Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
شوخی بود :-" و البته امیدوارم شوخی باقی بمونه :-"

---

در مورد اخرین ما،

انصافا یادم نمیاد محتوایی جز اخرین ما و علاقه طرفداران بهش، تا این حد برای دیگران تو تاریخ بازیسنتر "غیر قابل هضم" بوده باشه، انصافا تو 10 سال اخیر، چند بار دیده شده که یک عده به "طرفداری" ملت از اخرین ما، گیر داده باشند؟ چند بار؟ 100 ها بار یا بیشتر؟

مثلا من ندیدم کسی حداقل تو این تاپیک، به بقیه گیر بده که "چرا از اخرین ما( بازی سریال) خوشتون نمیاد؟" ، خب طبیعیه که ملت تجربه/ جهان بینی /نظرات / سلایق گوناگون داشته باشند، طبیعیه که یک عده خوششون بیاد یک عده نیاد، یک عده عاشق بشند و یک عده هیتر، انصافا تو این بحث های اخیر، کسی پیدا میشه که گفته باشه: چرا خوشتون نمیاد؟ چرا هیتر هستید؟ چرا سریال رو سطح پایین میدونید؟ نه، حداقل تا جایی که من دیدم، کسی به بقیه گیر نداده که "چرا خوشتون نیومده یا امتیاز متوسط و پایین میدید"

مشکل زمانی به وجود میاد که، یک عده میخوان "ثابت" کنند که بقیه اشتباه فکر میکنند، میخوان نظر بقیه رو تغییر بدن، چه شوخی چه جدی، چه با منطق چه با منیپیولیشن، میخوان ثابت کنند که بقیه "بیش از حد" علاقه دارند، میخوان ثابت کنند که بقیه اور ری اکت برخورد میکنند، خب این چه معنی جز این داره که "من مرکز جهان هستم، من معیار تعیین میکنم، من میفهمم و بقیه نمیفهمند" ؟؟

انصافا چه معنی جز این داره؟

وگرنه شما خوشتون نیومده؟ به نظر شما اورریتد هست؟ به نظر شما طرفداران الکی طرفدار هستند؟ خیلی هم خوب، باور کنید خیلی هم خوب، خیلی هم قابل احترام، باور کنید کسی "اهمیت نمیده" که چرا شما دوست نداری، چرا مثل طرفدارها عاشق نیستید، خب یک بار این رو تکرار کنید، 2 بار، 3 بار، 10 بار،

اما قطعا اهمیت پیدا میکنه وقتی شما "همیشه" به دنبال اثبات نظر خودت و تغییر نظر بقیه باشی، اهمیت پیدا میکنه وقتی به ابراز مکرر نظر منفی خودت راضی نباشی، و سعی کنی اون وسطا بقیه رو مسخره، منیپیولیشن، قضاوت و و و... کنی تا نتیجه بگیری بقیه اشتباه میکنند و شما درست میگی،

وگرنه خوشتون نیومده؟ دمتونم گرم، منم از خیلی چیزا (در مورد رسانه مثلا، نه بحث های مرتبط با EA) خوشم نمیاد، اما یادم نمیاد خودمو به زحمت انداخته باشم تا ثابت کنم "من به درستی خوشم نمیاد، و بقیه به اشتباه خوششون میاد" ، اما اره، به اندازه موهای سرم در مورد بحث های جدی، مثل EA، مثل مسائل اجتماعی، با بقیه بحث و جدل کردم، پست های 20 30 متری دادم، به نظرم بدیهی هست که نباید شرایط این موضوعات جدی رو با محتوای رسانه ای، میکس کرد،

با ارزوی موفقیت برای همه مون...

*همونطور که عده ای معتقدند نمیشه سریال استودیویی رو با تولید در فضای باز و طبیعی، مقایسه کرد، به نظر من هم بعضی موضوعات رو نمیشه "خلاصه" پرداخت و پردازش کرد، و "جزئیات" ایجاب میکنه که بحث مفصل و 20 30 متری باشه، این نظر شخصی منه... چون علاقه وافری به پرداخت به جزئیات در مسائل مهم دارم، مثل EA مثل مسائل اجتماعی و روانی... البته در موارد عادی هم گاهی به جزئیات به صورت مفصل میپردازم، اما در مسائل جدی، دیگه به نظرم واجبه و سلیقه نیست...

داداش اندازه 100 خط نوشتی در نقد افرادی که از تلو خوششون نمیاد بعد میگی کسی اهمیت نمیده که چرا شما خوشتون نمیاد؟

۱۰۰ خط نوشتنت رو باور کنیم یا اهمیت ندادنت رو؟!

تو این انجمن اکثریت دارن از سریالش تعریف می‌کنن ( خودم یکیشون پستام موجود هست) بعد تحمل شنیدن چار پنجتا پست از کسایی که از سریال خوششون نیومده رو ندارید. حتی این افراد از ترس اون اکثریت توی تاپیک سریال پست نمیدن و میان اینجا پست میدن باز بهشون حمله می‌کنید که حرفاتون اهمیتی نداره! LoL

داداش اندازه 100 خط نوشتی در نقد افرادی که از تلو خوششون نمیاد بعد میگی کسی اهمیت نمیده که چرا شما خوشتون نمیاد؟

۱۰۰ خط نوشتنت رو باور کنیم یا اهمیت ندادنت رو؟!

