Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
همه بازی‌های بثسدا سافتورکس هم همینطور 🤔
یوبی‌سافت مونترال هم همینطور 🤔
۳۴۳ اینداستریز هم همینطور 🤔
بایوور…
آبسیدین…

آقا شک دارم مطمئن نیستم ولی اینطور که بنظر میاد، استودیوها با تیم ثابت و همون کارگردان همشون فرمول مشخصی دارن 🤯 چطور ممکنه؟
بله زدین به هدف . در واقع اکثر بازی ها تقلیدی از بازی های راکستار و سری GTA هستند:boo:
البته Elder Scrolls یا Witcher چیزهای زیادی به بازی ها اضافه کردند و نمیتونم اینقدر بی رحم باشم:D
یا مثلا هیلو زمانی که اومد انقدر بکر بود که متای 97 گرفت.
ولی میشه گفت 99 درصد اوپن ورلد ها همون GTA هستش:))
مسئله این هستش که چجوری هر بار با یک فرمول بازی میدن و همیشه هم موفق هستش:D موفق نه فقط از لحاظ بازاری...

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
یه آنپاپیولار سنگین بگم برم.

موسیقی ژاپنی (چه راک چه پاپ و چه حتی متال) در حال حاضر بهترین موسیقی موجود هست :D

بای :-" 👋
برادر این که حق مطلقه.
یوتوب من رو نگاه کنی کل Recommend ها و Playlist هاش موسیقی ژاپنی اه.
از بند های معروفی مثل Babymetal و Maximum The Hormone گرفته تا Reol و DECO*27 و حتی گروه هایی مثل Stoic Highschool که Opening و Ending های انمیه ها رو کاور می کنن :D
کلا حق مطلقه و با اختلاف زیاد موسیقی ژاپن با بقیه موسیقی ها قابل قیاس نیست اصلا.

------
مزخرف ترین موسیقی هم K-POP اه در ضمن. مثل BTS رو می بینم کهیر می زنم :|

برادر این که حق مطلقه.
یوتوب من رو نگاه کنی کل Recommend ها و Playlist هاش موسیقی ژاپنی اه.
از بند های معروفی مثل Babymetal و Maximum The Hormone گرفته تا Reol و DECO*27 و حتی گروه هایی مثل Stoic Highschool که Opening و Ending های انمیه ها رو کاور می کنن :D
کلا حق مطلقه و با اختلاف زیاد موسیقی ژاپن با بقیه موسیقی ها قابل قیاس نیست اصلا.

------
مزخرف ترین موسیقی هم K-POP اه در ضمن. مثل BTS رو می بینم کهیر می زنم :|
اون البته بیشتر بر می گرده به اینکه شما خودت man of culture هستی :-" اگه نه تفکر اکثریت اینه که هر کس موسیقی ژاپنی (علی الخصوص جی پاپ) گوش می ده این شکلیه:

1647436625026.png
:D

موسیقی‌ ایرانی زبالس.
البته نه همه سبک موسیقی ایرانی و نه همه زمان‌ها
=========================
حالا که حرف موسیقی شد
زباله ترین موسیقی موسیقی رپ هست چه خارجی چه ایرانی (ایرانی که هیچی)

جواد یساری >>>>>>>>>>> التون جان :دی

به بازیهای انحصاری پلتفورم هولدرها ، مخصوصا به ip های بزرگ با ارفاق نمره میدن
به عنوان مثال بنظرم نه halo infinite و نه god of war ۲۰۱۸ در حد انتظار نبودن.
در god of war دیگه خبری از اون مبارزات حماسی نبود، بجاش با یه بچه پررو (بالدور) طرف بودی و تنوع باسهای بازی هم کم بود، جاش رو با ترولهای رنگی پر کرده بود.
انتظاری که من از gow در این موارد داشتم ، elden ring به خوبی از پسش براومده .
halo عملا به بازی یوبیسافتی با همون فرمول تبدیل شده و دیگه خبر از تنوع محیطی که نسخه اول شاهدش بودیم نیست. ماموریتهای جانبی بشدت تکراری هستن و چیزی به بازی اضافه نمیکنن، شخصیت پردازی هم بجز weapon بقیه چنگی به دل نمیزنن.
مورد مشهودتر gears4 و 5 با هورایزن زیرو دان بازیهای خیلی معمولی هستن با نمرهای بیش از لیاقتشون.

اون البته بیشتر بر می گرده به اینکه شما خودت man of culture هستی :-" اگه نه تفکر اکثریت اینه که هر کس موسیقی ژاپنی (علی الخصوص جی پاپ) گوش می ده این شکلیه:

View attachment 248899
:D
واقعا اکثریت این طور فکر می‌کنن؟ خب درست فکر می‌کنن:>
----
به نظرم Nier Automata بهترین ماموریت‌های فرعی رو توی بازی‌های Open world (یا sand Box) داره.

