Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

Starwars 1313 رو با ue3 می سازن

شما لطف کن یک سرچ توی گوگل بکن بعد پست بده که نصف تاپیک برای اصلاح غلط های شما هدر ندره.

کی گفتم UE 3 ؟ با UE 4 ساخته میشه . خوب بخون .

این هم منبع " Star Wars 1313 - Wikipedia, the free encyclopedia

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

با کدوم کنسول 60 فریم و Full HD تصویر میگیرد شما ؟!!

نوشتم که اصلاح شد . 30 فریم .

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

خوبی؟
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 1"]
[TR="bgcolor: #F0F0F0"]
[TD]Engine[/TD]
[TD]Unreal Engine 3.9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

رندش کردی شده 4؟؟؟!!!!!

کرگردان بازی رو اگر قبول داشته باشد، گفتن که با UE3 ساخته میشه. مارک رین ام تائید کرده وحتی گفتن UE3 به اندازی قوی هست که میتونه واسه ساختن بازی نسل بعدی ام توسط بازیسازاها بکار گرفته بشه. البته اگر مارک رین رو قبول داشته باشد.
یه جوری بنویسید که نیاز به اصلاح کردن نداشته باشه. 4 نفر که نمیدونن براش تووهم ایجاد میشه :دی.

cryengine 3 که از 2 هم بدتر شد رسما کنسولیزه شده رفته همین الانشم crysis warhead از نمایش های crysis 3 بهتره حالا نمایش های unreal 4 که بماند هر کی یکم اطلاعات داشته باشه دیده چقدر سرتر از cryengine 3 هست

اما اگه قرار باشه cryteck هم یه انجین کاملا نسل بعدی بسازه احتمالش هست که از 4 بهتر بشه

منظور همونه برادر من. بدتر از اینم میتونه باشه
حالا چه به طور مستقیم و یا چه به صراط غیر مستقیم داره میگه اون در مقابل ما حرفی نداره.;)

He’s saying that everything Unreal Engine 4 can do is unsurprising, given the natural way game development is heading
. He’s saying more that it was easy to predict.

خوبی؟

رندش کردی شده 4؟؟؟!!!!!

رند !!! نه داداش شما مثل اینکه ریاضیت خیلی قویه .

از کی تا حالا 3.9 شده ، 3 ؟ اصلا به من بگو ببینم 3.9 با UE4 چه تفاوتی داره ؟ میتونی بگی ؟
خیلی ها میگن بین CE3 و CE2 تفاوت در حد یک اسمه . اما از نظر فنی خیلی بیشتر از یه اسمه .

این 3.9 هم هیچ تفاوتی با 4 نداره و به فرض اینکه UE 4 معرفی شده فکر نکن که زمین تا اسمون با UE 3.9 متفاوته . شما میتونی بری یه بار دیگه تریلر انونس UE4 و تریلر انونس STAR WAR 1313 رو ببینی و تفاوت دقیق هر دو تا رو از لحاظ بصری به من و بقیه دوستان بگی تا همه متوجه این تفاوت بشن .

در این که ایشون و خدمه‌شون زیاد چرند میگن شکی نیست. جوجه رو ام اخر پائیز میشمارن. ببینیم بازار و مصرف کنندگان انجین کدوم یکی از این دو انجین رو Forever Alone میکنن مثل Cryengine 2.

He’s saying that everything Unreal Engine 4 can do is unsurprising, given the natural way game development is heading
. He’s saying more that it was easy to predict.
این الان چیه؟ تو منبع که نمیبینم.
نمیدونم مشکلت با تیتر خبر چیه اما اگر چیز دیگه ای هم میگذاشتم، این بحثا توی این تاپیک باز هم پیش میومد.
============================
پ.ن: اینو تو قسمت کامنت ها نوشته. اونم وظیفه اونی که خبر میذاره نیست که بره هر چی توی کامنت ها دید رو بذاره

