Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
1.چرا چنین خزعبلاتی باید خونده بشه:-"
2.چرا چنین خزعبلاتی باید گوش داده بشه:-"
3. چرا چنین خزعبلاتی باید ری اکت ، به اصطلاح نقد و بحثی در موردش بشه:-"
4.چرا دیگه صحبت در مورد این خزعبلات باید دیده و دنبال بشه دیگه:-"
چرا؟
پایین بودن سطح عمومی آموزش و آشنا نشدن ماها با میلیارد ها موضوع مفید تر و جذاب تر...

1.چرا چنین خزعبلاتی باید خونده بشه:-"
2.چرا چنین خزعبلاتی باید گوش داده بشه:-"
3. چرا چنین خزعبلاتی باید ری اکت ، به اصطلاح نقد و بحثی در موردش بشه:-"
4.چرا دیگه صحبت در مورد این خزعبلات باید دیده و دنبال بشه دیگه:-"
بابا داریوش پتانسیل اینو داشت که یکی از بهترین رپرای ما باشه :دی آلبوم سرباز صفرشو گوش بدی اصن تعجب میکنی که چه استعدادی بود
کاری که اعتیاد با یه آدم میتونه کنه واقعا حد و مرز نداره...

این حرفتون خیلی متناقض بود، وقتی EA چنین طرفداران ایسیس طوری داره اصلا چطور منحل شه در وهله اول؟ منیجرشم که مثل اون خدا بیامرز نیست دلش بشکنه بره اینا بمونن منحل شه ما با اینا دربیفتیم
چاره کار فقط و فقط اینه از همین الان باید رو اورد به گزینه لایت وپن.
دقت کنید EA از استدیو منفور MEK بشدت میترسه برای همین دلیل که با وپن علیه شون فعال بودن
باید با آتش رفت با آتش جنگید
دقیقا مثل و بدتر از این گروه باید باهاشون تا کرد که دقیقا هم یعنی این خودشون بودن شک.نجه میکردن مثل آب خوردن آدم میکشطن و...
روشهایی که زمان قاجار و صفویه برای آشپزی استفاده میکردنو باید حتما مرور کنیم. مثلا یه روش آشپزی جالبی بود مبدعش فتحعلیشاه بود یه بابایی رو سرخ کرد خیلی دوست دارم صدای ضجه های جاج های محترمو تو یه مسابقه آشپزی که از این روش استفاده شه بشنوم، شما چی؟
خودمونو گول نزنیم راک استار و عزرائیل هیچ کاری نمیکنن. تنها گزینه سریع چند هزار تا لایت وپن از نوع اتوماتیکه یه طوری تهیه شه و بیاد داخل (جای استارلینک پول بذارن برای این گزینه) همینکه توزیع شه و shooting هوایی یه دقیقه شه عین سیل گیمرهای منفعل میان وسط و ظرف یه روز ماجرا تمومه و به اون لحظات جذاب آشپزی میرسیم

پ.ن: با توجه به ادامه execution های EA من حرفمو مبنی بر کورت عادلانه اینا پس میگیرم. سبک ترین پانیشمنت شون باید خورده شدن توسط ماهی های پیرانا و ببر تاسمانی باشه.
اون MEK که ازش نام بردی روی دیگه سکه ای هست که یه طرفش EA ه.درسته افراد آرمانخواهی هم توشون بودن و مورد خشونت هم قرار گرفتن.در واقع یکی از بزرگترین جنایات علیه گیمرها در تاریخ معاصر ما عمدتا در حق اون ها صورت گرفت.ولی اونقدر مسیر رو بد انتخاب کردن(بدترینش همدستی با متجاوز) که عملا حمایت عمومی رو از دست دادن و تبدیل شدن به منفورترین مخالفین EA.در ضمن یه نوندونی واسه EA درست کردن که به اون بهانه تا میتونه وحشی گری کنه.(البته مطمئنا بدون اون بهانه هم وحشی گری میکرد.ولی میشد بهتر جلوش رو گرفت در اون برحه زمانی خاص و کمی کنترلش کرد).
اگه بپرسی پس دقیقا چیکار باید کرد،واقعا جواب صریح و کوتاهی ندارم.(و فکر میکنم هیچکس نداره).بن بست س یاسی معنیش همینه.
عصبانیت و خشمت رو کاملا درک میکنم.ولی واقعا شک دارم لایت وپن بتونه اکثریت خاموش و یا خاکستری رو وادار به کار جدی و مهمی بکنه.تازه اگر باعث نشه یه عده دیگه هم ساکت و گوشه گیر بشن و کنار بکشن.