تو این انجمن اکثریت دارن از سریالش تعریف می‌کنن ( خودم یکیشون پستام موجود هست) بعد تحمل شنیدن چار پنجتا پست از کسایی که از سریال خوششون نیومده رو ندارید. حتی این افراد از ترس اون اکثریت توی تاپیک سریال پست نمیدن و میان اینجا پست میدن باز بهشون حمله می‌کنید که حرفاتون اهمیتی نداره! LoL
ببین خلاصه مینویسم، منظور رو درست نمیگیرید،

بلند مینویسم نمیگیرید،

به چه زبونی باید گفت تا فردا صبح هم پشت هم بگید "من دوست ندارم" مشکلی نداره؟ باور کن 100 بار هم بگی مشکل نداره،

مشکل زمانیه که سعی میکنید نظر بقیه رو هم مثل خودتون تغییر بدید، الان میتونی یک پست از من پیدا کنی که نظر بقیه رو در مورد Call of Duty سعی کنم تغییر بدم؟ چون 10 سالی میشه که کود به نظرم اصلا ارزش بازی کردن نداره(حتی کمپین مدرن وارفر هم بازی نکردم چون حوصله ام نکشید، البته مولتی رو تا همین 7 8 10 سال پیش لن بازی میکردم)

نه، نمیتونی پیدا کنی، پس وقتی میگم در مورد رسانه نظر بقیه برام اهمیتی نداره، درست میگم،

اما صد ها پست میتونی پیدا کنی که سر موضوعات جدی مثل EA، بحث کردم، الان متوجه شدی کجا نظر بقیه برای من اهمیت داره کجا نداره؟

اقا اصن من نابودترین، من دروغگو، شیاد، ادا روشنفکر درار (حالا بماند روشنفکر ایرانی از نظر من فحشه :D) اصلا اون جای لق من، الان خیالتون راحت شد؟

باز هم نافی اینکه درست نیست کسی "سعی کنه نظر دیگران در مورد رسانه رو تغییر بده" نیست، شما خوشت نیومد؟ 100000000 بار تکرار کن ببین کسی اهمیت میده؟ اما منیپیولیت کن، قضاوت کن، مسخره کن، پشت هم تکرار کن، قطعا رو مخ میری و بقیه اهمیت میدن...

شما خوشت نیومد؟ یک بار، دوبار، سه بار، چهار بار، ده بار، نقد کن، خیلی هم خوب، اما سعی نکن بقیه رو احمق جلوه بدی و خودت رو دانا، منظور در مورد رسانه است نه جایی مثل EA یا موضوعات مهم

روشن شد؟

شاید باورتون نشه ولی این تاپیک و چیزای عجیبش باعث شد بعد چندین سال برگردم به فروم
و اینکه واقعا دلم برای اون روزا تنگ شده...
باورم نمیشه از اون داستان پسرعموی طرف که توی اپیک کار میکرد (:Biggrin:) 10 سال گذشته!

دوستان شرمنده اگه سوالم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی گفتم چون هم شلوغه هم فعلا تاپیک متمرکز به یک بحث نیست سو استفاده کنم و سوالم رو بپرسم😁
آقا من میخوام یدونه مبل شنی واسه جلو تلویزیون بگیرم که واسه دیدن فیلم و بازی کردن روش لم بدم کسی تجربه خریدش رو داره؟
خوبه؟
اگه خوبه چه مارکی بگیرم؟
اگه بده چی پیشنهاد میدید؟😁

دوستان شرمنده اگه سوالم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی گفتم چون هم شلوغه هم فعلا تاپیک متمرکز به یک بحث نیست سو استفاده کنم و سوالم رو بپرسم😁
آقا من میخوام یدونه مبل شنی واسه جلو تلویزیون بگیرم که واسه دیدن فیلم و بازی کردن روش لم بدم کسی تجربه خریدش رو داره؟
خوبه؟
اگه خوبه چه مارکی بگیرم؟
من استفاده نکردم ولی بنظرم این چیزا تو دراز مدت فشار میارن مگر اینکه تایم کوتاه بازی کنی این شنی ها ارگونومی خاصی هم ندارن من عید امسال با سیستم رینبو میزدم رو صندلی پی سی هم همیشه لش میکردم حالت V شکل یعنی پاهامو کلا میذاشتم رو میز دقیقا مثل V میشدم :D عادت شده بود برام بعد چند ماه کمر دردی گرفتم که هنوزم کامل خوب نشده که البته منطقیه با اون وضعی که من بازی میکردم اگه چیزیم نمیشد جای تعجب داشت :D بنظرم ازین مبلایی که پایینشون باز میشه یا کلا باز میشن مثل تخت میشن بگیر من واسه کنسول تی وی تو اتاقم دارم رو تخت دراز میکشم بازی میکنم خیلی خیلی راضیم اصلا با مبل و چیزای دیگه نمیتونم کنار بیام قدیم که از رو مبل پلی میدادم هم مبل رو جوری گذاشته بودم که کامل روش دراز بکشم بازم اگه اون شنی ها تو فکرته برو بیرون یه تستشون کن من که خونهدوست اشنا گاهی دیدم استفاده کردم بنظرم برایچند ساعت استفاده اصلا راحت نیست

