol:

الان این مثال بود زدی ؟! مثلا الان ue3 چینی هست و ce3 جنس امریکایی ؟! مثلا قیمت اینها را در نظر نمیگیری ؟ یا مثلا الان اینهمه سازنده که از ea گرفته تا .............پولشون به ue3 میرسه تا لایسنس کنن و جنس چینی میخرند ؟
ما نتیجه میگیریم که برزگترین عناوین این نسل که از bioshock گرفته تا masseffect و batman و.....همگی با جنس چینی ساخته شدند ;;) عجب سازنده های بیچاره ای بودند که پولشون نرسید تا این گنجینه کرایتک را لایسنس کنند :>

کرایتک هر وقت بلد شد یه انجین بسازه که دیگران هم بلد باشند باهاش بازی بسازند اونوقت میتونه ادعا کنه .

آخ آخ آخ !!! ظاهرا نسل بعد هم همه میرن انجینه چینی میخرن بازم یرلی چرند میفرمایند که جنس ما امریکایی خودتون را اماده کنید برای اینده :lol:

بعد شما میتونید این هرچیز را برامون جدا کنید تا بدونیم وقتی چه چیزهایی بیشتر فروش دارند خوب هستند و برعکسش بد هستند ؟!
الان با نظریه شما هرچیزی زیاد بفروشه جنس چینی هست ! مگر اینکه این جنس چینی را فقط جناب شما بتونید تشخیص بدید! و ما ازش غافل باشیم ؟!

اینا رو ول کن فرخ اما
واسه Rage متاسفم :(=))

بابا هردوشون خوب هستن الان مثلا یکی یکذره بهتر از اون یکی باشه چی به شما میرسه.بازیساز ها به جای اینکه به دنبال توسعه بیشتر داستان و خلاقیت باشن چسبیدن به گرافیک ول نمی کنن
بیشتر از نصف بازی هایی که این نسل ازشون لذت بردم از هیچ کدوم از این دو موتور نبوده

چی را تونسته ثابت کنه ؟! الان کرایسیس 2 روی کنسول اخر سال از مراسم vga حتی کانید هم نشد ! همین سال پیش بازیه u3 و rage و ........ازش بیشتر تعریف شد .
همه دارن اشتباه میکنن ؟! اگه منظورت پلتفورم pc هست که خودت میدونی مثلا اپیک اصلا زوم زیادی این نسل روی pc نداشت اگه میخواست زوم کنه مطمئنا خیلی بهتر میتونست ! همین Star Wars 1313 مگه با ue3 ساخته نشده ؟! پلتفورمش هم pc هست همین نمایشگاه مگه بیشتر از
از کدوم همه حرف میزنی فرخ؟ همون همه c2 رو در زمان عرضه بهترین گرافیک کنسولی دونستن؟ حالا چون کرایسیس2 تو VGA کاندید نشد یعنی کشک؟ الان فرضاً چون killzone 3 تو VGA کاندید نشد یعنی گرافیکش خوب نبود ؟؟ infamous 2 چی ؟ اصلاً خود GEOW 3 که با UE 3 ساخته شد چی؟! ( حالا بگذریم از اینکه در VGA غیر uncharted 3 که حقش بود ، چه عناوینی کاندید بهترین گرافیکی کنسولی شدن !) الان از لحاظ زمانی هم بخوایم حساب کنیم از نظر اکثریت سایت ها این 3تا بازی در زمان عرضه بیشترین تعریف و تمجید ها رو از آن خودشون کردن : uncahrted 3 ، Rage ،Crysis 2 . که مسلماً u3 در رأس قرار داره ، خوب عنوان دیگه ای اومده رو دست این سه تا که ما بی خبریم؟

همین اپیک با UE3 چند ماه بعد عرضه کرایسیس 2 میاد GEOW 3 میده بیرون خوب آخرش چی شد؟ چندتا سایت بهترین گرافیک کنسولی دونستنش؟ بیخیال فرخ . . .
crysis3 که با ce3 ساخته شده بیشتر تحویل گرفته نشد از لحاظ گرافیکی و بیشتر آوارد نگرفت ؟! اگه کرایتک میتونست همین نمایشگاه ثابت میکرد دیگه !! چرا نتونست ؟! حالا بماند که ue4 میبود
یعنی تو فک کردی SW 1313 رو کنسول های این نسلم اجرا میشه؟ اومدی یه عنوان نسل بعدی با کرایسیس 3 ای مقایسه میکنی که بر اساس سخت افزار های این نسل ساخته شده !!! حالا چون کرایسیس 3 یه نسخه pc هم داره یعنی قابل قیاس با یه عنوان نسل بعده ؟!!!!!

آخرین ویرایش:
الآن بحث اینکه کی میتونه با انجین بازی بسازه که نیست :d بحث قوی تر بودنه که فعلا Crysis 2 تونسته CE3 رو از خیلی جهات ثابت کنه !
قوی تر بودن یه موتور به تعداد افکت نیست. موتور خیلی از شرکت های کوچیک روسی و لهستانی هم خیلی افکت و به قول معروف "گرافیک" دارن (استاکر و ویچر و اینا)، ولی از لحاظ آپتیمایز زیر خط فقرن.
موتوری قویه که: 1. آپتیمایز و بهینه باشه 2. کار باهاش راحت و بی دردسر باشه 3. استاندارد و همه گیر بشه
حالا شاید CE همه این مشخصات رو داشته باشه، ولی فعلا طبق چیزی که تو این نسل دیدیم UE 3 بدون هیچ حرف و حدیثی قوی ترین موتور این نسل بوده.