پ.ن: فکر میکنم بوی تعفن و نکبت و پلیدی این ها حتی مردار خوار ها رو هم دور کنه ازشون و موجودی نخواد خودش رو کثیف کنه باهاشون.اینها رو به نام هر جانوری خطاب کنی،به اون موجود ظلم کردی.Demon هستن واقعا.

اون MEK که ازش نام بردی روی دیگه سکه ای هست که یه طرفش EA ه.درسته افراد آرمانخواهی هم توشون بودن و مورد خشونت هم قرار گرفتن.در واقع یکی از بزرگترین جنایات علیه گیمرها در تاریخ معاصر ما عمدتا در حق اون ها صورت گرفت.ولی اونقدر مسیر رو بد انتخاب کردن(بدترینش همدستی با متجاوز) که عملا حمایت عمومی رو از دست دادن و تبدیل شدن به منفورترین مخالفین EA.در ضمن یه نوندونی واسه EA درست کردن که به اون بهانه تا میتونه وحشی گری کنه.(البته مطمئنا بدون اون بهانه هم وحشی گری میکرد.ولی میشد بهتر جلوش رو گرفت در اون برحه زمانی خاص و کمی کنترلش کرد).
اگه بپرسی پس دقیقا چیکار باید کرد،واقعا جواب صریح و کوتاهی ندارم.(و فکر میکنم هیچکس نداره).بن بست س یاسی معنیش همینه.
عصبانیت و خشمت رو کاملا درک میکنم.ولی واقعا شک دارم لایت وپن بتونه اکثریت خاموش و یا خاکستری رو وادار به کار جدی و مهمی بکنه.تازه اگر باعث نشه یه عده دیگه هم ساکت و گوشه گیر بشن و کنار بکشن.

پ.ن: فکر میکنم بوی تعفن و نکبت و پلیدی این ها حتی مردار خوار ها رو هم دور کنه ازشون و موجودی نخواد خودش رو کثیف کنه باهاشون.اینها رو به نام هر جانوری خطاب کنی،به اون موجود ظلم کردی.Demon هستن واقعا.
اشتباهتون همینجاس فکر میکنید این روش جواب نمیده اولا، دوما فقط ‌و فقط سناریو شکستش (احتمال زیر پنج درصد) رو میبینید تو تهران مثلا چند هزار نفر تو بین خیل گیمرا لایت وپن مخفیانه داشته باشن بزنن غیر اینه هی جمعیتای گیمرای خاکستری زیاد میشه؟؟؟ دقت کن معلوم نیست که وپن داره نداره تو دقایق اولم خیلی جاها رو میشه بگیرن اصلا
این چیزیه که EA میخواید باور کنید ۲۰۰۹ هم تو‌ نت یادمه یه عده میگفتن راهش اینه که سریع میر... گفت نه بدون خشونت و RP هم همینطور و... حتی میر گفت آخرش آپرایزینگ برای نون میشه که شد و نتیجه گندیم بود که خودش و RP زدن حرکت رو سمت وپن نبردن عمه منم البته میتونست بفهمه EA مجنون و لوناتیک شده و ظرف یه دهه گیمرا برای نون میریزن

درمورد MEK یه نظر فوق نامحبوب بدم
به نظر من از اینا شیطان سازی شد و سندباد اعظم فعلی در اکثر موارد مخالفای درون سیستمی/افرادی که احتمال میداد در آینده مو دماغش شن (خصوصا مورد دوم) به روش ژوزف استالین تصفیه میکرد مینداخت گردن اینا (اصولا روشهای حوکومتی سندباد بزرگ کپی برابر استالین بوده و هست-تا جایی که گویا تو محافل خصوصی تو رو خودشم گفتن یا به گوشش رسوندن که تو یه سخنرانی گفت من مثل استالین فلان نمیکنم که تو اون موردم اتفاقا مثل اون مرحوم عمل میکنه)
اگه یه دنیای موازی باشه اینا سندبادها رو شکست دادن مطمئنم وضعمون این نیست
عقلانیت بیشتری تو رابطه با دنیا دارن نشون دادن
این ورژن الانمون بدترین حالت ممکن هست
در بصترد بودن سرکرده هاشون البته شکی نیست و خودمم ازشون متنفرم
اما حقیقت اینه و اینکه بیفتن جون اینا مثل خودشون با آیات ق تال باهاشون تا میکنن بدون شوخی و کاری میکنن میو میو کنن

