همونطور که دوستان هم اشاره کردند، بنظر من هم مهم ترین کارایی تروفی و اچیومنت انگیزه دادن برای بازی کردنه، یه طورایی Stats هم به حساب میاد، منم که عاشق Stats
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
خیلی راحت هم میشه نحوه تعامل باهاش رو شخصی سازی کرد، مثلا من مدت هاست (شایدم از اول همین بودم) فقط و فقط بازی های مورد علاقه ام رو پلت میکنم، حتی همونم اگه تروفی انلاین داشته باشه ممکنه هیچ وقت پلت نکنم
(انلاین هدتوهد PvP و یک سری سبک های خاص مثل MMO هارو خیلی دوست دارم از قدیم و زیاد هم بازی کردم، اما مولتی پلیر سنتی که در ادامه سینگل پلیر میاد رو اصولا دوست ندارم، چی بشه تروفی هاش راحت باشه بگیرم که پلت شه)
در واقع حقیقتا حساسیت رو "پلت" ندارم... دوست دارم بازی پلت شه چرا که نه، اما به راحتی میتونم با پلت نکردن بازی کنار بیام،
چیزی که برام مهمه حالا نه حساسیت ولی عملا مهم ترین ملاکم محسوب میشه، تموم کردن بازی رو اخرین درجه سختیه،
باور کنین نه به خاطر پز دادن، اصلا همچین ادمی نیستم، حتی یادم نمیاد افتخار کرده باشم، ولی "دوست" دارم دروغ چرا... نمیدونم دقیق چطوری بیانش کنم ولی یه طور حس رضایت عجیبی بهم دست میده وقتی بازی رو سخت تموم میکنم، انگار خیالم راحت میشه که همه جوره حریف هستم... دیگه کاری نمونده که انجام ندادنش رو تجربم تاثیر زیادی داشته باشه، یطورایی حس واقعی بودن تجربه رو بهم میده، من حتی تو زندگی واقعی هم اینطوریم.. خیلی وقت ها حتی تو روابط یا مسائل خاص با یک هدف خاصی کار خودمو سخت میکنم.. مثال عینی و ساده مثلا تا 5 6 طبقه از اسانسور خیلی کم استفاده میکنم که بهش عادت نکنم واکثرا از پله میرم و میام یا سر امتحان تقلب نمیکنم (دانشگاه، وگرنه دوران مدرسه مخترع تقلب بودم
) یا ماه قبل با بازی خریدن خودمو تقریبا خالی کردم که عادت کنم خرجم بیاد پایین
و بعدش پس انداز کنم
یطورایی وقتی دیفیکالتی بالا بازی میکنم خیالم راحته که تسلطم همیشه حفظ میشه،
در واقع از وقتی جدی فاز تروفی گرفتم اینطوری بازی میکنم:
پلی ترو اول: - اگه بازی مهم باشه 100% بلایند شروع میکنم، حتی رودمپ هم نمیبینم برای میسیبل ها، تنها اولویت هم بالاترین درجه سختی
- اگه بازی مهم نباشه(مثلا سولزبورن یا بتزدا یا سانتا ناتی نباشه) به احتمال زیاد رودمپ چک میکنم که تا حد امکان میسیبل هارم بگیرم، همچنان مهم ترین اولویت بالاترین درجه سختی
پلی ترو دوم: بسته به شرایط، ممکنه خیلی با پلی ترو اول فاصله داشته باشه، مثلا چند سال، اصولا ماهیت این پلی ترو میشه تجدید خاطره + تروفی های باقی مانده + اگه حالشو داشتم کالکتیبل و پلت
پلی ترو سوم+ : تجدید خاطره.. تجدید خاطره... تجدید خاطره... تجدید خاطره... اگه حالشو داشتم تروفی های باقی مونده یا پلت
چیزی که خیلی وقت ها مشترکه.. درجه سختیه بالاست، حتی تو پلی ترو nام (ویچر 3 بهترین نمونه) یعنی اگه بازی خیلی خفن باشه و گیم پلی طوری باشه که درجه سختی بالا در واقع اسون باشه و درجه سختی پایین دیگه اب خوردن (مثل ویچر 3) تمام پلی ترو هارو بالاترین میرم، اصن مثلا ویچر یا فال اوت رو غیر بالاترین حال نمیده
حالا اگه بازی خاص نباشه یا رو مخ باشه (نه از جنس رو مخ بودن سولزبورن که در واقع جذابیته، از جنس مثلا zombie army 4) به احتمال زیاد پلی ترو دوم+ رو easy میرم،
ببخشید طولانی شد