قوی تر بودن یه موتور به تعداد افکت نیست. موتور خیلی از شرکت های کوچیک روسی و لهستانی هم خیلی افکت و به قول معروف "گرافیک" دارن (استاکر و ویچر و اینا)، ولی از لحاظ آپتیمایز زیر خط فقرن.
موتوری قویه که: 1. آپتیمایز و بهینه باشه 2. کار باهاش راحت و بی دردسر باشه 3. استاندارد و همه گیر بشه
حالا شاید CE همه این مشخصات رو داشته باشه، ولی فعلا طبق چیزی که تو این نسل دیدیم UE 3 بدون هیچ حرف و حدیثی قوی ترین موتور این نسل بوده.
درسته کرایسیس یک تا مدت ها روی PC های های اند هم درست اجرا نمی شد ولی سخت افزارهای امروزی الان می تونن براحتی شماره یک و وارهد رو با 60 فریم اجرا کنن
از همون اولم کرایتک گفته بود که کرایسیس به نسل بعد تعلق داره. کرایسیس دو دیگه این شکلی نبود و با بهترین کیفیت با یه سیستم نه چندان گرون روی DX9 اجرا میشد و هیچ مدل لگ و افت فریمی نداشت.
از نظر تکنیکی واقعا کرایتک حرف اول رو میزنه. جواد هم بیراه نگفته چون خیلی از افکت هایی که توی انریل 4 معرفی شده و روش مانور دادن قبلا توسط کرایتک روی کرای انجین وجود داشته و UE4 نسبت به CE3 وِیژگی جدید و خارق العاده ای نداره
به شخصه کرای انجین رو ترجیح میدم و کلا از رنگ و لعاب بازی هایی که با این موتور ساخته میشه بیشتر خوشم میاد ولی از طرفی آنریل به عنوان یه موتور غربی و محبوبیت بالاش بین استدیوی بازی سازی غربی و البته راحتی کار باهاش بهترین موتور از این نظر به حساب میاد.
یکی از آرزوهای من اینه که کرای انجین رو بدن دست ناتی داگ که یه آنچارتد باهاش بسازه :دی هنر ناتی داگ توی برنامه نویسی و استفاده از نهایت قدرت این موتور و افکت های سینمایی که احتمالا بهش اضافه می کنه و به همه اینا ساخت بازی به شکل انحصاری و direct to metal واسه پلتفرم سونی رو اضافه کنید ببینید چی میشه :دی

رند !!! نه داداش شما مثل اینکه ریاضیت خیلی قویه .
از کی تا حالا 3.9 شده ، 3 ؟ اصلا به من بگو ببینم 3.9 با UE4 چه تفاوتی داره ؟ میتونی بگی ؟

:|

Anyway ، نسل بعد CE بسیار موفق تر عمــــل میکُنه ، فقط صبر کُنید و تماشا کنید.

همه دارن اشتباه میکنن ؟! اگه منظورت پلتفورم pc هست که خودت میدونی مثلا اپیک اصلا زوم زیادی این نسل روی pc نداشت اگه میخواست زوم کنه مطمئنا خیلی بهتر میتونست ! همین Star Wars 1313 مگه با ue3 ساخته نشده ؟! پلتفورمش هم pc هست همین نمایشگاه مگه بیشتر از crysis3 که با ce3 ساخته شده بیشتر تحویل گرفته نشد از لحاظ گرافیکی و بیشتر آوارد نگرفت ؟! اگه کرایتک میتونست همین نمایشگاه ثابت میکرد دیگه !! چرا نتونست ؟! حالا بماند که ue4 میبود :biggrin1:

دیگه امیر علی نمیشه اینا را دبه دراورد!؟:biggrin1:

فرخ میدونی که Star Wars 1313 عملا ربطی به کُنسول های این نسل نداره و مُقایسش با عنوانی مثل C3 که یه عنوان مالتی پلتفُرم برای این نسل هست کاری بَس بیهـــوده و خنده آور تشریف داره؟!

=-=-=-=

در این که UE3 موتور قدرتمندی هست و کار کردن باهاش راحت تر از CE3 هست هیچ شکی نیست ولی شمایی که از افت فریم C2 شکوه و گلایه داری ، تشریف ببر بازیهایی که با UE3 ساخته شدن رو هم یه بررسی بفرما ! مشکل اُفت فریم هنگام ورود به مُحیط جدید بسیار بسیار مشمئز کننده و روی مُخ هست + عدم توانایی این موتور در به تصویر کشیدن درست و حسابی ِ رنگهای مختلف که به وضوح در بازیهای ساخته شده با این موتور قابل مشاهده بوده.حالا اینکه Crytek بازار یابی درست نداشته ، یا موتورش پیچیده بوده و ... دلیل نمیشه که حرفای Cevat رو به سُخره بگیریم ، ایشون گفتن چیزایی که UE4 معرفی کرده ، توی CE3 هم قبلا معرفی شدن و سورپرایزی برای ما نداشته ، که خُب درست هم گفته !