شاید باورتون نشه ولی این تاپیک و چیزای عجیبش باعث شد بعد چندین سال برگردم به فروم
باورم نمیشه از اون داستان پسرعموی طرف که توی اپیک کار میکرد (:Biggrin:) 10 سال گذشته!
اون پسر عمو اه تا جایی که من یادمه رفته بود قبل کنفرانس مایکروسافت با فیل اسپنسر صحبت کرده بود.
نسخه Epic اش رو یادم نمیاد. :-?

خوبه؟
اگه خوبه چه مارکی بگیرم؟
بعد یه مدت خودت بی خیال استفاده ازش می شی.
چند روز اول جذابه بعدش می ری روی همون مبل معمولی.

خوبه؟
اگه خوبه چه مارکی بگیرم؟
من داشتم ردش کردم.
بدرد نمیخوره و خیلی راحت نیست.
بیشتر نگهدارنه لباس های دم دستی بنده بود تا کارایی داشته باشه و راحت باشه،به این صورت که از سر کار میومدم خونه لباس های بیرونمو در میاوردم و می انداختم روی اون صبح هم بلند میشدم از روی مبل برمیداشتم و به امید خدا روزمو آغاز می کردم :D

چند وقت پیش با یه نفر تو تیندر آشنا شدم
خیلی جالبه بگم تمام ویژگی هایی که میخواستم رو داشت
بعد اصن همینکه اصن جواب سلامم رو داد واسم کافی بود >___>
بعد جالبه بگم ازم خواست که با هم بریم یه کافه و یکم بیرون دور بزنیم
و ازونجایی که همچنین موجود به این خفنی ازم همچین درخواستی داشت
انقد شبیه رویا هام بود که از شدت علاقه زیاد و باورنکردین بودنش
زدم بلاکش کردم : )))
واقعا یلحظه حس میکردم دارم به بدترین شکل ممکن ایسگا میشم : )))

اون پسر عمو اه تا جایی که من یادمه رفته بود قبل کنفرانس مایکروسافت با فیل اسپنسر صحبت کرده بود.
نسخه Epic اش رو یادم نمیاد. :-?
نه صحبت نکرده بود اسپنسر که این دیده بود عدد چهار رو نشون بود به این منظور که گیرز ۴ معرفی میشه :D

داشتم همینطوری تو فروم گشت میزدم، خوردم ب یکی از پست های کاربر;

Silent fans

باهاش تا حالا حرف هم نزده بودم و نمیشناسمش ولی همیشه تو تاپیک های مختلف بود و مطمعنم یادتون هست با لحن خیلی ادبیش و عجیب غریبش، آدم حس میکرد مسافر زمانه...
در هر صورت، حتما برید پروفایلش و مونولوگ هایی ک با خودش داشته رو بخونید، قابل تعمل و زیباست...
من بشدت تریگر میشدم پستاشو میدیدم :D
و حس میکنم کسایی که خیلی خوششون میومد درکی از سلامت روانی و مکانیسم های دفاعی نداشتن (منظورم درک تجربی هست طبیعتا، تجربه زندگی)
متاسفانه چندبار هم واکنش نشون دادم و اون بلک لیستم کرد منم بلک لیستش کردم.
ولی خیلی کنجکاوم که یبار تو واقعیت ببینمش و ببینم قضاوتی که راجع بش داشتم درست بوده یا اینکه بنده خدا صرفا یه آدم عادیه که دوست داره ادبی حرف بزنه lol بعید میدونم.
ولی میخوام اینجا بگم ، اگه پستمو میبینه، عذرخواهی میکنم اگه بد حرف زدم، من نمیتونم قضاوت خودمو نادیده بگیرم ولی قصد اسیب زدن هم نداشتم

تعداد افرادی که روزانه میان مینویسن چرا tlou دوس دارین و این فقط یه بازی/سریال معمولیه خیلی بیشتر از مجموع کسانیه که در طول تاریخ فورم پرسیدن چرا بازی x رو دوس دارین ؟ و اصلا هیچوقت دلیلی بر پرسیدن این سوال نبوده مگر اینکه شخصی میخواسته با یک بازی خاص اشنا بشه …
نتیجه گیری رو هم واگذار میکنم به خودتون :)

شما همون‌‌ میلاد مرحوم دنیای بازی یا همون دی بازی نیستین؟😁
از فن‌های مایکروسافت هم بودی

خب پس خیلی هم روند هر چه دل تنگت میخواهد بگو ییی که یجورایی راه افتاده، اونطور که بعضی دوستا میگن، بد نیست. افراد تارک فروم رو برمیگردونه...😂

ویرایش: ولی وجدانا دیگه قیمت جنسایی که میخوایم رو تو جای خودش بگیریم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or