عصبانیم همه هستن ولی کلا راه همونه
و بعدش همه شونو ببریم یه باغ وحش پر حیوانات خطرناک وحشی برای پذیرایی از حیوانات گرسنه و کلید اون باغ وحشم شخصا بدید من قورت بدم:دی

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Tatsumaru
در این مورد مخالفم ضمنا
بد هستن اما نه در این حد فضایی.
این توصیف سندبادهاس خصوصا اون گنده هاشون که به اسم م ت حوکومتی با سن دایناسور پادشاهی میکنن و اصلا نمیشه بهشون چیزی گفت
اینا باز چهار تا نشان از عقلانیت آدم توشون میبینه
حتی تو جریان جنگم می بینم والا عراق اینجا رو میگرفت میخواست چیکار کنه که سندبادها نکردن کشورمون رسما شده عشرت کده عراقیا الان
میگرفت احتمالا بعد سریع راک استار احساس خطر میکرد به خاطر territory expansion وسیعش و سریع با همکاری امثال بختیا ر و عوامل تو میلیتاری و... میریختن برمیگشتن سر مرزای اصلی و عراقم با یه سرنگو نی سندباد اول خر و ساکت میکردن
اصلا به نظرم پلن راک استار اولش این بوده بعد سندبادها پشت پرده به رابرت مک فارلین اینا پیغام پسغام دادن و جریان همکاریشون تو زدن اوسیراک و پیدا کنید پرتغال فر‌وش را.

• Poker Face
Reactions: Tatsumaru
اینجا کسی هست راجع به مهاجرت تحصیلی بتونم سوال بپرسم ؟
اون تاپیک خودش یکساله آپ نشده گفتم اینجا بگم
کسایی که الان خارج هستن خصوصا آلمان یا کانادا ممنون میشم بگن
من اروپا رو اطلاعات چندانی ندارم، ولی آمریکای شمالی رو میتونم کمک کنم.
در وصف آیلتس، نمی دونم اطلاع دارید یا نه اما TOFEL و GRE هم از چند وقت پیش توی ایران برگزار نمی شن.
البته من سایت سنجش رو دسترسی ندارم ببینم خبر آیلتس راسته یا نه. TOFEL رو نمی دونم ولی GRE کماکان برگزار نمی شه.
البته سازمان سنجش فقط یکی از برگزار کنندگان آیلتس اه، بقیه کماکان برگزار می کنن.
فکر کنم منظورت برگزار نشدن توسط سنجش بود. درسته؟ چون من الان سایت ETS رو چک کردم. تافل و GRE جفتشون ایران برگزار میشه. (حداقل این چیزیه که سایتش میگه) تافل رو دیدم در ماه‌های پیش رو سنتر سنجش برگزار میکنه.
1673502573112.png 1673502632373.png

آخرین ویرایش:
دیروز با یکی از بچه ها تو وارزون بودیم اهل ارومیه بود همراه با یک عرب از قطر.قطریه از اونی که اهل ارومیه بود پرسید اهل کحایی طرف گفت تورکیش!!!!بعنی ترک های ایران خودشون رو ایرانی نمیدونن؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
کاش برگردیم به همون دورانی که 100 صفحه در مورد ریزش مو حرف میزدیم:(:D
البته پستهای نوین آلبرت وسکر
و تا دلار صد هزار تومنی و قطع کامل آب و برق و گاز و اینترنت شاد و خندان از این دنیای زیبا لذت ببریم :) :دی

اینکه تحریم های خارجی اینترنت از بین بره برام عقده شده بود که هیچ وقت فکر نمی کردم اتفاق بیفته که بلاخره داره میفته

شت. این مورد هارو بلاخره آدم تا حدودی آشنا میشه تو جامعه ولی کمتر پیش میاد از نزدیک بخوای در جریان باشی.هم جنس گرا و مورد های شبیه بهش رو باز میشد باهاش کنار اومد. ولی خب اسلیو که بخواد اون طور موارد سرش پیاده بشه واقعا امکان آسیب دیدن نداره؟
رفیق بستگی داره خودش بخواهد یا اینکه مجبور بشود.حق انتخاب داشته باشد پس آسیب دیدن احتمالی رو هم باید بپذیرد.

