Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

30 فریم خوبه ؟ من دقیقا فریم بازی یادم نیست ! اما شما درست میگید و من اصلاح میکنم . 30 فریم در ثانیه .
بله 30 فریم.هرچند که بازم ثابت نبود و به شدت افت فریم داشت.
من از از pc حرفی نزدم . من منظورم روی کنسول بود .
خب اگر منظورتون روی کنسول بود،همونطور که اشاره کردم کرایسس 30 فریم بود.پس نتیجه میگیریم که این پست شما کلا اشتباه بود.
کاملا هم درست میگه یرلی ! نمونه اش هم تفاوت کیفیت CRYSIS 2 و بازی ( انحصاری ) GEARS OF WAR 3 هست .
روی تلویزیون 40 اینچ FULL HD کیفیت بافتها و تکسچر ها ت بازی CRYSIS 2 خارقالعاده هست و ادم واقعا مبهوت این کیفیت بالا با نرخ فریم بسیار عالی 60 فریم و نرمی فوق العاده ای روبرو میشه .

Crysis 2 رو با CE3 ساختن. فریم بازی هم 30 هست. Geow 3 هم با UE3 ساخته شده ! کلا عجب پستی بود ! سرتاپاش پر اشکال

=================

در هر حال از CE حمایت کامل میشه :d

روزه فشار اورده دیگه :d ولی جدا مطمئنی که نسخه crysis 2 با ce 3 ساخته شد ؟ یا با نسخه ارتقا یافته cry engine 2 ساخته شده ؟

کاملا هم درست میگه یرلی ! نمونه اش هم تفاوت کیفیت CRYSIS 2 و بازی ( انحصاری ) GEARS OF WAR 3 هست .
روی تلویزیون 40 اینچ FULL HD کیفیت بافتها و تکسچر ها ت بازی CRYSIS 2 خارقالعاده هست و ادم واقعا مبهوت این کیفیت بالا با نرخ فریم بسیار عالی 60 فریم و نرمی فوق العاده ای روبرو میشه .

تازه CRYSIS 2 رو با CRYENGIN 3 نساختن . حلاا فکرشون کنید خودتون .

اتفاقا کرای انجین 3 ایجاد شد محض نشون دادن قدرت کرایسیس2 روی کنسول !!!
وگرنه کرای انجین 2 رو که 15 تا کنسول هم نمیتونستن پردازشش کنن !! :d

دیگه آدم چی بگه آخه؟ :دی؟
نه جدی چی بگه، بازی ساختن نه گیم پلی داره نه داستان داره نه گرافیک درست حسابی داره هیچی نداره بعد هنوزم دارن کلاس میزارن :دی.
بابا روتون رو عشقه.
نگین سنگ پای قزوین از این به بعد بگین روی جوات :|.

روزه فشار اورده دیگه
yahoo_4.gif
ولی جدا مطمئنی که نسخه crysis 2 با ce 3 ساخته شد ؟ یا با نسخه ارتقا یافته cry engine 2 ساخته شده ؟
تفاوت CE2 و CE3 فقط در این بود که CE3 قابلیت اجرا روی کنسول هارو داشت ولی CE2 نداشت.
تنها دلیلی هم که Crytek زحمت کشید اسم 3 گذاشت رو اون این بود که برسه به UE3 از لحاظ اسمی همین . . .
وگرنه CE3 هیچ قابلیت اضافه تری نداره :دی.
Crysis Warhead که با CE2 عرضه شد تمام افکت هایی که توی Crysis 2 بود رو داشت حتا بهترش رو . . .