من هر دفعه دوال شاک 4 دستم می گیرم این یه نظر یادم میفته

از حیث خوش دستی، ارگونومی، کیفیت، حس دکمه زنی، تریگرهای پشتی، اندازه دکمه ها و.... با اختلاف دسته ایکس باکس وان >>> دوال شاک 4
یعنی من اون اوایل شک داشتم
ولی هر دفعه بیشتر دستم میگیرم دوال شاک 4 رو بیشتر یقین میارم
تنها چیزی که دوال شاک 4 با قاطعیت بهتره نسبت به دسته ایکس باکس، D-Pad شه که واقعا دی پد عالی ایه

متاسفانه هنوز فرصت نشده خیلی دسته دوال سنس رو امتحان کنم و یه بارم دستم به دسته ایکس باکس سریز نخورده
ولی خب فکر کنم اون دیگه این قدر اختلاف فجیع نباشه مخصوصا با هپتیک فیدبک

از حیث خوش دستی، ارگونومی، کیفیت، حس دکمه زنی، تریگرهای پشتی، اندازه دکمه ها و.... با اختلاف دسته ایکس باکس وان >>> دوال شاک 4
تنها چیزی که دوال شاک 4 با قاطعیت بهتره نسبت به دسته ایکس باکس، D-Pad شه که واقعا دی پد عالی ایه

متاسفانه هنوز فرصت نشده خیلی دسته دوال سنس رو امتحان کنم و یه بارم دستم به دسته ایکس باکس سریز نخورده
این اگر آنپاپیولار هم باشه، آپینین نیست و فکت ـه.
دسته سریز هم تقریبا هیچ فرقی با دسته وان نداره.

متاسفانه انقدر پولدار نشدم که دوال سنس رو تست کنم اما اگر گل ریزون کنید حتما تست می‌کنم و قول شرف می‌دم که بیام صادقانه بگم کدوم‌شون خوش دست تره.

این ی واقعیت عه. کلا دسته ps4 ps3 و تا مقداری ps5 در حد xbox نیستن. کیفیت ساخت داغون مخصوصا ps4 . من تو نسلش ۴ تا دسته خراب کردم تازه فایتینگ ام بازی نمیکنم . ولی دسته Xbox elite تا روز اخر سالم بود. دسته ps4 ک انگار از پلاستیک بازیافتی عه . سریع نابود میشه

• Like
حالا قسمت عجیب ماجرا اینجاست که به نظر من دی پد دسته X1 واقعا عالی بود مخصوصا برای فایتینگ. دلیلش هم این بود که یه جورایی مثل کیبورد مکانیکی انگار یه کلیدی رو باید فشار بدی ( یه صدای تق خاصی هم می ده) و خب باعث می شه فشار ناخواسته باعث ثبت دکمه اشتباه نشه. ولی خب عوضش جهت های اریبش یخورده اذیت می کرد که خب من شخصا چون بیشتر مشکلم با فشار ناخواسته دکمه ها بود خیلی راضی بودم ازش ....
البته لازم به ذکره که بعد از چند ساعت فایتینگ بازی کردن مداوم و جدی شست دستم تاول می زد معمولا به خاطر سفتی زیاد دکمه ها :-"

• Like

هوووم

من این نسل اول دسته X1 داشتم، خب نسبت به PS2 و دسته های مزخرف کامپیوتر، خیلی خیلی شاخ و عالی بود. دسته بزرگ خوش دست با کیفیت و متفاوت از نظر چینش، ولی همین بزرگی بیش از حدش باعث میشه توی همه بازی ها کارآمد نباشه دستت مخصوصا روی RB درد بگیره در استفاده طولانی ... مخصوصا برای فیفا که اصلا گزینه خوبی نیست و همیشه عذابی بود وقتی بازی می کردم. منتها وقتی PS4 خریدم دیدم دسته عجب چیزیه ... اینو میگن کنترلر، خیلی برام شبیه BataRang بتمن طراحی شده از پشت که بهش نگا میکنی و همین کوچیک تر بودنش نسبت به دسته ایکس باکس باعث شده که انگشتات برای لمس R1 و R2 زیاد کشیده نشن و کمتر درد بگیرن. من از 95 تا الان فقط یک بار دستم خراب شد اونم L2 بود که گیر میکرد با 70 تومن درستش کردم چند ماه پیش. دقیقا هفته پیش هم RS دسته ایکس باکسم دریفت پیدا کرد.