اینکه مهاجرت رو تنها و بهترین راه حل بدونیم برای حل مشکلمون با EA، نمیدونم از کجا اومده و کدوم عزیز دل برادری اصلا اختراعش کرده.
آخه الان مگه با این وضع پاس و دلار چند درصد جوونا میتونن اصلا مهاجرت کنن.
همون زمانی که سال 2017 اینطورا من عازم بودم نصف کسایی که با من بودن تو مراحلی مثل تمکن مالی اینا نتونستن (یه دختره بود که وضع درسیشم خوب بود چند تا زبان بلد بود، کلا دخترا و زنها تو فاز مسائل مالی حسابگر نیستن بنده خدا از تمکن و هزینه ها خبر نداشت کلا فهمید تو مراحل آخر افسردگی شدید گرفت. موارد مشابه البته زیاد دیدم)
خیلیا مثل خودم برگشتن
و...
اصلا زمان مموت که دلار گرون شد سرچ کنید چقدر دانشجوی ایرانی برگشتن.

این بیشتر یه راه حل شدیدا پول محوریه و هرکسم نداشت باید در سایه سار رئیس فخیمه EA به زندگی ادامه بده چون نمیتونه راه حل نهایی و زیبا رو انجام بده!

مردای مومن برید سرچ کنید همین الان کانادا چطور ملتو ریجکت میکنه!
حتی بگم روش پولیش یه سری جزایر کارائیب پاس میفروختن که قاطی مردم سران EA هم پاس میخریدن برای پولشویی از طریق جزایر مذکور و در نتیجه از این روش زیبا (خرید پاسپورت تعدادی تپه وسط اقیانوس) هم معاف شدیم البته هست ولی در قیاس با این باید گنج قارون بزنی زمین.

نظر نامحبوب و فکت امشب اینه مهاجرت به عنوان راه حل در دسترس برای همه برای رهایی از EA فقط تا اواخر دهه شصت شمسی جواب بود که راحت هر کی راه میفتاد سرمرز و از اونجا قا چـاق تا خود آلمان و پـنـاهندگی اجتماعی و بعدشم صفا سیتی با حقوق پــنــاهندگی...
الان فوقش سرجمع تو این وانفسا فکر میکنید چقدر وضع مالیشون میکشه برن اصلا که میفرمایید فلانی گفته ای مردم (شامل صغیر و کبیر) مهاجرت نکنید (که طرفم نگفته اصلا)
همینام آخرش این میشه خیل جوونا یا ببینن نمیتون برن معتاد و افسرده شن از بیکاری
یا سر از کمپهای یونان دربیارن

پ.ن: حرفم این چند روز کلا این بود یکم فکر کنیم... بیطرفانه نگاه کنیم مشخصه حرف کی غیرواقعیه حرف کی نیست.
سلام
من نمیدونم شما چه اصراری داری که اطلاعات غلط بدی. گرون ترین حالت ممکن اپلای به کانادا رو بیاید حساب کنیم.
آزاد کردن مدرک: 100 میلیون ( با قوانین جدید از رقم جدیدش مطمئن نیستم)
سربازی: 50 میلیون
امتحان زبان: 15 میلیون
اپلای 10 دانشگاه: 1000 دلار: 30 میلیون
پول سفارت و سفر به ترکیه: 800 دلار : 24 میلیون (خیلی زیاد گرفتم)
پول سفر : 4000 دلار: 120 میلیون.
جمع: 350 میلیون = کمی بیشتر از قیمت یک پراید. یعنی شما در بدترین وضع دلار و بیشترین هزینه ممکن، با فروختن پرایدتون میتونید با یه رزومه خوب خودتونو به کانادا برسونید.
یک مورد رو البته درست گفتید. اگر به کار کردن میگین "حمالی" و منتظرید که خونه بشینید تا پول نفتتون رو براتون بریزن، مهاجرت به دردتون نمیخوره . ولی اگر به دنبال آرامش، ثبات اقتصادی و حقوق شهروندی هستید قطعا غرب چیزهای خوبی برای عرضه داره.

سلام
من نمیدونم شما چه اصراری داری که اطلاعات غلط بدی. گرون ترین حالت ممکن اپلای به کانادا رو بیاید حساب کنیم.
جمع: 350 میلیون = کمی بیشتر از قیمت یک پراید. یعنی شما در بدترین وضع دلار و بیشترین هزینه ممکن، با فروختن پرایدتون میتونید با یه رزومه خوب خودتونو به کانادا برسونید.
یک مورد رو البته درست گفتید. اگر به کار کردن میگین "حمالی" و منتظرید که خونه بشینید تا پول نفتتون رو براتون بریزن، مهاجرت به دردتون نمیخوره . ولی اگر به دنبال آرامش، ثبات اقتصادی و حقوق شهروندی هستید قطعا غرب چیزهای خوبی برای عرضه داره.
رفیق اون جایی که با پول یک پراید می‌ تواند مشاوره جهت مهاجرت به کانادا بدهد رو لطفا معرفی کنید بنده پول یک پراید دیگه هم به اون جا می دهم.نمی دونم شما کجا زندگی می کنید ولی حتی قیمت دلار رو هم اشتباه محاسبه کردید وگرنه به همین راحتی بود که نصف مردم ایران رفته بودند.