نه جدی چی بگه، بازی ساختن نه گیم پلی داره نه داستان داره نه گرافیک درست حسابی داره هیچی نداره بعد هنوزم دارن کلاس میزارن
چون GIF گذاشتن ممنوعه خودت یه GIF خوشگل واسه خودت بزار :دی گیم پلی و داستان و اینا رو میگیم سلیقه ای ولی گرافیک که دیگه سلیقه ای نمیشه :دی حالا مثلا بگیم گرافیک X از Y بهتره میشه نظر شخصی ولی اینکه بگیم Crysis 2 گرافیک درست نداره از اون حرفهایی هست که فقط از تو بر میاد :دی اگه قرار باشه یه نکته برجسته در مورد Crysis 2 بگیم، بدون شک گرافیکش هست که خب اینم ترکوندی :دی

وقتی اخبار حساسی مثل این رو میذارید دیگه نمک نریزید توش !:d این تیتر خبره :
unreal 4 doesn't surprise us
خب کجا گفته که هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت ؟
منظور همونه برادر من. بدتر از اینم میتونه باشه
حالا چه به طور مستقیم و یا چه به صراط غیر مستقیم داره میگه اون در مقابل ما حرفی نداره.;)

وعده دیدار ما، نسل بعد تو همین بخش خبر:دی البته واسه بعضیا، بعد از ریلیز Crysis3;;)
چون GIF گذاشتن ممنوعه خودت یه GIF خوشگل واسه خودت بزار
biggrin1.gif
گیم پلی و داستان و اینا رو میگیم سلیقه ای ولی گرافیک که دیگه سلیقه ای نمیشه
biggrin1.gif
حالا مثلا بگیم گرافیک X از Y بهتره میشه نظر شخصی ولی اینکه بگیم Crysis 2 گرافیک درست نداره از اون حرفهایی هست که فقط از تو بر میاد
biggrin1.gif
اگه قرار باشه یه نکته برجسته در مورد Crysis 2 بگیم، بدون شک گرافیکش هست که خب اینم ترکوندی
biggrin1.gif
نه دیگه تو نمیدونی! تیر میزدی جاش رو دیوار نمیموند! به اینم مگه میگن گرفیک درست حسابی؟:-/
وگرنه CE3 هیچ قابلیت اضافه تری نداره
biggrin1.gif
.
Crysis Warhead که با CE2 عرضه شد تمام افکت هایی که توی Crysis 2 بود رو داشت حتا بهترش رو . . .
میشه لطف کتی در مورد چیزی که نمیدونی حرف نزنی؟:-/

وقتی اخبار حساسی مثل این رو میذارید دیگه نمک نریزید توش !:d این تیتر خبره :
unreal 4 doesn't surprise us
خب کجا گفته که هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت ؟
عزیز یکی از اصول خبر گذاری این هست که تیتر کوتاه و در بردارنده‌ی خبر باشه، لازم نیست عین منبع ترجمه بشه!
جفتشون پیش موتور بتل فیلد هیچن
BF3 هم همچین چیز خفنی نبود که بگیم بالاترین گرافیک رو داره!

جفتشون پیش موتور بتل فیلد هیچن

:d=))
اخ خدا مردم از خنده . تو این شب قدر ما رو اینقدر نخندون .

ببین قدرت اصلی CRY ENGINE 3 رو که با RYSE و CRYSIS 3 خواهید دید .
قدرت صالی UNREAL ENGINE 4 روهم با بازی جدید STAR WARS 1313 خواهید دید .

واقعا بتل // فیلد سوسک میشه در مقابل این بازی ها و این موتورها .

:d=))
اخ خدا مردم از خنده . تو این شب قدر ما رو اینقدر نخندون .

ببین قدرت اصلی CRY ENGINE 3 رو که با RYSE و CRYSIS 3 خواهید دید .
قدرت صالی UNREAL ENGINE 4 روهم با بازی جدید STAR WARS 1313 خواهید دید .

واقعا بتل // فیلد سوسک میشه در مقابل این بازی ها و این موتورها .

Starwars 1313 رو با ue3 می سازن

شما لطف کن یک سرچ توی گوگل بکن بعد پست بده که نصف تاپیک برای اصلاح غلط های شما هدر ندره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or