پ ن : متاسفانه یا خوشبختانه قضیه ی طرفداری از UE3 توی بازی سنتر به همون زنجیره ی " انحصاری-Gears-Microsoft " مربوطه :|

رند !!! نه داداش شما مثل اینکه ریاضیت خیلی قویه .

از کی تا حالا 3.9 شده ، 3 ؟ اصلا به من بگو ببینم 3.9 با UE4 چه تفاوتی داره ؟ میتونی بگی ؟
خیلی ها میگن بین CE3 و CE2 تفاوت در حد یک اسمه . اما از نظر فنی خیلی بیشتر از یه اسمه .

این 3.9 هم هیچ تفاوتی با 4 نداره و به فرض اینکه UE 4 معرفی شده فکر نکن که زمین تا اسمون با UE 3.9 متفاوته . شما میتونی بری یه بار دیگه تریلر انونس UE4 و تریلر انونس STAR WAR 1313 رو ببینی و تفاوت دقیق هر دو تا رو از لحاظ بصری به من و بقیه دوستان بگی تا همه متوجه این تفاوت بشن .

عزیز کمی اطلاعاتت رو بیشتر کن، هر Engine ای خودش رو آپدیت می کنه، چیز رایجی هست همون ce هم N بار خودش رو آپدیت کرده.

Unreal Engine - Wikipedia, the free encyclopedia

شما اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد بیا اینجا باهم بحث می کنیم

همچین میگن Starwars 1313 انگار Open World هستش ! یه بازی فول اسکریپت شده که هیچ گونه آزادی عملی تقریبا توش نداری ، صرفا بخاطر همین هم تونستن انقد رو گرافیکش کار کنن ، و گرنه اگه بخواد یه محیط در حد C2 داشته باشه UE3 نهایتا یه خرده از گیرز 3 بهتر عمل کنه ( که محیط اونم تازه از C2 کوچکتر بود ! )

تیتر خبر هم اشتباه زده این رفیق زیر بار نمیره . این که " ما رو غافلگیر نکردند " چه ربطی داره به " حرفی جلو ما نخواهند داشت " ؟

من نمیدونم چطور دلت میاد CE3 رو با موتور های روسی و شرقی مقایسه کنی ولی به هر حال ، CE3 بیشتر بخاطر این الان تو این نسل از لحاظ محبوبیت بین استودیوها عقب تره چون برای CE2 کرایتک اشتباه پیش بینی کرد ، یه انجین PC Only نوشت که برای کنسول ها اصلا بهینه نبود و نمیارزید کسی باهاش برای کنسول بازی بسازه ، و اومد با عرضه کردن CE3 تو اواخر این نسل کاری کرد که اقلا تو برنامه های نسل بعدی جا داشته باشه ؛ CE3 اگه جای CE2 عرضه شده بود با امکانات روز اون موقع ، به راحتی با UE3 رقابت می کرد .

ببین،
اصلا تیتر من اشتباه (هر چند بازم به خودم مربوطه)،
ولی یادم باشه از این به بعد تیتر رو درست انتخاب کنم چون کاربرا به تیتر توجه دارن نه خبر

اولا به خودت مربوط نیست چون تو سایت خودت خبر نمیزاری ! دوما تیتر اشتباه خیلی از بحث ها رو هدایت می کنه ؛ الان همه بخاطر این تیتر دارن Offensive بحث می کنن ، سوما سعی کن درست صحبت کنی ، چون من همیشه انقد خوش اخلاق نیستم .

آخرین ویرایش:
تیتر خبر هم اشتباه زده این رفیق زیر بار نمیره . این که " ما رو غافلگیر نکردند " چه ربطی داره به " حرفی جلو ما نخواهند داشت " ؟
ببین،
اصلا تیتر من اشتباه (هر چند بازم به خودم مربوطه)،
ولی یادم باشه از این به بعد تیتر رو درست انتخاب کنم چون کاربرا به تیتر توجه دارن نه خبر
اولا به خودت مربوط نیست چون تو سایت خودت خبر نمیزاری ! دوما تیتر اشتباه خیلی از بحث ها رو هدایت می کنه ؛ الان همه بخاطر این تیتر دارن Offensive بحث می کنن ، سوما سعی کن درست صحبت کنی ، چون من همیشه انقد خوش اخلاق نیستم .
اتفاقا به خودم مربوطه چون خبر رو خودم گذاشتم و فکر نمیکنم سایت مال تو باشه که باب کمالات میگشایی.
دوما اینکه این بحث شروع می شد چه این تیتر چه تیتر دیگه
سوما اینکه سعی میکنم با لحن بچه گانه ای باهات حرف بزنم چون قادر به درک حرف های بزرگسالانه نیستی
چهارما هم سعی کن مودب باشی و احترام به بزرگتر رو یاد بگیری
خوش باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or