رفیق اون جایی که با پول یک پراید می‌ تواند مشاوره جهت مهاجرت به کانادا بدهد رو لطفا معرفی کنید بنده پول یک پراید دیگه هم به اون جا می دهم.نمی دونم شما کجا زندگی می کنید ولی حتی قیمت دلار رو هم اشتباه محاسبه کردید وگرنه به همین راحتی بود که نصف مردم ایران رفته بودند.
تصحیح میکنم اینطور بود کل مردم میرفتن
در اینمورد گوگل دوست خوب شماست:
photo_2023-01-08_22-21-17.jpg
شهریه ها هم میتونید سرچ بفرمایید.
منظورشون حتما فاند بوده فکر کردن به همین راحتیاس پرایدتو بفروشی بری.

حقیقت اینه پات برسه اونجا سه برابر پول یه پراید از جیبت رفته :)

پ.ن: منطق دوستان کلا انگار اینه باید حتما جزو معدود کسایی که واجد فول فاند هستن باشیم و به راه مقدس مهاجرت هم اسائه ادب نکنیم...
اینهمه آدم که نمیتونن برن چغندرن :)

نمیدونم چرا اینطوری حساب میکنید و می‌خواین درست بودن و یا غلط بودن یه امری مثل مهاجرت رو برای همه به یه شکل تو یه نسخه بپیچید.
برای هر کسی بسته به شرایط مالی ،تحصیلی، فرهنگی و اجتماعی که داره مهاجرت میتونه خوب باشه و یا بد. حالا اینکه یکی میگه مهاجرت تنها راهه و یکی میگه باید تا تهش بشینی کامنت ضد EA بذاری و به این شکل از حقوق مدنی خودت دفاع کرده باشی چون این خاک و منابعش در اصل حق تو هست هر دو اشتباه هست.
.
.
نه تنها این موضوع بلکه همه موضوعات دیگه مثل درست بودن ازدواج، درست بودن فرزند آوری و یا هر چیز دیگه رو نمیشه همه رو تو یه گروه و با یه دید قضاوت کرد.هر کس بسته به شرایط خودش باید ببینه این کار درست هست یا غلط.

سلام
رفیق قیمت یه پراید چیز کمی نیستا! کسی که ماشینش پراید باشه احتمالا اون ماشین تمام دار و ندارش و عصای دستشه.

و خب کسی که بخواد فاند بگیره، نیازمند داشتن معدل خوب و تحصیل توی دانشگاه‌های خوب ایرانه. حالا چجوری میشه توی یکی از دانشگاه‌های خوب ایران تحصیل کرد؟

مدارسی که رتبه‌های برتر کنکور ۴۰۱ توش درس خوندن:

حالا این فقط رتبه‌های تک‌رقمیه، ولی این روند همینجوری ادامه داره.

یا مثلا این آمار برای رتبه‌های زیر ۳۰۰۰:
۳۳ % قبولی‌های ریاضی ۱۴% انسانی‌ ها از منطقه ۱ تا ۶ تهران هستند و ۸۱ % از دهک ۸ تا ۱۰
۵۶ % قبولی پزشکی ازدهک ۱۰
۶۲ % قبولی کامپیوتر ازدهک ۱۰
۲۵ % کل قبولی‌ها از ۹منطقه تهران
۳۷ % از مدارس استعداد درخشان
۵۵ %ورودی فنی دانشگاه شریف ازدهک ۱۰ هستند

خلاصه اینکه اکثر این افراد یا غیرانتفاعی درس خوندن با شهریه‌های نجومی، یا اینکه تیزهوشان بودن. حالا اونایی که تیزهوشان قبول میشن از کجا میان؟ اونا هم خیلیاشون ابتدایی غیرانتفاعی بودن!

حالا این فقط بخشی از مساله هست. کسایی که اپلای میکنه، در اکثر اوقات خانواده‌هایی داشتن که شدیدا ساپورتیو بودن. خیلی سخته که تو دوران ابتدایی تا دبیرستان موفق باشی بدون اینکه خانواده‌ت واقعا حامیت باشن. و منظورم حمایت مالی نیست. حمایت روحی و عاطفی و همینطور اینکه تشویقت (و یا مجبورت) کنن به درس خوندن.

خلاصه اینکه مهاجرت از لحاظ تحصیلی خیلی سخته و برای اکثر افراد غیرممکنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or