Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
زندگی انسان در این جهان هستی کاملا پوچ هست.
زمان یک مفهوم بینهایت هست که ما در بخش بسیار کوچیکی از اون جای می گیریم. جزء در بینهایت برابر صفر اه.
دنیا یک روال ثابتی رو طی می کرد و با به وجود اومدن انسان به تباهی کشیده شد.
اشخاصی که بهشون می گن افسرده همشون در یک دسته قرار نمی گیرن و به اشتباه به یک سری برچسب افسرده می زنن. یک سری صرفا حقیقت زندگی انسان در این دنیا که جز پوچی نیست رو درک کردن و پاسخی برای اون پیدا نمی کنن چراکه پاسخی وجود نداره و حقیقت دنیا اینه.

هیچی به اندازه این كه بیای خونه، در رو باز كنی و ببینی گربه ات با چشم های خواب آلود دم در نشسته (یعنی دم در، در انتظار تو خوابش برده و وقتی میای، از سر و صدای پشت در و همچنین بو، متوجه اومدنت میشه)

و وقتی میای تو با meow های ذوق زده توأم با غُر (كه یعنی كجا بودی تنها بودم و دلم برات تنگ شد) ازت استقبال میكنه، خودشو بهت میماله و به خُر خُر میفته، و بعد خیالش راحت میشه و به بازی خودش میپردازه...

هیچی به اندازه این تجربه وقتی میای خونه، خوشحالت نمیكنه... این فقط گوشه ای از عشقی هست كه گربه بهت میده..

دوست گربه >>>>>>> دوست ادم

سیاه و بزرگه (پنتر) رو پارسال رو تراس خونه پیدا کردم، 1.5 سالشه، خاکستری راه راه و کوچیکه(تی تی) هم امسال تو باغ دوستم پیدا کردیم، 5-6 ماهشه، این دو عزیز بهترین دوست های من هستند، به معنای واقعی عاشق هم هستیم، البته داستان های خاص خودشونم دارند، مثلا هنوز جرئت نکردم جلوشون Stray رو بازی کنم چون نمیخوام تلویزیونم خط خطی شه :D
سگ > گربه

هیچی به اندازه این كه بیای خونه، در رو باز كنی و ببینی گربه ات با چشم های خواب آلود دم در نشسته (یعنی دم در، در انتظار تو خوابش برده و وقتی میای، از سر و صدای پشت در و همچنین بو، متوجه اومدنت میشه)

و وقتی میای تو با meow های ذوق زده توأم با غُر (كه یعنی كجا بودی تنها بودم و دلم برات تنگ شد) ازت استقبال میكنه، خودشو بهت میماله و به خُر خُر میفته، و بعد خیالش راحت میشه و به بازی خودش میپردازه...

هیچی به اندازه این تجربه وقتی میای خونه، خوشحالت نمیكنه... این فقط گوشه ای از عشقی هست كه گربه بهت میده..

دوست گربه >>>>>>> دوست ادم

سیاه و بزرگه (پنتر) رو پارسال رو تراس خونه پیدا کردم، 1.5 سالشه، خاکستری راه راه و کوچیکه(تی تی) هم امسال تو باغ دوستم پیدا کردیم، 5-6 ماهشه، این دو عزیز بهترین دوست های من هستند، به معنای واقعی عاشق هم هستیم، البته داستان های خاص خودشونم دارند، مثلا هنوز جرئت نکردم جلوشون Stray رو بازی کنم چون نمیخوام تلویزیونم خط خطی شه :D
اینم توله ما :))
همسر جان اینو بیشتر از من دوست داره
همین روزا باید سر به نیستش کنم ! :D

IMG_20220120_85427.jpg

آخرین ویرایش:
بعضی از آدما دوست دختر و دوست پسر دارن...
بعضیا هم حیوون خونگی دارن...

منم مشکل منتال هیلث دارم 🙄🥺

--
نمیدونم زمستون چجوریه که من همینکه شروع میشه به پوچی و افسردگی میرسم

وقتی دقیقا به روز اول فروردین که میرسیم افسردگیم خوب میشه:|

آخرین ویرایش:
یادم نیست ولی توی یکی از تاپیکا میخوندم یکی میگفت من بازی رو به خاطر گلیچ یه تروفی اپدیت نمیکنم ولی هر پنجاه دقه یبار بازی کرش میکنه و اعصابم رو خورد کرده!!! یعنی میدونه اپدیت کنه اون مشکل برطرف میشه ها ولی به خاطر تروفی کل تجربه بازی رو واسه خودش زهر مار می‌کنه. واقعا دلم به حالش سوخت خیلی گناه داشت بنده خدا.

بعضی از آدما دوست دختر و دوست پسر دارن...
بعضیا هم حیوون خونگی دارن...

منم مشکل منتال هیلث دارم 🙄🥺

--
نمیدونم زمستون چجوریه که من همینکه شروع میشه به پوچی و افسردگی میرسم

وقتی دقیقا به روز اول فروردین که میرسیم افسردگیم خوب میشه:|
اتفاقا من برعکسم هوا رو به تابستون که میشه روحیم میاد پایین و پاییز زمستون خیلی خوب میشم.
از تابستون متنفرم8-|

اتفاقا من برعکسم هوا رو به تابستون که میشه روحیم میاد پایین و پاییز زمستون خیلی خوب میشم.
از تابستون متنفرم8-|
توی زمستون بدنیا اومدی آیا:-?

منم از تابستون متنفرم8-| ینفر رو به من نشان بده که تابستون رو دوس داشته باشه🤌
البته بجز بچه مدرسه ای ها: )

اینم توله ما :))
همسر جان اینو بیشتر از من دوست داره
همین روزا باید سر به نیستش کنم ! :D

View attachment 279412
والا حق دارن هرکی باشه اینو بیشتر دوس داره :D
حیوان خانگی در آپارتمان جز هدر دادن پول سودی ندارد.
با این دیدگاه گیم بازی کردن هم جز هدر دادن پول و وقت سودی نداره حیوون خونگی برای خیلیا جزوی از اعضای خانواده هستن

والا حق دارن هرکی باشه اینو بیشتر دوس داره :D

با این دیدگاه گیم بازی کردن هم جز هدر دادن پول و وقت سودی نداره حیوون خونگی برای خیلیا جزوی از اعضای خانواده هستن
قیاس موجود زنده با یه رفتار ،قیاس مع‌الفارق هست. شما میتونی در شرایطی بازی نکنی و هزینش و وقتش رو محدود کنی ولی به حیون خانگی نمیتونی غذا ندی و وقت براش نگذاری ، میمیره

بنظرم QTE هنوزم خیلی جذابه.
و وقتی میگم جذابه قطعا منظورم به اون اندازه‌ای که نینجا بلید ازش استفاده کرد نیست! ولی بازم احساس میکنم هم بازیسازا هم پلیرا دارن یکم بی‌انصافی میکنن در حق QTE.
View attachment 279417
بستگی به هنر توسعه دهنده داره

GOW کلی QTE داشت ، پلیرها هم دوسش داشتند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or