روزی که رفتم دسته ایکس باکس رو بدم تعمیر، یه دونه دسته دوال سنس خریدم (این انگار شبیه به لوگوی بتمن طراحی شده) و وااااو جدا از رنگ قشنگش، امکانات تریگر و هپیتکش، اون وزن زیاد تر و تکسچر دسته و حس تو دست گرفتنش خیلی برام بهتر از ایکس باکس بود، دکمه ها بی صدا و شیشه ای هستن که خیلی جذاب ترش کرده کنترلر رو و واقعا با دست گرفتنش و بازی کردن باهاش فهمیدم تا الان هیچ محصولی این حس عجیب رو به من نداده و هر سری برش میدارم برای گیم انگار تجربه دوباره ای رو دارم از اول حس می کنم. امروز دسته ایکس باکسم از تعمیر برگشت دستم گرفتم دیدم این چقدر سبک و بی کیفیت به نظر میرسه!

پس... برای من:

دوال سنس >>> دوال شاک >>> ایکس باکس وان

مدل های الایت و اینارو تست نکردم

موسیقی ژاپنی (چه راک چه پاپ و چه حتی متال) در حال حاضر بهترین موسیقی موجود هست :D
پست و سایکدلیک راک های جاپونی جز فوق ابر خفن ترین ها هستند :-" امبینت و نئوکلسیکال خفن هم زیاد دارند... خییییلی .. کلا جاپونی همه چیش خفنه :-"

در مورد کنترلر هم، جاگیری انالوگ های دسته پلی استیشن باعث میشه همیشه برام دوال ها >>>>>> همه باشند :-" از نظر نواوری هم انصافا کارشون درسته.. ارگونومیشون هم به شدت برام عادت شده :-"

در مورد تکراری بودن فرمول تکراری بازی های شاخص هم به نظرم مثل این میمونه از فرمول تکراری پخت و اماده کردن غذاهای شاخص و خفن یا سبک معماری در یک دوران خاص یا موارد مشابه، ایراد بگیریم :-" تازه ویدئوگیم صنعت جوونیه و به نظرم کلا چند سال هست که به پختگی رسیده(نسل هفت یا عملا پست نسل هفت بر اساس سخت افزار)، احتمالا به طور طبیعی از این به بعد شاهد نواوری و پیشرفت های خلاقانه خواهیم بود، کمااینکه در سال های گذشته به صورت تیکه تیکه در اجزای بازی ها شاهد بودیم، که البته خیلیاشون هم قبلا در بازی های کوچک امتحان خودشون رو پس دادند... در کل من به اینده گیمینگ خیلی خوشبینم :-" به معنای واقعی روز به روز پیشرفت کرده.. حالا با بالا و پایین ها و شرایط خودش...که خیلی وقت ها به عوامل بیرونی کمپانی و استودیو و سازنده ها ربط داره نه بازی ها در تئوری....

حالا ارگونومی و خوشدست بودن تا حدودی هم سلیقه ای هست راجع به دسته های نسل پیش
ولی دیگه خداییش کیفیت ساخت چجوری میگید دوال شاک 4 کمتر بود!! شاید تقلبی بهتون انداختن
من نسل پیش هم دوال شاک هم دسته اکس وان رو خییلی استفاده کردم
و میگم دوال شاک کیفیت ساخت بهتری داشت و قابلیتاش هم که طبیعتا بیشتر بود
از نظر ارگونومی و طراحی ظاهری دسته وان بهتر بود تا حدودی

دسته بزرگ خوش دست با کیفیت و متفاوت از نظر چینش، ولی همین بزرگی بیش از حدش باعث میشه توی همه بازی ها کارآمد نباشه
دقیقا به همین خاطر هست بنظرم نمیشه هیچوقت به عنوان فکت گفت کدوم دسته خوش دست تره چون هر کسی استانداردا و سایز دستش فرق میکنه، الان منی که انگشتای تقریبا درازی دارم وقتی دوتا رو کنار هم تست میکنم اون مدلی که دسته وان اس جا میوفته تو دستم بالافاصله میتونم بگم با کدوم راحت ترم، البته DS4 ـم با اینکه کوچکتر از اون چیزیه که دوس دارم اما بازم بنظرم خوش دسته.
حتی همین چینش دکمه ها (Dpad) هم یک چیزیه که خیلی برمیگرده به سبک بازیی که طرف بیشتر بازی میکنه، مثلا بازیایی که Dpad استفاده بیشتری داره مثل فایتینگ بنظرم کاملا برتری با DS4 هست چون قسمت بالایی معمولا انگشتا راحت تر میشینه بماند که Dpad دکمه ای (غیر کلیکی منظور) واسه این بازیا بهتره بنظرم.
Dual Sense ـو تست نکردم ولی با توجه به اینکه آرگونومیش کمی به سمت ایکس باکس رفته و مثل DS4 کوچک نیست حس میکنم بهترین حالت ممکن باشه واسه عموم مردم و به قول معروف به یک Sweet spot رسیده بین این دوتا.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or