شما که اون کامنت رو گذاشتی، اینم ببینی بد نیست. اونجا تیتر خبر گفته UE4 ما رو سورپرایز نکرد . اینم این کامنت رو داده:
Man, he totally comes across as a smug a**hole, that thinks he’s some kind of person that’s better than everyone else just because his company made a game engine.
میبینی؟ همه نظرات راجع به این خبر یکسانه هست حالا چه تیتر خبر این باشه یا چیز دیگه ای باشه

آخرین ویرایش:
این الان چیه؟ تو منبع که نمیبینم.
نمیدونم مشکلت با تیتر خبر چیه اما اگر چیز دیگه ای هم میگذاشتم، این بحثا توی این تاپیک باز هم پیش میومد.
============================
پ.ن: اینو تو قسمت کامنت ها نوشته. اونم وظیفه اونی که خبر میذاره نیست که بره هر چی توی کامنت ها دید رو بذاره

مگه من گفتم این از منبع خبره ؟ این یکی از کامنت هایی بود که پای خبر گذاشته بودن و دقیقا همون چیزی بود که من اینجا میخواستم بگم. چیزی که شما برداشت کردی از تیتر خبر ،مشخص میکنه که قصد داشتی باهاش خبرت رو داغ تر جلوه بدی و منم میخواستم این رو گوشزد کنم به دیگران !

مگه من گفتم این از منبع خبره ؟ این یکی از کامنت هایی بود که پای خبر گذاشته بودن و دقیقا همون چیزی بود که من اینجا میخواستم بگم. چیزی که شما برداشت کردی از تیتر خبر ،مشخص میکنه که قصد داشتی باهاش خبرت رو داغ تر جلوه بدی و منم میخواستم این رو گوشزد کنم به دیگران !
ببین،
اولا اینکه بقیه نیازی به گوشزد تو ندارن و کارشون رو انجام میدن.
دوما تیتر رو هم اونی که خبر رو میذاره انتخاب میکنه و کاملا سلیقه ای هست و به بقیه هم ربطی نداره که تیتر رو چی میذاره.
سوما خوشحال میشم دفعه بعد خودت با گذاشتن یه خبر در این مورد به بقیه گوشزد کنی.
و چهارما، نقل و قول از قوانین بخش خبر گذاری از نوید:
عنوان خبر لازم نیست حتما ترجمه کلمه به کلمه منبع باشد ولی باید طوری باشد که اصل خبر را در یک جمله خلاصه کند.
دیگه نیازی به ادامه بحث نمیبینم. اگر مشکلی باشه، دبیر تحریریه و ناظمین حتما گوشزد خواهند کرد.
موفق باشی
از دوستان بابت این بحث پیش و پا افتاده عذر خواهی میکنم

هر وقت CE بالای 50 درصد بازار انجین رو دستش گرفت، میتونه این حرفو بزنه. وگرنه حکم کسی رو داره که یه گوشه افتاده خودشو به در و دیوار میکوبه...

مثل این میمونه مثلا فروش جنس های اشغال چینی رو با امریکایی مقایسه کنی
خب معلومه جنس چینی بیشتر فروش میکنه =))

یا مثلا فروش یه کارت گرافیک قدرتمند مثل Gtx 680 رو با یه گرافیک ضعیف مثل 8800 مقایسه کنی
خب معلومه امار فروش و سهم بیشتری از بازار دست 8800 هست
-----------

هر چیزی سهم بیشتری در بازار داشته باشه دلیل بر خوب بودنش نیس
نمونش Call of duty
=))
---
فعلا بعد از 5 سال هنوز تو کف Crysis 1 بمونید تا بعد ...!

جوای برای یرلی :

هر وقت cryengine3 شما تونست با UE3 که باهاش Star Wars 1313 ساختن و متاسفانه یا خوشبختانه از شما که این همه به cryengine3 میبالید بیشتر آوارد گرافیکی گرفت بیا انجین خودت را با نسخه ue4 مقایسه کن :lol:

حالا شما فرض کنید که همین Star Wars 1313 با UE4 ساخته میشد رسما CE3 .................. :lol:

مثل این میمونه مثلا فروش جنس های اشغال چینی رو با امریکایی مقایسه کنی
خب معلومه جنس چینی بیشتر فروش میکنه =))
الان این مثال بود زدی ؟! مثلا الان ue3 چینی هست و ce3 جنس امریکایی ؟! مثلا قیمت اینها را در نظر نمیگیری ؟ یا مثلا الان اینهمه سازنده که از ea گرفته تا .............پولشون به ue3 میرسه تا لایسنس کنن و جنس چینی میخرند ؟
ما نتیجه میگیریم که برزگترین عناوین این نسل که از bioshock گرفته تا masseffect و batman و.....همگی با جنس چینی ساخته شدند ;;) عجب سازنده های بیچاره ای بودند که پولشون نرسید تا این گنجینه کرایتک را لایسنس کنند :>

کرایتک هر وقت بلد شد یه انجین بسازه که دیگران هم بلد باشند باهاش بازی بسازند اونوقت میتونه ادعا کنه .

آخ آخ آخ !!! ظاهرا نسل بعد هم همه میرن انجینه چینی میخرن بازم یرلی چرند میفرمایند که جنس ما امریکایی خودتون را اماده کنید برای اینده :lol:

هر چیزی سهم بیشتری در بازار داشته باشه دلیل بر خوب بودنش نیس

بعد شما میتونید این هرچیز را برامون جدا کنید تا بدونیم وقتی چه چیزهایی بیشتر فروش دارند خوب هستند و برعکسش بد هستند ؟!
الان با نظریه شما هرچیزی زیاد بفروشه جنس چینی هست ! مگر اینکه این جنس چینی را فقط جناب شما بتونید تشخیص بدید! و ما ازش غافل باشیم ؟!

آخرین ویرایش:
جوای برای یرلی :

هر وقت cryengine3 شما تونست با UE3 که باهاش Star Wars 1313 ساختن و متاسفانه یا خوشبختانه از شما که این همه به cryengine3 میبالید بیشتر آوارد گرافیکی گرفت بیا انجین خودت را با نسخه ue4 مقایسه کن :lol:

حالا شما فرض کنید که همین Star Wars 1313 با UE4 ساخته میشد رسما CE3 .................. :lol:

الان این مثال بود زدی ؟! مثلا الان ue3 چینی هست و ce3 جنس امریکایی ؟! مثلا قیمت اینها را در نظر نمیگیری ؟ یا مثلا الان اینهمه سازنده که از ea گرفته تا .............پولشون به ue3 میرسه تا لایسنس کنن و جنس چینی میخرند ؟
ما نتیجه میگیریم که برزگترین عناوین این نسل که از bioshock گرفته تا masseffect و batman و.....همگی با جنس چینی ساخته شدند ;;) عجب سازنده های بیچاره ای بودند که پولشون نرسید تا این گنجینه کرایتک را لایسنس کنند :>

کرایتک هر وقت بلد شد یه انجین بسازه که دیگران هم بلد باشند باهاش بازی بسازند اونوقت میتونه ادعا کنه .

آخ آخ آخ !!! ظاهرا نسل بعد هم همه میرن انجینه چینی میخرن بازم یرلی چرند میفرمایند که جنس ما امریکایی خودتون را اماده کنید برای اینده :lol:

الآن بحث اینکه کی میتونه با انجین بازی بسازه که نیست :d بحث قوی تر بودنه که فعلا Crysis 2 تونسته CE3 رو از خیلی جهات ثابت کنه !

این حرف که هیچ حرفی برای گفتن نداره ؟! کاملا عجیب شتاب زده و جاه طلبانه بود ................. :confused:
مطمئن این موتور چیز از لحاظ بصری کم نداره ولی به هیچ وج انعطاف که موتور UT میده نمیده به بازی ساز ..............
البته خودشم اشاره کرده یعنی کلا به درد همین میخور بس ....
مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or